Originally Posted by
Black_Pirate
Ovo nije jedini forum na kojem sam clan, kao mozda neki od vas, koji i ne znaju za bolje.
Verujem da u CG postoje ljudi koji bi umeli izdizajnirati jedan oku privlacan i funckionalno obuhvatan forum, opciono sa elementima Crne Gore, koju i predstavlja. U krajnjem slucaju, ubaciti nesto originalno, inovativno, a da se sva kreativnost ne zavrsava na logou konobarice.
Medjutim problem je verovatno taj sto im se ne daje centa za ovaj forum, jer ga bas tako poput vas dvoje, smatraju prikladnim, onako tipicno crnogorski.
Ne kazem da sada treba kititi sarenim cvecem, ali smatram da ne bi za promen u skodilo malo zivopisniji dizajn. Ovo mutno plavetnilo mi postade depresivno.
Eto najednostavnija promena boje u crvenu bi mnogo osvezila, a da ne govorim o dodatnim funkcijama kakve poseduju savremeniji forumi, tipa forum.burek.com

Originally Posted by
Black_Pirate
To je samo primer, foruma koji nema jeftin dizajn, e sada koliko je sa ukusom uradjen, to je diskutabilno. Meni se svidja njegova koncepcija.
Vidim da ste svi emotivno vezani za ovo mesto, pa se ne bih usudio dalje kritikovati :devil:
Ja to zbog drzave mi Crne Gore

, red je da je u internet vodama predstavlja bar sa nesto vise truda i stila uradjen forum.
Uzivajte u svojoj depresivno-mutnoplavosivoj monotoniji.
Ako ti smeta ovaj depresivno-mutnoplavosivomonotoni dizajn, imas u donjem lijevom uglu opciju i lijepo ga promijenis u preslatku ladies (pinAk) boju...eto, to bi ti moglo malo razbiti depresiju i monotoniju, a istovremeno ispunilo tvoju konstataciju da bi za pocetak bilo dovoljno da se prebaci na crvenu boju
Nije bas crvena, ali je vrlo slicna
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks