Polako novljani,prerano ste se poradovali titulama,budemo li zadrzali ovu ekipu necete bit preveliki favoriti...a sve da iduce sezone dovedete chuck norrisa prvo cete morat odgledat f4 :twist:
Hi, hi, hi. . . ho, ho, ho
Dobra stvar i za reprezentaciju jer ce nam igraci bit tu za pripreme za OI
Polako novljani,prerano ste se poradovali titulama,budemo li zadrzali ovu ekipu necete bit preveliki favoriti...a sve da iduce sezone dovedete chuck norrisa prvo cete morat odgledat f4 :twist:
ma, aj sto smo doveli pojacanja, nego zamisli koliko sad para imamo da krademo titule?
Jos kad bi i Porobica vratili,sve u svemu samo Mladjan od reprezentativaca van drzave,ispuni se Perova zelja.........
Meni je jako drago da ste i Nikolu doveli, a volio bi' i Porobic da dodje.
Al' poslje nema plakanja i izgovora. Da ne objasnjavam sad...
Ako Grejem ide onda jadran mora dovest nekoga desno...
Samo da mi zadrzimo ekipu, a najveci preduslov za to je ono sto ce bit' u subotu u 20h.
"Nije u sholdima sve..."![]()
P r i m o r a c
Progutao je zezalicu kad je bio mali....
bruka od ekipe stvarno ali vidjecemo kako ce sve to izgledati u bazenu....inace iako sma iz novoga nekako mi je primorac blizi srcu ako nekome ko je odrastao u boki...da ne duzim,znate o cemu je rijec...
Jadran=CG reprezentacija=Prvaci evrope sledece godine![]()
BGH, da se i ti ne spremas za put u Rijeku? :joint:
Vele da je u novi i budvu bilo interesovanje nista manje nego u Kotor!
Nazalost, imalo je mjesta samo za 30-tak vasih...No bitno je da se sirimo.![]()
P r i m o r a c
da igra jadran, ne vjerujem da bih isao. iz mnogih razloga. ipak, biliv it or not, navijam za vas tamo. tako da - sa srecom![]()
@ perper
tvoja borba za prvi smisleni i pismeni post i dalje traje.
ovo 46. izdanje kupa prvaka (eurolige) do sad su klubovi iz 8 država osvajali naslove. vjerojatno će idućih godina i crna gora doć na tu listu. za sada:
hrvatska 13
italija 10
srbija 7
mađarska 6
njemačka 4
španjolska 2
rusija 2
grčka 1
Nego novljani da se niste previse zaleceli sa svim tim silnim imenima...okle vam informacije ako se moze znat?Ja to jos nidje ne vidjoh(novine,tv,internet)sem odje iako se trudim.
Bilo sinoc na dnevnik rekoshe mi...![]()
#fakenews
A sledece se vec izjednachavamo sa shpanijom i rusijom...![]()
#fakenews
Pa jel to sve zvanicno-potpisano ili blizu potpisa ili samo spekulacije?
mislim da josh ne mogu da potpisu jer im ugovori traju barem do kraja sezone [sto znachi josh barem par dana]. ali je sve dogovoreno, o tome su i iz uprave prichali. ajd da ostavimo jedan promil sanse da se nesto iskomplikuje, to je uvijek moguce, ali realno - mozemo rachunati sa tim da ce njih trojica igrati u jadranu naredne sezone.
Necu da vam pozelim srecu,i iskreno nije mi ni najmanje drago zbog ovoga ali eto bar neko da se trudi i ulaze u vaterpolo i uopste sport u crnoj gori.Mada mislim da vam se moze desit isto sto i nama prosle godine-i mi smo doveli 3 superzvijezde pa ste vidjeli sto je bilo...
Mislim da je to zavrsen posao, ali se do sad vec nekoliko puta desavalo da se u jedan dan sve obrne, pogotovo kad bi neki kotoranin trebao u jadran da predje. Nisam siguran da ce Cattaro bas tako lako odustat od Nikole, takav igrac im je neophodan ako misle bolji plasman od ovogodisnjeg da naprave.
A Nikola i Boris jos ni talijansko prvenstvo nisu zavrsili, tako da sigurno jos nista nisu potpisali.
Novska Uprava je poznata po tome sto cim pocnu pregovore sa nekim to odma' plasiraju u medije. Neko ce rec' da je to glupo, ali to je neki njihov nacin da dodju do jos sponzora (para) i to im dobro ide.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks