buducnost kao pravi klub je trebalo da bude 9 bodova ispred svih a ne da trci za nekim mogrenom nema pravdanja
ponasaj se!!!
Last edited by DIDI; 24-05-09 at 21:31.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
buducnost kao pravi klub je trebalo da bude 9 bodova ispred svih a ne da trci za nekim mogrenom nema pravdanja
Molim da mi ne prozivate Jezero. Naravno da mucke postoje i da pare rade sve pa tako je i ovdje stvar. Kao manji klub i po gradu i po finansijama naravno da ce podleci pod onim vecim. Tog ima i u jacim ligama a ne kod nas. Mnogima je jezero mrsilo racune u Plavu ali pare igraju veliku i glavnu ulogu u fudbalu. Jer za poredjenje Jezero ima samo 3 standardna igraca iz svog grada sve su to momci iz srbije i okoline i svaka im cast ali momci kad nema para boli ih uvo. Nekad je to bio tim za koji se igralo srcem i za publiku a da je to tako i sada vjerujte liga bi drugacije izgledala. Nego u globalu svi se slazemo da pare igraju presudnu ulogu u svemu i tu se ne treba raspravljat. Jer igraci zive od te plate a te pare treba stvarat mi nemamo velike sponzore. Pitanje je samo ko ima vise para. A ja kao neutralan ovako do sad vidjeno mogren i buducnost su igrali najlepsi fudbal uz ekipu grblja koja je podlegla gore navedenim stvarima. Nego ima jos zadnje kolo ne zna se. Nemojte se samo poubijat jer neka se smenjuju timovi kao sampioni tako je interesantno. Evo neka iduce godine bude to Sutjeska ili Rudar neka se mijenja. Napred Jezero-ne zamjerite![]()
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Kao shto vec rekoh,ali je svemocni didi power-ranger to izbrisao![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ne budi naivan djecace, igra se postenije nego kod nas ali i tamo ima zakulisnih radnji. Samo pogledaj polufinale lige makarona
Nisu mogle bit velike uplate jer kladionice i strane i nase i tako ne pustaju vise od 10-15 era na takve tikete (a moras stavit jos nesto na njega jer nijedna kladionica nije blesava da te pusti singl da igras).
I ta utakmica nije bila blokirana u sred PG u par kladionica...![]()
She is only here to annoy herself!
Koga sam ja to vrijedjao , koga da mi je znat.
Kad kaze neko da je Inter ili Milan lopovski tim,tad niko ne vrijedja,a kad neko kaze to isto za Buducnost koja je vise nego lopovski klub i kolektiv,onda taj vrijedja,pa ***** ti ,je li ovo moguce.
Naprijed Mogren do titule
grizem,grizem,al ne ujedam....
Prvo nijesam djecak nego neko ko iza sebe vec imam dovoljno godina da neke stvari umije da raščlani. To je jedna stvar.
Druga stvar. Kao neko ko je često boravio konkretno u BUGARSKOJ i kao neko ko ima tamo prijatelje bolje ne tvrdi ono što ne znaš.
Uplate postoje SVAKAKVE kao što i sam znaš (a vidim da znaš čim barataš ovim podacima). Tako nemoj da se zanosiš na tih "velikih" 10-15 eura, a i ujedno da te ispravim max. je = 25 e
A ja ponavljam naše prvenstvo je NEREGULARNO. Napravljena su krivična djela i tu nema više ništa da se priča. Naravno niko nije lud da prizna da je uzeo repa i da onda "svira klavir" umjesto što bi nastavio da klepa pare od lopovskih klubova (npr. Mogren)
Last edited by El_Pibe; 24-05-09 at 22:49.
Jes pa ce neko namjestat utakmicu radi 25 era uplateSvaka kladionica ima odredjeni maximum do kojeg prima uplatu na neki tim i onda je automatski blokira. Ja ti kazem da se Mogren mogao igrat u sred PG na dan utakmice jer sam pratio to kolo a ti vjeruj ne vjeruj kako god hoces
Nase prvenstvo jeste neregularno ali nije nista regularnije bilo proslih godina od ove...
She is only here to annoy herself!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Meni ništa nije jasno!
Zašto fudbaleri Jedinstva otpisuju sebe bez borbe...
Da li im je neko sugerisao da daju obeshrabrujuće izjave povodom meče sa Mogrenom!
Može li neko da mi objasni:
Ako Jedinstvo pobjedi a Tužani ne pobjede , zar ne idu u baraž?
Nije mi jasno što je tu neostvarljivo, zašto se potencira na nerješenoim razultatu...
Da li Jedinstvo igra protiv Barselone ili protiv Mogrena iz Budve???!!!
Niko ne spori da je Mogren jači tim ali koliko sam shvatio igra se u Bijelom Polju, odlučujuća je utakmica za Jedinstvo, doći će navijači, stvoriće se uzavrela atmosfera...
Zar u takvoj situaciji pobjeda nije jedna od mogućih opcija!
Ovdje se priča, da Dečić treba da izgubi i onda bi Jedinstvo sa bodom išla u baraž!
Idite vi na pobjedu, dajte i poslednji atom snage, napunite tribine, izgarajte na terenu, ne šredite ni sebe ni Budvane i imate realne šanse da pobjedite i igrate baraž jer realno je da Tuzani ne pobjede na Cetinju!
Stvara se atmosfera kao da postoji samo teorija za Jedinstvo a samim tim i za Budućnost!
Alo ljudi, vama pobjeda u Bijelom Polju uz normalan rezultat iz Cetinja obezbjeđuje opstanak!!
Što je tu nerealno ???????????!!!!!!!!!!!!!
Libertas
...Ako se u Bijelom Polju bez obzira na važnost utakmice za Jedinstvo odigra ,,mirna" utakmica bez naboja, bež oštrih startova( kada će ako neće sada), bez izgaranja za svaku loptu- onda kada će!!
Nevjerovatno da niko, amo baš niko ne sumnja da će Mogren biti prvak.
Budvani gostuju ekipi koja se grčevito hvata za slamku, kojoj taj meč život znači a ponašaju se kao da su već popili šampanjac!!
Znači ne idu na rekreativan meč koji nema takmičarskog značaja za domaćina već suprotno idu na meč koji odlučuju o sudbini Jedinstva!!!
A ponašaju se kao da je taj meč već ,,odigran"!
Libertas
i zeta je prije dvije godine isto igrala slican mec, isto na strani, pa su domaci navijaci slavili sto je zeta prvak a oni ispali u 2 ligua sto ces : ) takvo je vrijeme doslo |D:
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ljudi nema dileme tu mnogo,Decic dobija sigurno Lovcena,jer realno je bolji,bolja forma i sve,a i ulog je veliki.Jedinstvo ispada direktno,jer stvarno je najgore,a Jezero u barazh protiv Mladosti koja je po meni bolja i ulazi u Prvu Ligu
Pa kako da razgovaramo kad ima ovakvih ljudi tj. komentara. Mislim da Jedinstvo nece namjestiti utakmicu tjs. nece dopustiti da Mogren slavi titulu u BP.Hocu da kazem da jedino ako budu bolji da ce Mogren osvojiti titulu. Mogu vec sad da citiram trenera Jedinstva u svlacionici : " Ovo je BP i ovde mi trebamo da slavimo a ne oni,zato hocu da ostavite srce na teren !"
Prvo: ne trci pred rudu
Drugo: ima jos jedno kolo
Trece: dodji u Plav da gledas Jezero
Cetvrto: sa takvim fudbalskim stavom nemoj pricat u fudbalu
Peto: jel si ova predvidjanja dobio tumacenjem karata, magicne kugle ili sl.
Sesto: Pozzz i ismija me sa zadnjom recenicom
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Nije mi samo jasno zašto si tako ograničen? Zašto imaš neke fix ideje, razmišljanja "ako svi skaču sa solitera daj i da mi skočimo"... ??? Ne radi se o FCF, Mogrenu, Zeti, Rudaru... Radi se da mi ovdje koji stvarno razumijemo i VOLIMO fudbal želimo POŠTENU ligu.
Ne možeš da se vadiš na to pa "tamo neđe" znaš neko isto radi "to". Nas ima jedva 700 hiljada i nama "TO" ne treba jer se sve zna i poremiti se cijeli sistem. Ne kažem da ne može da se desi ali moramo da gledamo da se ne desi i akose desi da tu OLOŠ izbacimo iz crnogorskog fudbala.
I za kraj: mrzim engleski fudbal, ostrvski uopšte (odvratan mi je njihov stil, shvatanje same igre) ali im zato ZAVIDIM, prosto sam LJUBOMORAN na njih jer imaju TRADICIJU, kulturu i na kraju OBRAZ. Bojim se da nam od svega ovoga fali po malo![]()
Kralju,a kakav je to komentar? Dolazi li ti do glave to sto procitas,ili se zagubi nedje ? Kazem da je Decic relano bolji od ekipe Lovcena,i da sigurno dobija,u bolju je formu,a Lovcenu ne treba,igra sa B sastavom svaku.A Jedinstvo je objektivno mnogo gore od Decica,sto se vidjelo i u medjusobni duel.A tu prichu o pushtanju nije niko pominja,nego chitaj i ukljuci glavu.Ne mogu oni dobit Mogrena ni da im obecaju premije od po 10 000.
Sto se prvog i drugog tiche,mogao si sve pod PRVO stavitAl ok vidjecemo,u pravu si ima jos kolo,a sto,dobicete Buducnost ? Pf.
Trece : Bih,nego mi je blizhe bilo u Sarajevo pa sam poshao na Zhelja
a i mislim da nemam sto vidjet,ono sto sam i vidio,bilo je namjesteno tj pusteno a ti si navijach pa neces da priznas,ok i ne trazim.
Cetvrto : Obraticu ti se kad se zavrshi i barazh i sve,za tvoj stav
Peto : Onda cu ti rec kako sam predvidio i dje da kupis kuglu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks