Page 214 of 831 FirstFirst ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... LastLast
Results 5,326 to 5,350 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Zovni 1500 :P
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    ali ono je bio namjerno izazvano od ljuti iz t-com-a da bi nezahvalini korisnici kao mi shvatili koliko nam ustvari treba extra tv...jer tek u slucaju da ga nemamo na par sati mozemo da shvatimo koliko nam ustvari znaci
    samo sa ADSLom malo preceruju u toj dobroj namjeri, nece svako pucanje na 5 i manje minuta protumaciti kao njihovu iskrenu i najdobronamjerniju namjeru da nam ukazu na znacaj adsl-a njegovim gasenjem
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesu li titlovani kanali na extra tv(discowery,animal planet,national geog.......)?

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Zavisi od emiteri, ali onamo gdje ima titlova oni se emituju.

Frqne, restartuj STB i proradice ti ti kanali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko puta dnevno treba da restartujemo STB? , jel ko vadio prosjek?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by HiddEn View Post
    Jesu li titlovani kanali na extra tv(discowery,animal planet,national geog.......)?
    Titlovani su ti Discovery Channel ,Discovery Travel and Living, National Geographic, Animal Planet , Zone Reality, Zone Romantica,MTV Adria, Jetix, Hallmark i National Geographic Wild koji je u plus paketu .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lunar View Post
    koliko puta dnevno treba da restartujemo STB? , jel ko vadio prosjek?
    Restartujem STB kad bilo No lako cemo za to no ako nastave da restartuju cijene to ce biti muka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Cudo jedno kako t-com moze da uzima kanale, gasi extratv, uvecava cijene i prakticno radi sto hoce, a korisnik nema nikakva prava, pa cak ni da raskine ugovor zbog poskupljenja, recimo. Fino je ovo za njih: bucnu ti osnovni paket recimo 50E, i ti moras da placas do kraja ugovora LOL

da ne bi bilo zabune: ja sam veliki podrzavalac i veliki kriticar t-coma.
    Last edited by =]Vlado[=; 09-06-09 at 09:27.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Imas pravo da raskines ugovor, ako dotle doslo...

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Vlado na potezu, posto je najavio raskid cim bude mogao :mrgreen: To je taj love/hate relationship
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

nevjerovatno.
    A okle meni HBO non stop kad ga nisam uzeo????
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    nevjerovatno.
    A okle meni HBO non stop kad ga nisam uzeo????
    Jesi li popunjavao onu anketu prije mjesec-dva? Jer ako jesi, morao si sam da iskljucis HBO, jer normalno, T-Com ti ga je ostavio.. Naravno, uz to da ga placas, poslije onog jednog free mjeseca
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Ja jesam to nesto popunjavao,ali sam očekivao od njih da će oni to da utule...Pametni su oni!A nije mi jasno ovo oko povećanje preplate.Nisam bio tu par dana pa sad čitam...Ako bi mi ko ukratko...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja jesam to nesto popunjavao,ali sam očekivao od njih da će oni to da utule...Pametni su oni!A nije mi jasno ovo oko povećanje preplate.Nisam bio tu par dana pa sad čitam...Ako bi mi ko ukratko...
    E.. da oni izgase, pa da propuste priliku da ljudi (kao ti npr.) zaborave da ga ugase, i zarade tu jos koju kintu I meni ne bi na um palo da ga izgasim, ali ovdje neko rece da je obavezno..

Sto se tice poskupljena, nisam upucen mnogo.. Uglavnom, mislim da zbog novih HB kanala (tj. onaj jedan za meditaciju, pa ce tokom ljeta neki drugi) treba unaprjediti platformu(ili tako nesto), i zbog toga se placa dodatno. A sve su prilike da ce ti HD kanali u dodatni paket, pa cemo mi koji placamo samo Start paket da placamo to dodatno za HD programe, koje ne gledamo Tako nesto... Kratko i jasno, nasa posla.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    E.. da oni izgase, pa da propuste priliku da ljudi (kao ti npr.) zaborave da ga ugase, i zarade tu jos koju kintu I meni ne bi na um palo da ga izgasim, ali ovdje neko rece da je obavezno..

Sto se tice poskupljena, nisam upucen mnogo.. Uglavnom, mislim da zbog novih HB kanala (tj. onaj jedan za meditaciju, pa ce tokom ljeta neki drugi) treba unaprjediti platformu(ili tako nesto), i zbog toga se placa dodatno. A sve su prilike da ce ti HD kanali u dodatni paket, pa cemo mi koji placamo samo Start paket da placamo to dodatno za HD programe, koje ne gledamo Tako nesto... Kratko i jasno, nasa posla.
    Ako HD paket bude sadrzao kanale koje ja zelim, ugasicu plus paket i aktivirati HD.

Ponavljam: i pozitivno i negativno kritikujem.

Ispuio sam anketu, aktivirali mi HBO (koji ja i ne gledam), nego eto... Deaktiviran HBO na vrijeme... Naplacen HBO na kraju besplatnog mjeseca... BAH!

Nece doci do 50e

@ trojkam: HD paket ce i zbog toga biti odvojen... ko ima HD TV i ko je zainteresovan za HD, aktivirace HD paket, sto je OK. Ja cu ga aktivirati bar radi EUROSPORTA, DISCOVERY CHANNELA I MusicHD-a (MHD).
    Last edited by =]Vlado[=; 09-06-09 at 11:50.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

A što će meni HD?
    Koliko tv u CG podržava to?
    I može li sad doć do sjeckanja osnovnog paketa,tj da neki kanali pređu u HD paket?
    Mislim da u Hrvatskoj nije ovako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

A što će meni HD?
    I može li sad doć do sjeckanja osnovnog paketa,tj da neki kanali pređu u HD paket?
    1. meni valja valja ce i tebi nekad
    2. kakve to veze ima to je kao da imas sony psp i neko ti kaze dosta ti je 2 igrice sto ce ti vise nema ih puno u CG
    3. NE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    Cudo jedno kako t-com moze da uzima kanale, gasi extratv, uvecava cijene i prakticno radi sto hoce, a korisnik nema nikakva prava, pa cak ni da raskine ugovor zbog poskupljenja, recimo. Fino je ovo za njih: bucnu ti osnovni paket recimo 50E, i ti moras da placas do kraja ugovora LOL

da ne bi bilo zabune: ja sam veliki podrzavalac i veliki kriticar t-coma.

Procitaj ugovor, prostudirao ga prije ugradnje

Ljudi CITAJTE UGOVORE prije nego ih potpisete (nije vazno za sto su namijenjeni) nisu ugovori zbog vas nego zbog njih njima veca prava da daju
    Last edited by desha; 09-06-09 at 12:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Imas pravo da raskines ugovor, ako dotle doslo...

nema pravo jedino da izmiri obaveze ili jedino ako mu je ugovor istekao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

A što će meni HD?
    Ne citas i shvatas poentu... HD paket ce biti za one koji IMAJU HD TV i ZELE da gledaju neke od kanala u HD... Onaj ko nece HD paket neka ga ne uzima. Oni koji ZELE i IMAJu HD TV ce ga aktivirati.

Sto vise paketa - to bolje svima nama. Eto, recimo, ako uvedu EUROSPORT HD u okviru HD paketa, ti ga slobodno gledaj u osnovnom paketu, a JA cu da aktiviram i HD paket jer jednostavno ocu. Eto to ti je poenta.

desha, ja i ti se, naravno, razumijemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Narode moze li meni neko objasniti, super struchnjaki u call centru t-com koji su mi 10 min ubedjivali da ja nemam HD rezoluciju na TV i ako mi je Xbox360 prikljcuhen preko HDMI na 1080p nijesu mi mogli odgovoriti!
    Na danasnji dan extra-tv prikazujese u rezoluciji 756x576 (nesto tako), HD rezolucija to je (1920x1080). Kad su pustili HD kanal za meditaciju, i da bi ga vi gledali u 1920na1080 treba da u podeshavanju t-box, promjenite odnos ekrana s 4:3 na 1080i i tada kanal za meditaciju prikazuje kako treba 1920na1080 (ako vam TV podrzava HD rezoluciju), ali ostali kanali, a to je 1, 2, in, mbc, atlas, i drugo prikazuju s dvije crne vertikalne trake s lijeve i desne strane.
    I sad pitanje. Znachi kad puste HD rezoluciju, kanale kao diskoveri, hbo i druge gledacemo normalno (1920x1080) a ove nase sa dvije crne trake. Na ovo pitanje meni u t-com call centru nisu mogli odgovoriti, a samo su zamolili da im ostavim svoj kontakt telefon. Posle kroz 3-4 sata mene su zvali na sto su mi rekli "Nikakvih crnih traka nece biti HD kanali ce biti u 1920x1080, a ove nase kao i sad sto prikazuju" ja sam pitao kako je to moguce, na sto su mi rekli da ce u t-box biti ubachen novi softver i on ce automatski mijenjati rezoluciju. Posteno da kazem nisam siguran ni u 10 posto sto su mi rekli, ali sacekacu do 1 jula i tada cu vidjeti, jer od 1 jula pocinje pretplata na 1 uro vise i od tada mozemo da gledamo HD kanale i uzivamo i novoj generaciji EXTRA-TV vrhunskog kvaliteta slike i zvuka. Sami pomislite kakav ce to da bude stos, neki kanali normalno a neki s dvije crne trake, mislim da to mnogima ne bi odgovaralo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by TMB68 View Post
    Narode moze li meni neko objasniti, super struchnjaki u call centru t-com koji su mi 10 min ubedjivali da ja nemam HD rezoluciju na TV i ako mi je Xbox360 prikljcuhen preko HDMI na 1080p nijesu mi mogli odgovoriti!
    Na danasnji dan extra-tv prikazujese u rezoluciji 756x576 (nesto tako), HD rezolucija to je (1920x1080). Kad su pustili HD kanal za meditaciju, i da bi ga vi gledali u 1920na1080 treba da u podeshavanju t-box, promjenite odnos ekrana s 4:3 na 1080i i tada kanal za meditaciju prikazuje kako treba 1920na1080 (ako vam TV podrzava HD rezoluciju), ali ostali kanali, a to je 1, 2, in, mbc, atlas, i drugo prikazuju s dvije crne vertikalne trake s lijeve i desne strane.
    I sad pitanje. Znachi kad puste HD rezoluciju, kanale kao diskoveri, hbo i druge gledacemo normalno (1920x1080) a ove nase sa dvije crne trake. Na ovo pitanje meni u t-com call centru nisu mogli odgovoriti, a samo su zamolili da im ostavim svoj kontakt telefon. Posle kroz 3-4 sata mene su zvali na sto su mi rekli "Nikakvih crnih traka nece biti HD kanali ce biti u 1920x1080, a ove nase kao i sad sto prikazuju" ja sam pitao kako je to moguce, na sto su mi rekli da ce u t-box biti ubachen novi softver i on ce automatski mijenjati rezoluciju. Posteno da kazem nisam siguran ni u 10 posto sto su mi rekli, ali sacekacu do 1 jula i tada cu vidjeti, jer od 1 jula pocinje pretplata na 1 uro vise i od tada mozemo da gledamo HD kanale i uzivamo i novoj generaciji EXTRA-TV vrhunskog kvaliteta slike i zvuka. Sami pomislite kakav ce to da bude stos, neki kanali normalno a neki s dvije crne trake, mislim da to mnogima ne bi odgovaralo!
    Ovako ti je situacija: kad podesis bilo 720p ili 1080i output na stb (extratv receiver) i stretch mod slike, svi kanali se normalno stretchuju - razvuku, dok je HD kanal normalan, jer je vec 16:9 format pa se ne razvlaci. Eto tako je za sad i to je OK. Znaci imas stretch opciju u dodatnom meniju, tamo gdje je izbor audio jezika i subtitlova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E stani stani brate, mozda ces mi ti sad objasnit.
    Na resiveru sam stavio 1080i, ali nasi kanali s crnom trakom a za meditaciju kako treba.
    Sta ti je "stretch mod slike" nisam ukopirao staje to!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nikakvih crnih traka nema. Kad izaberes u podesavanjima STB-a rezoluciju 1080i kad pritisnes dugme OPT na daljinskom dobijas jos jednu opciju "odnos sirine slike", pa imas da izaberes normal, razvuceno(stretch), zoom1,zoom2 i onda sve funkcionise ovako kao sto Vlado kaze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by TMB68 View Post
    E stani stani brate, mozda ces mi ti sad objasnit.
    Na resiveru sam stavio 1080i, ali nasi kanali s crnom trakom a za meditaciju kako treba.
    Sta ti je "stretch mod slike" nisam ukopirao staje to!
    Na daljinskom imas gudmic, mislim da je nacrtana nota na njemu, mali dugmic koji ce ti dati novi meni kad ga pritisnies, na desnom dijelu ekrana. Tu ce ti pisati audio language, subtitles, i nesto kao picture mode imas stretch normal zoom... stavi stretch da ti razvuce normalne kanale preko ekrana (debeljuskasti ljudi ), a onaj HD 16:9 kanal ce ostati normalan. Eto Jer su obicni kanali SD 4:3 ili 5:4 nije bitno, i tom ih komandom samo horizontalno strechujes. Nadji taj dugmic i rijesio si problem. Kao nota na njemu ili teletekst ili slicno...

Znaci stretch mod ti je da horizontalno razvuce sliku preko widescreen televizora... da ispuni ekran, i naracno slika ce ti izgledati malo spljosteno, nego to je za ovu situaciju normalno jer se samo Zentv emituje u 16:9.

p.s. evo vidim da ti je i Poseydon napisao... ne znam koji ti je daljinski ni jezik, pa probaj. To rjesava situaciju
    Last edited by =]Vlado[=; 09-06-09 at 13:46.

Page 214 of 831 FirstFirst ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)