Znalo se to i prije nego se nije prichalo ali sad kad nikakve shanse nema da se mozemo kvalifikovat onda najbolje josh da podrzavamo neke luzere iz stranih drzava!!!Jbt pa Mexico mache Gorana ;-) chim je unishtio kvalifikacije!!!Josh kad bi navijachi znali shta je potrebno da bi imali dres!!!
ps:mozda treba da zavrshimo fakultet u Beograd???
deuscroix
KAD je covjecanstvo dozivjelo da za jednu NJEMACKU mocni Fudbalsku i u svemu ostalom..NACIJU....igra jedan npr CRNAC...ili za veliku RUSIJU..ne vidim cemu vodi vasa GLUPAVA prica...u vezi Bataka,i ostalih.....
Jer ste vi od onih likova...da su vam najbolji, ljubili bi ih u zadnjicu,da vam dodje ronaldo i kaka da igra za CG...umjesto farbe u stanu bi vam bile izlijepljene TAPETE sa njihovim portretima...
zato vama pojedincima zelim da kazem,da ne pricate gluposti....
:)
Dobro je da RTCG ima para za festival neukusa u Bd a nema za prenos nacionalne reprezentacije!!!Vishe su javni WC nego servis...mada to dodje na isto :-)
deuscroix
Sto se tice prava prenosa....kao sto rekoh..treba dati prava IN televiziji..koja ima najvise para....bar kada je sport u pitanju...
ja glasam za IN iN iN In iN![]()
![]()
:)
Ali za Rusiju ili Njemachku igra CRNAC ili Poljak jer boljeg u tome trenu nema,a nama igraju ljudi koji gushe i uzimaju mjesta i mladost igrachima koji bi ako ne nishta igrali srcem,imali zhelju,i pjevali bi himnu.Ja licno ne gledam odakle je ko i koje je nacije,ali neka se ispostuje kult i chast,a ne se igra ko zna zbog cega,transfera,reputacije,para.Opet neka i igra,al neka je dovoljno dobar da moze igrat pored nekoga igracha iz domace lige - jer u nashu ligu ima boljih igraca od one nekolicine gresnika olinjjalih
Ja sam rekao da je stvar u rezultatu a ne u zelji da glumim nekog nacionalistu!!!Mene je stvarno teshko impresionirati da bih lijepio tapete ili izigravao pasioniranog konzumenta tudjih vrlina ili mana,svejedno,ali cu prema ovoj osobi na avatar uvijek imati respekt!!!Shto se tiche prenosa sasvim mi je svejedno koji ce kanal bit nego mi je ova stvar bila kontradiktorna pa prokomentarisah!!!
deuscroix
da bi barem jos i in tv bila preko satelita, jer da bi samo imao rtcg sat bi gledao po 24 sata kasete od 2005 ili reprize umjesto neke uzive dogadaje.
primjer:
- umjesto Strugar-Zilzic u pg bilo je muzika od 2005
- umjesto "kuda ide cg fudbal" imali neku dokumentaciju
- umjesto buducnost-lovcen imali neke muzike
no hvala bogu sto ima i atlas televizije putem satelita pa se moze nekad nesto pametno vidjeti
Ja ne znam stvarno zasto je tesko ukapirat da ne zelim da gledam jebene zonashe u drzavnoj reprezentaciji,zonashe koji nemaju veze prvo sa loptom,onda sa mojom drzavom,zonashe kojima je ona samo usputna prcija da svoje neznavene noge osmochaju na kakvim nesretnim kvalifikacijama,i to iz prilozenogg-prilicno neuspjesno!
Kladim se da imamo SVOJIH fudbalera,BOLJIH,mladih,manje ili vise talentovanih koje treba gurat.
Zbog ovakvih fudbalskih MOSKVICHA i TANTARA,selektorskih PICHKICA koje ih guraju,nam se i desava da NASI igraci ne zele da igraju iz revolta za nacionalni tim.
Iz razloga sto je nekakvi juznoprugash na izdisaju BATAK ili ZVEROTIC pozivan u isti od pocetka dok oni,koji su itekako bili u prednosti,nisu.
Sto licno podrzavam.
I batali se kvalifikacija napamet ko je kakav da te zamolim,malo znas,a zracis prdnjavom nekom zaludnom.
Last edited by Sidewinder; 06-06-09 at 00:33.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Mi jednostavno treba da gledamo kako da izvezemo nase momke od 16-17 godina koji imaju potencijala nedje van granica Crne Gore i Balkana i nadamo se najboljem ishodu. Ko odigra dvije-tri sezone svoje karijere u Sutjesku, Buducnost i Mogren - taj nazalost vise nikad nece bit moderan fudbaler od koga se mogu ocekivat neki veci dometi (reprezentativni ili klupski), pa cak i prosjecna internacionalna karijera.
A sto se tice nasih "realnih dometa", bar nekolicina fudbalera u nasoj reprezentaciji je svjesna prije svega SVOJIH kvaliteta, i sumnjam da im godi ili na bilo koji nacin olaksava posao prica kako se od njih ne ocekuje prakticno nista. Stavise, takva atmosfera moze jedino demotivisati nase kvalitetne igrace. Kvalifikacija na veliko takmicenje je danas realan domet za svaku reprezentaciju koja nije sastavljena od bukvalno amaterskih fudbalera, mnoge reprezentacije su zadnjih godina u tome i uspjele, a jos mnogo vise ih je bilo na pragu kvalifikacije ili zavrsavalo na prva 2-3 mjesta u grupama, boreci se za plasman do zadnjeg kola.
Kako trenutno stvari stoje, nase ucesce na kvalifikacijama se moze ocjenjivati jedino na skali od neuspjeha do totalnog fijaska, i u interesu je naseg fudbala da se na ovaj rezultat (bar do sad) gleda kao na neuspjeh za koji ne smije biti opravdanja.
Last edited by MadGod; 05-06-09 at 23:25.
Podrzhavam i ja,samo sto se ne bi slozio oko izvoza djece,zna se kako zavrsavamo nashim mentalitetom,vecina propane,a koji uspiju,predju da igraju za Srbiju ili sl.Nego je to sad neka druga pricha.Evo nam po tima ne igra
Prenos je na TV IN..otkupila TV Budva pa zajedno prenose i to
Mozda bi i dobili da je neko drugi trener umjesto Filipovica!Smucio mi se "odlukama" protiv Gruzije
oće bit prenos mladih đe u neđelju?
ako neko ima link neka ostavi..
zna li neko tacno u koliko pocinje utakmica nocas po nasem vremenu ?
U 19:30.
A mladi ce bit nadam se jer sam u najavu programa vidio da na prvi prenose rukometasice pa ce vjerovatno u to vrijeme mlade na drugi
fala,fala...
i konacno mislim da je vrijeme za prvu pobjedu...![]()
Reultati Kipra u kvalifikacijama EP 2008 (kuci)
Kipar - Ceska 0:2
Kipar - Njemacka 1:1
Kipar - Irska 5:2
Kipar - Slovacka 1:3
Kipar - Vels 3:1
Kipar - San Marino 3:0
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks