User nije bio bot, ostavljao je linkove sa tim konkursima, nikakve koristi ni reklame ne vjerujem da je imao(la) od toga - i koliko god to izgledalo meni ili bilo kome smijesno, ili ne-znam-kakvo, ima veze sa onim podforumom.
A "covjek sa smijesnim imenom" - je koliko ja znam poznati djeciji pisac iz Novog Sada (u ciji kvalitet poezije necu da ulazim, nit me interesuje) - koji je poznat po velikom broju organizovanih festivala i besplatnih knjizevnih kolonija, za djecu ometenu u razvoju. Tako da ni pominjanje njegovog imena u tim postovima ne vjerujem da je imalo za cilj bilo kakvu vrstu reklame, vec nesto sto je opet plemenito...
I opet, apsolutno ne vjerujem da se radilo o klasicnom spamu. A jeste itekako prvom meni koji sam zaduzen za taj podforum uzasno i iritantno da vidim da su u kontinuitetu zadnjih 5 topica na podforumu "knjizevnost" - samo obavjestenja koje je negrana ostavljala o tim konkursima i akcijama. Ali, za to, bojim se, nije kriva negrana, nego oni kojih na tom podforumu nedostaje u vec jednom dugom periodu vremena - a to su nashi cijenjeni useri.
Na kraju, Recordare, ako imas svjezih ideja kojima bi obogatio onaj podforum, go for it, mada bi ti u startu rekao da je to mini borba sa vjetrenjacama koja bi se svela na par komentara po svakom topicu, nazalost...
A kvalifikacije o smijesnim imenima, i sve to - bi ipak valjalo zamijeniti sa malo djecije radosti, pravi recept na ovih podgorickih 35 stepeni...![]()

Reply With Quote
Bookmarks