NOVO: Novi raspored kanala u listi![]()
Ima toliko kanala koje bi bilo dobro da se ubace ali se nista ne radi po tom pitanju![]()
NOVO: Novi raspored kanala u listi![]()
kad ne mogu novi kanali, moze novi raspored, sad ce da navale musterije![]()
(nečitko)
Moze li jedno konkretno pitanje za Sala. Zasto se ne radi na Sportklubu? Jer ga skoro svi trazimo, znate da bi bio gledan, a mislim da ne spada u grupu skupljih kanala. Ako mozes konkretno da mi reces. A ako nisi u situaciji, samo mi reci, nemogu i ok je. Ja to poshtujem.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Poenta je: nakupiti se para sto slabijom ponudom, pa onda ubaciti koji kanal da valja u osnovni paket. Take je bilo i s internetom i extratv-om.
Znaci bice novih kanala kad oni odluce da je interes opao na tu mjeru da se ovako slabom ponudom vise ne moze zaradjivati, pa novim kanalima treba privuci nove korisnike
Prosto ko pasulj.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
a sobzirom da je uvodjenje extra tv-a sad euro...lagano mozemo da ga odjavimo dok ne odluce nesto da poprave...pa ako se ikad poprave onda ga uvedemo za 1 eur![]()
Evo ja cu probati. Problem su tv prava koje za Viasat i SportKlub ima Total TV odnosno SBB i ziv ih ne da Telekomu. Stvari se mogu promijeniti jedino ako Deutsche Telekom procijeni da mu je u interesu da ta prava plati direkto Viasatu i sportKlubu za Crnu Goru. Za tako nesto su vrlo male sanse tako da se ne nadate. Mogucnost da se to pozitivno rijesi je jedino ako Deutsche Telekom kupi srpski telekom i ovi prostori mu postanu vrlo interesantni ili odluci da udje na ove prostore kao satelitski provajder.
Grijesis, srecom
Uvodjenje extratv-a je samo privremeni prihod... nista to njima nije. Ja sam mislio dok se nakupe para od konstantnog priliva sredstava - od pretplate na osvnovni/plus/hbo paket
No, evo Poseydon nam je pojasnio da nema nista od uvodjenja toliko zeljenih kanala, tako da je za mene u julu kraj extratv-a
Imam 320gb sony hdd recorder, imacu totaltv, koji ce i sam nadam se imati hdd i total ce kad tad ubaciti u ponudu hd kanale i total nema INHihihi
Vise se ne nerviram inace oko onoga gasenja i bezobraznog i nasilnog ponasanja TVIN i tv prava.
Oj ha!
Last edited by =]Vlado[=; 18-05-09 at 10:00.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Ja imam problem sad. Gledao sam nesto sto sam snimao sinoc, i odjednom mi je sve pocrnjelo, tj. nema slike. Ni na kanale. Ja izgasih, nista. Restartovah, ali opet nista. Samo mi zelena lampica ide on-off, ali slike nidje. Vrijeme mi pogresno stoji.. 12:04 , a sad je 13:57. Zna li ko rjesenje?
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
sta grijesim??? ne shvatamja rekoh posto ne mozemo da dobijemo neke kanale koje hocemo, a cesto e mozemo da gledamo ni ove koje bi htjeli onda nema druge nego fino ugasis extra tv...oni izgubetih 10 i kusur eura pretpate...pa kad vide da gube korisnike mozda se jos tovore pa uguraju neke kanale a onda se i mozda predomislimo pa ubacimo extra tv opet nazad za 1 eur....i sta ja tu grijesim u odonsu na ovo sto ti rece
![]()
zato ti ja i rekoh da restartujes i modem...jer je vjerovatno nesto sa konekcijom...jer da je sve ok on bi se "sinhronizovao" i radio kako treba...jesi pogledao kablove od zida do modema...imas tamo i onaj spliter...je li sve utaknuto kako treba?
Mogu biti dvije stvari, li oni nešto rade n acentrali ili ti je ispao nedje kabalProvjeri prvo kablove pa ih zovni
Pozovi Call Centar i prijavi problem 1500 (sa mobilnog ili fixnog).
Evo par stvari koje mozes da provjeris. Provjeri da li na routeru (modemu) ukljucena DSL lampica. Ako nije, provjeri telefonske kablove od uticnice na zidu, spliter, do routera i obavezno pozovi 1500.
Ako je ukljucena, restartuj router (iskljuci i vrati napajanje). Ujedno provjeri UTP kabl koji ide od routera do STB-a. Ako imas Thomson ili Pirelli taj kabl treba da je ukljucen u port 1 ili 2. Ako imas D-Link 360 R onda moze biti samo jedan port.
Poslije par minuta restartuj STB. Ponovno skidanje software-a ce potrajati oko 15 minuta.
oce li bit kakvih novih kanala?evo sto god nista...
e da ukoliko zovnete sa mobilnog da prijavite kvar na adsl ili ekstra tv servisu nece vam biti uvazeno vec morate sa fiksnog. Sto je naravno u redu zbog zloupotrebe.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks