evo izvještaja s prodaje karata za final 4 u rijeci.
prvo bi istako sramotnu odluku da se u prodaju pusti samo 350 karata od ukupno 1750, a zatim da se ni to nije ispoštovalo nego samo nešto više od pola.
Ma nisam ni mislio ulazit u raspravu nego popizdim u momentu...dobro kazes zna se koga volimo i nista ne trebamo dokazivat najbolji dokaz je atmosfera na niksi bucinu kad igra reprezentacija...
Znaci samo da momcima pozelim srecu nadam se jednoj laganoj pobjedi i lijepoj utakmici.
evo izvještaja s prodaje karata za final 4 u rijeci.
prvo bi istako sramotnu odluku da se u prodaju pusti samo 350 karata od ukupno 1750, a zatim da se ni to nije ispoštovalo nego samo nešto više od pola.
Da ti kažem jedno, kad god imam vremena dodjem u Kotor ad gledam i navijam z Primorac. Na utakmice Jadrana iz poznatih razloga ne volim otići. Ja nijesamnikad bila protiv vašeg dolaska u HN niti se sa tim slažem.
da navijam za Jadran navijam, što ću iz moga je grada zar ne? I uvijek prij eza Jadran nego za Primorac.
Nije mi namjera da se raspravljam i moj post nema veze sa ničim osim bodrenja naše reprezentacije.
Zašto se odma nadjete urjedjeni i skačete kao bodeži?
opet-NAMA JE ZABRANJEN ULAZAK NA 2 BAZENA U CG OD 3(možda nisam dovoljno jasan-to su bazeni u budvi i novom)-onda hoće čovjek malo da se uvrijedi i skače kao bodež!trebamo danas opet uru vremena(privremena obustava zabrane) pa opet po starom,jeli?da se naguzimo?
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
a i pakujemo se za RIVER pa nemamo kad.....![]()
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Mislim da si moj post previse licno shvatila-nisam se ja obracao licno tebi i tebe krivio.Ja nemam nista protiv tebe i novljana koji razmisljaju kao ti.To da navijas za klub iz svog grada je potpuno normalno i nimalo mi ne smeta.Meni smetaju druge stvari koje nemaju veze sa tobom i tebi slicnim nego sa upravom jadrana i budvanske i savezom,a ta je prica odje milion puta ispricana i mislim da se svi slazu da smo mi tu u pravu i sad jednostavno ne zelimo ic onamo gdje inace nijesmo pozeljni i nemamo pristup a mi cemo uz reprezentaciju uvjek bit sem kad postoje opravdani razlozi kao sad.OK?
Ja sad iz Kotora, kako je zastoj izmedju PG i CT vidjeh nekoliko auta sa CG navijacima. Interesantna scena, da mi je ko ovo pricao...
Talijani dolaze poprilicno oslabljeni, bez reprezentativaca iz Pro Recca i Posilipa. Ne bi trebalo da imamo problema.
P r i m o r a c
sta ste ih napali ljudi, ja da sam na njihovo mjesto vjerovatno ne bi dosao...meni je veci problem rapirivanje mrznje izmedju dva susjedna grada nego nedolazak na utakmicu koja nije od takmicarskog znacaja...
uglavnom, ja cu biti na utakmici i navijati za nasu reprezentaciju i nadam se da ce Novi uspjeti da pokaze da ima dosta ljudi koji stvarno vole svoju zemlju Crnu Goru!!
pa akobogda nekad u buducnosti da nas ne prozivaju ovi kotorani da imamo dvije reprezentacije...
E VIVA!!!
da, bruka. mega bruka :mad:
koliko ide kotorana. rekli su nam da primorac nije vratio niti jednu kartu. doduše to su rekli i za talijane, a njih bi trebalo doć 2 busa ( i to mi je previše za njih) tj oko 100.
bukić i ekipa su podjelili karte svojim komanjonima, a nezgodno je i to što su slijedeči vikend izbri pa je lijepo pred izbore dijelit i poklanjat poklone.
a predsjednik juga je isto napravio ****** s ovih 300 karata koje je klub dobio, navodno čak još ima tih njegovih aranžmana preko kojih se osim smještaja u hotelu dobije i karta. cijena od 74 eura najjeftinije pa do 340 eura najskuplji
Mi cekamo prvo da nam stignu karte, pa cemo tacno znat sto i kako. 2 busa su rezervisana i 100 lezaja u Lovran. A mimo Bestija ici ce dosta ljudi u privatnoj reziji, trebalo bi da nas bude oko 300, koliko nam je i karata namijenjeno.
Premalo je 1750 karata za FF, tri kluba su "u blizini", prodalo bi se i 3-4 000
Prodalo bi se i vise, ali toliki je kapacitet plivalista (cak je bio i manji, za ovu priliku je prosiren) i tu se nista ne moze. Cudi odluka LEN-e da Rijeka dobije organizaciju, u svakom smislu...no ako je zbog godisnjice osnivanja Primorja onda O.K.
Mi rutinski sa talijanima, oni su poslali stvarno jedan (pre)mlad sastav, ali se vidi da su momci dobro pripremljeni, za razliku od nasih.
Mladjan usao u mec jako lose (za razliku od Trajkovica), mogli smo ovaj mec mnogo ubjedljivije dobit'.
O ambijentu ne bi'...Dobro je da su makar bazen napunili.
P r i m o r a c
Koji je rezultat na kraju?
I onda posle kaze da ne prozivamo herceg novi...to je prosto nemoguce ako isti ti vasi ljudi dolaze na utakmice sa 4c zastavama na kojima pise jadran?!?!Dje je tu pamet i logika da crnogorski klub stavljaju na zastavama sa 4c ?!!?!!
dali neko zna kraj sa talijanima?
9:4 za Montenegro.
P r i m o r a c
dje je pamet i logika ne znam...ali isto je tacno da ima veliki broj navijaca Jadrana koji ne odobravaju i kojima se ne svidjaju te zastave 4c sto ti kazes ali tako je...moze se unjet sta se oce i to je lose...ne bi ni vi navrli na takve likove da donose takve zastave u Kotor...ali necu ni da se raspravljam vise jer mi to nije namjera bila, ono gore je bila sala vise manje...
a dobili smo 9:4 Italijane na kraju
dobro, lagana pobjeda
nego kolko shvatih bestije nece dolazit u PG na vaterpolo ili samo na utakmice repke koje se ubuduce budu igrale u HN ???
iz toga prizilazi da mozete u PG na SL sledecg mjeseca, to sam htio![]()
Izgleda da Boro Mracevic nije uspio da za CG-ITALIJA iznajmi one navijace Zvijezde/Srbije koji ponekad daju podrsku Jadranu. :lolblue:
"Владај нашим грчем, крвава Русијо
царуј душом нашом, Велика Будућа"
Sad vidjeh u jucerasnje novine trans na mecu sa rudarom.Ismijah se stomak me zabolje mada se varvarima vjerovatno place al ajd.Znaciuboli ste ga svaka vam dala
![]()
Pa ja mu vjerujem. Osvojio je sve sem OI zlata, takodje i mnogo licnih priznanja. Sa 15 godina usao u 1. tim, a vec vise od 10 godina je prva napadacka opcija i u reprezentaciji i u klubovima u kojima je igrao.
Vaterpolo sport ce bit' osiromasen, a selekcije Kine, Brazila, J.Afrike isl. ce odahnuti.
Veliki covjek za male utakmice, tako sam ga na ovom forumu nazvao prije nekoliko godina.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks