Da mi je bilo vidjeti Fedexa kako gleda ovaj mec, mislim da ga je Mirka drzala za ruku i da se otvarao sampanjac u sobi![]()
dok se sinisa ne javi sa strucnim komentarom, da se i ja oglasim.
Ovo je shok za mene! Smio sam sve sto imam staviti na ovaj mec, ali izgleda da se cuda desavaju. Kako je Nadal danas licio na Novaka juce, gotovo preslikan izraz lica koji govori nesto kao: "Otkud ja na ovoj crvenoj zemlji, ko su ovi ljudi okolo, sta oce od mene ovaj momak preko puta sto mi baca lopte..." Samo na momente je licio sam na sebe, i dalje djeluje nestvarno ovo sto sam vidio. Soderling je igrao vrlo agresivno, napadao jako i odlucno, odlican u defanzivi, a to je i jedini recept za pobjedu nad "Clay Monsterom". Interesantni su mi bili ne tako rijetki izlasci na mrezu Nadala, i to neisforsirani, nakon kojih je redovno gubio poene. Za trenutak sam pomislio da se priprema za finale sa Fedexom, obzirom da ga je ovaj redovno izvodio na mrezu u finalu Madrida.
Nadal ovim porazom gubi ni manje ni vise nego 1820 poena! Ako mu se dogodi nesto slicno na Wimbledone-u ladno moze da ne sastavi ni godinu kao broj 1.
Uh, ovo je pravi shok za mene, iako mi je drago jer Fed sad ima ogromne sanse da osvoji turnir.
Da mi je bilo vidjeti Fedexa kako gleda ovaj mec, mislim da ga je Mirka drzala za ruku i da se otvarao sampanjac u sobi![]()
Last edited by OCTAVIAN; 31-05-09 at 17:17.
Covjek NIKAD nije izgubio na RG-u do danas,i sad gubi od Soderlinga,a njih dvojica se MRZE,a danas je pociscen i bukvalno,NEVJEROVATNO.
Ispade i Ana,proslogodisnjim osvajacima krajnji domet je bila 4. runda,ako sad Federer ne osvoji NECE NIKAD.
Verdasko gubi od Nikolaja,bolje reci Nikolaj ga PERE , jos samo kada bi Gonzo dobio Murraya.
Posto su izgubili i 1. i 2. SLJAKASI na PLANETI,dobro bi bilo kad bi se u finalu sastali KOHLSCHREIBER - SODERLING,ali je to previse nerealno.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kakav gospodin ovaj Soderling.![]()
qq ispala ivanovic.....
safina 6-1 6-0...xaxa
Inace Soderlingu je najveci uspjeh u karijeri sto se slemova tice bio plasman u trece kolo,ovo mu je dakle bio prvi put u zivotu da je uopste i dosao do 4. kola.Ne treba valjda ni napominjati da mu je sljaka najslabija podloga i da sve uspjehe koje je imao do sada je biljezio na tvrdim terenima.![]()
Ode i nadal. Zamislite, ispade 1. igrač svijeta od 23.! KUKU! I to najjači igrač šljake ispade od 23. igrača svijeta! Je li to moguće?!
(Ovo na račun onih smiješnih komentara kako Đoković ispade od Kolšrajbera, koji je isto tuda neđe...)
Zamislite, svi igraju tenis! I pošto se igra atomski tenis, bukvalno na snagu, sve manje na tehniku i ljepotu igre, normalno je ako nekome nije dan da pukne, pa bio to usrani ATP turnir ili Grand Slam, i bilo da se radi o prvom ili 500-tom igraču svijeta.
Koliko god je danas bio dan Soderlingu, očigledno je da Rafa nije bio na nivou, kod njega nije bilo onoga pobjedničkog mentaliteta, one volje prepoznatljive da grize kad mu je najteže. Kao što rekoh - dešava se svima.
A najbolje bi bilo svi da prestanemo s prognozama, jer kako je ovaj RG počeo, ko zna ko će da ga osvoji.![]()
Safina nije normalna, prva cetiri kola je dobila uz pet izgubljenih gejmova:
6-0, 6-0
6-1, 6-1
6-2, 6-0
6-1, 6-0
Od meca Nadal - Djokovic u Madridu,nije Rafa nesto mnogo meceva odigrao , ali ono sto je odigrao,bilo je mnogo ispod njegovog nivoa,prije svega sto je slao previse kratke lopte u teren,sto inace niikad do sada nije radio,nego je uvijek trazio dubinu i nalazio je,pa mozda je taj mec bio neka vrsta prekretnice,mozda i nije,ali od tada je poceo Rafin pad,jbg i Novakov izgleda...
Evo fedexu sigurno zadnje prilike da objedini sve 4 grand slem titule.Ako ne uspije sad nece nikad.Mada imam neki lud osjecaj da to vise uopste nije sigurno...
Ne vjerujem da je totalni pad. Ipak su njih dvojica odigrali najviše mečeva na najvišem nivou. Zajeban trenutak da ih stigne na RG-u, ali dešava se... Ipak su njih dvojica po meni br.1 i br.2 po kontinuitetu i igrama koje pružaju.
Sad da ne bi osuli paljbu po meni ovi Federerovi, već sam rekao da je čovjek umjetnik kad je tenis u pitanju, ali je malo neozbiljno da neko ko pretenduje na svjetski br.1 nema trenera. Možda malo potcjenjuje protivnike, i previše cijeni sebe. Ako se spusti na zemlju, i konačno uzme trenera, možda se i vrati na br.1.
federer ima hasa pa onda ide na boljeg iz duela rodik-monfils (bolje bi mu odgovarao rodik) a na toj strani su jos conga-del potro i robredo-kolsrajber.
druga strana marej-gonzales i soderling- davidenko.
Niko ne kaze da je totalni pad u pitanju,ali neki PAD definitivno jeste,da li u formi,da li u samopuozdanju,ili pak u PSIHI(najvjerovatnije).
Federer zna sve sto se tice tenisa,i mislim da ni jedan trener nema cemu vise da ga nauci,fizicki je spreman uvijek,sigurno je da ne trenira kao nekad,ali je i to dovoljno,da bude u vhu i u zavsnicama GS-ova,jedino zna (sto mu se ranije nije desavalo) da padne psihicki u toku samog meca...
Last edited by Jakuza; 31-05-09 at 18:04.
Neću da se spuštam na tvoj nivo rasprave, ali ako si pratio makar jednu emisiju na Eurosportu, prošle godine za vrijeme Wimbledona (kad je počeo pad Federera, i nabijanje kompleksa od strane Nadala, pa i Đokovića), gdje su mnogo veći stručnjaci od svih nas sa foruma zajedno govorili ovo što ja sad prenosim, a kad je u pitanju Federerova igra i priprema za turnire, ne bi govorio za moj post da je pacerski.
Nego, ja se tebi klanjam, kao velikom poznavaocu teniske igre, a ja ća da nastavim sa svojim pacerskim postovima, a ti ne moraš da ih čitaš.:smajlikojiseklanja: Hvala.
ajmo sad ono nadal treba da ostavi reket ...djokovica odma nagrdiste
svi ti teniski strucnaci zajedno nisu osvojili koliko Fedex sam, nekoga ko je osvojio toliko toga je smijesno i glupo poducavati i savjetovati. Svako je razlicit, i svakome odgovara razlicit nacin pripreme. Ako je on utvrdio da mu trener nije potreban onda mu nije potreban ma sta govorili svi forumasi svijeta i strucnjaci sa Eurosporta zajedno.
A sto se tice strucnosti tih strucnjaka upravo govori cinjenica da su mu predvidjali penziju nakon Wimbedone-a, a on igra li igra, i naigrace se jos, na veliku zalost brojnih hejtera, a na veliku radost jos brojnijih navijaca i obozavalaca.
Ti slobodno nastavi da prenosis misljenja drugih, ja cu se ipak zadrzati sa iznosenjem svog misljenja.
Davidenko pocistio Verdaska,Kolja se ne sali ovoga puta,moga bi i do finala mozda,sledeci mec protiv Soderlinga,posle ako prodje na Murray-a ili Gonza...
Last edited by Jakuza; 31-05-09 at 19:16.
ja mislim da on nema kvaliteta za finale, morace puknuti makar jedan od naredna dva meca. Doduse, volio bih da se plasira, jer je on najmanje opasan protivnik za Feda od svih iz te grupe
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks