obavezno ugasite resiver kad se igrate sa hdmi kablom moze da izgori hdmi izlaz
sale objasni nama neznalicama kakva je matematika , poskupljujete nesto sto ce se dodatno placati , znaci hd kanale placamo kroz start paket u koga ih necemo imati i kroz neki dodatni paket .
da je ovo normalna drzava kao sto nije davno i neko iz telekoma odgovarao a tek sto bi se kroz antimonopolisticki zakon napacal kazni da vam nebi napamet palo vise da na vakve acine kradete ljude , a ovo je cista kradja . placacu hd kanale koje nece imati jer ih nece biti u start paketu ,
uvek me nanovo iznenadite , kada pomislim da ste sve vec kvarno uradili vi prevazidjete sebe u bezobrazluku drskoscu
obavezno ugasite resiver kad se igrate sa hdmi kablom moze da izgori hdmi izlaz
Za sada ne mogu nista da otkrijem oko eventualnih HD paketa.
IPTV bandwidth je nesto sto nema veze sa bwd na parici.
Nazalost je tako. KAd ce DSLAM-ovi pustiti ovih 16Mbps pa da testiramo parice?
a znali mi ko rec koji su filmovi u videoteku u hd...mogli ste ih posebno odvojit...
Nema nijednog za sad.
Welcome:dring: ni ja poslije 16 mjeseci.
Magarcenje par excellence.
A ovaj zen.tv treba da nas smiri i opusti kad se sjetimo da smo pljusnuli 100e na ono sto je danas 1e? a i valja relaksirat' cula uzrujana novim poskupljenjem...jes vam fora
Sto bi neki dragi pg rekli: Najjaci ste besvakog!
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Evo unapredjena platforma je na "No SIGNAL":ass:
Bez historyHD ja nista dodatno ne placam.No oce li skoro Sale da se moze nesto drugo gledat(snimat) dok je aktivan HD stream ?
posto sale ne odgovori da li neko zna broj tel centra za zastitu potrosaca da se malo tuzimo , ne mogu ih dobiti ali da mi nije krivo bar
020/210-671
T-Com Hrvatska to radi malo drugačije...
"... MAXtv HD usluga dostupna je postojećim korisnicima MAXtv usluge, koji predaju zahtjev za HD paketom, te imaju tehničke uvjete za korištenje usluge..."
[QUOTE=Poseydon;1205223]020/210-671
zahvaljujem
Isto ce tako biti sa HD paketom kod CT. A ovaj kanal je trenutno u promo fazi za sada nije moguce snimanje nekog drugog kanala i gledanje ovog HD kanala (a vrlo brzo cemo to srediti podizanjem propusnog opsega na parici).
Last edited by Sale; 02-06-09 at 18:53.
Ako neko dobije gresku "svi HD strimovi su zauzeti...", potrebno je samo restartovati STB, a ako to ne rijesi problem, pozovite 1500
kako radi na flat3 ovo? koci li, moze li net i hd u isto vrijeme?
Net i HD moze (probao sam da forsiram download, ide preko 230KB konstantno + HD).
izgleda da je to maximum , i sa flat6 download je ok 200-250
ja imam onaj najstariji flat, 2 mbit, čini mi se... uglavnom, nikada nije prešlo 250kb kod mene bez obzira na HD...
cekajte, IPTV ide preko ADSL-a, jel tako? ako ja imam flat 3 do sada mi je dl speed oko 360 konstantno bio, oce li mi ako uvedem extra tv, pasti brzina downloada jer iptv ce da uzme dio bandwidth-a ili nece jer je odvojeno?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks