A sto, mislis da Ivovic i Jokic ne mogu cuvat vase centre plivajuci ispred i okolo njih (dok je presing)?
Jokic i Vanja Udovicic su u Rijeci stavili Dobuda u dzep, imali ste protiv Pro Recca 8x igraca vise.
Pazi, rekao sam bukvalno svaki drugi napad, jer utakmica traje 32 minuta, svaka od ekipa ima po 30 sec napad. Pa racunaj
Dopusta se dosta rvanja jer su momci jaki, a glupo je stalno dosudjivat iskljucenja ili kotrafaulove. Ono sto je meni u danasnjem vaterpolu posebno glupo je da se sidrunu, koji do pozicije dolazi sluzeci se rukama iznad vode, ne svira kontra faul. Ipak smo nauceni da je sve ono sto se desava iznad vode - nedozvoljeno. I obratno.![]()
P r i m o r a c
niti jedan bek ne može čuvat sidruna (boljeg) tako da mu ne dopusti da uzme poziciju, a da ne radi male prekršaje. svaki prekršaj bez lopte, po vaterpolskim pravilima, je izbačaj. ako ćemo bukvalno.
da, stavili su dobuda u dzep jer su suci to dopustili. nakon što bi dobud uzo poziciju, ova dvojica bi uz pomoć faula ponovo dolazila ispred njega i tako onemogućavala normalne napade.
velika većina napada ne traje 30 sek
ako si mislio na dobuda, on ne dolazi do pozicije tako da se gradi rukama iznad vode.
Ne znam je li Cattaro to vidio
Obrisan !!!
Editovao sam post jer sam pogrijesio. Ako je Tulga stojao desno od Bestija onda su u pitanju 1. ili 3. cetvrtina, jer se sudije mijenjaju na svaku cetvrtinu, a ekipe na poluvremenu. U 3/4 toga NEMA!
Sad cu vratit na 1/4, njihov prvi gol je bio onaj diskutabilni. No, u 1/4 Recco napada na gol dje su Bestije... Ne, nema toga. Ili nije snimljeno, mada mi to nije realno.
P r i m o r a c
da ponovim post, na ovoj stranici...
Evo malo fotografija od juče, sa sve četiri utakmice:
Republika Južna Afrika - Hrvatska
Japan - Italija
Srbija - Sjedinjene Američke Države
Crna Gora - Australija
http://s486.photobucket.com/albums/r...sPG/Waterpolo/
extra :yipiiii: :yipiiii:
'...u najjeziwijoj noci owe godine,
mene plasi samo jedno
-da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'
ja ne znam kako ti to zamisljas,al svaki sidrun dok gradi poziciju sluzi se rukama i ko sto bi ti rekao radi male prekrsaje,ne mislis valjda da tu nema kontakta izmedju sidruna i beka...tako da i tu ima kontrafaulova...al moras priznat da bi bilo dosadno i glupo svirat svako malo kontrafaulove i iskljucenja...mislim sigurno da dobud nije tog kalibra koga pedja jokic i leka ivovic ne bi mogli drzat bez stalnih izbacaja...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks