View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 214 of 2251 FirstFirst ... 1141642042102112122132142152162172182242643147141214 ... LastLast
Results 5,326 to 5,350 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    pa IN i prenosi...

Je li samo meni neobično da nama u prvi tim, i to u vezni red igra povremeni bek preloše ekipe , iz preloše lige? - zverotić
    i tamo đe ponekad igra nema mjesta za njega u sredinu, imaju bolje od njega?! u najveću kesu od lige
    jel IN stvarno prenosi ili...posto ne vidim reklamu,a znajuci IN...oni bi vrtjeli reklamu 57 puta dnevno
    :)

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    323 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    jel IN stvarno prenosi ili...posto ne vidim reklamu,a znajuci IN...oni bi vrtjeli reklamu 57 puta dnevno
    IN reemituje signal TV BU2

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Prije nekih 15 godina pojavi se Hrvatska reprezentacija pa porazbija sve ekipe na svijetu a da nije bilo ona dva "frljeka" defanzivca Francuske sad bi u vitrinama imali trofej najboljeg na svijetu!!!Shta su imali kao osnovu???Defanzivac Tudor,vezni Prosinechki i napadach Shuker!!!Imamo li mi Bashu,Jovetica i Vuchinica???Treba nam pobjeda protiv Kipra ili novo rukovodstvo u savez!!!Nema tu neke filozofije prevelike!!!
    ps:ako su gore pomenuti bili jaki za svijet onda su nashi jaki za chetvrti sheshir makar
    Što su imali ka osnovu???????Aj pogledaj imena te njihove repke tada,i klubove đe su i kako igrali ...

Ne bi loše bilo organizovat ka nekad one mečeve MONTENEGRO STARS : CRNA GORA...
    Pa da vidimo ...
    Last edited by rain_wind_storm; 05-06-09 at 08:31.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Što su imali ka osnovu???????Aj pogledaj imena te njihove repke tada,i klubove đe su i kako igrali ...
    Sastav Hrvatske na SP 1998.

1 Dražen Ladić | 2 Petar Krpan | 3 Anthony Šerić | 4 Igor Štimac | 5 Goran Jurić | 6 Slaven Bilić | 7 Aljoša Asanović | 8 Robert Prosinečki | 9 Davor Šuker | 10 Zvonimir Boban | 11 Silvio Marić | 12 Marijan Mrmić | 13 Mario Stanić | 14 Zvonimir Soldo | 15 Igor Tudor | 16 Ardian Kozniku | 17 Robert Jarni | 18 Zoran Mamić | 19 Goran Vlaović | 20 Dario Šimić | 21 Krunoslav Jurčić | 22 Vladimir Vasilj
    Izbornik: Miroslav Blažević
    (wikipedija)

Ne znam bas sve klubove u kojima su igrali, Boban je bio u Milanu, Suker i Jarni u Realu, (najveca zvijezda Boksic iz Lacija je bio ozljedjen, nije igrao na SP)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa IN i prenosi...

Je li samo meni neobično da nama u prvi tim, i to u vezni red igra povremeni bek preloše ekipe , iz preloše lige? - zverotić
    i tamo đe ponekad igra nema mjesta za njega u sredinu, imaju bolje od njega?! u najveću kesu od lige
    E ni meni nije jasno kako ga neko moze uvrstit u tim vjerujes li ?
    I dobro si reka,povremeni.Pa ja ne mogu nijednu karakteristiku toga igracha izdvojit,da reces po tome je poznat.

A shto se Hrvata tiche,a dje ne grijeshi se,chu 3 igracha,oni ce vazda mudo bit za sve,a to da se nasha igra i repka izgradi na 3-4 jaka pojedinca je trebalo provalit i to oodavno,sad je kasno

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    E propalo se kad JADNI SERVIS nema para da otkupi prenos kad igra reprezentacija:mad:,vise cemo slusat o Kaki,no o bilo cemu drugom:mad:
    Inace dobijamo utakmicu,mislim...
    Bruka, nisu imali 8000 eura da plate za mec (neznam jeli to bilo sa Estonijom) ili se cifra odnosila za ovu utakmicu u Subotu. Koliko je samo novca dobila rtcg od vlade. Izgleda i rtcg kao i kombinat socijalne ustanove

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

A vjerujesh li ti da sam ubijedjen da ne bi bili porazeni u tom duelu!!!Uostalom Vuchinic je tada extra motivisan i stvarno je falio u ova dva zadnja duela jer bi makar protiv Gruzije presudio kako to samo on zna!!!Lagano...
    ps:ja se nadam da ce sjutra i on i ostali bit motivisani i to ne samo zbog takmicharskog znachaja
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za kipar je 20.000€ kostao prenos, a rtcg nema toliko para.
    samo znaju da uzmu pare (od taljane 250.000€),.... a pola gostovanja nismo vidjeli (estonija, madjarska, italija, kipar,...)

no dobro sto ce barem in prenositi

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    za kipar je 20.000€ kostao prenos, a rtcg nema toliko para.
    samo znaju da uzmu pare (od taljane 250.000€),.... a pola gostovanja nismo vidjeli (estonija, madjarska, italija, kipar,...)

no dobro sto ce barem in prenositi
    Ma naslo bi se nesto preko satelitske neki feed, ili neki kiparski kanal i sl.
    http://liveonsat.com/daily.php?start...&end_yyyy=2009 Sve ovo je moguce gledati preko satelitske, tako da se ne mora zavisiti niti od rtcg niti on in tv, niti od zamracivanja kanala i sl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nesta View Post
    Ma naslo bi se nesto preko satelitske neki feed, ili neki kiparski kanal i sl.
    http://liveonsat.com/daily.php?start...&end_yyyy=2009 Sve ovo je moguce gledati preko satelitske, tako da se ne mora zavisiti niti od rtcg niti on in tv, niti od zamracivanja kanala i sl
    satelitska rules , samo dosadno je ubacati nove kljuceve, ali zato imas sta oces

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    juče-pšrekjuče na inpuls, ili kako se zove njihova info emisija - blagojevićka na kraj najavi da njihova tel prenosi kipar - CG....

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Prije nekih 15 godina pojavi se Hrvatska reprezentacija pa porazbija sve ekipe na svijetu a da nije bilo ona dva "frljeka" defanzivca Francuske sad bi u vitrinama imali trofej najboljeg na svijetu!!!Shta su imali kao osnovu???Defanzivac Tudor,vezni Prosinechki i napadach Shuker!!!Imamo li mi Bashu,Jovetica i Vuchinica???Treba nam pobjeda protiv Kipra ili novo rukovodstvo u savez!!!Nema tu neke filozofije prevelike!!!
    ps:ako su gore pomenuti bili jaki za svijet onda su nashi jaki za chetvrti sheshir makar
    a ne zebaj druže i nije prije 15tak, nego prije 11.
    možda si mladji, pa nisi pratio ili ne znaš, nije sramota.
    kakva samo 3 igrača? tudor se tada tek pojavljivao (20tak god je imao) i nije bio bitan kao npr Bilić i Štimac koji su nevjerovatno držali odbranu, obojica iz jake lige (premier) . Imali su Jarnija, strašnog ofanzivca sa pozicije beka (igrač koji bi, da ga nisu omele povrede bio jedan od najboljih bekova svih vremena).
    Boban, Prosinečki, Asanović, Stanić - sve prekaljeni i iskusni igrači u to vrijeme.
    kolko god voljeli naše, ako ćemo da pričamo o ovome - ne možeš poredit njih sa Pekovićem, Boškovićem isl.
    Šuker je u to vrijeme top class striker.

i ja ponavljam - ne radi se o tome imamo li Jovetu, Mirka, Simona - nego KOGA IMAMO kad njih NEMA ? nikoga ni primać, samo improvizacija od realno gledano loših igrača, koji bi da igraju sami kvale svake god bili zadnji ili prezadnji.
    hrvati su te god imali alternative u Vlaoviću. Juriću, Šimiću, Mariću, Soldu, Jurčiću ... imali su kvalitet i solidnu rezervu na svaku poziciju.
    I IMALI SU ĆIRA BLAŽEVIĆA!

ne pravi se nacionalni tim i ne ide se preko noći na SP, i ako smo već sad - realno gledano - jako daleko ili VAN SP nervira me što naš trener ne pravi tim na koji se može računat u budućnosti.
    zašto forsirat nekakvoga Bataka, koji već sad ima preko 30 god, i nikad nije bio dobar igrač? očekuje li neko da će on za naredni ciklus kad već bude veteran, pronać u sebi neki kvalitet i zasijat ? Daj mlađeg igrača i kad je već ovaj Baša tu, izgradi neki tandem defanzivaca na koje možemo računat u narednim godinama.
    Last edited by funky^junkie; 05-06-09 at 13:27.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Sastav Hrvatske na SP 1998.

1 Dražen Ladić | 2 Petar Krpan | 3 Anthony Šerić | 4 Igor Štimac | 5 Goran Jurić | 6 Slaven Bilić | 7 Aljoša Asanović | 8 Robert Prosinečki | 9 Davor Šuker | 10 Zvonimir Boban | 11 Silvio Marić | 12 Marijan Mrmić | 13 Mario Stanić | 14 Zvonimir Soldo | 15 Igor Tudor | 16 Ardian Kozniku | 17 Robert Jarni | 18 Zoran Mamić | 19 Goran Vlaović | 20 Dario Šimić | 21 Krunoslav Jurčić | 22 Vladimir Vasilj
    Izbornik: Miroslav Blažević
    (wikipedija)

Ne znam bas sve klubove u kojima su igrali, Boban je bio u Milanu, Suker i Jarni u Realu, (najveca zvijezda Boksic iz Lacija je bio ozljedjen, nije igrao na SP)

Najveća zvijezda je bio Bokšić????Mora da si bio mlad tada...

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

a ne zebaj druže i nije prije 15tak, nego prije 11.
    možda si mladji, pa nisi pratio ili ne znaš, nije sramota.
    kakva samo 3 igrača? tudor se tada tek pojavljivao (20tak god je imao) i nije bio bitan kao npr Bilić i Štimac koji su nevjerovatno držali odbranu, obojica iz jake lige (premier) . Imali su Jarnija, strašnog ofanzivca sa pozicije beka (igrač koji bi, da ga nisu omele povrede bio jedan od najboljih bekova svih vremena).
    Boban, Prosinečki, Asanović, Stanić - sve prekaljeni i iskusni igrači u to vrijeme.
    kolko god voljeli naše, ako ćemo da pričamo o ovome - ne možeš poredit njih sa Pekovićem, Boškovićem isl.
    Šuker je u to vrijeme top class striker.

i ja ponavljam - ne radi se o tome imamo li Jovetu, Mirka, Simona - nego KOGA IMAMO kad njih NEMA ? nikoga ni primać, samo improvizacija od realno gledano loših igrača, koji bi da igraju sami kvale svake god bili zadnji ili prezadnji.
    hrvati su te god imali alternative u Vlaoviću. Juriću, Šimiću, Mariću, Soldu, Jurčiću ... imali su kvalitet i solidnu rezervu na svaku poziciju.
    I IMALI SU ĆIRA BLAŽEVIĆA!

ne pravi se nacionalni tim i ne ide se preko noći na SP, i ako smo već sad - realno gledano - jako daleko ili VAN SP nervira me što naš trener ne pravi tim na koji se može računat u budućnosti.
    zašto forsirat nekakvoga Bataka, koji već sad ima preko 30 god, i nikad nije bio dobar igrač? očekuje li neko da će on za naredni ciklus kad već bude veteran, pronać u sebi neki kvalitet i zasijat ? Daj mlađeg igrača i kad je već ovaj Baša tu, izgradi neki tandem defanzivaca na koje možemo računat u narednim godinama.
    Kad se malo bolje prisjetim ipak si ti upravu!!!Imali su sve shto treba da ima tim za velika djela!!!Shto se nas tiche mozda je ovo maximum shto moze da se pruzi i stvarno je liga glavni hendikep!!!Ja mozda samo idem logikom da neki chovjek koji je svoj zivot usmjerio na fudbal treba da pokaze neshto na terenu pa se uvijek nadam nekom golu anonimusa medjutim...neki bolje da su kupus sadili nego shto su im roditelji platili da budu fudbaleri!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    satelitska rules , samo dosadno je ubacati nove kljuceve, ali zato imas sta oces
    Na dreambox nema kljuceva Evo gledao sad drugi slobodni trening Formula 1 iz Turske na Sky Sport 2 Italia i Premiere Sport Portal (bio je dobar trening - 15-16 vozaca unutar 1s - bice dobre kvalifikacije sjutra). Inace kad bi se oslonio na domace televizije nista se nebi moglo vidjeti. Vidjecemo kako ce In tv da prekida prenose Wimbledona kad bude blink, dnevnik i neke serije. Zato na satelitskoj ce biti moguce birati 5 razlicitih kanala pa gledas meceve koje ti zelis. Sorry posto ovo nije vezano za ovu temu
    Last edited by nesta; 05-06-09 at 14:05.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Kad se malo bolje prisjetim ipak si ti upravu!!!Imali su sve shto treba da ima tim za velika djela!!!Shto se nas tiche mozda je ovo maximum shto moze da se pruzi i stvarno je liga glavni hendikep!!!Ja mozda samo idem logikom da neki chovjek koji je svoj zivot usmjerio na fudbal treba da pokaze neshto na terenu pa se uvijek nadam nekom golu anonimusa medjutim...neki bolje da su kupus sadili nego shto su im roditelji platili da budu fudbaleri!!!
    baš tako, za velike stvari potrebno je da se zablista neko od koga se to ne očekuje.
    znamo mi da će ovi trojica uglavnom dobro odigrat, dati golove i sl.
    a sjeća li se neko šanse zverotića u italiji, kad je čini mi se šutnuo u bufona? (ako sam dobro upamtio) E TAJ, I TAKVI GOLOVI SU POTREBNI ZA VELIKA DJELA. DA NEKO "SPOREDNI" URADI PRAVU STVAR.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

a sto ovo citam da je File u problemima sa povredama...
    Nije valjda da se nikome ne igra...
    E...
    A pozdravio bih jedinog rodjenog podgoricanina koji je igrao za Hrvatsku reprezentaciju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da sumiramo:

Vukcevic, Boskovic, Nikola Vujovic povrijedjeni.
    Jovetic i Pekovic imaju parne kartone.
    Sinoc na dnevnik javnog servisa prenijeto kako je odluceno da Marko Basa nece igrat.
    Vucinic i Novakovic se zale na povrede ali ce vjerovatno igrat.

Ali eto ostaje da se nadamo u trenera :lolblue:
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro od reprezentacije Hrvatske i FR Jugoslavije se 98' dosta ocekivalo jer su i jednima i drugima igrali igraci u zenitu karijere a koji su za SFRJ uzeli prvu i jedinu zlatnu medalju sa svjetskog prvenstva za mlade
    Sto se nase selekcije tice,ja sam ubijedjen da imamo kvalitet da odemo na neki veci turnir

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Mislis na turnir ka KIRIN KUP?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najveća zvijezda je bio Bokšić????
    "Najveca" je mozda prejaka rijec, ali uz Bobana i Sukera je bio "zvijezda" u Vatrenima, bio sampion Evrope sa Marseillom 1993, nakon toga igrao u Laciju i Juventusu (a Lacijo je tada bio jaci no danas)...
    Boksic je i "odveo" Hrvatsku na SP, golom protiv Ukrajine (mada je vise postigao igrajuci za klubove no za reprezentaciju)

A pozdravio bih jedinog rodjenog podgoricanina koji je igrao za Hrvatsku reprezentaciju
    A to je?

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Ja sam se tolko navika na njega da ne znam kako bi moga gledat tekmu bez istoga.Inace, nasa repka je recycle bin svih drzava iz okruzenja,igracki trash,sto ne moze tamo primirisat na trening B tima,kod nas je standardan u A timu.
    I to sve pored NASIH igraca,pa mladih,starih-nebitno.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Ja sam se tolko navika na njega da ne znam kako bi moga gledat tekmu bez istoga.Inace, nasa repka je recycle bin svih drzava iz okruzenja,igracki trash,sto ne moze tamo primirisat na trening B tima,kod nas je standardan u A timu.
    moras reci cast izuzecima....pa makar 2,3

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    moras reci cast izuzecima....pa makar 2,3
    Naravno,imamo nekoliko vrhunskih fudbalera.
    Last edited by Sidewinder; 05-06-09 at 18:04.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Da nisi malo precera???
    Deserve's got nothing to do with it.

Page 214 of 2251 FirstFirst ... 1141642042102112122132142152162172182242643147141214 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)