Page 158 of 1169 FirstFirst ... 581081481541551561571581591601611621682082586581158 ... LastLast
Results 3,926 to 3,950 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Federer doktor i kad gubi i kad dobija, jednostavno doktor !
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Onaj Djokovic neka ostavi reket... Slabo barata sa njim ionako.
    Eto i to je dovoljno za top 5 tri godine,svasta li cu procitat:mad:
    @sinisam
    Federer prvo sa Hasom , posle sa Rodikom ili Monfilom,sto ce reci da nema sanse,posto mu ovi igraci nikako ne leze i stalno mu nabijaju komplekse:lolblue:
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Federer je pacer na šljaci i za sada ga protivnici spašavaju.
    Samo mi recite sa kim igra u osmini finala a sa kim je potencijalno u četvrtfinalu.
    Odmah ću ti reći kakvo ga čišćenje čeka!
    Nzm ko je danas odigrao kao pacer
    A ja ti kazem, ide Fedex do finala Nije ni danas briljirao, ali onaj ko ima klasu, moze iz rukava da izvuce mec.. Za razliku od nekih
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja samo da pozdravim @sinisam .....i da vidim ......kako je?i molim vas sledece godine namjestite taj zrijeb da nole ne naleti u svom pohodu ka finalu na nadala i kolsajbera.....ili jos bolje da sledece godine ide direktno u finale a da se ovi paceri znoje da bi dosli da igraju s njim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace Djokovic je izjavio poslije meca da ne zna razlog za poraz. Osjecao se cak i dobro ali da je bio nadigran.

Ja licno mislim da je vjetar donio nepredvivide vibracije u vazduh, i da je skratio samim tim razliku u kvalitetu izmedju dva tenisera i desilo se iznenadjenje. Ali bez zajebancije...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Inace Djokovic je izjavio poslije meca da ne zna razlog za poraz. Osjecao se cak i dobro ali da je bio nadigran.

Ja licno mislim da je vjetar donio nepredvivide vibracije u vazduh, i da je skratio samim tim razliku u kvalitetu izmedju dva tenisera i desilo se iznenadjenje. Ali bez zajebancije...
    u prvom setu mu je sunce "ubijalo" u ledja pa ga to mozda omelo :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma kakava vjetar, veze nema. Ekstremni uslovi po pravilu vise odgovaraju iskusnijim teniserima, to je mogao da bude samo plus Djokovicu. Kaze da se dobro osjecao fizicki, ali da nije imao igru. Nesto se govorka po nekim forumima da je imao ovih dana neke svadje sa ocem, mada su to sve govorkanja, ali nista ne treba iskljuciti. I njemac je odigrao odlicno, on je veliki talenat, ali sa slabom glavom, i kad mu se desi dobar dan moze dobiti bilo koga. Iskreno, ja mislim da mu danas ni sinisam ne bi mogao nista "D

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...ule/index.html
    Ana danas ima pravi test protiv Azarenko,i vidjecemo koliko vrijedi trenutno
    Murray protiv Cilica,ajde Cilicu pokazi da si buducnost tenisa...

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Aj ispitaj to jel se posvadjao sa ocem ili ga je djevojka ostavila pa nam reci!!!Ja ga necu zaspijevat dok ne saznam shto se to dogodilo a nema veze sa tenisom!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

veliki igraci i kad igraju lose dobijaju meceve. Novak Djokovic NIKAD nece biti veliki igrac -bice uvijek 3 ili 4-ti jer i ne zasluzuje bolje. Ma covjek ne moze da odrzi formu ni mjesec dana a mislim da ima i ozbiljnih problema sa psihom. O fizickoj pripremljenosti necu da pricam - malo se popravio ali u 5 setova on ne moze da igra. E Noleee, Noleee...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novak nije imao svoj dan!
    Odlično je fizički pripremljen, odlično se kretao...
    Međutim uvjek se dogodi u karijeri neki sličan meč!
    Onaj Njemac je igrao najbolji tenis u životu ali se bojim a to sam istakao i u prethodnom postu da će sada ,,puknuti" kao balon!
    Aklo , međutim, zadrži onakvu igru-NIKO GA NEĆE POBJEDITI ILI ĆE MORATI SATIMA IGRATI DA BI GA POBJEDIO!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Sho chini ovaj chegevara u tenis
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novak nije imao svoj dan!
    Odlično je fizički pripremljen, odlično se kretao...
    Međutim uvjek se dogodi u karijeri neki sličan meč!
    Onaj Njemac je igrao najbolji tenis u životu ali se bojim a to sam istakao i u prethodnom postu da će sada ,,puknuti" kao balon!
    Aklo , međutim, zadrži onakvu igru-NIKO GA NEĆE POBJEDITI ILI ĆE MORATI SATIMA IGRATI DA BI GA POBJEDIO!
    Ti sinisa pojma nemas! Djokovic se vukao kao krava po terenu, izgledao je kao da ima okove kakve na nogama, a ti tvrdis da se odlicno kretao??? Kakav si ti pacer... I to ne samo na sljaci, vec na svim podlogama!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Ti sinisa pojma nemas! Djokovic se vukao kao krava po terenu, izgledao je kao da ima okove kakve na nogama, a ti tvrdis da se odlicno kretao??? Kakav si ti pacer... I to ne samo na sljaci, vec na svim podlogama!
    Koji si ti to meč gledao!
    Sjećaš li se ona dva fantastična stizanja na mrežu poslije dropšota ...
    Sjećaš li se koliko je puta stizao na vrijeme udari bekend nakon jednoručnog bekend-razarača Njemca.
    Sjećaš se koliko je puta iz forkenda uzvraćao kada je bio daleko od loptice...
    Vjeruj mi Njemac je igrao fantastičan tenis i nije padao tokom igre što je svojevrsno slabije rangiranim igračima. Nije ima nestabilnost u igri...
    Novak je igrao loše, nije imao dobar dan ali i kada je podigao nivo igre Njemac je nevjerovatno odgovarao...
    Volio bih da Njemac nastavi sa onom igrom pa će te vidjeti da će i drugima biti veoma teško protiv njega.
    Ubjeđen sam da je i Nadal igrao juče protiv njega da bi izgubio ili bi ,,crko" dok ga nebi pobjedio!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

eto tu se vidi tvoje neznanje ,kretanje se ne gleda na osnovu nekoliko stugnutih lopti, nego na osnovu katastrofalnog meca u kome se nije 5 puta namjestio da pogodi viner , upravo je ovaj RG pokazao da Nole mora jos mnogo da radi na psihi, MArej je imao ocajan dan protiv Starace i Tipse ali je oba puta napravio velike preokrete !!!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Sjećaš li se koliko je puta stizao na vrijeme udari bekend nakon jednoručnog bekend-razarača Njemca.
    Vjeruj mi Njemac je igrao fantastičan tenis i nije padao tokom igre što je svojevrsno slabije rangiranim igračima. Nije ima nestabilnost u igri...
    Novak je igrao loše, nije imao dobar dan ali i kada je podigao nivo igre Njemac je nevjerovatno odgovarao...
    Volio bih da Njemac nastavi sa onom igrom pa će te vidjeti da će i drugima biti veoma teško protiv njega.
    Ubjeđen sam da je i Nadal igrao juče protiv njega da bi izgubio ili bi ,,crko" dok ga nebi pobjedio!!
    Nadal bi ga dobio 3:0,i to rutinski,isto kao sto je i Novak trebao,isto kako ga je dobio u IW prosle godine 6:3;6:2,e tako je trebalo da bude i juce,samo na tri seta,ali nije bitno,bitno je da nema opravdanja za onakvu igru,bitno je da kada je god bio na domak druge pozicije i evo sad trece,uvijek je kiksao,znaci nema PSIHU,ako to popravi,mozda ce jednog dana moci da igra konstatno meceve...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necu se raspravljati sa tobom, evo samo jedna recenica iz Noletovog intervjua posle meca, pa ti vidi. Ako ti to bolje znas i od njega samoga, mozda bi mi trebao ponuditi da ga treniras, dako osvoji jos neki GS.

"It was my movement on the return that was difficult to control. My legs were really stuck" said Djokovic, who came to Paris on the back of clay finals in Monte Carlo and Rome.

Jeste Njemac odigrao odlicno, ali ne pretjeruj. Imao je dobar dan i nista vise. Djokovic je odigrao toliko defanzivno da bi ga dobio bilo koji igrac tog dana.
    Last edited by OCTAVIAN; 31-05-09 at 11:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Necu se raspravljati sa tobom, evo samo jedna recenica iz Noletovog intervjua posle meca, pa ti vidi. Ako ti to bolje znas i od njega samoga, mozda bi mi trebao ponuditi da ga treniras, dako osvoji jos neki GS.

"It was my movement on the return that was difficult to control. My legs were really stuck" said Djokovic, who came to Paris on the back of clay finals in Monte Carlo and Rome.

Jeste Njemac odigrao odlicno, ali ne pretjeruj. Imao je dobar dan i nista vise. Djokovic je odigrao toliko defanzivno da bi ga dobio bilo koji igrac tog dana.
    Ma nema pojma Djokovic, bolje zna sinisam je li se on kretao dobro ili ne! Je li tako sico?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene je onaj Njemac u najboljem slucaju prosjecan igrac. Ja sam ubijedjen da ce tako neko da ga pomete uskoro, da je to smijesno..
    Nadal bi se namucio s njim? Uh, uh,uh.. Ovo je muski receno...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    616
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Nadal bi ga otresa ka svakog što će na RG-u. Novak je juče tako loše napadao, baš mi je bilo smor da gledam. Sve po sredini. Servis očajan, neiznuđenih greški kolko oćeš.
    No dobro, zasluženo je ispao, no da se sad pogleda ovaj ostatak, dako bude ljepšeg tenisa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Nadal bi ga otresa ka svakog što će na RG-u.
    ROBIN SODERLING se ne slazhe sa tobom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje cu gledat Nadala ?
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Dje cu gledat Nadala ?
    Ne znam,ja pratim live coverage na eurosport online,jer ga ni oni ne prenose direktno...

mozhda atdhe???

dave020 Guest

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Dje cu gledat Nadala ?

http://www.atdhe.net/

Pogledaj na ovom sajtu, imaju dva linka za prenose sa RG. Samo je loš kvalitet, **** ga...

Page 158 of 1169 FirstFirst ... 581081481541551561571581591601611621682082586581158 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)