Eo vam bug u kvotovanju posta
pise original posted by lml a to moj post
U narodu poznato kao kafedelmontenegro teorija relativiteta.
Eo vam bug u kvotovanju posta
pise original posted by lml a to moj post
Last edited by gatsbyy; 25-05-09 at 22:36.
sto se podrazumijeva pod ovim 'active members'. jel postoji neko vrijeme kada je napisan zadnji post pa se na osnovu toga gleda je li aktivni clan ili kako se to vec gleda?
Pa vidi se što je ko kucao iznad toga, tako da teško da se može zloupotrjebiti![]()
Zezate li vi mene?
Meni pise fino..
Originally Posted by gatsbyy
:shock:
--------------------------
Do Not Disturb.
Zasto je zakljucana tema Strugar Zildzic II !? :shock:
Do Not Disturb.
jer se pocelo sa istom pricom kao i na prvoj temi
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ajde da pitam ovdje.
Sto je bilo 24.5.2009 pa forum bio tako popularan da je oboren rekord (koji je cini mi se preko godinu dana stojao) po broju online user-a u isto vrijeme.
Most users ever online was 613, 24-05-09 at 18:21
Evo pokusavam da se sjetim, ali ne ide.
Zna li iko ovdje?
Zemljotres...
She is only here to annoy herself!
okean023..banujte ovu budalu sto se sjetila da pocinje sa oglasavanjem foruma u 2009. godini
She is only here to annoy herself!
Ja sam novi. Već sam bio poslao kvragu ovaj forum zbog ne-lakog učlanjenja. Kao poznato je da svi Crnogorci znaju engleski i da im nije problem registrirati se na ovaj forum, pa nema potrebe da se išta prevodi ili olakša uputama. Ovaj forum je samo za vrlo učene. Jeste li zadovoljni brojem članova?
Ja inače ne volim nepotrebne razlikovnosti u terminima. Volio bih da se odlučite ili za Caffe Montenegro ili za Cafe Montenegro ili za Caffe del M. ili Cafe del M. ili za KAFE M... Čemu vam, pobogu, služe te zbunjole? I nikako da skužim kako se moja ikona uploadira uz moj nick-name. Objasnite to. Grrozni.
Last edited by Grrozni; 08-06-09 at 01:27.
A mozda je u pitanju drugi jezik?
\\OFL•GIC
Ne preseravaj se MimiRe, dobro si razumio sve moje riječi. Rekao sam da sam novi i umjesto da mi zaželiš dobrodošlicu ti se šegačiš oko riječi. Ne budi zločest, i, evo, učini dobro djelo pa mi pomogni kako da ubacim (upload) sliku uz ime, ja to ne znam. Administrator je spor u pomaganju, a ti, vidim, to znaš. 'Ajd', pomaži. Grrozni
Last edited by Grrozni; 08-06-09 at 20:21.
au, kako vas je DrKirkNoliss zbombao..
be the change you want to see in the world.
Hvala ti, GATSBYY, na pomoći. Avatar je na mom HD težak 26,6 kb i pojavio se na "edit picture", ali ne će se pojaviti na postu. U čemu je štos? Javlja "Upload of file failed". [email protected]
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks