Kolko kosta da zamijenim kocnice
Kolko kosta da zamijenim kocnice
---Chelsea Fc---
Potreban majstor za provjeru i/ili dopunu klime...
Neka preporuka?
Da li se dupli code ključ može raditi samo kod ovlašćenog servisa ili ima još negdje?
Za klimu ti je najbolje kad prodjes trgovinsku prema Zabjelu lijevo se skrece, ali desno stoji tabla za klime. Rade ekstra.
I samo bih ti preporucio da ne ides u AC.
Ja sam kopitao kljuc kod Popovica u dalmatinsku.
Znaci kopiras kljuc, to ti radi bilo koji kljucar i podjes kod njih da ti ubace kod i da ti ubace taj kljuc u kompjuter auta
Hvala momci, isprobaću uskoro
Aj isprobaj pa javi(kako volim onu "Na tudjim greskama se uci"
)
Zna li ko đe mogu da nađem gumeni, odnosno plastični čep za mjesto radio antene na prednjem blatobranu za GOLF 3, pošto sam je makao, a i bila je oštećena, hvala!
samo da pohvalim miluna i uzelca...ima sam problem kad motam na jedan polozaj volana se culo kuckanje...i kad radim lijevo desno radi tak tak tak ... ( slikovito objasnjenje)od majstora do majstora isha..svi vele jabucice..ramena..ovo ono...podmazivali..vise ulja i wd-a imam u trap no u motor...prvo sam posao do uzelca on rekao da je trap u redu i da je to nesto sa glavom upravljaca...miluna jedino priznaje kao mjastora koji zna..ostalo su sve pojmasi..tako on veli
samo je zatega 1 saraf koji drzi glavu upravljaca i to je to...posle nazad kod uzelca na reglazu...i sve super...![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Da ne zna neko gdje mogu nabaviti Shiber za Reno Clio 2 i koliko otpilike para kosta, i gdje odraditi servis a da nije Alliance? (polovan naravno)
Problem je u tome sto se slomio podizac, i kazu da se mora uzeti cijeli shiber. Ako neko zna alternativno rjesenje, bio bih mu zahvalan![]()
znam ja alternativu..ne otvaraj ga
salim se
javi se clanu "eto tako" i pitaj ga..taj svaki reno u pg zna![]()
Last edited by Tico; 05-05-09 at 15:59.
Evo još jedna preporuka za gore navedenog klima majstora![]()
Juče nazvao, odmah mi zakazano i završio posao :mrgreen:
Sta si radio i kolko ti je para uzeo. Takodje koje je auto ?
Citroen Xsara Picasso
Uzeo je 50€, a šta je radio ne znam :mrgreen:
Znači provjera čitavog sistema, pritiska u sistemu, dopunjavanje freona, mislim da ulje nije dopunjavano/mijenjano, provjera temperature u centralnom izduvu (sitnica, ali da navedem sve što znam).. Filtere sam zamijenio ranije, odmah po kupovini (prije nekih mjesec-dva dana)
Dobio garanciju 6 mjeseci
Vidimo se na kontroli za godinu dana
Hvala na info, lijepo je znati![]()
aj nekoga za klimu..za toga kod trgovinske jos ne cuh rijec hvale bez odje..
dje poves'?
Majka je auto tamo vodila ekstra su joj napravili, ali valjda dva imaju kod Trgovinske.
ja ti preporucujem ovoga kad se prodje trgovinsja imas znak sa desne strane , ali se skrece lijevo i kad skrenes vidjeces garazu uvucenu opet lijevo.
Ekstra su odradili posao cak su reklai da dodjem zakoji dan cisto da vide je li sve u redu sto mi se jos nije desavalo da mi majstor kaze
poci cu vala...da popricam da vidim sto kako kad koliko![]()
Prije par dana upalila mi se lampica, zapravo trepće dok je auto upaljeno.
Radi se o Golfu IV (SDI). Ne mogu niđe naći šta znači to - zbog čega trepće.
Auto ide normalno, sve je ok, al me ovo plaši jer već nekoliko dana trepće dok vozim.
http://img269.imageshack.us/img269/7...052009062e.jpg
Zna li iko šta je ovo, zbog čega se upalilo, itd? Pomagajte.![]()
Globetrotting
Daj kontakt, stisni kocnicu, ako nemas stop svijetlo pozadi onda crkao ti je stop prekidac, kosta oko 10 eura i Roksped i zamjena traje 25-27 sekundi.
To moze da ti se pali ako nemas sijalice prave voltaze (mislim na stop svijetla) ili ako su ti crkle.
To nema veze s grijacima.
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-05-09 at 09:55.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks