Isto je banja kad u grupu imas neku selekciju tipa San Marino,to su prave ekipe za dizanje morala,zato bi dobro bilo kad bi izasli iz ovog zadnjeg sesira(cini mi se da vec jesmo,za ove iduce kvalifikacije)
Zna li neko koliko je ozbiljna Drinčićeva povreda?
Isto je banja kad u grupu imas neku selekciju tipa San Marino,to su prave ekipe za dizanje morala,zato bi dobro bilo kad bi izasli iz ovog zadnjeg sesira(cini mi se da vec jesmo,za ove iduce kvalifikacije)
Da Bugarska nije izjednacila u Podgorici, sad bi CG jos bila u igri za 2 mjesto, ovako je 4 mjesto blizu, Kipar i Gruzija ce biti slabiji (vjerovatno), a mozda se moze prestici i Bugare i biti na kraju treci... nije lose za prve kvalifikacije...
Biti ce nesto bodova i za iduce kvalifikacije ce Crna Gora da bude u nekom "boljem" sesiru
teoretski crna gora ima i dalje matematicke sanse....
samo da irska izgubi sva 3 preostala duela...a crna gora da dobije sve do kraja..4 tekme...
a da i bugari kiksaju..ali to je normalno...
tako da ...sacekajmo...![]()
:)
Montenegrino CT
oces li postavljat drugo poluvrijeme utakmice?
Ima li sto na net-u?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Nego sto, nakon serije remija, red je na seriju pobjeda
Sansa je prva sljedeca utakmica u Bugarskoj, Bugarima je to na zivot ili smrt, samo im pobjeda nesto znaci, a najteze je kad se nesto mora, Crna Gora tu nema sto izgubiti a moze jako puno dobiti, jedna lijepa kontra u 90-om minutu i eto pobjede
Nakon toga osokoljeni sokoli kuci pobjedjuju Kipar i Gruziju, trece mjesto osigurano, a onda u Dublin na "izlet"...
05/09/09 Sofia Bulgaria Bulgaria - Montenegro Montenegro
05/09/09 TBA Cyprus Cyprus - Republic of Ireland Republic of Ireland
05/09/09 22:00 Tbilisi Georgia Georgia - Italy Italy
09/09/09 TBA Montenegro Montenegro - Cyprus Cyprus
09/09/09 TBA Italy Italy - Bulgaria Bulgaria
10/10/09 TBA Montenegro Montenegro - Georgia Georgia
10/10/09 TBA Cyprus Cyprus - Bulgaria Bulgaria
10/10/09 Dublin Republic of Ireland Republic of Ireland - Italy Italy
14/10/09 Dublin Republic of Ireland Republic of Ireland - Montenegro Montenegro
14/10/09 TBA Italy Italy - Cyprus Cyprus
14/10/09 Sofia Bulgaria Bulgaria - Georgia Georgia
Pise u Arenu da povreda Drincica nije teze prirode iako se to u prvi max mislilo
Mislim da tamo nece biti nerjeseno, Bugari moraju ici na pobjedu, igrati riskantno, bod im ne znaci mnogo, do sada su vec prosuli 10 bodova, imaju jos mec u Italiji, ne pobjede li Crnu Goru, Irsku vise ne mogu stici...
Bugari ce to ili pobjediti ili izgubiti (bolje nek bude ova druga opcija)
Dobro si ovo napisao jer je sam trenirao kad je zbog svadje sa trenerom bio izvan Sportinga!!!Sreca da je bilo rame u pitanju pa to nece uticitat na njegov dribling ili shut mada mozda bude oprezan u duel!!!A Drinchic je potreban prije svega zbog iskustva!!!U jedan period je imao chetri faula zaredom i takav tip igracha je vishe nego potreban da smiri igru i pravi slobodne!!!Reche Shofro da ce u Bari ili Parmu!!!
ps:samo da izbjegnemo Italiju na kvalifikacije za EP :-(
deuscroix
ja se i dalje nadam da imamo sansi![]()
Ali su neuporedivo veće od nas.
Ovdje je problem u bazi u kvantitetu. Ne može zemlja od nešto više od pola miliona ljudi proizvoditi kvalitet kao Slovenija od preko 2 miliona ljudi.
Može povremeno otkinuti nekome bod, biti simpatična drugima ali u kontinuitetu teško...
Naravno ako se osnuje neka regionalna liga, onda se sve mijenja jer će naši igrači ući u bolju ligu, takmičenje i stalno ga igrati sa mnogo jačima...
Ovako na utakmici Lovćen-Jezero ( plastično govorim) teško može izaći igrač visokog kvaliteta za reprezentaciju.
Nema tu profesionalizma...
Znači ostavite vi Sloveniju, Makedoniju, Latviju...
Trebamo da se upoređujemo sa nama ravnima. Zato je ovaj rezultat iz Kipra odličan i odjeknuće u širim fudbalskim krugovima.
Kipar je iz 4-tog šešira a Crna Gora iz 6-tog poslednjeg.Znači Kiprani se kotiraju mnogo bolje od nas a i rezultati su im solidni...
A Crna Gora je protiv takvog Kipra od 0:2 došla do 2:2 i bila na pragu pobjede i to sa prepolovljenim timom!
Po kladionicama su Kiprani bili favoriti ...
Već sam rekao da ako budemo zadnji to će biti normalno jer smo i tako tretirani na početku kvalifikacija.
Ako budemo ispred Gruzije to će biti uspjeh vrijedan pažnje.
Ako budemo ispred Gruzije i Kipra , to će biti fenomenalno i sigurno ćemo biti prijatno iznenađenje. Ako budemo ispred Bugarske, Kipra i Gruzije, to će biti čudo nad čudima i sigurno najveće iznenađenje kvalifikacija. Ja ipak ne vjerujem u bajke...
Znači samo polako korak po korak.
Gradimo stadione, pravimo terene, infrastrukturu pa vremenom će biti rezultata ali shodno našim stvarnim mogućnostima.
Libertas
sinisam, i pored tih 620 000 stanovnika, imamo vise talenata fudbalskih nego neko sa 10 miliona stanovnika, u nasoj zemlji je najveci problem, infrastruktura, znaci nema normalnih terena - kampova dje se neki mladi talenat moze razvijati da bude neki svetski igrac, zato i idu odavde vrlo mladi u partizan i zvezdu (vukcevic, jovetic i ostali) druga stvar sto nemamo strucan kadar, nemamo ga ni za seniorske ekipe a ne za mladje generacije koje moraju od najmladjih kategorija do prvog tima da se vode ne preskakajuci nista od, da tako kazem, fudbalskih lekcija, u cg se ne radi individualno sa talentima, najbitnija stvar sto mozes biti ne znam kakav talenat ako nemas para da podmazes dje treba ili nemas dobra ledja nikad neces uspjeti jer ce prije igrati sinovi od ovih sto imaju i para i veza, i ovo nije vezano za male sredine/mjesta to se desava i u pg
kad ovo budemo imali nemamo sto da se sjekiramo za fudbal uopste u cg a ne za reprezentaciju
dok god se bude stvarali klanovi, dovodili igraci iz 3 lijepe pm, ovakva ce nam biti reprezentacija i igra u njoj,
vucinic, jovetic, vukcevic su vrlo rano posli van crne gore da se usavrsavaju to je i bila njihova sreca, burzanovic ima srecu sto je veci talenat od sve trojice al ima problema u glavu zestokih i zato nece biti od njega nista do prosjeka koji zablista u par utakmica
i zaboravio sam kvazi menadzere tj hijene koje unistavaju mlade igrace lovackim pricama + ambiciozni roditelji koji vise uniste dijete da napreduje nego bilo koja stavka sto sam naveo![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Upravo tako. Infrastruktura, tereni, i TRENERI (citao sam nesto, manje od pola trenera u 1.Ligi ima valjanu diplomu za to mjesto), da ne pominjemo trenere mladjih kategorija.
S tom situacijom, ne mozes napraviti kvalitetne igrace.. Nema toga Houdinia koji ce u tome uspjeti...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Neko napisa odje da ce bit mladi na RTCG!!!Jel to zaebancija bila :-)
deuscroix
nema prenosa mladih..
moze li neko da postavi linkove sa svim utakmicama reprezentacije od madjarske na ovamo i ako ima nesto od mlade reprezentacije. ja sam malo pretrazivao onaj prvi dio ovog topica, ali oni linkovi ne rade.
obavezno smijenit filipovica.......poleksica obaveznom maknut s gola....on je kriv za oba gola normalno i odbrana zajedno s njim....ne umije istrcat kod centarsuta s linije...s peterca mu daje gol glavom...nova odbrana pod hitno...vise ne mozemo se plasirat tako da ubacit mladje da se uigravaju za naredni ciklus.....kascelan je dobro odigrao i ovaj damjanovic....jos koji koreanac i dobicemo kipra doma.....vucinic jes promasio penal ali nema mu se sto zamjerit...kako da igra u napad kad nema ko da mu doda loptu ,da napravi akciju za gol?kad je poceo da se vraca po loptu na centar krenulo je nekako....sve u svemu lose i ne mogu slusat filipovica pet dana kuka kako smo oslabljeni.....idiot....odma trazi opravdanje....
sa PETERCAMU DAJE GOL GLAVOM...
kakva izjava....jel ti gledas fudbal???Jesi gledao kad neku izjavu golmana..nekog svetskog poznatog,najboljeg???Jel ti bre znas da ce 90% golmana da ti kaze jednu jedinu stvar..da je teze odbraniti GOL kada mu igrac sutira glavom nego li da da gol iz penala ili neke sanse nogom...
Treba da znas osnovna pravila ili ne pravila vec neke stvari u fudbalu...
Golovi Glavom Se teze brane,teze se moze procijiniti gdje ce lopta, na koju stranu itd....jer kao da se sudare dvije lopte...ne znas gdje ce otici...
Zato za taj gol poleksica ne mozes da krivis...kod drugog gola tj sanse prije penala...golman je mozda treba da izadje,on bi izasao da je bio sam,ali za drugi gol tj predhodnicu penala krivi TANASIJEVICA,jer je on loptu primio grudima a kipranin mu je uzeo i sutnuo...onda penal...tako da poleksic nije apsolutno kriv ni 1%!+ je zamalo odbranio penal,citanje klasicno...
Ima li dje prenos mladih na net?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks