extra
odgleda obavezno
zna li ko da mi kaze valja li ovaj METASTAZE novi hrvatski film? krenuh da ga skidam...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
extra
odgleda obavezno
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
malo stariji film i mozda je gledao i Drug Tito (jer su ga davali na HTV1 dva puta cini mi se ;-)
O que é isso, companhiero? aka Four Days in September (Bruno Barreto, 1997)
ne znam zbog cega ali oduvjek sam bio na strani filmskih (radikalnih) terorista :devil:
Last edited by dadic; 27-05-09 at 09:36.
Funny Games - Michael Haneke (1997)
strašan film, preporuka za sve humaniste i altruiste
Street Kings...2008a...Malo predvidljiv ali tako to obichno biva sa milion puta zvakanom temom.U svakom sluchaju dosta dobar i necete baciti vrijeme na njega.voli li josh ko vitakera?![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Harsh Times(2005) dooobar film![]()
DONNIE DARKO
http://www.imdb.com/title/tt0246578/
Ko voli Sci-fi....
Jel gledao ko nastavak S Darko?
\\OFL•GIC
Zaobisao i jaMozda ga nedje pogledam kad bas ne budem imao nesto drugo
![]()
ja sam ga gledo, raspada se
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Quarantine 2008
Film je poput Cloverfield ... svidjaju mi se ovakvi filmovi jer pocetak nema veze sa daljom radnjom i iznenadi te totalno. Ne preporucujem da se cita radnja filma na one sajtove sa opisima filmova....
The curious case of benjamin button ... nije lose ali su ga rastegli i ima toliko dosadnih djelova filma ... nije losa ona prica ali su poubachali nekakvih smaralica... znaci zadnje 20 minuta nisam mogao da gledam no sam "premotao" da vidim kraj.
Gledao sam Crank 2 high voltage... i mogu vam rec da su se pokakili na film ... prvi dio je mnogo bolji ovaj drugi je ka neki crtani ili strip ... bas su se izdivljali.
Pogledaj [Rec] , Quarantine nijesam gledao ali ne sumnjam da je ovaj bolji ...
Kreč, kolica i mešalica.
Nisam imao vise zivaca... drza sam se dobro jbg eto tako me ubio da ni sad nemam zelju te zadnje 20 minuta da vidim.
Ne znam jel ko predlagao film CRASH ali ne ono sa sexom oni sto se pale na saobracjane nesrece... mislim da je film 2006.
ne znam jeli ko pominja MILK al ja ga gledah sinoc i nije los mada ne spektakularan.
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Mislio sam se ocu li predlagat ovaj film jer je interesantan do nedje pred kraj ali evo moze se pogledat. Meni se nije svidio kraj ali mozda nekome nece smetat
GORKY PARK
http://www.imdb.com/title/tt0085615/
Evo neshto zanimljivo.....za update.....
Les uns et les autres, film nadasve nadahnutog Claude Lelouch-a, 1981.
Nominovan na Cannes-u te godine i naravno ne dobija palmu (pored Andrzeja Wajde ochigledno nije imao shanse), ali dobija ono shto je negdje i kljuch.....za sound.
Predlazem ga najvishe ljudima koji nisu iskrizali postojanje classicne muzike, i koji (maybe) kao ja vole Ravelov Bolero.....
Fotografija u filmu je blizu masterpiece-a u nekim trenutCima. Gluma koja zapravo nije ni bitna.Scenario takodje.Tu je.....prisutan, ali nebitan.
Odlichan spoj tj. mix & match umjetnosti (mn.), a fotografije Parisa samo dolivaju (neshto) na vatru.I naravno.....neizbjezan dodir muzike.Kadrovi igre na tzv. "Etoile" i "Trocadero" (da da budvanski sigurno.....shto.....dob) su nevjerovatni.
A in general presmijeshno.Nedefinisano.Sharao je po svemu massa.....ali je uspio da poveze.
Jedna dobra mjeshavina drame i quazi musical-a (a valjalo bi podvuci.....ja se sa musical-ima slazem koliko li.....analogija molim vas).
A ako neko bash hoce da ga svrsta u musicle.....kool, ali je neosjetno.
Nego dob.....dosta je bilo, samo mali alert.....film traje skoro tri.....ali kool.....
![]()
Last edited by paralelopipak; 03-06-09 at 00:06.
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
Mislim da je taj film sto si sad predlozila naj naj smor... eto imam osjecaj posto je fotografija u nekim momentima vrhunska i posto si to tako lijepo opisala....
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks