kolika je dimenzija slike???
mora biti manja od 100x100
moras voditi racuna i o tipu, prebaci u JPEG i sigurno ce ti moci
Oce li mi reci neko o chemu se radi na forumu Knjizhevnost,neki user(ili bot,ne znam) pod nazivom Negrana stalno shalje nekakva obavjeshtenja za neke konkurse,sa smijeshnim imenima(tipa Stojan Simic Krpica)...Ako je bot,banujte to brate,spamuje ionako jadni podforum![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Aahhahahah kako meni ne stigne takav spam eh![]()
She is only here to annoy herself!
User nije bio bot, ostavljao je linkove sa tim konkursima, nikakve koristi ni reklame ne vjerujem da je imao(la) od toga - i koliko god to izgledalo meni ili bilo kome smijesno, ili ne-znam-kakvo, ima veze sa onim podforumom.
A "covjek sa smijesnim imenom" - je koliko ja znam poznati djeciji pisac iz Novog Sada (u ciji kvalitet poezije necu da ulazim, nit me interesuje) - koji je poznat po velikom broju organizovanih festivala i besplatnih knjizevnih kolonija, za djecu ometenu u razvoju. Tako da ni pominjanje njegovog imena u tim postovima ne vjerujem da je imalo za cilj bilo kakvu vrstu reklame, vec nesto sto je opet plemenito...
I opet, apsolutno ne vjerujem da se radilo o klasicnom spamu. A jeste itekako prvom meni koji sam zaduzen za taj podforum uzasno i iritantno da vidim da su u kontinuitetu zadnjih 5 topica na podforumu "knjizevnost" - samo obavjestenja koje je negrana ostavljala o tim konkursima i akcijama. Ali, za to, bojim se, nije kriva negrana, nego oni kojih na tom podforumu nedostaje u vec jednom dugom periodu vremena - a to su nashi cijenjeni useri.
Na kraju, Recordare, ako imas svjezih ideja kojima bi obogatio onaj podforum, go for it, mada bi ti u startu rekao da je to mini borba sa vjetrenjacama koja bi se svela na par komentara po svakom topicu, nazalost...
A kvalifikacije o smijesnim imenima, i sve to - bi ipak valjalo zamijeniti sa malo djecije radosti, pravi recept na ovih podgorickih 35 stepeni...![]()
Last edited by getaway blues; 11-06-09 at 13:17.
Just to slip the skin...
User se u svakom sluchaju ponasao kao bot,uzevshi u obzir da su svi njegovi/njeni postovi bili samo i iskljuchivo reklame,a u njima je svaki put,interesantno,bio The Man With Funny Name(kako sam mu ime smislio,Leone&Clint bi mi pozavidjeli).Po tome zakljuchih da je bot.
Nisam nikada chuo za pomenutog pisca,tako da priznajem greshku.Ipak,ja sam samo kao user izrazio nezadovoljstvo takvim stanjem na pdf knjizhevnost,moje konstatacije je svakako trebalo provjeriti,prvo sa tobom,jer si moderator.Ipak,nije moja greshka shto je ta provjera izostala,niti sam ja u moci da brishem topike/usere.
I meni je to bilo iritantno,i zato sam reagovao.A ipak,uzevsi u obzir da Negrana nije nishta radila osim slala pomenute reklame,slozhicemo se da ni takav pristup nije bash konstruktivan.Zatrpavanje ionako jadnog pdf-a milionom reklama,koje se sve tichu jedne iste stvari(ili istog lika,namely MWFN-a) ne doprinosi puno istom,valjda...
Neke sam ideje i realizovao(koliko znam,pokrenuo sam topic tamo koji je josh,koliko toliko,aktuelan.Za vjetrenjache ne morash da mi govorish,to sam nazhalost shvatio i sam.A djechja radost doprinosi svima,ali reklamiranje iste u Novom Sadu teshko da podforumu dobro chini![]()
Last edited by Recordare88; 11-06-09 at 17:42.
Deserve's got nothing to do with it.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
pokusaj da pitas moderatore na pm, a ne javno!!!
Last edited by DIDI; 16-06-09 at 10:47.
zasto se dizajn ovog foruma ne menja godinama ?
Veliki pozdrav ekipi CDM da nije vas stvarno se ne bi znalo koliko smo mi stvarno ruzna nacija (the bad, the worse and the very ugly) ali za sve zlobnike da znaju nisam to ozbiljno mislio. Da predjem odma na stvar, da nebi puno pricali ko zna sto bi ljudi sve pomisliliJedina molba i sugestija je da grad TIVAT dobije svoj forum!!!!!!!
Nemojte me pitat zasto jednostavno tako napravite. Ja stvarno mislim da smo mi tivcani to zasluzili (mali grad sa velikim potencijalom)!!!!!
Ako to napravite otkrit cu vam zaso na nijedne Vijesti Tivat nema vremensku prognozu. A meteorolozi su obecali da ce to ispravit samo ako bude foruma!!!
Sve ostalo je ne dobro nego odlicno samo nastavite tako.
PS. The Zoo is the place where animal watch humans.!!!!
Zato sto upravo izgleda decije..
Zato sto bi svaki dizajn dosadio nakon 10 godina..
Zato sto vreme predlaze inovacije..
Zato sto izgleda sramotno prosto..
Zato sto ne bi bilo lose da, kao jedini pomena vredan forumu cg, bar bude kvalitetno dizajniran..
ako nista, ne bi od goreg bilo da se bar logo promeni ..
CDM kelnerica je zastitni dio CDM foruma i ne vjerujem da bi se ona trebala mjenjati... Ako dobro pamtim mislim da je jedno vrijeme nije bilo pa je opsta pomama bila oko toga...
Sto se dizajna tice znam da je najsonovniji ali ja bar ne vidim potrebu za nekim sredjivanjem.. Na sta konkretno mislis kad je dizajn u pitanju? Da se nacickaju neke druge boje? Da se dugmici promjene?
Jedino sto bih ja napravio je prevod na nas jezik... Ako je ovo najvazniji CG forum red bi bio da postoji verzija i na nas jezik.. Po default-u neka bude ENG koji bi ja inace i koristio ali eto... ne bi bilo lose da postoji i 'domaca verzija'..
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
potpisujem. Dizajn je sasvim ok, i mrzim one glupe forume sa bojama dodacima i glupostima.... Još jedna stvar oko koje ne bo trebalo da bude dileme je ta da se ne smiju dozvoliti gif animacije i slike u potpisu, i mislim da takav stav ima i administracija. Za naš jezik može, a i ne mora što se mene tiče....
Ovo nije jedini forum na kojem sam clan, kao mozda neki od vas, koji i ne znaju za bolje.
Verujem da u CG postoje ljudi koji bi umeli izdizajnirati jedan oku privlacan i funckionalno obuhvatan forum, opciono sa elementima Crne Gore, koju i predstavlja. U krajnjem slucaju, ubaciti nesto originalno, inovativno, a da se sva kreativnost ne zavrsava na logou konobarice.
Medjutim problem je verovatno taj sto im se ne daje centa za ovaj forum, jer ga bas tako poput vas dvoje, smatraju prikladnim, onako tipicno crnogorski.
Ne kazem da sada treba kititi sarenim cvecem, ali smatram da ne bi za promen u skodilo malo zivopisniji dizajn. Ovo mutno plavetnilo mi postade depresivno.
Eto najednostavnija promena boje u crvenu bi mnogo osvezila, a da ne govorim o dodatnim funkcijama kakve poseduju savremeniji forumi, tipa forum.burek.com
mene se iskreno *ebe kakav ce dizajn sajta da bude i oce li biti konobarica ili crna ili sarena ili sucmurasta boja....
bitno je da taj forum posjecuje dosta ljudi, da mi pomognu kad nesto trazim, da mogu da nadjem neke zanimljivosti itd...
Crni pirate, smaraš.
poznat mi je ovaj forum vise od 5 godina, ali sam se relativno skoro registovao.
Ja samo dao predlog, skroz opusten i to u jednoj recenici, a zatim skocise ove nacionaliste, rodoljubi, ekstremi... ili sta vec.. da brane kao da su ga licno pravili.
Jednostavno treba postaviti anketu i kraj price.
Nazalost na ovakav prijem... dolaze sve vrste inovacija u Crnoj Gori...
sta da se radi.. eto povlacim uvrede.. ali narod je "takav" ...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks