View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 48 of 941 FirstFirst ... 384445464748495051525898148548 ... LastLast
Results 1,176 to 1,200 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Preuzeto sa dance.hr, naravno.

kolumna iz pera rikarda kužnina s du lista:

Kako je Primorac spasio vaterpolo

Sve se vraća, sve se plaća, pogotovo u sportu. Primorac iz Kotora je osvojio naslov prvaka Europe, a u finalu je pobijedio Pro Recca, najbogatiju momčad na svijetu. Talijani ne mogu doći k sebi. Očekivali su treću uzastopnu europsku titulu i učinili su sve da bi do nje došli. Znakovit trenutak zbio se 1,40 minuta prije kraja susreta. Shvativši kako njegova momčad definitivno gubi, trener Recca Pino Porzio je gestikulacijom ruku ukazivao na novac. Obraćao se sucima, što je dobro nasmijalo većinu vaterpolskog puka. U svim analizama finalne utakmice gubitnici su osuli paljbu po sucima, prozvavši ih krivcima za poraz.

Talijani nisu pobijedili jer su se namjerili na odličnog Primorca i jer su od dva suca imali jednoga koji im nije želio pokloniti pobjedu. Za razliku od Turčina Tulge, mađarski sudac Kiszely je svirao ono što je vidio. S punom odgovornošću tvrdimo da bi i Jug napravio isto da je u polufinalu imao samo jednog suca koji bi zaustavio makljažu. Nakon nekoliko puta pregledane snimke uvjerili smo se da su barem tri pogotka Recca postignuta iz kontrafaula, te da su u nekoliko navrata Jugovim centrima svirani kontrafaulovi koji nisu postojali.

Riječ dvije i o navijanju. Ponosni smo na Dubrovnik i Dubrovčane. Studenti, Dančari, Pilari, članovi Uprave, bivši i sadašnji igrači, sav puk... je navijao za Jug. Bez obzira na rezultat. I kad su vodili i kad su gubili. Bez iti jednog incidenta. Bez vrijeđanja. Uvijek za, nikad protiv. Fascinantno.

Još je očaravajuće bilo tijekom finala. U jednom trenutku sam uhvatio sebe kako navijam za Kotorane. Začuđujuće za čovjeka koji je bio u Morinju. Čak sam pogledao oko sebe je li me tko vidio, hoće li mi tko zamjeriti? No, osvrnuvši se oko sebe vidio sam da velika većina Dubrovčana navija za Primorac. Odmah je bilo jasno. U tom se trenutku navijalo za vaterpolo. Tijekom dodjele medalja svi su se igrači i dužnosnici Kotorana najprije poklonili svojim 'Beštijama', a potom su združenim snagama zapljeskali navijačima Juga.

Primorac je spasio vaterpolo i po tko zna koji puta u djelo sproveo sportsku priču o Davidu i Golijatu. Za razliku od običnog života sport je lijep jer u njemu i siromašni imaju svoju šansu. Ne pobjeđuju uvijek bogati...

Četvrtak, 04 Lipanj 2009
    Last edited by cattaro; 04-06-09 at 19:02.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

U VATERPOLO KLUBU BUDVANSKA RIVIJERA ZA SADA MIRNO

Prate šta rade konkurenti

Na Budvanskoj rivijeri ne žele da komentarišu glasine da Petar Porobić ove sezone stiže u grad sporta i turizma. Jedno je sigurno dokazani vaterpolo znalac sa ruskim Šturmom ima potpisan dvogodišnji ugovor, od koga je do sada odradio tek godinu dana. Ali po ovoj narodnoj: nikad ne reci nikad, može se dogoditi ono što je do juče bilo nemoguće. Samo da se i ova priča ne završi kao ona sa Aleksandrom Šapićem. Međutim, ono što je sasvim izvjesno je da dosadašnjem treneru Veselinu Đuhu u avgustu ističe ugovor sa Budvanima.
    - Nećemo žuriti sa donošenjem konkretnih odluka oko formiranja igraškog i stručnog kadra. Ovaj put dobro ćemo oslušnuti šta rade naši konkurenti pa tek onda povlačiti konkretne poteze. Ako hercegnovski Jadran stvori najavljivani tim, onda je iluzorno u ovoj sezoni trošiti preveliki novac, do koga je inače sve teže i teže doći. Št se tiče Veselina Đuha, tačno je da je napustio Budvu, ali isključivo zbog toga što mu je istekao ugovor. Da li ćemo nastaviti saradnju u ovom momentu teško je reći – izjavio je sportski direktor Budvanske rivijere Ivica Kotarac.
    D.Kl.

(Dan)

Da, da, prate sta rade konkurenti, pokusavajuci dovest Porobica kojega su u sustini oni i pocerali iz Crne Gore, kao i prateci sta se desava kod nas ne bi li nas oslabili, jer je frka za 3. mjesto sad kad je Cattaro sve jaci...
    Nekad mi je ova Budva bila simpaticna, ali nakon sto su Bestijama zabranili ulazak na bazen na njih gledam kao i na "one" sa druge bande.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dok cekam 1. mec finala NBA lige da podijelim sa vama jedan intervju koji vrijedi procitati:

http://www.b92.net/zivot/licni_prost...id=359180&fs=1

Jedino sto bi' ga ja pitao par pitanja koja mu se ne bi svidjela, jedno od njih bi bilo vezano za onu generaciju Partizana koja je doslovce pocerana iz kluba kad su Sostar i on preuzeli Partizan. Generacija Vanje Udovicica (otisao u jadran novski), Borisa Popovica, Mihajla Korolije, Nikica, Dj. Filipovica... (otisli u Nis koji je tada preuzeo Manojlovic).
    Drugo pitanje bi bilo vezano za njegove poroke...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Ricardo_Izecson View Post
    Oće li bit đe u prodaji karte za Svjetsku ligu?
    Za koga si glasa` ove zadne izbore?
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Duško Pijetlović, dosadašnji igrač beogradskog Partizana od naredne sezone braniće boje Vaterpolo akademije Kataro.Pijetlović igra na poziciji centra i reprezentativac je Srbije.Time se Duško pridružio svom bratu Gojku, koji od ranije nosi kapicu kotorskog kluba. Nešto ranije član Katara postao je i mađarski reprezentativac Tamaš Varga.

(sajt Radio Kotora)

Fantasticno pojacanje!! Ovo ujedno znaci i lagani raspad Partizana, jer ako su se njega odrekli, a Filipovic vec najavio odlazak...
    Cattaru fali jos jedan dobar suter i moci ce da se bore za drugo mjesto.
    Last edited by cattaro; 05-06-09 at 10:31.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

opa, bice cattaro opasan [klub, ne cijenjeni forumash ]

jel se zna ko ce biti trener partizana?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Uh ,odlican posao Cattara , ... Filipovic ide, ne dolazi ni Porobic , ni Mladjan kao sto su pricali , vjerovatno ce za trenera dovest Milanovica , samo neka su zdravo :mad:
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne, ali meni je ovo za Pijetlovica bas, bas veliko iznenadjenje. Jer im je Bejli imao prosjecnu (slabu?) sezonu, a sad im ode bukvalno najbolji igrac u zadnje vrijeme.
    Kako los tajming su napravili... Lani odlicna ekipa, a 6 jakih utakmica u sezoni, a ove godine regionalna liga (sa madjarima), a ekipa losija. Mada, mozda se i pojacaju, vidjecemo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li igrat cattaro jadransku?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thumbs down

http://www.wpolomne.org/opsirnije.php?id=141168

Posaljem im mail prekjuce - ne odgovaraju, posaljem juce - opet ne odgovaraju. Zovnem juce - niko se ne javlja, zovnem danas i dobijem interesantnu informaciju: paket karata mogu kupiti samo pravna lica!! :shock:
    Gospodjica koja se javila je bila ljubazna i rekla mi da ne mogu kupit' 2 paketa ulaznica.
    Ili pogrijesih sto sam rekao da sam iz Kotora...
    Sad u Arenu vidjeh da je to stvarno samo za pravna lica.
    Je li moguce da bilo koja firma moze da naruci koliko hoce kompleta, a da fizicka lica ne mogu ni 2?

Razocaran sam, nije mi zao para za ovo, ali...

Uvjek zajebancije oko karata, ovaj put to radi Savez i drzava, a zbog takvih je nekoliko karata u Rijeci ostalo neiskoristeno! :mad:

Cattaro vjerovatno ima neku garanciju da ce igrat u JL, inace se ne bi pojacavali ovako...
    Danas u Areni i veliki intervju sa D.Mandicem, kaze da ce se situacija sa Primorcem pojasnit oko 15. juna. Nada se da ce ekipa ostat' na okupu.
    Emil Nikolic je preuzeo Mladost, to je vec zvanicno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajde moglo se predpostavit da ce ovo uradit sa kartama za nase meceve, ali znaci li ovo da se nece moci kupiti karte ni za ostale meceve bez komplet?
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    http://www.wpolomne.org/opsirnije.php?id=141168

Posaljem im mail prekjuce - ne odgovaraju, posaljem juce - opet ne odgovaraju. Zovnem juce - niko se ne javlja, zovnem danas i dobijem interesantnu informaciju: paket karata mogu kupiti samo pravna lica!! :shock:
    Gospodjica koja se javila je bila ljubazna i rekla mi da ne mogu kupit' 2 paketa ulaznica.
    Sad u Arenu vidjeh da je to stvarno samo za pravna lica.
    Je li moguce da bilo koja firma moze da naruci koliko hoce kompleta, a da fizicka lica ne mogu ni 2?

Razocaran sam, nije mi zao para za ovo, ali...

Uvjek zajebancije oko karata, ovaj put to radi Savez i drzava, a zbog takvih je nekoliko karata u Rijeci ostalo neiskoristeno! :mad:

Cattaro vjerovatno ima neku garanciju da ce igrat u JL, inace se ne bi pojacavali ovako...
    Danas u Areni i veliki intervju sa D.Mandicem, kaze da ce se situacija sa Primorcem pojasnit oko 15. juna. Nada se da ce ekipa ostat' na okupu.
    Emil Nikolic je preuzeo Mladost, to je vec zvanicno.
    dobices ih preko nas
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

big giant head Guest

pretpostavljam da ce se moci kupiti u slobodnoj prodaji, na bazenu. ili tako nesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    pretpostavljam da ce se moci kupiti u slobodnoj prodaji, na bazenu.
    Ne nadaj se previse

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

paket karata mogu kupiti samo pravna lica!! :shock:
    Ja samo ne znam zasto te uopste to zacudilo. A one tribine ne primaju ni 600 ljudi...
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    dobices ih preko nas
    Hvala, znam da na tu varijantu vazda mogu da racunam, ali sam i g-dju htio vodit sa sobom ili nekog od familije.

Montazna tribina ce se sigurno pravit (samo kod 50-ometarskog bazena, ali na njemu ce se i igrat' utakmice!), ali ne ocekujem kapacitet od preko 1500 mjesta. A makar za nase utakmice, posebno protiv hrvata, bice mnogo vece interesovanje.

Drug mi rece da je Gabor Kiss takodje odavno potpisao za Cattaro, ja sam to propustio.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Duško Pijetlović, dosadašnji igrač beogradskog Partizana od naredne sezone braniće boje Vaterpolo akademije Kataro.Pijetlović igra na poziciji centra i reprezentativac je Srbije.Time se Duško pridružio svom bratu Gojku, koji od ranije nosi kapicu kotorskog kluba. Nešto ranije član Katara postao je i mađarski reprezentativac Tamaš Varga.

(sajt Radio Kotora)

Fantasticno pojacanje!! Ovo ujedno znaci i lagani raspad Partizana, jer ako su se njega odrekli, a Filipovic vec najavio odlazak...
    Cattaru fali jos jedan dobar suter i moci ce da se bore za drugo mjesto.
    Odlicna vijest i za Cattaro, i za CG vaterpolo, i za JL (Cattaro ce sigurno tamo igrati)

Filipovic je vec najavio ovakvo nesto, nema niko interesa igrati u klubu koji ima 5-6 jacih utakmica godisnje, igraci ce radije odabrati neki klub, npr. iz JL (ako im se plati posteno ) gdje imaju jakih utakmica ko u prici...
    Partizan Rajfajzen je ove sezone lako odbranio titulu prvaka Srbije, ali je eliminisan u Evroligi ranije nego što se očekivalo. "Crno-beli" su poraženi u četvrtfinalu od dubrovačkog Juga, a posle toga usledila je promena i na klupi srpskog šampiona.

"Nije uopšte slučajno da su se tri predstavnika iz Jadranske lige (Primorac, Jug i Mladost) pojavila na ovogodišnjem fajnal foru. Ti momci su ove godine imali i po deset i više utakmica, kakve smo mi imali na Banjici i na Gružu sa Jugom. Tako da ako neko misli da nisam napredovao, ne mogu da mu se suprotstavim u potpunosti, jer ove okolnosti govore drugačije", izjavio je Filipović.

big giant head Guest

chisto sumnjam da ce filipovic doci u CG. u cattaro tesko, jer ne igraju EL, primorac i budva ne znam imaju li para za takve zayebancije, a jadran se vec dobro istroshio. prije da ce on u italiju otici

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Paunovic je odigrao par meceva za Primorac u JL... Medjutim, u ovako jakom Primorcu on nema mjesta, jer smo pokriveni i na centarskim i na bekovskim pozicijama, a to je ono sto on igra.
    On je jedan od igraca koji propadaju zbog malog broja utakmica u toku godine.
    Klasican primjer one moje price vezane za nase interese u JL.

hvala brate! zivio!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imam kartu za finale svetske lige...
    crna gora- i neko tamo..nebitno
    :)

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Igor Milanovic novi trener Partizana.
    Los potez.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kotorani moracu vas razocarat , ode vam 'omiljeni' igrac u Partizan
    Zapravo pregovori su u toku , nadam se najboljem...
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ko nam je taj omiljeni igrac
    Sumnjam da ce iko napustit' Primorac prije 15. juna. Onda, ako dodje do kraha idu svi...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

''omiljeni'' , Leka naravno...
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ma daj, nema sansi... Ne nasjedaj na te price.
    Koji bi igrac otisao iz jadrana sada kada prave ovako mocan tim
    Sem toga, koliko se sjecam Leka je lani produzio ugovor, traje jos dvije godine.
    Partizan cak prodaje Pijetlovica koji je pod ugovorom, odlazi i drugi centar Bejli... Ugovor istice i Vasovicu i Mirkovicu, koji su uz Vujasa najiskusniji.
    Meni sve to lici na novo podmladjivanje tima, vidjecemo.
    Ali Milanovic za trenera...ne mogu i dalje da vjerujem... On sigurno Partizanu nece donijet ono sto mu treba!
    Last edited by cattaro; 06-06-09 at 01:06.
    P r i m o r a c

Page 48 of 941 FirstFirst ... 384445464748495051525898148548 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)