Page 161 of 723 FirstFirst ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... LastLast
Results 4,001 to 4,025 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Apelujem na sve ljude koji mogu da bjeze iz ove nesretne drzave ako misle da normalno zive i funkkcionisu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

SRAMOTA za DRZAVU , za SPORT , za PALANKU !!!
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Isto se i u vaterpolu nama desava,svuda ista *****...e crna goro dokle dodje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tretiraju nas kao najveca *****....da izvinete !! PI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Samo cekam da neki DICNI Cetinjanin da komentar na sve ovo ....

Kod mene Cetinje , koje je imalo postovanje , od danas nije isti grad.... od danas je SELO , PALANKA ....

Srecna vam ovakva organizacija , da bog da uzeli kup i slavili malo u onu jazbinu , kad vec glavni trofej ostaje san ...

Pozdrav , ovdje zavrshavamo JA I RUKOMET ....
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ne uporedjujte cetinje sa ljudima koji vode klub... Ocemo li da uporedjujemo podgoricu sa vrhom KK buducnost...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

biraj rijeci ubuduce!!!
    Last edited by DIDI; 21-05-09 at 07:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahha 40 € ti je vip karta za rukomet u njemacku
    pa ovo je sramota sto radi uprava rk lovcena. znam da je i njima stigla ekonomska kriza, ali ovo nije normalno.
    ali opet pametni su cetinjani. oni znaju, da niko nije lud da plati 40€ za ulaznicu. i stime ce biti cijela dvorana sa njihovim navijacima
    jbg-a pokusa se na svaki nacin da se dodje barem do jednog pehara

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thumbs down

Sramota!!!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

/me se stidi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To sto vi vrijedjate Cetinje i Cetinjane, zbog tri lika koji vode RK klub, to vise govori o vama, nego nama kao gradu..

Znaci, kad nesto, npr. vodjstvo KK Buducnosti zezne (da se fino izrazim) ja treba da prozivam sve vas, vasu bracu, drugove kako ste *ranja od ljudi. Izvinte, ali ja necu. I jos jedno izvinte, sto sam vas omeo u diskusiji, necu drugi put..
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    To sto vi vrijedjate Cetinje i Cetinjane, zbog tri lika koji vode RK klub, to vise govori o vama, nego nama kao gradu..
    .
    E pa ajde kad si ti coek nemoj da prisustvujes utakmici i trazi da ti ode ta uprava jer su *****!? AJDE !? E pa ako bude puna hala sjutra vece, vidjece se da podrzava tih 1500 ljudi,koliko vec, *****, i samim tim potvrdjuju da su isti...
    Ja se izvinjavam, ali logika?!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci, kad nesto, npr. vodjstvo KK Buducnosti zezne (da se fino izrazim) ja treba da prozivam sve vas, vasu bracu, drugove kako ste *ranja od ljudi. Izvinte, ali ja necu. I jos jedno izvinte, sto sam vas omeo u diskusiji, necu drugi put..
    ajde pusticemo te da se igras s nama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo vodjstvo kk buducnost je zeznulo, pa godinima neme nidje nikog na utakmice, evo sad u finale play off-a bilo je ni 100 ljudi, mi smo rekli i govorimo svakim nedolaskom na utakmice kk buducnosti sto mislimo o potezima uprave, sad ste na redu vi cetinjani....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Zaista nijesam mislio da uopste ulazim u raspravu sa pojedinima ovdje koji cekaju prvu priliku da iskoriste pa da navale po Cetinju drvljem i kamenjem (figurativno).
    Slazem se sa konstantacijom da je sramno sto su stavili karte za utakmicu 40 eura a pogotovo kad se uzme u obzir nasa ekonomska situacija i o tome se nema sto vise reci.
    Ipak zar je moguce da "neki"koji kako rekoshe su voljeli Cetinje i postovali sad vise ne vole i ne postuju zbog tih istih 40 eura,pa zar toliko kosta vasa ljubav prema Cetinju?. Po toj logici ja treba da mrzim sve sto je Podgoricko zato sto me televizija Crne Gore uskratila neke utakmice koju sam ja zelio da gledam ali oni nijesu nasli za shodno da to narod zanima,nema logike zar ne!?
    "Gospodin" koji je castio nas sve sa Cetinja ovako lijepim rijecima reci cu samo jedno ili bolje receno citiracu narodnu rijec koja glasi ovako:
    ..."Pljuni iznad sebe i nema se dje vratiti no na tebe"...
    Takodje "hvala" i administraciji foruma sto dozvoljava ovakve komentare.
    Last edited by Montenegrino-CT; 21-05-09 at 06:56.

Thanks Thanks Given 
    4,225
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Kako je vec receno,zar ce sad Podgoricani da mrze Cetinje zbog 2-3 "covjeka" iz uprave. Pa ko ide na rukometne utakmice na Cetinju dobro zna kako publika isprati ta 2-3 covjeka. Licno sam bio prisutan kada je clana uprave koji je neki dan gostovao na televiziji policija u sred sale na Cetinju cuvala od Cetinjana.
    Ne bih isao dalje... Eto i sam sam u dilemi da li da idem na utakmicu poslije ovoga a u zadnjih nekoliko godina sam izvodio nemoguce samo da bih bio na CT kad se igra rukomet (od pionira pa do reprezentacije)
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da, da vjerovatno je uprava RK bila i na fudbalu onih nekoliko utakmica i vjerovatno vam je ona pravila transparetnte u i CT i onaj u PG!Vjerovatno je uprava pustala onu muziku i na fudbalu i na rukometu!Isto tako se vjerovatno uprava zalijecala na Varvare i na fudbalu i na rukometu!?Vasa uprava je jedino pomogla da se zakaci onaj komleksaski trans i da smjesti 150 ljudi na 50 stolica i naravno palila gomilu sa CT da pjeva sto je pjevalo!Odgovor vam je stigao sa tribina tek poslije svega toga i na kraju ovaj sramni potez sa kartama tako da ne znam o cemu pricas ili cime se ti zamajavas!?Nesto se ne sjecam da je cetinjanima sto uskraceno kad su dolazili u PG...zamisli imali su svi dje da sjednu, to je cudo za cetinje!Da ne pricam o "doceku"..uprava sve vjerovatno!
    Naravno da se ne misli na cijelo cetinje a i da se misli, poslije svega, zabolje me....eto, da ako uzmete nesto ove godine!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Po toj logici ja treba da mrzim sve sto je Podgoricko zato sto ...

A inace sam primjetio da nas strasno volite.

Ne bojte se da ce bojkotovat klub.

Kad igraju protiv Buducnosti Lovcen im je svetinja i to se ne propusta.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ser Ex Miteser View Post
    da ako uzmete nesto ove godine!!!
    Nema sanse.

;-)
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Citajuci ove postove cak i onaj izbrisan naknadnom pamecu moderatora ne mogu da se ne zapitam dje je to granica na putu CT-PG dje ljudi prestaju bit g***a i postaju pripadnici ljudske vrste?
    Da li je Goran Djukanovic Starovarosanin?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Citajuci ove postove cak i onaj izbrisan naknadnom pamecu moderatora ne mogu da se ne zapitam dje je to granica na putu CT-PG dje ljudi prestaju bit g***a i postaju pripadnici ljudske vrste?
    Da li je Goran Djukanovic Starovarosanin?
    svako moze da prijavi bilo koji post/komentar koji mu se ne svidja, jer moderatori ni admini nisu 24h online da bi trcali na svaki post/komentar koji se napise da provjere jel ok ili ne, neko je skrenuo paznju na nesto sto je promaklo, odma se reagovala al ni sad ni to ne odgovara,

sto se tice gorana djukanovica pusti pricu da je starovarosanin, on je dugogodisnji kapiten RK Lovcena i dizan u nebesa svaki put kad bi lovcen osvojio nesto, klicalo mu se toliko puta na ct, nesto mi se ne cini da kad je napustio rk lovcen bilo frke, nego je sve proteklo mirno, al to sto igra za rk buducnost je grijeh i ako je htio (po njegovim rijecima, necu da ulazim koliko su istinete, al uprava rk lovcena nije demantoval to) za dzabe da igra za rk lovcen mu se ne oprasta sto od cetinjana sto od ex saigraca

sto se tice granice odredjuju je sami ct svojim ponasanjem, svojim "gostoprimstvom" svojim transparentima i sl, naravno ima cetinjana koji ne podrzavaj ovo sto sam naveo i gnusaju se takvih stvari

500 ctinjana je u sportski pjevalo "cigani cigani" zasto pobogu?
    da nije jer nije bilo transparenta pogrdnog o cetinju? da nije zbog toga sto je njih 500 bilo smjesteno komotno u salu? ili sto ih nismo gadjali scim sto stigli? zato sto imamo bolju ekipu u tom trenutku? zasto?
    Last edited by DIDI; 21-05-09 at 08:34.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    A inace sam primjetio da nas strasno volite.

Ne bojte se da ce bojkotovat klub.

Kad igraju protiv Buducnosti Lovcen im je svetinja i to se ne propusta.
    Ja prvi imam samo rijeci hvale za PG i Podgoricane.
    A nama je Lovcen svetinja kad se igra protiv bilo koga.

I kao sto Ben Dover kaze, upravu cuvaju policajci od Cetinjana. Mozda ste i culi "stihove" koji su namijenjeni njemu i njegovo porodici.. Veoma inovativni

A vama opet kazem, svaka cast na tituli, samo da se vasi momci potrude sto bolje da urade u Evropi. Mi smo jedan mizeran dio Evrope (kvantitativno), i treba zajedno da se drzimo. A ne da se dijelimo..
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Mislim da obije strane imaju podjednako pravo ovdje da se ljute. Ako se dobro sjecam Varvari su na stadion , na utakmicu fudbalskog sampionata, davno prosle god jos , sa pesmom Ajde Cetinje ...... se nama..... , ili Cetinje je selo selo nerazvijeno. Naravno reakcija je odmah stigla i to grdna vala da ne moze grdja. Mislim da Cetinjani ne mrze Podgoricane, vec jednostavno mrze Buducnost zbog toga sto ,po njima , Buducnost=vlast. A nakon sto je svasta obecano prijestonici poslije referenduma potpuno shvatam gnijev. Ipak Varvari su potpuno pogresni ljudi za svadju jer oni su takodje bili toliko puta zrtve represije . Zao mi je sto se ovakve stvari dogadjaju , pa CG je toliko mala da bi trebalo svi svakog da znaju i da se druze a ne da se svadjaju na svakom koraku. Nema sporta ni saveza gdje nema tuce ili svadje, od dziu dzicua, fudbala stonog tenisa ,rukometa jedino u ovim sportovima gdje ima samo jedan klub e tu je mirno , jos jednom /me se stidi CG sporta
    Takodje da dodam da Varvari nemaju sto da se ljute na Cetinjane zbog odluka uprave, sto kazu Ben Dover i trojkam ta uprava jedva da smije doci na tekmu bez milicije.......
    Last edited by pumba; 21-05-09 at 09:20.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

tacno tako, ovje se odma sve generalizuje...uprava lovcena je cetinje a uprava buducnosti je cijela podgorica...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je u cijeloj ovoj prici najzalije RK Lovcen za kojeg sam devedesetih od srca navija i koji je uz KK Buducnost bio najbolji reprezent CG sporta i Crnogorske drzave(evo je danas slavimo,nek nam je srecna i vjecna).Jer od kad je u Buducnost uslo par ljudi,masu sponzora se povuklo i Lovcen gubi finansijsku strukturu,to je klub koji trenutno zivi samo na dobroj volji i ljubavi,kako igraca tako i navijaca.Dok se i ne sjecam nesto da je iko navija i znao za RK Buducnost dok im je uprava odrzavala sastanke u lokalnoj prcvi uz aperativ od 3l piva svaki dan,dok su tavorili u drugu ligu itd itd

Page 161 of 723 FirstFirst ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)