A sta ti treba fabijano?
r888 ako su vozene 600km na nashem asfaltu.. pola mesa je otishlo![]()
Originally Posted by my name is ...
A sta ti treba fabijano?
Ma trazio sam neke gume za Bimmera, ali vec sam nasao Continentalke, kao nove.
Muka mi je da dam 700-800 za nove.
TAKUMI
Sad dolazim iz Sutomorai isao sam preko Petrovca i od Sutomora za oko mi zapane jedan Golf 4,pretekne me,pa ja njega. Igramo se .Idemo uz strane , odlucio covjek da me pretekne ,oce pa oce... Ja sijecem krivine ,ulazim malo brze, tu pravim prednost ,ali cim malo pravine,eno ga on opet.Preticem ja slepera,on zamnom, i cesto mi svirne. Mislim da smo najbrze odvozili tu dionicu jer smo ga stvarno przili na ivici izlijetanja s puta. Pri kraju te dionice puta ,preteknem ja jednu Astru,a on ostane jer nije uhvatio. I ja ga cekam,usporim da i on pretekne i nastavimo sa voznjom. Izadjemo na onaj dobri magistralni put od Sozine put PG i ja mu tu izbacim ruku kroz prozor i pokazem OK, on isto hehe. Na Tanker iz suprotnog pravca niko, ja mu pokazujem rukom kao "idemo,idemo" i ja tu jedno 150-160 ,on zamnog przi ga przi. Ludacki smo vozili do Golubovaca , kad ja nekog preteknem a on zaostane ja usporim i kad vidim da nema nikog da dolazi rukom mu pokazujem da pretice i on me stalno poslusa
)))))
U Golubovce na semafore izlazi covjek,mozda jedno 35god i kaze mi extra vozis brdsku trku ehhehehe.
Jeste li vi kad saradjivali ovako sa nekim?
Jeste razmijenili brojeve telefona?
Bijo si poziw koi se neodbija
Dje si masinac
niujedne mi gace lastike nema
koje auto imash?
Kakav cekic!![]()
hahahahha![]()
You'll Never Smoke Alone..
Je li ovo realno![]()
She is only here to annoy herself!
haahahahahahah e odlican post :mrgreen:
rm -rf /
Imam 23 godine, i auto iako je 91' mogu da se kladim sa nekim u 100e da mu je ugravirano 220, da cu snimiti klip kako idem 200 ???
Ajmo mudovine da vas vidim ako ne vjerujete da ne moze 160... Na 100 malo gasa do kraja, kazaljka ide na 150 automatski...
Koje je to auto i koji je to motor?
Dobro opel,nego koji , koliko kubika, koliko konja?
a za koliko ides od coska do puba?![]()
You'll Never Smoke Alone..
Nista. Ocemo vrijeme na 402 m i izlaznu brzinu.
Po tvojoj prici to je oko 11 sec i 170 km/h.
TAKUMI
:blah:
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
91 vectra 2.0i
niujedne mi gace lastike nema
odlican post.
Ja sam juce ishao od pg do budve i nazad do pg preko sozina ze 40 minuta. Upaljena mi je klima bila inache bi brze stigao.
Cekam snimak sa kamera iz sozine da vidite kako vozim 278 km/h po mms-u tj gprs-u
Originally Posted by my name is ...
celzinjo, takva voznja auta koji ima godina, sta mislis koliko je pametna?
razmisljas li o tome da mozes da nekoga ubijes i da najljepse godine provedes u zatvoru?
a da ne spominjemo kasnije psihu
kupis fino sony play station i meracis, pusti magistralu, pa kad se staza napravi onda...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks