zna li neko dje se moze pratit ovo finale?
Djokovic razocaran http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=361029
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
zna li neko dje se moze pratit ovo finale?
Fedex dobio 1. set!!!Ako osvoji red bi bio da se javno zahvali djokovicu
Ma nema sto Kralj da se zahvaljuje ikome..Ovo je lekcija iz tenisa. Jenostavno, najbolji.. GO ROGEEEEER...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Vratia se Rodzer!![]()
![]()
![]()
Samo da ne zaplace
Milo mi je sto se ovo desilo ali mora da zahvali Novaku jer mu je on dobio ovo finale 8-)
Uh, RG dalek li si![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
aj sa srecom vise. mada ja cuh da ce novaku pehar da preda![]()
gooooooooooooo fedex....bravo majstore
pa dolazi 3 godine zaredom na rg do finala...sto ga ne bi osvojio ovaj put heheheheh.....
Federer rutinski,ali nije ovo pravi Nadal,nemojte se zavaravat,ipak je samo covjek,valjace ovo Federeru za povratak samopouzdanja,ali na RG-u,sljaka je mnogo sporija, ovo u Madridu je kao spori hard , tako da ce Nadal opet osvojiti RG 99 posto.
Vratia se Roger!Vratia se Roger!
Vratia se Roger!
![]()
Vratia se Roger!Vratia se Roger!
Vratia se Roger!
![]()
![]()
![]()
edit: prastajte...
Nema tu pada u igri,vidio si mu danas kretanje,uvijek je za pola koraka bio sporiji,e tu je do izrazaja dosao umor,jbg ono juce ga je dokrajcilo,i sam je na presu poslije meca rekao da je bas umoran i da ga sve boli.No ne treba umanjivat Federerovu pobjedu,covjek tu nista nije kriv,veliki je sampion,i ova pobjeda ce mu bar malo olaksati,sto se psihe tice,ali ne treba odma ocekivat da ce Federer osvojiti RG ili W,W i mozda , ali RG tesko,mnogo tesko.
Last edited by Jakuza; 17-05-09 at 17:30.
ma Nadal je veliki igrac i veliki sportista isto kao i Federer. jednostavno je covjek imao los dan i tacka. Nije Federer igrao toliko dobro koliko je Nadal igrao slabo.
Sve u svemu zasluzeno je dobio Feco
nadam se da ce malo trgnut i dako osvoji taj RG. GO FEDex !!!
Svaka cast fedexu ali mislim da nebi imao sanse da nije bilo noleta...vidjecemo na rg i w jeli se stvarno vratio ili je ovo samo slucajnost
Je li i ove godine RG otkupio nas prelijepi javni servis,a W In
Ova pobjeda Federera(i igra na chitavom turniru) pokazuje da su loshiji rezultati bili vishe posledica psiholoske barijere,nego realnog pada u formi i kvalitetu igre.
Evidentno je bilo josh na proshlom mastersu da Federer sve vishe i vishe vraca samopouzdanje,chak i protiv najjachih protivnika. Da nije bilo kishe,velike bi bile shanse da i Djokovic zavrshi kao danas Nadal(ili izgubi josh ubjedljivije) u onom polufinalu. Ovaj put,sve je ishlo glatko,kao u najboljim danima. Kroz chitavi turnir u svakom mechu Federer je bio dominantan.
Svakako da je i umor Nadala morao bar neshto znachiti danas. Ipak,svi se sjecamo Melburna i pobjede Nadala,iako je i tada u polufinalu proshao kroz pakleni mech sa Verdaskom.Tachno se tada vidjelo da Federeru nedostaje samopouzdanja i nerava u kljuchnim momentima,oko kojih se lome setovi(i mech).Danas je upravo hladnokrvnost u kljuchnim momentima(pogotovo u poslednjem game-u) bila ta koja je Federeru donijela pobjedu.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks