I onda nam je neko drugi kriv sto ne mozemo do titule...:trashcom:
Protiv Lovcena smo pehar predali Budvanima jednom rukom, protiv Sutjeske sa dvije, a nocas im ga i fino zapakovali...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ma vi ste fino odigrali 2. dio sezone iako ste imali nekoliko kikseva.Jeste u neku ruku sami krivi ali bilo je i dosta drugih faktora...
Zajebali smo mi titulu odavno ali ovaj smecarluk u zadnje nekoliko kola je za nevjerovat!Nocas je rudar bolje igrao i imali su 3 ciste sanse za gol u prvo poluvrijeme ali mileta spasio 2 plus precka!Smecarluk je taj sto recimo nije dosudjen cist penal u zadnji minut za Buducnost da se slucajno savicevic i lazovic ne bi nervirali do zadnjeg kola!Po***** im se u titulu!
Nije jos prvenstvo zavrseno,moze svasta bit,iako mi odgovara ova tabela,ili jos bi bolje bilo da su osvojili Niksicani,ali jbg..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
ove godine niksicani protiv mogrena 2-1-0
posteno nema sta...
Pored najmanje pet-šest šansi, koje je zaista teško bilo ne realizovati, Budućnost daje jedini gol iz onako bizarne situacije i jos pričate o tituli! A nemojte... Možda bih i mogao da shvatim sav vaš bijes, ali jednostavno nijeste odradili sve što je do vas i zato krivite druge. Imali ste nedopustivo velik broj kikseva i samo ste vi krivi za to što (vjerovatno) nećete uzeti titulu. A priče 'ove godine Budva, sljedeće Nikšić' i tako to, misiiiim.![]()
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
Tesko ce Sutjeska osvojiti brzo titulu, treba tu masa para.... Sto se fcf tice nije nam niko kriv da je srece pa sve da doobijamo po 5 0, do ovoga ne bi doslo .... uprava napolje!
Ne kažem ja da će Sutjeska biti šampion, samo sam citirao nekog od prije... Milo mi je da su se neke stvari promijenile u vezi njih. Nije to više ona ekipa koja igra po instrukcijama gazde malog seoskog kluba, kome je, očito, odzvonilo. Ukaljan je ugled, ali se Sutjeska polako vraća na pravi put, put čestitog kluba, nekadašnjeg prvoligaša jedne jake lige...
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
Koliko se moze primijetit Zeta ako ne dobije kuci narednu utakmicu moze se desit da shampion predproshle godine (prvi od nezavisnosti) ispane u drugu ligu???To bi bio jedinstven sluchaj (mozda kajzerslautern mada nisam siguran)
deuscroix
Niko nije ni pricao o tome da nismo vec kiksali za titulu ali pojavila se sansa kad smo roknuli mogren u bd i od tad krece "kampanja"!Odmaranje igraca, sudije itd...da se ne ponavljam!Treba pogledat utakmice zadnjih 5, 6 kola i to je to!
Ono sto mislimo o nasim kiksevima rekli smo na tribini "Titula ili ostavke"...a ovaj lopovluk je potpuno druga prica!Prica Savicevica i Lazovica...mi to jednostavno ZNAMO i kraj price!Zato i kazem mogrenu, po***** vam se u titulu!
Kazete, pomaze se Buducnost od strane savicevica, sudija.. bla, bla!Od 3 Kupa i 3 prvenstva Buducnost je uzela jednu titulu!Mislim da je dovoljno receno!Bolje gledajte sta rade lopovcine kroz ligu a tu Buducnost sigurno nije!
za mi je jesica, vidi se da je ozbiljan trener..
Pljevljaci, Mogrenove pare na ljekove trosili ! :mad:
Ne znam...mozda Buducnost nije namjestala ove godine,ali sigurno jesu prosle i pretprosle.Prve dvije sezone je bila trka izmedju lobija Buducnosti (Mugi i kompanija) i izmedju Raja Bozovica.Mogren ce zasluzeno uzeti titulu.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ne kazem ja da Buducnost namjesta,ali je prva sezona bila jedna velika LAZ,u to sam siguran.Rajo je odavno trebao da bude odstranjen iz Crnogorskog fudbala,ali ko zna kakvim radnjama je zaduzio ovu drzavu pa mu se niko ne smije "prekrstit".Moguce je da "Sveti Stefan" ima veze sa Mogrenom pa je Zecanima recheno da izvedu drugi tim protiv Budvana itd itd...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
hahaha kakav si ti kralj, znas li ti ko je na sveti stefan?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks