View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 69 of 941 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169569 ... LastLast
Results 1,701 to 1,725 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    A kakvi su ovi navijaci Srbije. Pretpostavljam da ova sacica mladih momaka ne zna mnogo o dogadjima u vremenu kad su oni pocinjali da idu u skolu a fukara o kojem pjevaju "operirao" po brdima Srebrenice. Nego dobro, barem se vise ne stidim ovakvog navijanja jer ne predstavljaju moju zemlju.
    Sto se tice ekipe Srbije, rutinski su dobili danas ali ocekivao sam vise od njih. Definitivno imaju dobru ekipu za buducnost ali je pitanje koliko ce ovi mladji momci napredovat nastavljajuci da igraju u Partizan i u srpskoj ligi.
    Iduce godine igraju regionalnu s Madjarima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Nego dobro, barem se vise ne stidim ovakvog navijanja jer ne predstavljaju moju zemlju.
    .
    Potpis na ovo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Toni Petrovic ubija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Toni Petrovic ubija
    Toni definitivno zasluzuje da bude pozvan za Rim. Nazalost, to ce se desit samo ako se neko, ne daj Boze, povrijedi.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

al pazi izraz "********"!imate temu "navijaci" ili "srpska reprezentacija"pa tamo pricajte o tome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija sigurna protiv SAD-a

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je SAD 10:7 (3:2, 4:2, 1:1, 2:2) i trećom pobedom obezbedila prvo mesto u A grupi na završnom turniru Svetske lige.

Srpski vaterpolisti su sjajnom odbranom i organizovanim napadom bili sigurni protiv olimpijskog vicešampiona i obezbedili prvo mesto u grupi koje im u četvrtfinalu donosi najlakšeg protivnika iz grupe B, reprezentaciju Južne Afrike. Najefikasniji u srpskom timu bio je Pjetlović sa tri pogotka, a još šest igrača je postiglo bar po jedan pogodak.
    Srbija je vodila od početka do kraja meča, a vaterpolisti SAD su samo u prvoj četvrtini uspeli da drže priključak. U derugom periodu naši vaterpolisti su došli do četiri gola prednosti, da bi u nastavku bili blizu ubedljivijeg vođstva, ali su nešto slabijom realizacijom dozvolili Amerikancima da meč završe sa minusom od samo tri gola.

Pored Pjetlovića u našoj selekciji strelci su bili i Andrija Prlainović sa dva, te Filip Filipović, Slobodan Nikić, Stefan Mitrović, Nikola Rađen i Slavko Gak sa po jedanim pogotkom.

Kod SAD Azovedo je kao i Prlainović postgao tri pogotka, dva iz peterca, Pauers je dva puta bio strelac, a Džes Smit i vaterpolista Partizana Rajan Bejli po jednom.

Srbija je u prva dva kola pobedila Japan (12:6) i Italiju (6:4).

Ranije tokom dana Hrvatska je bila ubedljiva protiv Južne Afrike (12:3). Hrvati su zauzeli drugo mesto u svojoj grupi, a rival u četvrtfinalu biće joj reprezentacija Italije koja je zauzela treće mesto u grupi A pošto je bila bolja od Japana (14:6). Japanci će u četvrtfinalu igrati sa Crnom Gorom koja je kao i Srbija jedina neporažena u grupnoj fazi. Poslednji četvrtfinalni par su SAD i Australija.
    http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=366816
    Dobra igra Srbije, "pomladjena" Srbija ce sigurno biti u borbi za medalje na SP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zajebana ova Australija.
    Porobić je bio vidno nezadovoljan, jer ne smije se smrtnuti sa uma da je ovo jako oslabljena reprezentacija ,,kengura! U Rimu igraju u punom sastavu, i biće neuporedivo jači.
    Samo da ih izbjegnemo jer imam utisak da će nas ,,istumbati"...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sahranice nas...Bolje da ne ucestvujemo...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O sto cini Sinisa, alo, najbolji smo i tu nema price, ima sve da cijepamo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlicno bilo, samo malo slabije navijanje dok se uvjezbavala nova pjesma
    ponovo sminke...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta mislite koga da ocekujemo u finalu, hrvatsku ili srbiju?
    po mom misljenju trenutno je srbija bolja, jes da je igrala protiv laksih ekipa...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja ne znam kako je skoro pola sjevera doslo do karata, ali je sramota da pola tribine ne navija, neki se cak i sprdaju, a vidio sam i veliki broj "navijaca" bez ikakvog crnogorskog obiljezja.
    Ko pusta te ljude??

Srecom da nisam otisao da gledam Srbiju, jer je cak bilo (za vrijeme utakmice Srb-SAD) i dozivanja njihove grupe navijaca sa sjevernom tribinom!!

Nisam iznenadjen rezultatoM, ali jesam dobrom taktikom kengura, narocito njihovim konstantnim uplivavanjem na 2m. Imali smo srecu da je umjesto Danilovica u sastavu bio (bek) Petrovic.

Onaj majmun od Ivovica vice na Brguljana da mu doda loptu. (dao bi' mu je ja u usta majmunska). Mladjan isto diriguje nesto... Njih dvoje u napadu do sada imaju skroman ucinak, a neko mora pomoc Nikoli i Borisu. Radic solidan, lijepo je znat da imamo 2 golmana u formi.
    Na njihovo konstantno uplivavanje drugih igraca na mjestu centra trebali smo odgovoriti isto, a ne koristiti Trajkovica koji je jos jednom dokazao da moze da igra protiv slabih ekipa, ali protiv jacih nema sto da trazi. Kad god bi Mladjan i Nikola stali na 2m zaradili bismo igraca vise.
    Madjarskim sudijom opet nisam zadovoljan. Sinoc nam je protiv hrvata svirao 8 iskljucenja bez lopte i ponistio cist gol Nikoli, nocas je opet ponistio gol Nikoli i u par navrata uzeo loptu. Pamtim ga po slicnoj raboti u Rijeci. :mad:
    Sudice nam on opet, nazalost.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ja ne znam kako je skoro pola sjevera doslo do karata, ali je sramota da pola tribine ne navija, neki se cak i sprdaju, a vidio sam i veliki broj "navijaca" bez ikakvog crnogorskog obiljezja.
    Ko pusta te ljude??
    DIDI javi se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srecom da nisam otisao da gledam Srbiju, jer je cak bilo (za vrijeme utakmice Srb-SAD) i dozivanja njihove grupe navijaca sa sjevernom tribinom!!

.
    Čak??!! Pa bliži su ti ti navijači, nego šminka

Dva oka u glavi :yipiiii:
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Madjarskim sudijom opet nisam zadovoljan. Sinoc nam je protiv hrvata svirao 8 iskljucenja bez lopte i ponistio cist gol Nikoli, nocas je opet ponistio gol Nikoli i u par navrata uzeo loptu. Pamtim ga po slicnoj raboti u Rijeci. :mad:
    Sudice nam on opet, nazalost.
    sva skupa nismo imali 8 isključenja bez lopte, a da je baš svaki put to sudio mađar? isto tako smo mi imali 6 kontrafaulova na sidrunu, a vi samo 1 do dvije minute do kraja, a na kraju 3 ukupno. ne kažem da svi ti kontrafaulovi nisu bili, dapače, odlično bi se vidjelo na tv-u. ali isto tako ko kaže da sva ta isključenja bez lopte isto nisu bila. kad je poništen gol nikoli?

što se tiče final4-a tamo je kiszelly sudio puno bolje nego tulga. i nije on kriv što nije priznat gol u rijeci, nego linijski sudac. a tulga je poništio čisti gol reccu (čak se gestom ispičo za to), ali je kasnije, posebno u zadnjoj četvrtini dobrano navlačio za talijane.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zec_iz_Gore View Post
    ja sam mislio da se meni ucinjelo ali stvarno su skandirali toj fukari. jedna manja grupica skandirala je i noz zica srebrenica a u jednom momentu krenuse "noz zica podgorica", na sta su neki iz organizacije dosli da ih valjda opomenu i nijesu vise.. ma bruka.. to su vjerovatno ******** iz nikshica
    vjerovatno, ali sreca da ih malo ima
    Nick potiche iz doba Counter-a,
    Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    sva skupa nismo imali 8 isključenja bez lopte, a da je baš svaki put to sudio mađar? isto tako smo mi imali 6 kontrafaulova na sidrunu, a vi samo 1 do dvije minute do kraja, a na kraju 3 ukupno. ne kažem da svi ti kontrafaulovi nisu bili, dapače, odlično bi se vidjelo na tv-u. ali isto tako ko kaže da sva ta isključenja bez lopte isto nisu bila. kad je poništen gol nikoli?

što se tiče final4-a tamo je kiszelly sudio puno bolje nego tulga. i nije on kriv što nije priznat gol u rijeci, nego linijski sudac. a tulga je poništio čisti gol reccu (čak se gestom ispičo za to), ali je kasnije, posebno u zadnjoj četvrtini dobrano navlačio za talijane.
    Vidis, ja sam prvo pogledao snimak pa ovo rekao. Dakle, bilo je 8 iskljucenja bez lopte, a 6 kontrafaulova! Sa druge strane, za nas je bilo 3 iskljucenja bez lopte i 3 kontrafaula! Nije bio isti kriterijum!! Na kraju ste po zvanicnoj statistici imali 14x igraca vise i 2 peterca (a mi 8x igrac vise i 2 peterca). To navlacenje za tim koji gubi je madjarova praksa izgleda. Znas i sam koliko Dobud kontrafaulova radi dok izbori poziciju, te nije logicno da se nekome bas toliko sudi iskljucenja, pogotovo kad ne uspije loptu primit... Gol Nikoli je ponisten kod 2-2, bio je sut iz faula. Ne znam sto madjar ocekuje, da se puca sa vode!?
    Ne govorim da je bila kradja, ali nateze... Kad su Srbi svojevremeno bili domacini SL imali su protiv nas 18x igrac vise. Imate najbolje centre, ali i mi najbolje bekove, a Ivovic-Jokic-Ticic su krajem 3/4 imali po 2 licne. Cak je onaj peterac nad Dobudom skrivio Gojkovic, a madjar dodijelio licnu Jokicu.

Da, jos mi samo Tulga fali pa da pocnem eseje odje pisat...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

onaj kiseli mi je dosadio više... ko njega stalno delegira da sudi nama??'

da se osvrnem na utakmice.... Srbija dobro odigrala, neočekivano lako dobila, ali koji je problem sa Udovičićem, viđoste li kako očajno igra odbranu??? Ipak, iako je dobra, nekako nemam osjećaj da Srbija ima tu moć, kao što je to izgledalo prije godinu npr. Ipak, SAD neočekivano lako izgubila i loše odigrala.

Crna Gora kao što sam i očekivao, nije baš lako izašla na kraj sa Australijom, izgleda da nam je sudbina, da nam se na turnirima dešavaju iste stvari juče protiv Hrvata 2-0 gubimo na početku, danas ista stvar, prošle godine Malaga, svaki put smo dobijali izgubljene utakmice. Po meni je najbolji potez današnje utakmice bio Janovićev gol, sprdnja 1 sec do kraja, čovjek je izvukao sa 6 metara... Ali, najbitnije je da je Porobić našao šifru za kengure, samo da tako bude i u Rimu... Cijelu svjetsku ligu, mislim da reprezentacije doživljavaju kao pripremu za Rim. Mene najviše brinu Mađari, što oni smijeraju i smišljaju, sve se bojim da će nam pomrsiti račune....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oni navijaci srbije je grupa iz pg-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zec_iz_Gore View Post
    "zivela kraljevina srbija", "kosovo je srce srbije" , "ubicemo zaklacemo ko sa nama nece"

eno navija se opasno za srbiju.. jesu li ovo iz srbije navijaci ili nase ******** sišle s brda?
    tih ******** je vise nego crnogoraca u crnu goru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Al pokazali su ko su i sto su,kad su vikali "javi se SEVER",momci iz PG....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    a tulga je poništio čisti gol reccu (čak se gestom ispičo za to)
    Prosto odusevljavas svojim glupostima. Prvo poredjenje Sukna i N.Janovica, pa sad ovo.Navedi koji je go Reccu Tulga ponistio, kome i kada. Ja sam upravo sad odgledao mech i na to nisam naisao.
    Last edited by PERPER; 19-06-09 at 01:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko pusta te ljude??

Pola sjevera, vjerovatno `ruka ruku mije` sistemom...
    A sto, moramo da se okitimo crvenim na sebe da nam sto Crna Gora ne zamjeri,jel?
    KAPU crnogorsku, majcu DA, crvenu neku trenerku ili sorc i onda sam navijac?! keako je?!

A to dozivanje sa Srbima, sto fali? Meni, a nadam se i svima koji se osjecaju ka Crnogorci, nema niko blizi od Srba?! Meni se cini,a?
    Nego je to politika, pa da zavrsimo...
    Bilo je dozivanje srbija-srbija.
    I jako me to raduje, iskreno, jer su politicari izdejstvovali tu podjelu itd...
    Sad cete rec `a zasto hrvatima?!` zato sto su oni nas gadjali raketama i koktelima na putu za split, zato sto su mojih 5 drugova kad su narucili pice u lokal prebili u dubrovnik i split itd itd...
    Ne bih da otvaramo raspravu, ko voli da pjeva neka pjeva i kraj...

Ali bih volio isto sa strane tih Srba da bude prozivanje crnoj gori...
    Nego, sve ovo vase je tako pacifisticka prica, masu ljudi cita ovaj forum a ne pise, i ogavni su na svu ovu vasu pricu...
    Stipe Mesic pocasni gradjanin Podgorice... keako je?!?!?! To se kod nas na Zabjelo iliti u Podgoricu zove Tiskanje/Supkanje.
    Ne zelim raspravu...
    Pozdrav
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto ti je ultra mentalitet,vasa pacifisticka prica je ogavna i ne zelim raspravu...
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Page 69 of 941 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169569 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)