View Poll Results: Ko ce, po Vasem misljenju, osvojiti titulu Prvaka Crne Gore u fudbalu u sezoni 08/09?

Voters
180. You may not vote on this poll
  • Grbalj

6 3.33%
  • Kom

3 1.67%
  • Jedinstvo

5 2.78%
  • Decic

1 0.56%
  • Lovcen

14 7.78%
  • Jezero

8 4.44%
  • Buducnost

83 46.11%
  • Rudar

5 2.78%
  • Sutjeska

10 5.56%
  • Petrovac

4 2.22%
  • Mogren

35 19.44%
  • Zeta

6 3.33%
Page 107 of 117 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111 ... LastLast
Results 2,651 to 2,675 of 2910

Thread: Prva Crnogorska Liga 2008/2009

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

ponasaj se!!!
    Last edited by DIDI; 24-05-09 at 21:31.
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

buducnost kao pravi klub je trebalo da bude 9 bodova ispred svih a ne da trci za nekim mogrenom nema pravdanja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dragan09 View Post
    buducnost kao pravi klub je trebalo da bude 9 bodova ispred svih a ne da trci za nekim mogrenom nema pravdanja

Dragane recimo da se slazem sa tobom 50%. Da ne mislis sada da ja ovdje nesto pametujem procitaj moj post o ekipama iz SRECNIH liga (VOLFSBURG i BORDO).

Da je sve tako i kod nas bilo i FCF bi bila prvak Nekada ne mozes protiv NEfudbalskih stvari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Molim da mi ne prozivate Jezero. Naravno da mucke postoje i da pare rade sve pa tako je i ovdje stvar. Kao manji klub i po gradu i po finansijama naravno da ce podleci pod onim vecim. Tog ima i u jacim ligama a ne kod nas. Mnogima je jezero mrsilo racune u Plavu ali pare igraju veliku i glavnu ulogu u fudbalu. Jer za poredjenje Jezero ima samo 3 standardna igraca iz svog grada sve su to momci iz srbije i okoline i svaka im cast ali momci kad nema para boli ih uvo. Nekad je to bio tim za koji se igralo srcem i za publiku a da je to tako i sada vjerujte liga bi drugacije izgledala. Nego u globalu svi se slazemo da pare igraju presudnu ulogu u svemu i tu se ne treba raspravljat. Jer igraci zive od te plate a te pare treba stvarat mi nemamo velike sponzore. Pitanje je samo ko ima vise para. A ja kao neutralan ovako do sad vidjeno mogren i buducnost su igrali najlepsi fudbal uz ekipu grblja koja je podlegla gore navedenim stvarima. Nego ima jos zadnje kolo ne zna se. Nemojte se samo poubijat jer neka se smenjuju timovi kao sampioni tako je interesantno. Evo neka iduce godine bude to Sutjeska ili Rudar neka se mijenja. Napred Jezero-ne zamjerite
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Kao shto vec rekoh,ali je svemocni didi power-ranger to izbrisao
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by El_Pibe View Post
    Hajdemo samo na trenutak da izađemo iz lokalnih okvira i da se dotaknemo na trenutak divne Evrope.

VOLFSBURG - je prvak Njemačke. Nakon 17 kola (jesenjeg dijela) imao je 26 bodova i bio je deveti. Na proljeće sjajna igra izabranika Feliksa Magata. Osvojili su 43 boda - 14 pobjeda, remi i dva poraza. I naravno oni po svim parametrima moraju biti prvaci!
    BORDO - je blizu istog uspjeha u Francuskoj. Jednostavno Žirodinci su najbolji u proljećnem dijelu šampionata.

U prevodu ovo su srećne zemlje jer se igra POŠTENO. Nema stričeva, prijatelja, drugova... Nema kome treba, kome sam dužan... Nema ajmo ja njih ne volim pa da puštim ove' pa oni da ne budu prvaci. Ne gospodo Igra se POŠTENO pa bolji neka pobijedi.
    Ne budi naivan djecace, igra se postenije nego kod nas ali i tamo ima zakulisnih radnji. Samo pogledaj polufinale lige makarona

- Cijela Crna Gora zna (a volio bih da mi se javi i onaj navijač Rudara sada) šta se dešavalo u Pljevljima. Golman Radanović, Useni i Ranđelović su uzeli pare, utakmica je bila blokirana u BUgarskoj, Srbiji, Mađarskoj, Hrvatskoj zbog velikih uplata na 2-2...
    Nisu mogle bit velike uplate jer kladionice i strane i nase i tako ne pustaju vise od 10-15 era na takve tikete (a moras stavit jos nesto na njega jer nijedna kladionica nije blesava da te pusti singl da igras).

I ta utakmica nije bila blokirana u sred PG u par kladionica...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Starkelja View Post
    bez vrijedjanja ubuduce
    Koga sam ja to vrijedjao , koga da mi je znat.
    Kad kaze neko da je Inter ili Milan lopovski tim,tad niko ne vrijedja,a kad neko kaze to isto za Buducnost koja je vise nego lopovski klub i kolektiv,onda taj vrijedja,pa ***** ti ,je li ovo moguce.
    Naprijed Mogren do titule
    grizem,grizem,al ne ujedam....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    :lolblue: :lolblue: :lolblue:
    ako se smijes ovome sto je el pibe rekao onda bolje za tebe nemoj vise da pratis ovaj CG fudbal i nasu ligu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ne budi naivan djecace, igra se postenije nego kod nas ali i tamo ima zakulisnih radnji. Samo pogledaj polufinale lige makarona

Nisu mogle bit velike uplate jer kladionice i strane i nase i tako ne pustaju vise od 10-15 era na takve tikete (a moras stavit jos nesto na njega jer nijedna kladionica nije blesava da te pusti singl da igras).

I ta utakmica nije bila blokirana u sred PG u par kladionica...

Prvo nijesam djecak nego neko ko iza sebe vec imam dovoljno godina da neke stvari umije da raščlani. To je jedna stvar.
    Druga stvar. Kao neko ko je često boravio konkretno u BUGARSKOJ i kao neko ko ima tamo prijatelje bolje ne tvrdi ono što ne znaš.

Uplate postoje SVAKAKVE kao što i sam znaš (a vidim da znaš čim barataš ovim podacima). Tako nemoj da se zanosiš na tih "velikih" 10-15 eura, a i ujedno da te ispravim max. je = 25 e

A ja ponavljam naše prvenstvo je NEREGULARNO. Napravljena su krivična djela i tu nema više ništa da se priča. Naravno niko nije lud da prizna da je uzeo repa i da onda "svira klavir" umjesto što bi nastavio da klepa pare od lopovskih klubova (npr. Mogren)
    Last edited by El_Pibe; 24-05-09 at 22:49.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Jes pa ce neko namjestat utakmicu radi 25 era uplate Svaka kladionica ima odredjeni maximum do kojeg prima uplatu na neki tim i onda je automatski blokira. Ja ti kazem da se Mogren mogao igrat u sred PG na dan utakmice jer sam pratio to kolo a ti vjeruj ne vjeruj kako god hoces

Nase prvenstvo jeste neregularno ali nije nista regularnije bilo proslih godina od ove...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes pa ce neko namjestat utakmicu radi 25 era uplate Svaka kladionica ima odredjeni maximum do kojeg prima uplatu na neki tim i onda je automatski blokira. Ja ti kazem da se Mogren mogao igrat u sred PG na dan utakmice jer sam pratio to kolo a ti vjeruj ne vjeruj kako god hoces

Nase prvenstvo jeste neregularno ali nije nista regularnije bilo proslih godina od ove...

Očito slabo pratis crnogorski fudbal
    No prošle godine je Budućnost osvojila pa je sve bilo namješteno....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Starkelja View Post
    Koga sam ja to vrijedjao , koga da mi je znat.
    Kad kaze neko da je Inter ili Milan lopovski tim,tad niko ne vrijedja,a kad neko kaze to isto za Buducnost koja je vise nego lopovski klub i kolektiv,onda taj vrijedja,pa ***** ti ,je li ovo moguce.
    Naprijed Mogren do titule
    pominjanje necijeg mentalnog sklopa i sl ...
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni ništa nije jasno!
    Zašto fudbaleri Jedinstva otpisuju sebe bez borbe...
    Da li im je neko sugerisao da daju obeshrabrujuće izjave povodom meče sa Mogrenom!
    Može li neko da mi objasni:
    Ako Jedinstvo pobjedi a Tužani ne pobjede , zar ne idu u baraž?
    Nije mi jasno što je tu neostvarljivo, zašto se potencira na nerješenoim razultatu...
    Da li Jedinstvo igra protiv Barselone ili protiv Mogrena iz Budve???!!!
    Niko ne spori da je Mogren jači tim ali koliko sam shvatio igra se u Bijelom Polju, odlučujuća je utakmica za Jedinstvo, doći će navijači, stvoriće se uzavrela atmosfera...
    Zar u takvoj situaciji pobjeda nije jedna od mogućih opcija!
    Ovdje se priča, da Dečić treba da izgubi i onda bi Jedinstvo sa bodom išla u baraž!
    Idite vi na pobjedu, dajte i poslednji atom snage, napunite tribine, izgarajte na terenu, ne šredite ni sebe ni Budvane i imate realne šanse da pobjedite i igrate baraž jer realno je da Tuzani ne pobjede na Cetinju!
    Stvara se atmosfera kao da postoji samo teorija za Jedinstvo a samim tim i za Budućnost!
    Alo ljudi, vama pobjeda u Bijelom Polju uz normalan rezultat iz Cetinja obezbjeđuje opstanak!!
    Što je tu nerealno ???????????!!!!!!!!!!!!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...Ako se u Bijelom Polju bez obzira na važnost utakmice za Jedinstvo odigra ,,mirna" utakmica bez naboja, bež oštrih startova( kada će ako neće sada), bez izgaranja za svaku loptu- onda kada će!!
    Nevjerovatno da niko, amo baš niko ne sumnja da će Mogren biti prvak.
    Budvani gostuju ekipi koja se grčevito hvata za slamku, kojoj taj meč život znači a ponašaju se kao da su već popili šampanjac!!
    Znači ne idu na rekreativan meč koji nema takmičarskog značaja za domaćina već suprotno idu na meč koji odlučuju o sudbini Jedinstva!!!
    A ponašaju se kao da je taj meč već ,,odigran"!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i zeta je prije dvije godine isto igrala slican mec, isto na strani, pa su domaci navijaci slavili sto je zeta prvak a oni ispali u 2 ligu a sto ces : ) takvo je vrijeme doslo |D:
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Očito slabo pratis crnogorski fudbal
    No prošle godine je Budućnost osvojila pa je sve bilo namješteno....
    Pa ispada da je namjesteno samo kad Buducnost ne osvoji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    ...Ako se u Bijelom Polju bez obzira na važnost utakmice za Jedinstvo odigra ,,mirna" utakmica bez naboja, bež oštrih startova( kada će ako neće sada), bez izgaranja za svaku loptu- onda kada će!!
    Nevjerovatno da niko, amo baš niko ne sumnja da će Mogren biti prvak.
    Budvani gostuju ekipi koja se grčevito hvata za slamku, kojoj taj meč život znači a ponašaju se kao da su već popili šampanjac!!
    Znači ne idu na rekreativan meč koji nema takmičarskog značaja za domaćina već suprotno idu na meč koji odlučuju o sudbini Jedinstva!!!
    A ponašaju se kao da je taj meč već ,,odigran"!
    pa i jeste, kao i zadnjih 5 meceva mogrena...ovaj nece biti izuzetak...

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    i zeta je prije dvije godine isto igrala slican mec, isto na strani, pa su domaci navijaci slavili sto je zeta prvak a oni ispali u 2 ligu a sto ces : ) takvo je vrijeme doslo |D:
    E kakva je to bijeda ljudska i fudbalska,pih.

A preorite terene sve,usadite marihuane i dimite,manje ce nervoze makar bit,jer za fudbal ocigledno niste!
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi nema dileme tu mnogo,Decic dobija sigurno Lovcena,jer realno je bolji,bolja forma i sve,a i ulog je veliki.Jedinstvo ispada direktno,jer stvarno je najgore,a Jezero u barazh protiv Mladosti koja je po meni bolja i ulazi u Prvu Ligu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Meni ništa nije jasno!
    Zašto fudbaleri Jedinstva otpisuju sebe bez borbe...
    Da li im je neko sugerisao da daju obeshrabrujuće izjave povodom meče sa Mogrenom!
    Može li neko da mi objasni:
    Ako Jedinstvo pobjedi a Tužani ne pobjede , zar ne idu u baraž?
    Nije mi jasno što je tu neostvarljivo, zašto se potencira na nerješenoim razultatu...
    Da li Jedinstvo igra protiv Barselone ili protiv Mogrena iz Budve???!!!
    Niko ne spori da je Mogren jači tim ali koliko sam shvatio igra se u Bijelom Polju, odlučujuća je utakmica za Jedinstvo, doći će navijači, stvoriće se uzavrela atmosfera...
    Zar u takvoj situaciji pobjeda nije jedna od mogućih opcija!
    Ovdje se priča, da Dečić treba da izgubi i onda bi Jedinstvo sa bodom išla u baraž!
    Idite vi na pobjedu, dajte i poslednji atom snage, napunite tribine, izgarajte na terenu, ne šredite ni sebe ni Budvane i imate realne šanse da pobjedite i igrate baraž jer realno je da Tuzani ne pobjede na Cetinju!
    Stvara se atmosfera kao da postoji samo teorija za Jedinstvo a samim tim i za Budućnost!
    Alo ljudi, vama pobjeda u Bijelom Polju uz normalan rezultat iz Cetinja obezbjeđuje opstanak!!
    Što je tu nerealno ???????????!!!!!!!!!!!!!

To je to !!!
    Isto i ja pričam ali ovdje je izgleda svima to normalno
    Zato bolje da se batali fudbal u CG ili da se napravi liga od 6 klubova. Trećeg izbora nema...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gospodar samoce View Post
    Ljudi nema dileme tu mnogo,Decic dobija sigurno Lovcena,jer realno je bolji ,bolja forma i sve
    Pa kako da razgovaramo kad ima ovakvih ljudi tj. komentara. Mislim da Jedinstvo nece namjestiti utakmicu tjs. nece dopustiti da Mogren slavi titulu u BP.Hocu da kazem da jedino ako budu bolji da ce Mogren osvojiti titulu. Mogu vec sad da citiram trenera Jedinstva u svlacionici : " Ovo je BP i ovde mi trebamo da slavimo a ne oni,zato hocu da ostavite srce na teren !"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gospodar samoce View Post
    Ljudi nema dileme tu mnogo,Decic dobija sigurno Lovcena,jer realno je bolji,bolja forma i sve,a i ulog je veliki.Jedinstvo ispada direktno,jer stvarno je najgore,a Jezero u barazh protiv Mladosti koja je po meni bolja i ulazi u Prvu Ligu
    Prvo: ne trci pred rudu
    Drugo: ima jos jedno kolo
    Trece: dodji u Plav da gledas Jezero
    Cetvrto: sa takvim fudbalskim stavom nemoj pricat u fudbalu
    Peto: jel si ova predvidjanja dobio tumacenjem karata, magicne kugle ili sl.
    Sesto: Pozzz i ismija me sa zadnjom recenicom
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ispada da je namjesteno samo kad Buducnost ne osvoji
    Nije mi samo jasno zašto si tako ograničen? Zašto imaš neke fix ideje, razmišljanja "ako svi skaču sa solitera daj i da mi skočimo"... ??? Ne radi se o FCF, Mogrenu, Zeti, Rudaru... Radi se da mi ovdje koji stvarno razumijemo i VOLIMO fudbal želimo POŠTENU ligu .

Ne možeš da se vadiš na to pa "tamo neđe" znaš neko isto radi "to". Nas ima jedva 700 hiljada i nama "TO" ne treba jer se sve zna i poremiti se cijeli sistem. Ne kažem da ne može da se desi ali moramo da gledamo da se ne desi i akose desi da tu OLOŠ izbacimo iz crnogorskog fudbala.

I za kraj: mrzim engleski fudbal, ostrvski uopšte (odvratan mi je njihov stil, shvatanje same igre) ali im zato ZAVIDIM, prosto sam LJUBOMORAN na njih jer imaju TRADICIJU, kulturu i na kraju OBRAZ. Bojim se da nam od svega ovoga fali po malo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ados View Post
    Pa kako da razgovaramo kad ima ovakvih ljudi tj. komentara. Mislim da Jedinstvo nece namjestiti utakmicu tjs. nece dopustiti da Mogren slavi titulu u BP.Hocu da kazem da jedino ako budu bolji da ce Mogren osvojiti titulu. Mogu vec sad da citiram trenera Jedinstva u svlacionici : " Ovo je BP i ovde mi trebamo da slavimo a ne oni,zato hocu da ostavite srce na teren !"
    Kralju,a kakav je to komentar? Dolazi li ti do glave to sto procitas,ili se zagubi nedje ? Kazem da je Decic relano bolji od ekipe Lovcena,i da sigurno dobija,u bolju je formu,a Lovcenu ne treba,igra sa B sastavom svaku.A Jedinstvo je objektivno mnogo gore od Decica,sto se vidjelo i u medjusobni duel.A tu prichu o pushtanju nije niko pominja,nego chitaj i ukljuci glavu.Ne mogu oni dobit Mogrena ni da im obecaju premije od po 10 000.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djsenco View Post
    Prvo: ne trci pred rudu
    Drugo: ima jos jedno kolo
    Trece: dodji u Plav da gledas Jezero
    Cetvrto: sa takvim fudbalskim stavom nemoj pricat u fudbalu
    Peto: jel si ova predvidjanja dobio tumacenjem karata, magicne kugle ili sl.
    Sesto: Pozzz i ismija me sa zadnjom recenicom
    Sto se prvog i drugog tiche,mogao si sve pod PRVO stavit Al ok vidjecemo,u pravu si ima jos kolo,a sto,dobicete Buducnost ? Pf.
    Trece : Bih,nego mi je blizhe bilo u Sarajevo pa sam poshao na Zhelja
    a i mislim da nemam sto vidjet,ono sto sam i vidio,bilo je namjesteno tj pusteno a ti si navijach pa neces da priznas,ok i ne trazim.
    Cetvrto : Obraticu ti se kad se zavrshi i barazh i sve,za tvoj stav
    Peto : Onda cu ti rec kako sam predvidio i dje da kupis kuglu

Page 107 of 117 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)