pa postoje npr kamere okolo...za neki drugi objekat...ne za grafit...pa npr...mugi zna toga nekoga,ili neki od varvara..cij je objekat,pa se vide ko su vandali,pa ih varavari nadju..pa im se iskacu golija guzica zavrat :0
salim se malo)0
:)
pa im se iskacu malo po glavi hahahhaaha
Pa neka proba neko da ih unisti,ako mu basta,velis li.......![]()
Do sad nam je `pao` samo jedan grafit, i to neka pic.kica se nije potpisala, uglavnom kad obarash grafit, potpises grupu i to je to, da se zna od koga je...![]()
Намјерно Другачији...
Ali problem se potpisati![]()
Ovamo u blok je preskrabano na par mjesta dje pise 'Varvari' i potpisase se G.G. i vidim posle Gornja Gorica boys. ahahahahah
Mora da su neki opasni.![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Dobar grafit,ali opet,to je Buducnost,tako da nije neki
Shalim se..mnogo dobar.
Last edited by DIDI; 15-05-09 at 10:08.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Prva u nizu humanitarnih akcija u PODGORICI, za Podgoricku djecu.
Prvenstveno cemo da forsiramo Podgoricu, pa cemo siriti `vidike`
Ove Spihoznice ili kako se vec zovu, njih 100, poklonili smo KBC-u.
Намјерно Другачији...
bilo je na TVIN sinoc![]()
Bio je prilog i na TV Vijesti. Svaka cast na potezu!
P r i m o r a c
mene interesuje da li se negdje mogu kupiti ove spihoznice, uskoro cu dobiti bratanica a s obzirom da je brat veliki navijac Buducnosti mislim da mu ne bi bilo ljepseg poklona ???
Ljudi sad sam se sjetio najjaceg transparenta tj vise fore...
prije ima i 10 godina...stare su bile tribine tj juzna...
kada smo ispadali iz lige...
''po nama ka popranju'''
hHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA
:)
Saopstenje grupe navijaca FK Jezera "Hajvana" povodom desavanja pred utakmicu FK Jezero - FK Buducnost !
Povodom dogadjaja koji su se desili prije utakmice izmedju FK Jezera – FK Buducnost zelimo da istaknemo, da mi vjerni navijaci FK Jezero poslije razgovora sa upravom kluba zelimo da, jasno iskazemo iskreno zaljenje zbog onemogucavanja nasih sportskih prijatelja “Varvara “da prisustvuju utakmici koju smo dozivjeli kao veliki praznik fudbala u nasem gradu. Ovim putem takodje zelimo da damo doznanja da nijesmo bili u toku svih desavanja koji su se desili izvan nasega stadiona.
Nasa je zelja bila da dvije najvjernije i ujedno najbrojnije navijacke grupe na nasim crnogorskim fudbalskim prostorima pokazu kako se moze bez tenzija i korektno navijati za voljeni klub. Mi “Hajvani’ smo bili spremni za takav pristup i uvjereni da su i “Varvari” takodje bili spremni za tako nesto ali ipak sa zaljenjem konstatujemo da se to ipak nije desilo.
Ovim putem zelimo takodje da istaknemo da mi navijaci FK Jezero zelimo da imamo sa svima korektne sportske odnose i jedno zdravo rivalstvo jer smatramo da samo tako mozemo pomoci ne samo nasem klubu vec i cjelokupnom crnogorskom fudbalu.
Na samome kraju pozdravljamo sve “Varvare”i porucujemo da su oni u Plavu uvjek dobrodosli .
izvor: stranica Jezera
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks