kako ti je povezan STB na TV? preko scart ili HDMI?
Za sto bolju sliku HD kanala mora li se podesit 1080 , posto od kad su mi zamijenili resiver on nece da prikazuje kao prosli sliku u 1080 nego sam stvio na standardna definicija sirokog ekrana ??
kako ti je povezan STB na TV? preko scart ili HDMI?
Preko HDMI , prosli resiver mi je prikazivao sliku u 1080 ,dok od kad su ni stvili ovaj novi crni resiver nece da prikazuje sliku u 1080 .
Samo da PROMO faza ne potrajeDo 1.jula 2009. je li dosta ?
A sad cu pobjeci s posla kuci da vidim taj prvi HD kanal
Oj ha! Sa srecom, pa da bude uskoro i DiscoveryHD i EurosportHD, a mozda i FOX![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
potrci da vidis kanal, odusevices seda se ne kunem gledaces ga svega minut...
da oće makar DM Sat biti HD...![]()
Nista dok DM sat ne bude full HD.
@Scepan
Koji ti je proizvodjac TV-a?Ako je Samsung, onda se javi na private.
Da, nema šanse da se gleda HD i nešto drugo na drugom risiveru. Isto je i kad se pokuša nešto snimati i gledati HD (onda HD naprosto neće da mrdne).
Kako ce kad HD srkne preko 6Mbps od mogucih 8.Tako je podeseno na DSLAM-ovima :mad:Ovo nije za korisnike vec za press
Sa novom T-Com H5N1 kompresiom bi radilo![]()
Kod tebe je jos grdji bandwith, ja mogu da gledam, ali zamrznutu sliku i ono sto snimam je freez:mad:
Vec sam rekao da je PROMO i posto jos nista ne placate za te kanale, onda dajte strpljenja par dana da se to sredi.
a vazno je pretplata skocila za 1euro zbog ovog HD "kanala"...a sto ce bit kad ih bude 4-5...
Sale, zasto zvuk nije dolby 5.1:mad: Myzen izvorno emituje takav audio signal ?
Odlicna je slika a meni je i sadrzaj skroz OK.
Release Yourself
Evo IPTV bandwidth povecan na 16200000. Ali u Thomsonu u DSL connection i dalje stoji Bandwidth(up/down) 1021/8510 tako da....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks