Ostalo jos nekih 30 paketa (neki ljudi su odustali) tako da ko nije na vrijeme nabavio karte moze to jos danas da ucini, inace karte su dnevnetako da pored cg reprezentacije mozete da gledate i druge koji su taj dan na rasporedu
Jos danas se prodaju karte tj paketi od 6 karata, od 14h do 17h na stadionu Buducnosti (pored kladionice Lob pa stepenicama na I sprat)! Narucite karte, jer ih ima jos samo malo. Paket od 6 karata kosta 15e
Sve informacije na broj telefona 068 41 51 61.
Last edited by DIDI; 16-06-09 at 06:52.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
voila,valjda su vam ostalima sad jasnije stvari,nadam se da ovoga niko neće banovati da bi svi vidjeli o čemu se priča.ma 2 bazena im treba napraviti.....
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
nadajmo seUjedno nama je sad ostala obaveza da se odužimo navijačima, rezultatima - kazao je selektor Petar Porobić.![]()
Ma bice taj bazen 100%, kad su stadion Mogrena napravili po projektu, napravice i bazen:joint:
Last edited by Bijela_City; 16-06-09 at 11:33.
Interesantan text:
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/...hp?vest=137903
U 16:20 pocinje SL utakmicom USA-ITA. Mec podjednakih rivala, amerikanci su vazda nepoznanica, jer oni formu tempiraju uglavnom za Olimpijske igre. Mozda im ove godine SP bude interesantno. Itekako uticu na kvalitet vaterpola, jer sa svojom staromodnom (da mi se ne naljute) igrom stvaraju probleme, tj. dobijaju i one najbolje. Citam po netu da se na na skoro svakom njihovom koledzu nalazi i sekcija za vaterpolo, tj. da ima dosta vaterpolo timova. Treba li reci koliko vaterpolo timova ima kod nas?
Talijane manje-vise znamo. Nekoliko njih iz Recca su nosioci.
Nakon toga Srbi igraju sa japancima i tu nece bit' dileme.
Hrvatska-Australija ce svakako bit' interesantan mec, jer australijanci imaju strategiju slicnu amerikancima. Njihovi dobri rezultati se uglavnom dese u olimpijskim godinama, sjetimo se da su nas tako lani dobili u SL, a da smo na OI remizirali sa njima. Vidjecemo u kakvoj su formi.
Mi valjda necemo imat problema sa afrikancima, iako su velika nepoznanica. To sto dobijaju neke sa 60-tak razlike u vaterpolu nema nikakve veze.
Last edited by cattaro; 16-06-09 at 11:22.
P r i m o r a c
vidimo se u 8![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
a jbt viđi slike ovoga stadiona... na ovakav izgled pozavidio bi svaki tim na svijet!
Zna li neko prodaju li karte sad za svaki dan pojedinacno i kad pocinje prodaja karata?
nije zakasnio!!! od danas ti pocinje prodaja dnevnih karata, ali možeš karte kupiti samo za taj dan (ne možeš danas za sjutra), i to od 3 do 9 traje prodaja (ovo za vrijeme prodaje mi rekoše telefonom).......
Vlasnik vicesampiona Evrope, Volpi, vezao je jutros svoju jahticu od 50 meleona na kotorsku rivu.
PS: Mora da je doso da vidi PEHAR![]()
Zanimljivo je da nikad nismo pobjedili Australiju ili se na nekom turniru plasirali ispred SAD-a![]()
Evo nas stari, ne brigajte, odje cemo ih sve pregazit, barem sa 5 razlike!
Malo o nasem vecerasnjem protivniku:
South Africa 6 6 0 0 0 216 17 +199 18
Algeria 6 4 0 0 2 64 72 - 8 12
Morocco 6 2 0 0 4 68 72 - 3 6...
Libya 6 0 0 0 6 4 190 -186 0
May 22
South Africa 23 – 3 Morocco
May 23
Algeria 6 – 25 South Africa
South Africa 42 – 0 Libya
May 24
South Africa 60 – 0 Libya:lolblue:
South Africa 34 – 2 Algeria
May 25
South Africa 32 – 6 Morocco
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks