Last edited by rain_wind_storm; 05-06-09 at 08:31.
Sastav Hrvatske na SP 1998.
1 Dražen Ladić | 2 Petar Krpan | 3 Anthony Šerić | 4 Igor Štimac | 5 Goran Jurić | 6 Slaven Bilić | 7 Aljoša Asanović | 8 Robert Prosinečki | 9 Davor Šuker | 10 Zvonimir Boban | 11 Silvio Marić | 12 Marijan Mrmić | 13 Mario Stanić | 14 Zvonimir Soldo | 15 Igor Tudor | 16 Ardian Kozniku | 17 Robert Jarni | 18 Zoran Mamić | 19 Goran Vlaović | 20 Dario Šimić | 21 Krunoslav Jurčić | 22 Vladimir Vasilj
Izbornik: Miroslav Blažević
(wikipedija)
Ne znam bas sve klubove u kojima su igrali, Boban je bio u Milanu, Suker i Jarni u Realu, (najveca zvijezda Boksic iz Lacija je bio ozljedjen, nije igrao na SP)
E ni meni nije jasno kako ga neko moze uvrstit u tim vjerujes li ?
I dobro si reka,povremeni.Pa ja ne mogu nijednu karakteristiku toga igracha izdvojit,da reces po tome je poznat.
A shto se Hrvata tiche,a dje ne grijeshi se,chu 3 igracha,oni ce vazda mudo bit za sve,a to da se nasha igra i repka izgradi na 3-4 jaka pojedinca je trebalo provalit i to oodavno,sad je kasno
A vjerujesh li ti da sam ubijedjen da ne bi bili porazeni u tom duelu!!!Uostalom Vuchinic je tada extra motivisan i stvarno je falio u ova dva zadnja duela jer bi makar protiv Gruzije presudio kako to samo on zna!!!Lagano...
ps:ja se nadam da ce sjutra i on i ostali bit motivisani i to ne samo zbog takmicharskog znachaja
deuscroix
za kipar je 20.000€ kostao prenos, a rtcg nema toliko para.
samo znaju da uzmu pare (od taljane 250.000€),.... a pola gostovanja nismo vidjeli (estonija, madjarska, italija, kipar,...)
no dobro sto ce barem in prenositi
Ma naslo bi se nesto preko satelitske neki feed, ili neki kiparski kanal i sl.
http://liveonsat.com/daily.php?start...&end_yyyy=2009 Sve ovo je moguce gledati preko satelitske, tako da se ne mora zavisiti niti od rtcg niti on in tv, niti od zamracivanja kanala i sl![]()
a ne zebaj družei nije prije 15tak, nego prije 11.
možda si mladji, pa nisi pratio ili ne znaš, nije sramota.
kakva samo 3 igrača? tudor se tada tek pojavljivao (20tak god je imao) i nije bio bitan kao npr Bilić i Štimac koji su nevjerovatno držali odbranu, obojica iz jake lige (premier) . Imali su Jarnija, strašnog ofanzivca sa pozicije beka (igrač koji bi, da ga nisu omele povrede bio jedan od najboljih bekova svih vremena).
Boban, Prosinečki, Asanović, Stanić - sve prekaljeni i iskusni igrači u to vrijeme.
kolko god voljeli naše, ako ćemo da pričamo o ovome - ne možeš poredit njih sa Pekovićem, Boškovićem isl.
Šuker je u to vrijeme top class striker.
i ja ponavljam - ne radi se o tome imamo li Jovetu, Mirka, Simona - nego KOGA IMAMO kad njih NEMA ? nikoga ni primać, samo improvizacija od realno gledano loših igrača, koji bi da igraju sami kvale svake god bili zadnji ili prezadnji.
hrvati su te god imali alternative u Vlaoviću. Juriću, Šimiću, Mariću, Soldu, Jurčiću ... imali su kvalitet i solidnu rezervu na svaku poziciju.
I IMALI SU ĆIRA BLAŽEVIĆA!
ne pravi se nacionalni tim i ne ide se preko noći na SP, i ako smo već sad - realno gledano - jako daleko ili VAN SP nervira me što naš trener ne pravi tim na koji se može računat u budućnosti.
zašto forsirat nekakvoga Bataka, koji već sad ima preko 30 god, i nikad nije bio dobar igrač? očekuje li neko da će on za naredni ciklus kad već bude veteran, pronać u sebi neki kvalitet i zasijat ? Daj mlađeg igrača i kad je već ovaj Baša tu, izgradi neki tandem defanzivaca na koje možemo računat u narednim godinama.
Last edited by funky^junkie; 05-06-09 at 13:27.
Kad se malo bolje prisjetim ipak si ti upravu!!!Imali su sve shto treba da ima tim za velika djela!!!Shto se nas tiche mozda je ovo maximum shto moze da se pruzi i stvarno je liga glavni hendikep!!!Ja mozda samo idem logikom da neki chovjek koji je svoj zivot usmjerio na fudbal treba da pokaze neshto na terenu pa se uvijek nadam nekom golu anonimusa medjutim...neki bolje da su kupus sadili nego shto su im roditelji platili da budu fudbaleri!!!
deuscroix
Na dreambox nema kljucevaEvo gledao sad drugi slobodni trening Formula 1 iz Turske na Sky Sport 2 Italia i Premiere Sport Portal (bio je dobar trening - 15-16 vozaca unutar 1s - bice dobre kvalifikacije sjutra). Inace kad bi se oslonio na domace televizije nista se nebi moglo vidjeti. Vidjecemo kako ce In tv da prekida prenose Wimbledona kad bude blink, dnevnik i neke serije. Zato na satelitskoj ce biti moguce birati 5 razlicitih kanala pa gledas meceve koje ti zelis. Sorry posto ovo nije vezano za ovu temu
Last edited by nesta; 05-06-09 at 14:05.
baš tako, za velike stvari potrebno je da se zablista neko od koga se to ne očekuje.
znamo mi da će ovi trojica uglavnom dobro odigrat, dati golove i sl.
a sjeća li se neko šanse zverotića u italiji, kad je čini mi se šutnuo u bufona? (ako sam dobro upamtio) E TAJ, I TAKVI GOLOVI SU POTREBNI ZA VELIKA DJELA. DA NEKO "SPOREDNI" URADI PRAVU STVAR.
a sto ovo citam da je File u problemima sa povredama...
Nije valjda da se nikome ne igra...
E...
A pozdravio bih jedinog rodjenog podgoricanina koji je igrao za Hrvatsku reprezentaciju![]()
Da sumiramo:
Vukcevic, Boskovic, Nikola Vujovic povrijedjeni.
Jovetic i Pekovic imaju parne kartone.
Sinoc na dnevnik javnog servisa prenijeto kako je odluceno da Marko Basa nece igrat.
Vucinic i Novakovic se zale na povrede ali ce vjerovatno igrat.
Ali eto ostaje da se nadamo u trenera :lolblue:
Bijo si poziw koi se neodbija
Dobro od reprezentacije Hrvatske i FR Jugoslavije se 98' dosta ocekivalo jer su i jednima i drugima igrali igraci u zenitu karijere a koji su za SFRJ uzeli prvu i jedinu zlatnu medalju sa svjetskog prvenstva za mlade
Sto se nase selekcije tice,ja sam ubijedjen da imamo kvalitet da odemo na neki veci turnir
Mislis na turnir ka KIRIN KUP?
"Najveca" je mozda prejaka rijec, ali uz Bobana i Sukera je bio "zvijezda" u Vatrenima, bio sampion Evrope sa Marseillom 1993, nakon toga igrao u Laciju i Juventusu (a Lacijo je tada bio jaci no danas)...
Boksic je i "odveo" Hrvatsku na SP, golom protiv Ukrajine (mada je vise postigao igrajuci za klubove no za reprezentaciju)
A to je?
Ja sam se tolko navika na njega da ne znam kako bi moga gledat tekmu bez istoga.Inace, nasa repka je recycle bin svih drzava iz okruzenja,igracki trash,sto ne moze tamo primirisat na trening B tima,kod nas je standardan u A timu.
I to sve pored NASIH igraca,pa mladih,starih-nebitno.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks