View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 68 of 941 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168568 ... LastLast
Results 1,676 to 1,700 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neponowljiwa****** View Post
    priča se o zvižducima hrvatske himne,a niko ne pominje kako ćutimo na sopstvenu!!

nadam se da će navijači večeras zapjevati iz grla...zar treba dozvoliti da se bilo ko pita znamo li riječi sopstvene himne???
    manje vise svi znamo himnu, al vecina ljudi se iznenadi jer treba da se pjeva sporije i onda se zabrza i cao trebali su ostavit melodiju normalne himne a ne one operske spore
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    manje vise svi znamo himnu, al vecina ljudi se iznenadi jer treba da se pjeva sporije i onda se zabrza i cao trebali su ostavit melodiju normalne himne a ne one operske spore

Ne zna covjek vise kako ce krenut da pjeva, jer svaku utakmicu organizatori puste drugi ritam:mad: A i to sto ti kazes, dosta ljudi zabrza i cao.Pratimo ritam i da jednom otpjevamo kako treba !!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by didi View Post
    manje vise svi znamo himnu, al vecina ljudi se iznenadi jer treba da se pjeva sporije i onda se zabrza i cao trebali su ostavit melodiju normalne himne a ne one operske spore :d
    slaŽem se.
    Je li moguĆe da navijaČi utiČu na organizatora Što se himne tiČe??
    '...u najjeziwijoj noci owe godine,
    mene plasi samo jedno
    -da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aj kad završite oko himne-back to h20polo
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    4,211
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Ne zna covjek vise kako ce krenut da pjeva, jer svaku utakmicu organizatori puste drugi ritam:mad: A i to sto ti kazes, dosta ljudi zabrza i cao.Pratimo ritam i da jednom otpjevamo kako treba !!
    da ne govorimo o tome sto nekad pushte instrumental od druge strofe... A mislim da je zakonski precizirano u kojim prilikama se koja verzija pusta (instr ili pjevanje)
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post

Mi smo nevjerovatan narod: sto god da smo (mi - navijaci) sinoc napravili pola CG bi nas optuzivalo. Da smo ispostovali himnu Srbi bi nas pljuvali, a da smo (svi) zvizdali onda bi se javili razni borci za ljudska prava.
    Vazda se treba nekome pravdat... Kako da ne!!
    Haha,na kastigaj cattaro Naravno da ne!

Neslavnih trenutakA bude svuda,a osvrtanje na njih valjda nije zabranjeno i moze da ljuti samo one koji se pronadju.

Jedini recept je pravo,iskreno,bezuslovno navijanje od srca za ono sto volimo i u sta vjerujemo...I tome uvijek svaka cast i sve pohvale,time se mozemo ponositi svi,i igraci sa takvom publikom a i mi akteri

Quote Originally Posted by neponowljiwa****** View Post
    mnogo nas je pjevalo, ali nismo naiŠli na podrŠku...
    O tome priČaM.
    SlaŽem se da je himna neŠto zaista specijalno,kad su emocije toliko jake,da Čovjek poŽeli da njegovu himnu U TOM TRENUTKU Čuje cio svijet...
    Sjeti se fudbalskih utakmica,rukometnih isl. Gdje su svi pjevali kao jedan...to je bilo divno i zaista vrijedno pamĆenja...
    U italijanskim medijima se toliko priČalo o tome kako SMO tako mali narod A pjevaMO himnu kao da nas je 100 miliona,kao da smo najjaČi na svijetu...
    O tome ja priČam...

I svaka Čast navijaČima...propusta svugdje ima,ali generalno-sve je za pohvalu.
    A ovo je moja sugestija,recimo...
    Razumjele smo se.
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

koliki je hendikep na kladionici danas protiv australije?
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

S onakvim Borisom Zlokovicem, nema toga ko ce nas dobit Momak je u vrhunskoj formi, jos kad se Vukcevic vrati da ga malo rastereti nema junaka koji ce ga zaustavit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ono je bilo zguza sinoc atmosfera dobra, ali moze to i bice jos bolje...

Nego neka mi neko kaze, igramo li mi sjutra sa cetvrtim iz ove druge grupe ili odmaramo kao prvi u grupi i idemo dir. u poluf.?

Nije valjda da cemo morat da se kakimo po Japancima mrcenima...

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Ono je bilo zguza sinoc atmosfera dobra, ali moze to i bice jos bolje...

Nego neka mi neko kaze, igramo li mi sjutra sa cetvrtim iz ove druge grupe ili odmaramo kao prvi u grupi i idemo dir. u poluf.?

Nije valjda da cemo morat da se kakimo po Japancima mrcenima...
    Ođe svi igraju četvrtfinale tako da ćemo morat da se kakimo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Ođe svi igraju četvrtfinale tako da ćemo morat da se kakimo
    Supeeeeer...!!!
    mene plasi samo jedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da je svjetska liga naša 90%,jer zbilja smo najjači na turniru+okolnost da je kod nas....
    malte ne možemo već da pričamo o svjetskom prvenstvu.Mislim da smo toliko jaki da se jedino može javiti problem sa mađarima(zbog njihovih šutera) pa naša odbrana ne može toliko da bude efikasna,2.problem zbog kojeg bi možda valjalo biti oprezan na svjetskom-australija(možda čudno zvuči) koja nam je zbilja nezgodna,mada i oni imaju nešto promijenjen sastav a i vidjeće se noćas dosta toga pa će nam sa te strane vjerovatno biti lakše-dobro je da igramo s njima u ovoj ligi pred svjetsko pa bar jedan meč,i 3.stvar-da se potrefi neki baš loš dan....
    Ako se prevaziđu ove 3 okolnosti mislim da smo bez sumnje i svjetski prvaci!
    BTW.šteta što nema i klupsko svjetsko(npr.kao u fudbal) da i PRIMORAC objedini titule

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    mislim da je svjetska liga naša 90%,jer zbilja smo najjači na turniru+okolnost da je kod nas....
    malte ne možemo već da pričamo o svjetskom prvenstvu.Mislim da smo toliko jaki da se jedino može javiti problem sa mađarima(zbog njihovih šutera) pa naša odbrana ne može toliko da bude efikasna,2.problem zbog kojeg bi možda valjalo biti oprezan na svjetskom-australija(možda čudno zvuči) koja nam je zbilja nezgodna,mada i oni imaju nešto promijenjen sastav a i vidjeće se noćas dosta toga pa će nam sa te strane vjerovatno biti lakše-dobro je da igramo s njima u ovoj ligi pred svjetsko pa bar jedan meč,i 3.stvar-da se potrefi neki baš loš dan....
    Ako se prevaziđu ove 3 okolnosti mislim da smo bez sumnje i svjetski prvaci!
    BTW.šteta što nema i klupsko svjetsko(npr.kao u fudbal) da i PRIMORAC objedini titule
    Nije razlika u klasi tolika da bismo bili tako samouvjereni
    Cak i sinoc, da u 2/4 nije bilo sjajnog Scepanovica, ne bismo zadrzali prednost.
    Moramo i mozemo puno bolje, 3 igraca u formi nisu dovoljna da bi se ostvario dobar rezultat.

Nije samo osvajanje ove lige pozitivna stvar, mnogo znacajnije da ti momci znaju da ih CG podrzava. Da ne pricam o tome sto ovo puno znaci i navijacima, da se cesce okupljaju i navijaju za svoju zemlju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    nije razlika u klasi tolika da bismo bili tako samouvjereni
    cak i sinoc, da u 2/4 nije bilo sjajnog scepanovica, ne bismo zadrzali prednost.
    Moramo i mozemo puno bolje, 3 igraca u formi nisu dovoljna da bi se ostvario dobar rezultat.

Nije samo osvajanje ove lige pozitivna stvar, mnogo znacajnije da ti momci znaju da ih cg podrzava. Da ne pricam o tome sto ovo puno znaci i navijacima, da se cesce okupljaju i navijaju za svoju zemlju.
    nemam Što da dodam, sem
    potpisujem!!
    mene plasi samo jedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nemoj ti ko porobić,dobijemo svjetskog prvaka 5 razlike i on nije zadovoljan odbranom,osvojimo evropsko-smiruje narod zbog olimpijade.....
    nisam ni rekao da je tolika razlika,ali definitivno razlika postoji jer zbilja smo najbolji,od nekih za dlaku,ali u ovom momentu sigurno najbolji.nisam ni rekao,sve to ne mora da znači da ćemo uzeti svjetsko....
    ni ne mislim kao što je bilo komentara ovdje ,da sad do kraja treba bacati lopte samo zlokoviću i to je to,neki ljudi ne primjete šta ostali rade,npr.meni je Toni u Rijeku bio ubjedljivo najbolji igrač F4,a mnogi se neslažu jer nije zabio 20 golova.
    a o značaju ovoga nisam ni pisao,uglavnom naravno da je ogroman-ako ništa sve ovo vodi da i ostatak crne gore(lishe Boke) vidi da je naš najbolji proizvod vaterpolo.
    Best Samp Regards!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo da čestitam Crnoj Gori na zasluženoj pobjedi protiv Hrvatske.
    Drugo ja mislim da Hrvatska više nema šta tražit u samom (top 3) vrhu svjetskog vaterpola jer jednostavno je počela kaskati za nekoliko repki. Realno mislim da je CG uz nezaobilazne Mađare trenutno najjača repka na svijetu i to se zbilja nitko ne može poreći. Za razliku od Hrvatske vi igrate izrazito pokretljiv vaterpolo u kojem se bez problema rješavaju situacije čak i ako je centar odsječen rješenja se nalaze u brzim proplivavanjima, blokovima i brzim protokom lopte i samim tim otvaranja mogućnosti za prebačaje čak i u formaciji poziciong napada (6 na 6). Nažalost Hrvatskoj to sve polako počinje faliti jer se igra 99% bazira na centrima i onda se u slučaju lopta samo kruži i traži se centar bez ikakve realne opasnosti za gol. Istina je da Joković a i Marković zbilja nedostaju ali ipak to ne opravdava Rudićev izbor igrača - Buljubašić ????
    Hrvatska je u Melbournu imala dobru repku ali isto tako sve su se kockice (zvjezde) nekako posložile pa smo nekako uspjeli u osvajanju svjetskog ali pokazalo se da je to ipak bio samo bljesak jer nakon toga smo potonuli do samog dna. Prvo na EP se kao čuvalo (to je po meni neoprostivo da ignoriraš evropsko zbog Olimpijade, ipak bi trebala oba takmičenja imati jednaku važnost) za OI pa se tamo kiksalo pa se sad na SL čuva za Rim i tako se stalno nalaze neka opravdanja zbog loših igara i poraza. Možda se mnogi neće sa mnom složiti ali Rudić je nekad BIO odličan trener i kako je vaterpolo evoluirao Rudić je ostalo na istom stadiju (centri i samo centri) tako da bi on slobodno mogao uzeti godinu neplaćenog i pravac na tečaj kod Porobića. Isto tako u Hrvatskoj je jedina prava ostala Jugova omladinska škola koja svake godine izbaci po neki biser (Sukno trenutno) dok Mladost i ostali daleko kaskaju za njom (ajde primorje je pomalo počelo provoditi dobar i kvalitetan rad sa mlađima) da ne spominjem POŠK ili ostale splitske klubove za koje nikad ne znaš oće li se raspasti. Na našu (i moju) žalost sve više je repki koje snažim koracima napreduju prema respektabilnim momčadima (USA, Australia) i ja sam uvjeren da oni više nikad neće nazadovati kao što to sad čini Hrvatska i ako se nastavi ova tendencija za koju godinu mislim da će nažalost naša realnost biti jedno 6-7 mjesto u svijetu. Mislim da Hrvatska nije u konkurenciji za prva 3 mjesta u Rimu a jedino ako nas malo sreća posluži možemo eventualno do polufinala a to bi nekako bio realan domet Hrvatske repke u ovom stanju i sa ovim trenerom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,165
    Thanked in
    844 Posts

ako neko ima snimak finala iz malage CG - srbija u divx ili dvd formatu, nek mi frljne na PM informacije o robnonovcanoj razmjeni. hvala!
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

neukusno je zvizdat' bilo cijoj himni, ljudi...

a sto se tice utakmice, evo gledam snimak na rtcg.. uh, ovo izgleda dosta dobro. da ako konacno dobijemo tu australiju, je li moguce da nam tako lose leze?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    koliki je hendikep na kladionici danas protiv australije?
    +4 tebra...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

8:30 PM Montenegro 1.08 X12.00 Australia 10.00

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da niko nije primjetio od aktuelne repke,da je budva poslala iznenada Đuha doma,
    koliko sam upućen Krivokapić će da ih vodi,i da će se dati šansu mladim igračima...
    eeeeeee,stvari se sve više kristalizujune bi me čudilo da Danilovića sad "poklone" jad(r)an-u

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da, isto tako je Uskokovic najavio da odlazi...
    Volio bi' da se oprosti kod nas, pored mnogih nesuglasica koje je imao sa nekadasnjom Upravom i sa nekim igracima, ipak je on kotoranin i legenda.

Neki igraci su postavili ultimatum Primorcu, cak ni klupski sajt vec nekoliko dana nije u funkciji... Sramota sto se desava.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    mislim da niko nije primjetio od aktuelne repke,da je budva poslala iznenada Đuha doma,
    koliko sam upućen Krivokapić će da ih vodi,i da će se dati šansu mladim igračima...
    eeeeeee,stvari se sve više kristalizujune bi me čudilo da Danilovića sad "poklone" jad(r)an-u
    Koje mladje, ove iz Primorca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A kakvi su ovi navijaci Srbije. Pretpostavljam da ova sacica mladih momaka ne zna mnogo o dogadjima u vremenu kad su oni pocinjali da idu u skolu a fukara o kojem pjevaju "operirao" po brdima Srebrenice. Nego dobro, barem se vise ne stidim ovakvog navijanja jer ne predstavljaju moju zemlju.
    Sto se tice ekipe Srbije, rutinski su dobili danas ali ocekivao sam vise od njih. Definitivno imaju dobru ekipu za buducnost ali je pitanje koliko ce ovi mladji momci napredovat nastavljajuci da igraju u Partizan i u srpskoj ligi.
    Release Yourself

Page 68 of 941 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168568 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)