Ako njemac nastavi s ovakvom igrom,bye bye Djokovic......
Da tenis nije bio u BANANI u kakvoj je bio,a to je bilo doba prelaska iz Samprasove u Federerovu eru,pa je to medjuvrijeme iskoristio Hjuit(bilo ih je jos, koji su se okoristili)ne bi nikad ali nikad osvojio niti jedan GS,a o broju 1 da ne pricamo,ovo ti je objektivno,a o poznavanju tenisa necemo,ja tvoje znanje postujem,ocekujem isto i sa tvoje strane![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ako njemac nastavi s ovakvom igrom,bye bye Djokovic......
Bogami je Novak u nevolji....
Ali ajde,izvlachio se on i iz gorih situacija,shto jes jes...
Deserve's got nothing to do with it.
i on cetvrti igrac na svijetu, xaxaxaxa, kakav vic ...
Druzhe,trece-chetvrto mjesto je realan domet Djokovica evo dvije godine...Josh uvijek gori od Nadala i Federera,tu negdje(mislim ipak za nijansu bolji,kompletniji) od Mareja i za koplje iznad svih ostalih.
Jedan mech ga ne chini vicom nikako,pogotovo shto chovjek josh uvijek nije izgubio!!!
Plus,i Federer je u nevolji,mada manjoj-gubi 1:0 u setovima za sad...
Bez provokacija,4. je ,a bio je 3. pune dvije godine,u dobu kad je tenis najjaci u svojoj istoriji,nego to nije ni bitno,Novak danas igra kao .icka najveca,stoji 3 metra iza linije,bez ikakvih emocija i zelje,iako je publika za njega svim srcem,i to je ono sto me nervira
Njemac servira za mech protiv Djokovica...
u zadnjih godinu dana imao je bas puno "losih dana"
on je i dalje odliucan igrac ali bruka kad gubi od 29tog...
Federer se izgleda polako oporavlja,4:1 vodi u drugom...
EDIT: shteta za Djokovica,Njemac je fantastichno odigrao a Novak danas ocigledno van forme...
Da, samo sto je razlika sto je Hjuit svoje titule osvojio pobjedjujuci Sapmprasa i Safina kad su ovi bili u vrhunskoj formi, sto najbolje govori o njegovoj igri. Elem, ja ti navedoh makar petoricu losijih od njega, a ti me nisi nicim demantovato.
Sta li ce sinisam sad reci nakon ispadanja Djokovica? Mora da je neka urota pa su njegovog mezimca bacili na teren #1, to je vjerovatno razlog poraza.
Bolje bi bilo da je Rafa pocistio teren sa njim,nego aj..
A bravo za Jelenu![]()
![]()
GO JJ!!!!!
Sramno,SRAMNO,sve sto je uradjeno na sezonu sljake do sad,sad je sve upropastio,3. runda,ej 3.runda,pa Rodik je stiga do 4. ili Conga,koji pojma o sljaci nemaju,ali igrao je kao .ICKA najveca,e pa neka je izgubio,s takvom igrom,i ovo je vec vidjeno ,prosle godine na W isto ovako protiv Safina(ipak je Safin Safin),bez zelje,bez htijenja,SRAMNO,SRAMNO
Jel moguce ovo!!!!Pa jebote u ovakvoj formi da odigra ovako *****sto i ispoane u 3. kolu.A ako je ikad mogao nesto napravit na rg protiv nadala mogao je ovaj put.I neka je mrtvi marej ispred njega i neka pane na 10. mjesto ako treba ako ce da igra ovako,ko obicna pickica:mad:
Djoko je bio veoma borben danas.![]()
sto bi ovo...
Po igri bi se reklo da je imao neki fizichki problem,i da je doshao na mech nadajuci se da otalja posao...
Mislim da je to u pitanju,ali sachekajmo,vidjecemo...Prva dva kola je igrao u svom stilu,shto bi sad odjednom ovako igrao da nije neki problem u pitanju...
I da,Federer mocan u drugom setu,posle gubitka prvog,6:1...
Evo gledam Federera, sa ovakvom igrom moze lagano do finala, ali protiv Nadala nema ni grama sanse ako ne promijeni nesto u igri, a ima se mnogo toga za promijeniti
Pa obzirom kako igra Tsonga ova tri kola, ne bi me zacudilo da Francuzi imaju domaceg igraca u finalu.
Ja mislim da sinisam sada sjedi pored kompa i pise, bejsomucno troseci znake uzvika na kraju recenica![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks