Postavicu jucerasnju vaterpolo utakmicu za download ukoliko ima interesanata...
taj pro reko ove sezone nije ni zasluzio da ide na fajnal for...iskreno...
i nema vise ima najbolji tim....najbolje igrace..ako cemo iskreno da mi se ne uvrijede kotorani..za koje uvijek navijam prije nego JADRAN HN,taj jadran ima ne bolje nego 100% bolje igrace po imenima...ali to vise nije MJERILO u sportu...to se vidi kroz fudbal,kosarku itd,pa zasto ne bi i kroz vaterpolo...
Ja se nadam da Primorac veceras moze do titule...u svakom slucaju,samo neka odigraju hladne glave,nemaju sta da izgube...i ovbo je veliki uspjeh i nema im ko sta zamjeriti
sa srecom kotorani
:)
Postavicu jucerasnju vaterpolo utakmicu za download ukoliko ima interesanata...
u koliko pocinje finale nocas ?
u 20h.
Svaka cast za Primorac !!! Srecnooooo!!!!
pa jednostavno mislim tako...po meni je treebao prije npr po trenutnom kvalitetu da ide jadran i partizan...pa cak i vasas...bolji su od njih...pro reco je sve dobijao na jedvite jade...tako jaki klubovi ne dobijaju...jer sam ih cesto gledao na italijanske kanale kako igraju...raisatelit koji li vec kanal...
naravno da su favoriti...ali italijanska liga polako umire kada je vaterpolo rijec...
eto vidjece te da ce jadranska liga biti najjaca liga u svijetu u vaterpolu..italijanska ce da bude prdnjava...
jos kada bi se srpski klubovi prikljucili..BUM
:)
to jednostavno ne stoji, recco je dobio 2 puta jug [od toga juche, po svim komentarima, gotovo rutinski]. a to sto dobijaju tjesno - pa svjetska prvenstva u fudbalu dobijaju nekad osvajaju ekipe koja osminu finala dobiju na penale, protiv objektivno slabijih timova, isto vazi za CL itd.
kapiram da mislish da nisu najbolji [jer su razlike izmedju tih 6-7 najjacih timova relativno male] i da ti nisu simpatichni [nisu ni meni uostalom], ali pro recco zasluzuje da bude tu gdje jeste. kao sto ne bi bilo nezasluzeno da su tu i partizan ili jadran.
Jadranska liga nece biti najjaca liga u svijetu, ona je vec sada definitivno najjaca, ostale lige nisu ni blizu, 4 kluba u 1/4 finalu LŠ, 3 kluba na FF
Od srpskih klubova jedino je Partizan jak (sa Jugom, Primorcem, Jadranom, Mladosti pa i Budvom bi se borio za vrh) ostali srpski klubovi su NULA, a to i njihovi rezultati u Evropi pokazuju
Partizan ce navodno od sljedece sezone igrati madjarsko/srpsko/rumunsku ligu
Oce li bit shto u stari grad???Neki video bim da se prati jer imam osjecaj da ce to bit ka bokeshka noc (ako ne i jache) ;-)
deuscroix
Pakao pravi pakao...
Last edited by ClauN`vs`RaideR; 23-05-09 at 22:35.
Malo je slabiji kvalitet jer je dosta drmano sa kamerom od odusevljenja,momci su skakali na ovoga sto je snimao)
Izbaci link za download utakmice...
Primamo dodji u perper tamo ce bit nesto....)
Ima jedna Crnogorska poslovica:"Dje cheljad nisu bijesna nije ni kuca tijesna!!!"
ps:mada je to stvar lokalne samouprave ;-)
deuscroix
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks