View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 41 of 941 FirstFirst ... 313738394041424344455191141541 ... LastLast
Results 1,001 to 1,025 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nekako....?? Dobro znam sto pisem al ti to nikad neces moc shvatit bez uvrede jer bas da vidim ko ce jos osvojit ligu sampiona u bilo koji sport iz crne gore pa makar u ronjenje na dah.....ne zezaj,mislio sam konkretno na novljane i to gledaj meni ne smeta da ih cekaju i da slave normalni narod jer ih je 50% takvih u hn....al njima prave docek navijaci jadrana koji uvjek pljuju na nas i da ne pricam sto rade kad dodjemo tamo i kako smo tretirani i mi i svaki igrac Primorca pocev od Zdravka Radica(svi znamo sto su mu pjevali) a sad ti isti ljudi mu pruzaju ruku...imaju li obraza ????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Brate neka se svi oni raduju,svi koji su sinoc dosli na proslavu titule u kotor bili su dobrodosli bilo ih je iz pg,ct,bara i mi smo im zahvalni.Nama samo smetaju oni koji su svo vrijeme pljuvali primorac i bestije(novljani,budvani,mediji itd.) a sad,nakon titule kao to je i nas klub,iz cg,svi oce dio kolaca tj. zasluge za titulu koje im ne pripadaju.Klasicni primjer toga je porobic sinoc i dobio je sto je trazio.Kapiras?
    al pazi,to je uspjeh cijele crne gore i crnogorskog sporta,a ako porobic,shofro i ostali nisu crnogorci,ja se izvinjavam...bilo je tu josh postova ovog lika koji su iritantni i za svaku osudu,al cijenim da to nije stav vashe grupe.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    vlašić je napiso par gluposti. to što on ne zna nikoga osim dva mađara iz primorca je njegov problem, a posebno što je vaterpolski novinar. uspoređuje grčku i primorac, a svi znamo da je grčka osvojila nslov antinogometom, a primorac je igro izvrno i atraktivno. ali to je problem hrvatskog novinarstva što nema 5 normalnih novinara koji nešto znaju o onome o čemu pišu.
    evo i par klipova slavlja beštija. posebno je ova gospođa bila atraktivna u skoku u bazen
    To je Paskoviceva mama. Inace, dolazi na svaku tekmu Primorca, bukvalno ima svoju stolicu na bazen...
    Sto se ostalog tice slazem se sa svim sto si rekao. Radic na stranu, ali Paskovic i Brguljan su itekako dio reprezentacije.
    Inace, iznenadio me je Muslim. Decku treba veca uloga u timu.
    Kakva je situacija sa Jugom, pominje li se kakvo pojacanje?

Edit: ovoga sto se tek rigistrovao na forum a vec lupa svasta necu komentarisat...smijesno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uspjeh cijele crne gore?!? To bi bio uspjeh cijele crne gore da je ta cijela crna gora pomogla sto momcima pa im npr dala 2-3 plate e onda bi bilo uspjeh cijele crne gore,ovo sad je uspjeh ovih momaka sto su igrali bez centa u dzep,sa velikim srcem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odustajem da se raspravljam ne mogu vise....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    To je Paskoviceva mama. Inace, dolazi na svaku tekmu Primorca, bukvalno ima svoju stolicu na bazen...
    Sto se ostalog tice slazem se sa svim sto si rekao. Radic na stranu, ali Paskovic i Brguljan su itekako dio reprezentacije.
    Inace, iznenadio me je Muslim. Decku treba veca uloga u timu.
    Kakva je situacija sa Jugom, pominje li se kakvo pojacanje?

Edit: ovoga sto se tek rigistrovao na forum a vec lupa svasta necu komentarisat...smijesno.
    pa dobro,ti si iskusan internet hools,izvini molim te,sve je kako ti kazesh....al dobro kapirash ti o chemu pricham samo shto je to frka priznat to ce vam i sje..t ''grupu'' kad tad pozz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Uspjeh cijele crne gore?!? To bi bio uspjeh cijele crne gore da je ta cijela crna gora pomogla sto momcima pa im npr dala 2-3 plate e onda bi bilo uspjeh cijele crne gore,ovo sad je uspjeh ovih momaka sto su igrali bez centa u dzep,sa velikim srcem
    to shto vash klub ne moze da obezbijedi plate,to se zna ko je kriv,drzava nije,jer kad bi se tako pomagalo klubovima,zna se dje bi bili zato vidji dobro shta pishesh jer stvarno...a ok,posto za to ne treba da se raduju drugi djelovi cg zato i ochekujte josh gore stvari po vash klub,koje su se deshavale u ovoj sezoni dje ste bash dobro proshli uzivajte u tituli meni je zao!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto su izvizdali onu gradonacelnicu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by orlov_let View Post
    sto su izvizdali onu gradonacelnicu?
    nije se ''iskreno'' radovala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ili ih je i ona mozda chekala u onoj grupi ''novljana''

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zdravo Cattaro, kako si, kako bi u Opatiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lml View Post
    pa dobro,ti si iskusan internet hools,izvini molim te,sve je kako ti kazesh....al dobro kapirash ti o chemu pricham samo shto je to frka priznat to ce vam i sje..t ''grupu'' kad tad pozz
    Ne boj se ti za nasu grupu, nego sjedi tu i ne pr..njaj da te zamolim. Poruka za tebe i tebi slicne da mozete samo da nam sa savijete.
    Inace iskrene cestitke Bijeljanima koji su sacekali nasu ekipu, prijatno sam iznenadjen, znao sam da ima Bestija u Bijelu ali nisam znao da nas je toliko, VELIKO HVALA. Naravno hvala i svima ostalima koji su CITAVO VRIJEME BILI UZ PRIMORAC, Podgoricanima i Cetinjanima posebno.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oooooooo kako dobro jeeeeeee zivjet za tebeeeee...................

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam novljanin, nisam neki vaterni navijac jadrana al svakako da mi je miliji od ostalih klubova jer je iz mog grada(prirodno) pa sad ne znam jesam li sto pogrijesio sto sam se radovao pobjedi primorca,nekako mi je blizi kotor nego italija,imam u kotor i neke rodbine.izvinite ako jesam,evo prestacu. i da,treba zapalit cijeli novi i poklat sve novsko jer gomila isfrustriranih deebila(a ima ih svudje manje-vishe,pa chak i na forum ovaj) pjeva Radicu .. ili bilo kom' drugom sto pjeva.
    o.O

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Ne boj se ti za nasu grupu, nego sjedi tu i ne pr..njaj da te zamolim. Poruka za tebe i tebi slicne da mozete samo da nam sa savijete.
    Inace iskrene cestitke Bijeljanima koji su sacekali nasu ekipu, prijatno sam iznenadjen, znao sam da ima Bestija u Bijelu ali nisam znao da nas je toliko, VELIKO HVALA. Naravno hvala i svima ostalima koji su CITAVO VRIJEME BILI UZ PRIMORAC, Podgoricanima i Cetinjanima posebno.
    i sam si rekao...CHESTITKE BIJELJANIMA...o tome pricham i ja,a to da razlichito shvatate stvari,ljudi iz iste ''grupe''...pfff stid i sram a ovo za to savijanje je odraz tvoje kulture i znak da vrijedjanjem ocesh da prekinesh neshto za shta nemash argumenata...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DjuKa View Post
    Ja sam novljanin, nisam neki vaterni navijac jadrana al svakako da mi je miliji od ostalih klubova jer je iz mog grada(prirodno) pa sad ne znam jesam li sto pogrijesio sto sam se radovao pobjedi primorca,nekako mi je blizi kotor nego italija,imam u kotor i neke rodbine.izvinite ako jesam,evo prestacu. i da,treba zapalit cijeli novi i poklat sve novsko jer gomila isfrustriranih deebila(a ima ih svudje manje-vishe,pa chak i na forum ovaj) pjeva Radicu .. ili bilo kom' drugom sto pjeva.
    Ne znam sto bulaznis, hvala ti ako si navijao za Primorac, ali jednostavno, svaki "zagrizeni" navijac Primorca ne navija nikad za Jhn, moze da ti bude zao, ali je tako i vazda ce tako bit. Jbg.I to oces li ti prestat ili ne, to je licno tvoj problem, postujem sto navijas za klub iz svog grada i neka tako i ostane, za Primorac ne moras vise nikad. Evo npr. Karacha nikad ne navija za Primorac i ja to postujem i nemam nista protiv.
    Last edited by PERPER; 25-05-09 at 21:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i sam si rekao...CHESTITKE BIJELJANIMA...o tome pricham i ja,a to da razlichito shvatate stvari,ljudi iz iste ''grupe''...pfff stid i sram a ovo za to savijanje je odraz tvoje kulture i znak da vrijedjanjem ocesh da prekinesh neshto za shta nemash argumenata...
    Ti si stvarno smijesan,zasto bi neko morao da misli kao ja, ovo je moj licni a ne stav Bestija. I da te zamolim, moja kultura je moja briga.

PS:Nemam ja sto da prekinem, dobro mi je kad se savijate i samo nastavite :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam sto bulaznis, hvala ti ako si navijao za Primorac, ali jednostavno, svaki "zagrizeni" navijac Primorca ne navija nikad za Jhn, moze da ti bude zao, ali je tako i vazda ce tako bit. Jbg.I to oces li ti prestat ili ne, to je licno tvoj problem, postujem sto navijas za klub iz svog grada i neka tako i ostane, za Primorac ne moras vise nikad.
    Mislim da ce svako zdravog razuma navijati za klub iz svoje drzave kad igra protiv nekog inostranog. Vi "zagrizeni" navijaci imate neke svoje principe mrznje,po meni je to jako uskoumno bili vi iz kotora ili novoga... al vasa stvar. poz
    o.O

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti si stvarno smijesan,zasto bi neko morao da misli kao ja, ovo je moj licni a ne stav Bestija. I da te zamolim, moja kultura je moja briga.

PS:Nemam ja sto da prekinem, dobro mi je kad se savijate i samo nastavite :mrgreen:
    zato shto to iznosish na forum indijanchino,ooo bozeee i posle se pitamo zasto nam je ovakva ''tifo'' scena! a pored kulture nemash ni mozga,jer da ga imash razumio bi ovu moju prosto prosirenu rechenicu vezanu za savijanje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da ce svako zdravog razuma navijati za klub iz svoje drzave kad igra protiv nekog inostranog. Vi "zagrizeni" navijaci imate neke svoje principe mrznje,po meni je to jako uskoumno bili vi iz kotora ili novoga... al vasa stvar. poz
    Bas kao sto rece nasa stvar

Thanks Thanks Given 
    616
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Potpuno ispravno. Normalno da ću navijat za klub iz moje zemlje, i baš mi je drago što su osvojili, a to što nekom od tih vatrenih navijača smeta, to je idiotizam klasični. Na kraju krajeva, puca mi ***** što im smeta i bilo što oko čega se ođe prepiru, to je potpuno suvišno kad je već klub iz tvoje države pobjednik.

Zaisto, svaka čast momcima, gleda sam i nervirao se ka kad Crna Gora igra (srećom samo na momente :mrgreen: ), i masu mi je milo što su uspjeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zato shto to iznosish na forum indijanchino,ooo bozeee i posle se pitamo zasto nam je ovakva ''tifo'' scena! a pored kulture nemash ni mozga,jer da ga imash razumio bi ovu moju prosto prosirenu rechenicu vezanu za savijanje
    Druze ti nekom nesto pricas o kulturi i mozgu,a imas 13(slovima trinaest)postova i svaki je nekog iziritirao...Jel ti lijepo objasnjeno sve zasto i kako?Jest.I poslije toga i dalje pametujes.Ostavi ti nas indijanchine na miru i bavi se nekim pametnijim poslom oli?
    I da,zaboravih-mos da mi se savijes :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda bistrove da si ti moj post pogresno razumio, al nema veze, mozes se savit :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda bistrove da si ti moj post pogresno razumio, al nema veze, mozes se savit :mrgreen:
    neka zajebali ste me....a ovome gore se pamet broji po broju postova a? brao ti ga,onda si ti pametnica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vrni se u rupu da te zamolim !
    sve shto umijesh da kazesh je ovo,i ovakve stvari,stidi se godina ''momak''

Page 41 of 941 FirstFirst ... 313738394041424344455191141541 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)