A neka micu onaj HD ako je to problem.. Jer me meditiranje uz more ni najmanje ne interesuje. Kako neodgovoran i neprofesionalan nacin rada, pa to jos nidje nisam vidjeo. T-Com, stidite se onoga, kad obraza nemate...
A neka micu onaj HD ako je to problem.. Jer me meditiranje uz more ni najmanje ne interesuje. Kako neodgovoran i neprofesionalan nacin rada, pa to jos nidje nisam vidjeo. T-Com, stidite se onoga, kad obraza nemate...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Nervira me što se igraju sa nama (testiraju raznorazne gluposti) i pride nam to još naplaćuju! Kao kad bi plaćao period korištenja trial programa...
Ako proradi HD, i bude bio kakvi kanal od koristi - neka naplaćuju to 1 eur... ovako stvarno nema smisla...
e pa sto mi trpimo to niko na svijet ne bi. pas im jeba mater
this is pointless
ne znam samo kako ćemo prebit ovo na račun
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
evo ga!....
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
Ja da napomenem: crkla mi je extra (isto kao i prosli put prije pola godine), na podrsku se niko ne javlja ili je zauzeto, ((pre)puni) racun redovno stize, ... i tako...
Restartujte STB![]()
Da nema sto novo? Ako nema - ne restartujem![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Restartovao sam STB( više puta), ali i dalje mi na ekranu piše:
Greška u inicijalizaciji klijenta".
Čekam desetine minuta da mi se neko javi ali bezuspjeha.
Evo , upravo sada sam ih dobio ali mi je ponovljeno da uradim isto.
I još jednom ništa!
Što da radim?
Libertas
Ugasi ga na 5 min na prekidac pozadi, i onda upali.Garantovano rjesava problem.
Shta je na kanalu 110?
Pishe da je Test 2. Da nije neko iznenadjenje?
Last edited by makach; 08-06-09 at 11:18.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
jeste velikoTV SUN
ako se ne varam beranska tv...valjda tako procitah ovdje
![]()
varas se, bjelopoljska televizija![]()
Sto znaci da je ono ipak je bio samo kvar...
Eh...
ne znam, nemam, ne mogu, necu
A zašto ti ja moram reći gdje gledam Myzen, ili sam morao reći "izgledao" dok je bio FTA da bi ti bio zadovoljan? - Inače mi je pun ***** portala gdje likovi kao ti "ja sve znam ja sve imam i sve mogu" pokušavaju suvereno da vladaju temom svojim velikim egom. - Evo neću više da prdeckam, ostavljam ti temu da ti vodiš glavnu riječ! Pozdrav!
ali ono je bio namjerno izazvano od ljuti iz t-com-a da bi nezahvalini korisnici kao mi shvatili koliko nam ustvari treba extra tv...jer tek u slucaju da ga nemamo na par sati mozemo da shvatimo koliko nam ustvari znaci![]()
Ne rade Discovery, Discovery World, MTV Adria, CNN i jos 2 ili 3 kanala:mad:
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks