jokic, zlokovic, mozda i janovic... kako cemo sledece sezone da se nakrademo trofeja![]()
protiv juga niko nije šutiro, a pogotovo iz daljine. bilo ih je strah vićana jer je sve branio. prvih 6 golova 4 iz peteraca i 2 s stative. sve šuteve koje su ovi uputili je obranio, 17 puta. tek je zadnja 2 šuta primio od vrdoljaka.
kad god sam gledo primorca igrali ste vrhunski u obrani (osim u zadnjem kolu JVL u zagrebu). ako to ponovite mladost nema šanse jer je već i ovako njima napad dosta lošija strana.
jokic, zlokovic, mozda i janovic... kako cemo sledece sezone da se nakrademo trofeja![]()
Vjerovatno ste ovom titulom prenijeli nekoliko bodova za narednu sezonu. Cisto da se osigurate.
Dzabe vam sva pojacanja ako se mi konsolidujemo...
P r i m o r a c
ja chuh oprechne tracheve o vasoj sudbini. sa jedne strane se tvrdi da cete imati para da zadrzite igrace, sa druge - da cete se potpuno raspasti i igrati sa prakticno juniorima.
nadam se, bez trunke sarkazma, da ce biti ovo prvo, steta bi bilo da ne bude 4 jaka CG tima sledece sezone
Vjeruj mi da ne znam otkud pare za produzetak ugovora sa madjarima. Juce sretoh jednog od trenera klinaca koji mi je rekao da ni novembarsku platu nije primio... Iako pouzdano znam da se produzetak ugovora sa Stajmnecom odradio na rijec i povjerenje.
Nikola je takodje blizu jadrana, to se danas na nasem bazenu pricalo...
Ono sto nama moze pomoc (sreca u nesreci) je sto je kriza i u drugim klubovima, pa ce mnogi nasi ostat jer nece nidje drugo nac' ni slicne ugovore. Pogotovo tu mislim na budvu, koja vec ravno 16 godina od nas uzima sve ono sto mi ne mozemo da platimo.
P r i m o r a c
da li je iko svjestan u cg šta je naš PRIMORAC uspio,ff evrolige,aj da vidimo neki drugi sport(sem điuđicu i sl neolimpijske sportove) da to uradi a opet i dalje nikakva medijska propraćenost,već se o rukometu i tuči priča.
ja ne mogu da vjerujem,umjesto po cijeli dan da je samo to na TV....
jeste da nije jadran pošao,ali opet dajte malo ljudi,mi na kraju krajeva i državu prestavljamo,ipak je na lenovom sajtu cg,hrvatska i italijanska zastava....
a kad smo kod lena jeste vidjeli mizerne nagrade za učesnike ff,bruka.....
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
koje su bile nagrade ?
17.500 eura za 1. mjesto 10.000 za 2. za trećeg čini mi se 5 000,četvrti hiljadu i najbolji igrač 1000 eura,pa da sam ja organizovao malko jače bi nagrade bile
Cush 1 000 eura a koliko se dobilo za ulaz na FF jel ista???
QQ pa jace su pare na Bingo gore kod autobuske![]()
ne znam ali po ovome zaključujem da su za ulazak na ff dobili taman za po burek,i možda jogurt
I to onaj u casicu ahhahahaccc..
U vaterpolu je osvajanje neke titule uvjek bila stvar prestiza, nikad to nije bio niti ce biti finansijski isplativ sport.
Mi treba da smo prezadovoljni sto je situacija takva da bas vaterpolo klubovi imaju najvece budzete od svih CG klubova. Klubovi iz zemlje evropskog prvaka su to zasluzili.
Capro je odredio ocekivan sastav od 13 igraca (bez rezervnog golmana).
P r i m o r a c
Je li Setka jos povrijedjen?
Da se razumijemo, ovogodisnji nagradni fond je naprosto smijesan, ali ne mozes vaterpolo sa fudbalom uporedjivat... Kod nas se sve uporedjuje sa fudbalom, ni da smo neka fudbalska velesila!!
Jeste, kostace i vise nasa proslava (doduse ne u Vardar), ali ako je ovo jedini kiks organizatora onda cu biti prezadovoljan organizacijom.
Setka se oporavio, po malo je i iznenadjenje sto su prednost u odnosu na njega dobili mladji Brguljan i Draskovic, ali opet...valjda je trener taj koji ima uvid u trenutnu formu igraca. Setka je odlicno odigrao jedinu utakmicu nakon udesa (protiv jadrana, 2 gola iz 3 suta).
P r i m o r a c
Jadran je ponovo sastavio tim od kojeg će da drhti cijela Evropa! Uprava sa Škvera uspjela je da nakon nedavno osvojene titule u prvenstvu Crne Gore sjedne odmah za sto sa crnogorskim reprezentativcima - Predragom Jokićem, Borisom Zlokovićem i Nikolom Janovićem i dogovori saradnju za narednu sezonu. Jadran će tako naredne sezone biti "Crna Gora u malom" jer pored pomenute trojke u klubu su još reprezentativci - Ivović, Gojković, Radović, Vukčević, Šćepanović te jedan od najboljih juniora na planeti Filip Klikovac.
Isto nam pusite ***** mozete dovest bilo koga ...![]()
E pa sad ce bit zaebano za Primorac, sto je ovo ljudi, i neka mi neko rece da ovo nije najbolji klupski sastav u svijetu?!?!? Iako simpatisem Primorac, sljedece godine ce se Jadran prosetat do titule Eurolige!
lijepo
ostaju i jelaca, elez i percinic, ne zna se za smitha i grahama jer im istichu ugovori [volio bih da graham ostane, za smitha me bash briga]
Vidjecemo oce li se prosetat polako sa prognozama !!!!
Lijepo, lijepo...
Ma sta lijepo, fenomenalno!
![]()
Proceduralno!
klovnu,opushti se malo,napet si previshe...
btw.
Najjacha ekipa Jadrana ikad![]()
o.O
Sad Budva i Primorac nemaju koga vise dovest..
I sto rece onaj svi nasi reprezentativci igraju u domacoj ligi, osim Mladjana koji je u Savoni. To samo potvrduje kvalitet nase lige!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks