/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pusti igru patriotizma, nema ovo veze sa tim. Ili mozda sumnjas u kotorane?
Ako se Varvarima zabrani dolazak na neki stadion jer su Varvari (znaci ono, iscimas se svojim kolima i ne daju ti da kupis kartu jer si iz Pg), mislis li da bi ti isti momci trebali da dodju na taj isti stadion da navijaju za reprezentaciju?
Volio bih da vidim koliko bi ih doslo.
I jos nesto sto sam skoro cuo, a sve zaboravljam otkucat: na onoj utakmici Jad. lige (9:5 za novljane) redari u novi su htjeli da skinu CG zastavu koju su Bestije okacile na ogradu, sa pricom da je to naredba celnika jadrana.
:burp:
P r i m o r a c
Kad bi svi pisali sto je ko cuo i nacuo, napravili bi smet od foruma.Zasto bi DPS-ovskoj upravi Jadrana smetala crnogorska zastava, kada na bazen stalno stoji okacena velika drzavna zastava?
Ali sad ce Bestije sa foruma da potvrde tvoju pricu i onda idemo sa nekim novim napadom na Jadran, Herceg Novi, institut Igalo i tako u krug... Kako vam ne dosadi ?
Last edited by Bijela_City; 13-05-09 at 13:49.
ja pricam za sebe da bi uvijek posao i sto je najbitnije ne bi koristio utakmicu reprezentacije da im vrcem nesto, a vraticete vi jadranu kad se oni najmanje budu nadali u to se ne sjekiram
ja tek odje saznah da se igra u hn utakmica sa italijom, boze marketinga propalog
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
P r i m o r a c
Dobro, to je od pojedinca do pojedinca, vjeruj mi da sam na glas rek'o, nakon onog sto su mi uradili 18. marta, da necu doc' kad bude igrala reprezentacija.
I drago mi je da su i ostali tako rezonovali.
Utakmica je bila solidno najavljena, imao si o njoj svakodnevno u svim novinama jos od ponedjeljka... Ne znam koliko je na TVCG2 reklamirana.
P r i m o r a c
ma kad nesto bolje razmislim imate i pravo da vas jer ste ko ne pustaju na bazen u hn a kad dodje repka onda moze, no nadam se toga vise nece biti
ps: posto nas je montenegroairlines ispalio za carte (pre-preskup) nasli smo odlicni aranzman za rim na svetsko, cetvrfinale, polu i finale, pa ako koga interesuje moze mi se javit na pm, trenutno se skupila ekipa od jedno 10 15 ljudi![]()
Last edited by DIDI; 13-05-09 at 14:02.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Meni je upitno i 'ocu li SL u Pg odgledat', tako da o Rimu ne razmisljam.
PERPER javlja da je Adam Stajmnec produzio ugovor na jos godinu dana.
A duguju mu 4 plate!!
Adame legendo!!
Za ocekivat' je da ce narednih dana sva potrazivanja vaterpolista Primorca biti izmirena, gazda je "nasao" pare.
Dakle, na F4 idemo maximalno stimulisani...:twist:
P r i m o r a c
A neka je vise i nas bog pogledao!!!!!!E sad ce za rijeku bit motiv do neba i sve vise mislim da imamo sansi za finale koliko i mladost,sve je moguce!
para će sve su prilike biti,pa i u pojačanoj varijanti poslije RIVERa(očekuje se tamo još uspjeha)-kako mi javljaju nezvanični izvori(priča se po portunima i teracama kotorskim).
a čuh se sa nekoliko prijatelja u RIVER-da znaš cattaro mislim da bi mogli imati i nekoliko ondašnjih simpatizera(Riječani mrze ZG i DU boyse)tako da smo mi i Recco možda u plusu sa te strane![]()
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
izgleda da u rijeku ide samo 1 autobus s navijacima!!!!!????????bruka!!!!!!!!!!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Kako god bilo, eo mene na polufinale i finale.
Olleeeeeeeeee
Razlog je sto se za put autobusom prijavilo oko 70 Bestija, dok ce ostali ic kolima (mislim na Bestije), tako da se razmislja da uzmemo 1. bus sa 50 sjedista, a da ostalima, njima 20-ak obezbijedimo 5 Rent-a carOVA.
Dodje nas jeftinije, kola bi dosla oko 500 jura, dok bus kosta 2000
A sto se otimanja zastave tice, tacno je 100%, ovo kazem jer je to bila moja zastava. Tako da je bilo malo frke oko toga.Ovi iz uprave Jadrana su naredili SEKUritatei da uklone sve transparente sa ograde (sigurno se nisu nadali da cemo istaknut DRZAVNU zastavu), pa su ovi bistrovi krenuli da micu.
Ugovor sa Primorcem produzio i Kiss!!
Jel' ti madjari misle za klikere da igraju?![]()
P r i m o r a c
Ako po stajnmecu i kissu ne nazovemo 2 trga nista nismo napravili![]()
To su dvije legende)) !
Pa pregovarao je sa njima, ja sam mislio da je to gotovo s obzirom da smo mi u tom momentu bili u katastrofalnoj fin. situaciji...
Danas gradski derbi u 19:30h, sutra jadran-budva. I gotovo prvenstvo.
P r i m o r a c
Cattaro-Primorac 6:10
Nakon dvije cetvrtine bilo je 1:2, onda smo malo pojacali i mirno priveli mec kraju. Ope smo igrali bez Pavlovica (jel' moguce da je bio 2 utakmice kaznjen zbog prigovora).
Nocas se sudija Rajevic oprostio od sudjenja. Da Bog da se i od zivota oprostio, smrad jedan...:burp:
Onaj drugi od nocas, novljanin Obradovic, ne zna da kad se pri sutu lopta odbije od odbrambenog igraca nije lopta za ekipu koja napada.
Sjutra je jadran-budva i primopredaja titule...
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks