View Poll Results: Ko ce, po Vasem misljenju, osvojiti titulu Prvaka Crne Gore u fudbalu u sezoni 08/09?

Voters
180. You may not vote on this poll
  • Grbalj

6 3.33%
  • Kom

3 1.67%
  • Jedinstvo

5 2.78%
  • Decic

1 0.56%
  • Lovcen

14 7.78%
  • Jezero

8 4.44%
  • Buducnost

83 46.11%
  • Rudar

5 2.78%
  • Sutjeska

10 5.56%
  • Petrovac

4 2.22%
  • Mogren

35 19.44%
  • Zeta

6 3.33%
Page 114 of 117 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117 LastLast
Results 2,826 to 2,850 of 2910

Thread: Prva Crnogorska Liga 2008/2009

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma Jezero ce razguzit Mornara u Plav, igrali su bunker sto im nije jaca strana, pokazali su da znaju da igraju dobar fudbal nekoliko puta pogotovo kuci.
    A da je Baru potreban prvoligas stoji, definitivno prije nego Plavu.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je samo zhao sto zrijeb nije bio drugaciji,da se zamijene timovi,onda bi bilo da valja.Jer nije niko rekao da je Mladost bolja od Decica,JA sam rekao da bi vjerovatno bila bolja od Jezera.Evo ne moze ni Mornar dobit.
    Nego da i ja napravim jedan mali povratak na raniju diskusiju,Mornar nije tim iz Pg,tako da ne mozes ponovit da su sudije zaluzne - imal iste chak i penal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djsenco View Post
    "Nazalost", kako je ovo tuzno i jadno kad cujem. Volio bi evo i ja da Mornar ode u prvu s obzirom da Baru treba prvoligas ali nadam se ne ovog puta. Ima jos jedna utakmica nista se ne zna ali eto Mornar ima cemu da se nada, a vjerujte nece mu biti lako jer ce atmosfera u Plavu biti zestoka ukoliko vrijeme ne pokvari stvari.

I jos da prokomentarisem ovu pobjedu Decica i jedan mali povratak na nesto sto je jedan kolega pricao o toj famoznoj ekipi Mladosti. Eto strasni su nema price.

Al da sacekamo nedelju.
    nisi valjda mislio da ce decic da ispane iz lige!? il jesi??
    Mladost ima 2 igraca preko 25 god sve ostalo je oko 20 cak i nize, prakticno omladinci i danas su igrali mnogo bolje nego Decic al neiskustvo i dvije kontre i 2 gola...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by njak View Post
    milo mi je sto je dobio mornar, neka se liga siri malo... ulazi berane, bar i hvala bogu mladost ostaje tu dje je, jos kad bi kom ispa i eto... dosta je buducnost za podgoricu, dechic neka reprezentuje malesiju, berane sjever i tako to...
    Jos kad ti nebi prosipa pamet po forumu,dobro bi bilo.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@konta22-nemam pojma o cemu pricas, ko je pominjao decic u kontekstu da ce da ispadnu.

@gospodar samoce-Mi smo pricali oko ovoga misleci da ce Jezero i Mladost igrati izmedju sebe a posto je drugacije ja sam samo naveo kako je mladost jaka i to na svom terenu. Ne smijem josh nista pricat ali ja ponavljam da jezero kad igra kuci moze doci bilo koji klub o tome se radi. Pa eto konacno da i sudije sude pravilno, penal promasen da je bilo obrnuto to bi vec bila zavrsena prica. Ovako se i Mornar nada. Interesantno je. Ako cemo realno Bijelo Polje treba imat prvoligasa kao najveci grad na sjeveru, ali ne ide to tako. Treba da ima onaj ko prikaze dobru igru. A ako racunamo broj navijaca koji dodje da bodri svoj tim kad igra kao domacin onda Jezero nikad ne treba da ispadne iz 1. lige a to je opet rekla kazala tako da nemojmo o tome.
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by djsenco View Post
    Pa eto konacno da i sudije sude pravilno, penal promasen da je bilo obrnuto to bi vec bila zavrsena prica.
    Penal odbranjen tachnije. Sudjenje u drugom poluvremenu ******, kao i ovaj barazh mrtvi. To bi trebalo kako je u normalne lige, ako nisi zasluzhio aj u nizhu ligu a ne tu popravni ispiti i ostale gluposti.
    He is a man of logic and should not be taken seriously.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sanco_Pansa View Post
    Penal odbranjen tachnije. Sudjenje u drugom poluvremenu ******, kao i ovaj barazh mrtvi. To bi trebalo kako je u normalne lige, ako nisi zasluzhio aj u nizhu ligu a ne tu popravni ispiti i ostale gluposti.
    Ok penal nije realizovan to sam i mislio. A kako bi to ti odradio u ligi gdje ima 12 timova odma bi satjerao 3 u drugu. Alo mornar ako prodje ok, ali ako krenemo po tvojoj logici ipak nijeste imali presjajnu sezonu cak 3. i to koliko iza mladosti i berana. hajde casti ti. znaci ti bi i decic i jezero satjerao direktno u drugu ligu a to su mnogo kvalitetnije ekipe od mornara. Uglavnom srecno
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Naravno da bih. Ako nisi igra, igracjesh one tamo godine i banja. I naravno proshirio bih i ligu za ta tri tima, no neka, ovi pametni ljudi na chelu fudbalskog saveza znaju bolje.
    He is a man of logic and should not be taken seriously.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

U FCF se ocekuje se postava Celebic, Bulatovic, Vignjevic kako rekose na TV.
    Nadam se da prvi ima pare, drugi dobre veze a treci je pokazao da zna znanje.
    Samo me samo strah da ne dobijemo novi Grbalj (shavtice poneko), no opet racunam, Mugosa je tu bio, ne bi trebalo...
    Last edited by Mad_dog_KO; 04-06-09 at 21:48.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

svi su navijachi zadnja 2-3 kola....dje ste hajvani,najbrojnija grupo posle varvara bili chitave godine?
    nishta,samo da OPET kazhem koja su dva jedina kluba i koje su 2 prave navijachke skupine u cg,ne rachunajuci beshtije.....u stvari necu da kazhem...znaju svi
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    svi su navijachi zadnja 2-3 kola....dje ste hajvani,najbrojnija grupo posle varvara bili chitave godine?
    nishta,samo da OPET kazhem koja su dva jedina kluba i koje su 2 prave navijachke skupine u cg,ne rachunajuci beshtije.....u stvari necu da kazhem...znaju svi

U Crnoj Gori postoje samo ,,Varvari".
    Ostale navijačke grupe su toliko minorne da je smiješno ih i pominjati.
    U Zajednici sa Srbijom samo su Zvezda i Partizan imali jače navijačke grupe , možda i Vojvodina ostali sigurno- ne!
    Zato upoređujte navijače Mogrena, Zete, Grblja, Dečića...
    ,,Varvari" su nedodirljivi...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    U Zajednici sa Srbijom samo su Zvezda i Partizan imali jače navijačke grupe , možda i Vojvodina ostali sigurno- ne!
    ...za sada!Mislim da bi bilo mnogo drugacije da su bokelj i celik u prvu ligu i da jos cak imaju jake timove.Mada bi i tada varvari bili ispred svih ali bi imali konkurenciju...u svakom slucaju steta sto bokelj i celik nisu u 1. ligu,bar zbog tifo scene u cg.
    btw-sem delija,grobara i firme u scg jace navijacke grupe od varvara su bili i taurunum boysi i united force no da ne idemo sad u off ovo je vec za topic navijaci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by njak View Post
    evo malo atmosfere sa jucerasnje utakmice mladost-dechic 0-2 :kamikaza:
    Njak ti mora da si mi prijatelj na facebook cim si mi ove slike maznuo:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Niko vam to nije osporavao. Buducnost je tim iz glavnog grada, tim koji je u razne nase nam zemlje igrala u prvoj ligi. Tim ciji su navijaci organizovani, tim koji ima para vise nego koji u CG. Mi manji evo sad cemo se nadmetati ko je bolji, ma zasto. Ja cu ovdje jos jednom ponovit, Srazmjerno broju ljudi koji zive u Plavu i koliko dolazi na utakmice Jezera kao domacina, Jezero ima najvise navijaca na utakmicama, jer ako pogledamo izvjestaje sa svih utakmica bilo kojeg tima vidjecemo o cemu se radi, a mozete fino doci i pogledat. Neko rece u Plavu se navija ko u pozoristu-totalno netacno. Eto jos samo brojcano gledano po ovome da bi srazmjerno broju stanovnika PG(gledano koliko dolazi u Plavu) na utakmice buducnosti trebalo dolazit 70 000 ljudi, eto maknemo 50 000 ljudi koji navijaju za mladost, kom, zabjelo, c. stijenu, ribnicu.... trebalo bi biti 20 000 a gdje su. Nemojmo o brojkama molim vas.

A steta je sto recimo u gradovima mnogo vecim ne dolazi vise od 200 do 500 stanovnika, rijetko se ponekad desi i do 2000.Nego ode ovo u neke druge tokove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rado bih ushao u raspravu o ovim navijachkim grupama u bivsoj,nego je to off,a ovi sto nisu upoznati neka sto offuju nego i brkaju.Samo cu pomenut gradjevinare,navijace Rada,i izlet u Pg.
    Djsenco,eto,ja mislim da nisi imao pravo komentarisat Mladost,nisi ni gledao,samo vidio rezultat.Dalje,sto se izvjestaja o gledaocima tiche,nemoj se tu uzdat mnogo,pola je netacno,ali ok je sto se Jezera tiche,stvarno su brojni.I nije pozorisna ne bojte se,vidim one ljude iznad klupa,kako graju vrijedjaju divljaju,necu dalje nista da tvrdim ali cujem da je najbitnije izvuc zhivu glavu,to vam je prednost domacina A jesu li gledaoci,Hajvani ili Ajvani ti vidji,samo se nemoj sto naljutit,vise manje je svuda tako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    ...za sada!Mislim da bi bilo mnogo drugacije da su bokelj i celik u prvu ligu i da jos cak imaju jake timove.Mada bi i tada varvari bili ispred svih ali bi imali konkurenciju...u svakom slucaju steta sto bokelj i celik nisu u 1. ligu,bar zbog tifo scene u cg.
    btw-sem delija,grobara i firme u scg jace navijacke grupe od varvara su bili i taurunum boysi i united force no da ne idemo sad u off ovo je vec za topic navijaci...
    Kako to mislis,taurunum boys i united force jace navijacke grupe od varvara,po cemu??

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Bio je Bokelj u 1. ligu, bice opet...
    Ali istina je da Bestije nikad nisu bile niti ce biti fudbalski navijaci. Zasto je to tako ne znam... Za analizu je. Na vaterpolo nam nije tesko bilo odit i kad smo se za 5. mjesto borili (odlazak u Bg npr.), a doc' na stadion je vazda bila neka fama... Ja sam recimo isao na stadion redovno, znam o cemu pricam. Mada je bilo gostovanja, dolazilo se u Pg vise puta, cak i zbog omladinaca. Ali se ta gostovanja mogu na prstima dvije ruke nabrojat.
    Ipak, Bestije odradise jedno fino (visednevno!!) gostovanje u Hr i to u ne bas malom broju (preko 100), tako da ih ne bi trebalo, makar u CG, omalovazavat.
    Nadam se u bolju organizaciju i omasovljenje, prije svega!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

taurunum boys mozda i jesu.. tu su nedje, kolju se.. a UF .. mishevi
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gospodar samoce View Post
    Rado bih ushao u raspravu o ovim navijachkim grupama u bivsoj,nego je to off,a ovi sto nisu upoznati neka sto offuju nego i brkaju.Samo cu pomenut gradjevinare,navijace Rada,i izlet u Pg.
    Djsenco,eto,ja mislim da nisi imao pravo komentarisat Mladost,nisi ni gledao,samo vidio rezultat.Dalje,sto se izvjestaja o gledaocima tiche,nemoj se tu uzdat mnogo,pola je netacno,ali ok je sto se Jezera tiche,stvarno su brojni.I nije pozorisna ne bojte se,vidim one ljude iznad klupa,kako graju vrijedjaju divljaju,necu dalje nista da tvrdim ali cujem da je najbitnije izvuc zhivu glavu,to vam je prednost domacina A jesu li gledaoci,Hajvani ili Ajvani ti vidji,samo se nemoj sto naljutit,vise manje je svuda tako
    Ma dobro to je bilo kao opaska rezultatu koje je mladost kao domacin postigla, mi smo usli bili u raspravu bez evo ispostavilo se ikakvog znacaja(Mladost i Jezero ne igraju medjusobno.) Mada mi se takodje cini da sam korektan sto se tice postova i da nikoga ne omalovazavam a vi odma pocnete nesto te ovo te oni bolji te ovi brojniji te mi im nismo ni do da ne kazem cega. Eto opet se sve svodi na to cuo sam -zamisli sad da se nemoze ziva glava izvuc. Vulgarnosti ima, pretjeranog navijanja ima ali vjeruj cim se zavrsi utakmica ko da nista bilo nije, to je samo stvar da se malo ukaze da je jezero domacin. Ovaj naziv navijaca jeste i smijesan i pogrdan u nekom smislu ali to je samo tako. Varvari(ovo uzimam za primjer) iz istorijata se zna ko su bili i sta tako da ovo vise zvuci smijesno-interesantno. A kod mene nema ljutnje samo pricamo, mislim ne znam sto mi bi da se u zadnje nekoliko dana odje prepucajem ali procitah par postova pa mi savjest nije dala da ucutim neke stvari. Ne volim da iko smatra zbog nekih sasvim drugih stvari, da kod nas vlada mrznja i netrpeljivost prema bilo kome, a pogotovu kad neke novine ili pojednici izreknu toliko lazi i ostalih s..... Ali to je nekad bilo idemo dalje, uglavnom videcemo. Svako dobro sto se tice ovoga ovdje do posle revansa

dave020 Guest

Kamo sreće da u Crnoj Gori postoje navijačke grupe pored Varvara (prva liga), Beštija (vaterpolo) i Fap Mašine (druga liga). Nikad se ne sreću ove 3 grupe, a greota je kad na stadionu nemaš s kim da se nadglašavaš. Nažalost većina "grupa" u pokušaju su nekako bile anti Pg nastrojene (Vojvode Nk, niđe ljubavi prema Nk i Sutjesci), ili se građani okupe kad je bitna utakmica. Kamo sreće da se razvije lokal patriotizam neki, pa i ovo što liči na neke grupe, da preraste u navijačke grupe, makar imali 15-20-30 ljudi, nebitno, ali koji kapiraju zašto su tu.

Evo vidim, Hajvani se skupili protiv Budućnosti, bili ovi Dečićevi na na baražu, čuo da su se Serdari skupili... Sve to sad jeste smiješno, ali za koju godinu, ili par godina, moglo bi nešto da se izrodi iz svega toga.

Ja se iskreno nadam da oće, da ne budu Varvari jedina navijačka grupa na CG stadionima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dave020 View Post
    Kamo sreće da u Crnoj Gori postoje navijačke grupe pored Varvara (prva liga), Beštija (vaterpolo) i Fap Mašine (druga liga). Nikad se ne sreću ove 3 grupe, a greota je kad na stadionu nemaš s kim da se nadglašavaš. Nažalost većina "grupa" u pokušaju su nekako bile anti Pg nastrojene (Vojvode Nk, niđe ljubavi prema Nk i Sutjesci), ili se građani okupe kad je bitna utakmica. Kamo sreće da se razvije lokal patriotizam neki, pa i ovo što liči na neke grupe, da preraste u navijačke grupe, makar imali 15-20-30 ljudi, nebitno, ali koji kapiraju zašto su tu.

Evo vidim, Hajvani se skupili protiv Budućnosti, bili ovi Dečićevi na na baražu, čuo da su se Serdari skupili... Sve to sad jeste smiješno, ali za koju godinu, ili par godina, moglo bi nešto da se izrodi iz svega toga.

Ja se iskreno nadam da oće, da ne budu Varvari jedina navijačka grupa na CG stadionima.

Nažalost, uvjek će to biti tako!
    Svi gradovi osim Podgorice su premali da bi imali iole ozbiljniju grupu navijača.
    Treba se navići da će biti plafon ako neku ekipu bodri 20-30 ljudi...
    Jedostavno mali smo- i to je cijela filozofija.
    ,,Varvari" su često punili Svoju tribinu od nekoliko hiljada mjesta što automatsli znači da su ozbiljni i u regionalnim okvirima.
    Poslije nekadašnje ,,velike četvorke" i još nekoliko klubova ,sigurno najmasovnija i najorganizovanija grupa u bivšoj SFRJ!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma veze vi nemate,niste bili u Bosnu i RS,ili niste ni chuli.Ne mozete napamet prichat.Svaka Sarajevska utakmica je ful stadion.Shto se tiche nashih okvira,Varvari da,ali da Chelik udje u Prvu ligu,imali bi zhestoku konkurenciju,vjerujte.Nadam se da ce i Vojvode se probudit,evo im se klub vraca na stare staze,nije ni chudo sto nisu navijali,za one shishnjare.
    Djsenco,nemamo sto vise prepucavat,samo mi obj sto tacno znachi Hajvan zivo me interesuje pa cu te pitat neke info jos na private nedje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Kako to mislis,taurunum boys i united force jace navijacke grupe od varvara,po cemu??
    Taurunum boysi jer im je klub u 3. ligu a oni prave extra atmosferu,koreografije,broj im se stalno povecava,brojniji od varvara.A united force ne toliko zbog pjesmi,koreografija itd.(mada ima i toga,brojnost solidna,manje-vise kao i varvara)nego zbog toga sto su potpuno ludi i ne plase se nikoga ukljucujuci i muriju.Nego odosmo debelo u off,ako oces mozemo natsavit na topic navijaci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

OFK Budućnost!

RADIKALNIM PROMJENAMA U UPRAVI, PODGORIČKI KLUB MOGAO BI DA IZGLEDA KAO OFK BEOGRAD IZ VREMENA AFERA

Pobjednik je, međutim, praktično poznat – Kemal Đečević napustiće mjesto predsjednika, a ako se ne dogodi čudo, na njegovo mjesto doći će biznismen Tomislav Čelebić, koji je i do sada bio član borda direktora, kome je po završetku sezone istekao mandat.

Đečević, bliski Mugošin saradnik i u Glavnom gradu, odlučio je da se povuče, jer je, kako saznajemo, shvatio da nema podršku većine članova borda direktora, a nije želio da prihvati ponudu da ostane u najužem rukovodstvu kluba.

Dolaskom Čelebića promijeniće se mnogo toga, a najveća promjena trebalo bi da se dogodi na mjestu sportskog direktora – funkciju Mojaša Radonjića najvjerovatnije će preuzeti Vlada Bulatović, nekadašnji prvi operativac OFK Beograda i najbliži saradnik Zvezdana Terzića, bivšeg odbjeglog predsjednika “romantičara” sa Karaburme i Fudbalskog saveza Srbije.

Jedina prepreka za Bulatovićevo imenovanje mogla bi da bude, ali vjerovatno neće biti, upravo njegova prošlost - veza sa Terzićem, kao i činjenica da je i on osumnjičen po istom osnovu kao i Terzić. Dakle, za višemilionske malverzacije prilikom transfera fudbalera OFK Beograda u inostranstvo.

Jedina razlika između Bulatovića i Terzića je što je Bulatović već bio na saslušanjima u Okružnom sudu u Beogradu, gdje se vodi postupak protiv njega. Terzić je u bjekstvu, sumnja se da se krije u Crnoj Gori.

Posebno je interesantna priča o tome kako je Bulatović “aktiviran” iz prijevremene fudbalske penzije. Prema pričama iz fudbalskih krugova, Bulatovićev dolazak na veoma interesantnu i potencijalno unosnu poziciju sportskog direktora Budućnosti tumači se navodnom bliskom rodbinskom vezom između Čelebića i – Terzića!

Ostaje samo još da FK Budućnost promijeni ime u – OFK Budućnost.

Dujković, Rakojević, Okuka, Vignjević

Novo rukovodstvo biraće, naravno, novog trenera, a spisak kandidata koji se pominju je, malo je reći, spektakularan.
    Pominje se čak i Ratomir Dujković, čovjek koji je vodio selekciju Gane na Mundijalu 2006. godine. Jedan od kandidata je Nikola Rakojević, postoji, navodno, i varijanta za Dragana Okuku, a tu je i Nebojša Vignjević, sa kojim je Čelebić već i razgovarao.
    Na listi su i nekadašnji treneri OFK Beograda – Dragoljub Bekvalac, Miki Ivanović i Simo Krunić.

-----------------------------------------------------------------------

Neka nam je se srecom, dabogda ispali iz lige... Glasam Terzica licno da dovedu!

Vignjevic potpisao za Rudar u medjuvremenu. Sasa Petrovic u Grbalj.
    Last edited by kamei; 06-06-09 at 00:58.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znali ko sto je bilo veceras na UO FCF ? Valjda se veceras sve odlucujeee...

Page 114 of 117 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)