purovic ga dade 3 puta danas![]()
Ima Kascelan,igra u Poljsku......
purovic ga dade 3 puta danas![]()
SPISAK
jovetic zbog suspenzije ne igra za A tim tako da ce igrati za u21
pozvan marko simovic iz mogrena, xaxaxaxaxaxaxaxaxa, e kako se ne igra odje a ne u kipar...
I DJE JE SIMON VUKCEVIC ?????????????????????????????????
Oporavlja se od operacije ramena!!!!!!!!!!!!!!!!
Bio bih definitivno zadovoljan bodom,ako se ne varam na tom terenu je italija skoro izgubila mec(ustvari i trebalo je da ga izgubi,nego je tu bio pipo inzaghi)
A dobro,sa filipovicem je sve moguce nebi se nista cudio.Mada mi se cini da jes rekao da ga nece bit do kraja sezone nakon meca sa italijom...
a ne znam sta ovo sere sa onim simovicem te ga zove kad je djikanovic najbolji odbrambeni igrac lige...
a,ja mislim da u ovim kvalifikacijama ne treba vise probati ni jednog igraca novog...vec da se odradi ovo do kraja sa ekipom koju imamo i igracima koji su do sad sav teret iznijeli..mislim da nije fer....
:)
ne znam koliko ste upoznati ali ilija spasojevic je sampion gruzije sa dinamom tbilisijem
![]()
Ne znam koliko si ti upoznat,ali u Dinamo igra i moj bivsi saigrac,Danilo Tomic.
Ako mislis da je zasluzio....nek' si zdra'o
pa ti mislis da nije zasluzio samo sto je to uradio pg publici onda sa tobom nesto nije u redu, nego je trebao da im se klanja????
pratim svaku utakmicu sutjeske i momak nije napravio neku gresku nepamtim od kad, neprelazan je, pa i samo pogledajte, sutjeska je primila NAJMANJE GOLOVA u ligi, sto je sigurno najveca zasluga djikanovica...
Dzabe tome ako nema nekog sponzora iza sebe...
Što se tiče maloga Vujovića,extra je igrač.Njega je Partizan svojevremeno uzeo čini mi se iz Lovćena,prošao je Partizanovu školu tj TELEOPTIK,igrao je za Banat...Odličan.
filipovic je penal od selektora!
ja bih pozvao dejana vukicevica, 100 puta je bolji.
A koliko vidim nije pozvan ni onaj Markovic te je nekad igrao u Zeti,a sad nece zari i pali...
E moj Filune Filipovicu...
@@ekrem, evo banalan primjer:
partizan-zvijezda i npr neki igrac partizana pokaze neki gest prema delijama i sad on ne smije da igra za rekpu
ili
dovoljno je reci materaci, pa ipak igra
al ovaj spasojevic je isto zasluzio poziv prije ovoga iz lodja...
Koliko god glupo zvuchalo mislim da za nashu reprezentaciju treba da postoje dva trenera,selektora,stratega...
Filipovic je dobar za chuvanje rezultata,defanzivnu taktiku,ali je nemoguce ochekivati pobjedu,ofanzivnu igru!!!Za predstojecu utakmicu mislim da ce bit dobar ali za Bugare takav stil ce bit katastrofa!!
ps:nadam se da ce tada svi napadachi biti ok pa mozda i on "pokupi" neki savjet :-(
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks