Nekako....?? Dobro znam sto pisem al ti to nikad neces moc shvatit bez uvrede jer bas da vidim ko ce jos osvojit ligu sampiona u bilo koji sport iz crne gore pa makar u ronjenje na dah.....ne zezaj,mislio sam konkretno na novljane i to gledaj meni ne smeta da ih cekaju i da slave normalni narod jer ih je 50% takvih u hn....al njima prave docek navijaci jadrana koji uvjek pljuju na nas i da ne pricam sto rade kad dodjemo tamo i kako smo tretirani i mi i svaki igrac Primorca pocev od Zdravka Radica(svi znamo sto su mu pjevali) a sad ti isti ljudi mu pruzaju ruku...imaju li obraza ????
To je Paskoviceva mama.Inace, dolazi na svaku tekmu Primorca, bukvalno ima svoju stolicu na bazen...
Sto se ostalog tice slazem se sa svim sto si rekao. Radic na stranu, ali Paskovic i Brguljan su itekako dio reprezentacije.
Inace, iznenadio me je Muslim. Decku treba veca uloga u timu.
Kakva je situacija sa Jugom, pominje li se kakvo pojacanje?
Edit: ovoga sto se tek rigistrovao na forum a vec lupa svasta necu komentarisat...smijesno.
P r i m o r a c
Uspjeh cijele crne gore?!? To bi bio uspjeh cijele crne gore da je ta cijela crna gora pomogla sto momcima pa im npr dala 2-3 plate e onda bi bilo uspjeh cijele crne gore,ovo sad je uspjeh ovih momaka sto su igrali bez centa u dzep,sa velikim srcem
Odustajem da se raspravljam ne mogu vise....
to shto vash klub ne moze da obezbijedi plate,to se zna ko je kriv,drzava nije,jer kad bi se tako pomagalo klubovima,zna se dje bi bili zato vidji dobro shta pishesh jer stvarno...a ok,posto za to ne treba da se raduju drugi djelovi cg zato i ochekujte josh gore stvari po vash klub,koje su se deshavale u ovoj sezoni dje ste bash dobro proshliuzivajte u tituli
meni je zao!
sto su izvizdali onu gradonacelnicu?
ili ih je i ona mozda chekala u onoj grupi ''novljana''![]()
Zdravo Cattaro, kako si, kako bi u Opatiju![]()
Ne boj se ti za nasu grupu, nego sjedi tu i ne pr..njaj da te zamolim. Poruka za tebe i tebi slicne da mozete samo da nam sa savijete.
Inace iskrene cestitke Bijeljanima koji su sacekali nasu ekipu, prijatno sam iznenadjen, znao sam da ima Bestija u Bijelu ali nisam znao da nas je toliko, VELIKO HVALA. Naravno hvala i svima ostalima koji su CITAVO VRIJEME BILI UZ PRIMORAC, Podgoricanima i Cetinjanima posebno.
oooooooo kako dobro jeeeeeee zivjet za tebeeeee...................
Ja sam novljanin, nisam neki vaterni navijac jadrana al svakako da mi je miliji od ostalih klubova jer je iz mog grada(prirodno) pa sad ne znam jesam li sto pogrijesio sto sam se radovao pobjedi primorca,nekako mi je blizi kotor nego italija,imam u kotor i neke rodbine.izvinite ako jesam,evo prestacu. i da,treba zapalit cijeli novi i poklat sve novsko jer gomila isfrustriranih deebila(a ima ih svudje manje-vishe,pa chak i na forum ovaj) pjeva Radicu .. ili bilo kom' drugom sto pjeva.
o.O
Ne znam sto bulaznis, hvala ti ako si navijao za Primorac, ali jednostavno, svaki "zagrizeni" navijac Primorca ne navija nikad za Jhn, moze da ti bude zao, ali je tako i vazda ce tako bit. Jbg.I to oces li ti prestat ili ne, to je licno tvoj problem, postujem sto navijas za klub iz svog grada i neka tako i ostane, za Primorac ne moras vise nikad. Evo npr. Karacha nikad ne navija za Primorac i ja to postujem i nemam nista protiv.
Last edited by PERPER; 25-05-09 at 21:25.
Potpuno ispravno. Normalno da ću navijat za klub iz moje zemlje, i baš mi je drago što su osvojili, a to što nekom od tih vatrenih navijača smeta, to je idiotizam klasični. Na kraju krajeva, puca mi ***** što im smeta i bilo što oko čega se ođe prepiru, to je potpuno suvišno kad je već klub iz tvoje države pobjednik.
Zaisto, svaka čast momcima, gleda sam i nervirao se ka kad Crna Gora igra (srećom samo na momente :mrgreen: ), i masu mi je milo što su uspjeli.![]()
Druze ti nekom nesto pricas o kulturi i mozgu,a imas 13(slovima trinaest)postova i svaki je nekog iziritirao...Jel ti lijepo objasnjeno sve zasto i kako?Jest.I poslije toga i dalje pametujes.Ostavi ti nas indijanchine na miru i bavi se nekim pametnijim poslom oli?
I da,zaboravih-mos da mi se savijes :mrgreen:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks