najbolji svih vremena!!!!!!!! idemooooooooooooooooooooo
Istorija je stvorena...:yipiiii:
:dring:
Edit : Ne znam kako ikome mozhe smetati shto cheok iznosi svoje emocije, bar se vidi da se ne pretvara i glumi, sve shto radi radi iskreno i sigurno ne bi plakao da mu nije bilo veoma teshko... Zbog ovoga ga josh vishe poshtujem...![]()
Last edited by MeDo_JE; 07-06-09 at 16:15.
#fakenews
najbolji svih vremena!!!!!!!! idemooooooooooooooooooooo
Najbolji je vic izjava Federera da je bilo teških momenata za njega u drugom setu.
Strašno se zabrinuo ...
Hajde batali i idu u penziju jer te niko ne smije pobjediti zbog plača i kukanja...
Evo i sada plače i a publika kao aplaudira Soderlingum jer bio je učesnik u predstavi čiji je scenario već prije bio poznat.
Libertas
Plačko i dalje plače...
Libertas
Hahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!! Theory of Conspiracy again![]()
opro ga je![]()
Postoji li mogucnost da se neki forumash stavi na ignore list, poshto pojedine gluposti vishe ne mogu da chitam, a ako reagujem bojim se da cu dobiti ban...
#fakenews
Apsolutno ne podrzavam.
Soderling sada naravno hvali Federera, priča o lekciji koju je dobio.Priča kako je izgubio 9 puta i evo sada i 10 -ti a plačko i dalje plače...
Libertas
hahahaha sto ovaj coek cini :mrgreen:
Apsolutno ne podrzavam.
komentator RTCG: "dosta je tesko razumjeti francuski Rogera Federera"
zbilja tesko, pogotovo kad ne znas francuski
Svaka cast fedex,sada si i zvanicno najveci ikad
Mada se mora priznat da mu je sve islo naruku-nadal i nole ispali rano,maltene su svi protiv njega odigrali mnogo gore nego sto umiju,ali ipak 14. GS tituli se u zube ne gleda,cestitam.E sad da cekamo rafu da ga prestigne![]()
hvala Soderlingu sto je uslisio sinisine molbe i pustio Fedexa da dobije. Iskreno ti hvala Robine!
Javljam se kasnije sa ozbiljnim komentarom![]()
Legenda u svakom pogledu a u tenisu najbolji ikada!!!
deuscroix
Toliko o suzama kojima je zelio da pokvari slavlje Nadala, vidi se da je covjek emotivan i da je NAJBOLJI IKAD . ALLLLLLLEEEEEEZZZZZZ ROOOOOOGGGGGGGGEEEEEERRRR!!!!!
dako prestanete sa prozivanjem izmedju sebe
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Sve cestitke za Federera.Covjek igra odlican tenis i zasluzio je da u svojoj kolekciji ima i ovaj pehar sa ovog fantasticnog turnira.Finale je bilo malo monotono i ne fer prema svedjaninu koji je napravio fantastican rezultat.Nije mi jasno da je francuska publika tako mlakim aplauzom nagradjivala dobre poene svedjanina...nego nadam se da ce Rafa sledece godine pokazati ovoj djecici kako se igra na sljaci, mora i on malo da odmori...:joint:
A za ovog sinisu sica ne brinite.On je samo jedan naivko koji misli da se razumije u tenis, voli seselja, slusa turbofolk i drzi poster djokovica iznad kreveta :joint: ne zamjerite mu!
dako prestanete sa prozivanjem izmedju sebe
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Roger josh jednom pokazao zashto je jednostavno najbolji.
Maddog,ne mjeri se uspjeh zaradjenim dolarima(mada,i to moze da bude mjerilo ponekad,PONEKAD),nego osvojenim titulama,a pogotovo Grand Slam titulama.Tu se jasno vidi ko je najbolji
Sinisa,necu ti nista vise rec na ovaj forum,ali ovo moram;patish od manjka pameti brate.Neka se ne brishe ako je moguce,ovo je sigurno poslednji put.
14 grand slamova,5 godina number one,sa velikim potencijalom da se tamo ponovo vrati,career grand slam-mislim da nema dileme ko je najbolji teniser ikad.
I da,odlichno bi bilo za tenis da se Nadal shto prije oporavi od povrede,da gledamo opet sudare divova.Ne smijem ga nikako ne pomenuti,svojim ponashanjem(a bogami i igrom u prva 3 kola,nego se toga sad slabo ko sjeca) pokazao je da je veliki i teniser i sportista.
Soderlingu svaka chast,zaista je podigao igru na puno veci nivo,u pojedinim djelovima mecha(drugi set) djelovao izvanredno.Sami mech,posle trilera u polufinalima,i nije bio toliko interesantan,jer je Federer chitavi mech odigrao na shampionskom nivou,i Robin jednostavno nije imao shanse.
I da,sad stizhe All England Club,i okrshaj(nadamo se neumrljan povredama) RASTERECENIH Federera i Nadala.Naravno,Murray i Djokovic ce biti jachi nego ikad,i pored loshe igre u Parizu.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks