- Svom snagom ćemo igrati, maksimalno od
početka i nadam se revanširati se igračima Katara
za poraz, nakon kojeg smo izgubili šansu da se
borimo za šampionsku titulu. Žao mi je zbog
toga, ali sada, iz ove perspektive, mislim da je
bio pogrešan ovaj sistem bodovanja, jer eto mi
smo poslije prvog neuspjeha izgubili šansu, a
samim tim i Superliga donekle i smisao. Onda je
i Primorac, zbog ovakvog načina bodovanja, praktično
na par kola prije kraja izgubio korak. Mislim
da bi mnogo interesantnije bilo da smo svi startovali
od nule.
Filip Trajkovic za Arenu.
Izgleda da ce Ivovic ipak igrat' sjutra, s obzirom da se njegova povreda u danasnjim novinama ne pominje.
P r i m o r a c
KOTOR - Da su na snazi drugačija
pravila i sistem takmičenja bokeljski
derbi u finišu sezone značio bi po
svoj prilici rasplet u borbi za titulu
prvaka, a ovako večerašnji susret
Primorac - Jadran zbog sistema takmičenja,
koji isključuje neizvjesnost
i takmičarsku draž kakvu ima plej-of,
biće samo na nivou tradicionalnog
odmjeravanja snaga bokeljskih rivala.
No, o sistemu takmičenja biće prilike
da se govori, mada su vodeći
stručnjaci već, poučeni ovogodišnjim
iskustvom, izrekli kritični stav a za
vaterpoliste Primorca, koji su još
aktuelni prvaci Crne Gore, susret sa
Jadranom biće prilika da pokažu koliko
vrijede i u kakvoj formi dočekuju
predstojeći fajnal-for na Rijeci.
Za susret sa Jadranom trener Ranko
Perović ne može računati na odličnog
centra Borisa Pavlovića, koji će
pauzirati zbog kazne, dok su svi ostali
kandidati za prvi tim spremni za tradicionalni
derbi.
- Ova utakmica nam je, osim tradicionalnog
rivaliteta sa komšijama iz
Herceg Novog, dobro došla i pred
završnicu Evrolige, mada nećemo biti
kompletni. Ali, provjerićemo
mogućnosti oporavljenog Šetke, kao
i još neke kombinacije sa igračima
koji će na turniru na Rijeci imati prilike
da igraju. Dakle, biće to zanimljiva
utakmica i pored toga što ne rješava
ništa kada je u pitanju titula prvaka
- rekao je trener Primorca Ranko
Perović.
Za subotnji susret u kotorskom
klubu je uobičajena atmosfera, ali čini
se da interesovanje ljubitelja vaterpola,
takođe, nije na nivou bokeljskih
derbija kada te utakmice imaju važan
takmičarski značaj. Možda je i to detalj
koji na najbolji način daje ocjenu
kreatorima ovogodišnjeg sistema šampionata
Crne Gore, koji je izgubio
svaku neizvjesnost i zbog čega čak ni
ovako kvalitetne utakmice, kao što
je susret bokeljskih rivala, ne donosi
uobičajena uzbuđenja. Ali, i to je bar
dobra pouka.
(Arena)
Toliko i o tome. Ovo za Miska Ajkulu i ostale analiticare...
Arena pise jos da su Ivovic i Scepanovic neizvjesni za mec protiv nas, nama ne igra Pavlovic.
P r i m o r a c
chisto da se vidi koliko je savez ozbiljan: za predstojecu utakmicu sa italijanima u igalu, ljudi iz saveza su nalozili momku koji pusta muziku na bazenu da on nabavi i pusti italijansku himnu!
znachi, te likove smara da traze od ambasade himnu, te bi se u teoriji bi se moglo desiti da je taj lik neka budala i da nakon zvanichne najave da slijedi italijanska himna - pusti bandiera rossa ili sta god. koliko znam, on nije budala [ali bi mogao da iskulira vishe sa pustanjem kolonije na svakoj utakmici] i nece tako uraditi, ali svejedno, nevjerovatno mi je da neko tako neozbiljno pristupa organizaciji...
evo danas sam prolazio pored bazena u pg sto se gradi
imaju 2 bazena, jedan olimpijski i jedan za vaterpolo
na jednoj strani napravljena je tribina duzine jedno 120 metara i visine 10 redova
a iznad se prave vjerovatno loze
i na suprotnoj strani ce da se gradi manja tribina, tako mi rekose
tako da bi okvirno moglo da stane oko 2500 ljudi
a sto se tice samog bazena, postavljaju plocice....
Danas generalna proba za rijeku.Motiva ce bit bez obzira sto je pitanje titule rijeseno bice bar motiva da dokazemo da smo i definitivno bolji.Znaci ocekujemo +2 ili vise igrao ne igrao majmun.Sto da vam kazem novljani budite srecni sto imate priliku da igrate sa jednom od 4 najbolje ekipe u evropi...
Sapic zavrsio karijeru http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=359723
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
jel moguce da RTCG ne prikazuje jedan od najvecih derbija u svjetskom vaterpolu...nevidjena SRAMOTA...
vazno da prikazuju odbrojavanje do evrovizije
ovakvu televiziju bi trebali svi u Crnoj Gori da bojkotuju...
primorac - jadran 7:5
Eto tako, u sva tekmicenja bolji od JHN medjusobno. Jbg, njima titula zahvaljujuci prslom savezu i Saku pojmasu koji je pristao na ovaj debilni sistem takmicenja........PIH
Jug - Mladost 11:9![]()
to sto je primorac bolji medjusobno nije narochito bitno, i jadran je u prosle dvije sezone bio bolji medjusobno ako se ne varam, pa je primorac uzimao titule. da ne pominjem neke druge slicne primjere, kojih je u sportu gomila. sistem takmicenja, pak, jeste idiotski i mora se pod hitno mjenjati.
Budva - Kataro 3 : 4 xexexexexe, crne Budve![]()
Ne znam. .
Fino odigran mec,setka se na pravi nacin vratio sa 2 gola.I eto znaci definitivno smo svuda bolji od jadrana a oni su opet ispred nas...No sad imamo vaznije stvari.Po meni bas fina uvertira za mladost i to jos bez pavlovica.Sve u svemu zadovoljan sam(cemu doprinosi i poraz budvanske)
Nije bio jadran bolji pretprosle (kako kad smo dobili obje u play off, mogli smo samo bit jednaki!?), a za proslu bi trebalo provjerit, jer koliko se sjecam mi smo dobili tamo, a vi u Ko.Jedino ako ta vasa pobjeda u Kupu nije prevaga.
Ovo nocas... Jadran je igrao dobro, ali mi smo imali odlicnog Radica (mislim da je Ivovic imao preko 10 suteva, samo 1 gol).
Tesko je igrat' sa 1 klasicnim sidrunom i kad u takvoj situaciji dobijes velikog rivala - mislim da je jasno ko je bolji. Sudije su me iznervirale, jer onaj rijecanin Brala (koji je u u Budvi zbog prigovora iskljucio Pavlovica sa pravom zamjene, te ovaj nije igrao nocas) ocigledno sudi po direktivi (imali smo 1x igrac vise u prve dvije cetvrtine!!!).
Konstantno smo vodili 2-3 razlike, igrali lose sa igracem vise (tu se nesto mora mijenjat!), ali iz igre precizno sutirali. I Jadran je bio los sa igracem vise...
Ne znam, osvoji jadran titulu ni kriv ni duzan, a mislim da su i sami svjesni da smo bolji od njih...
''Kol'ko kosta titula?'' se cesto orilo bazenom nocas.
Edit:
Sjecate se moje price o medijima? Zamislite nocas, na IN-u, nakon prenosa Valensija-Real isao je prilog (ukraden sa HRT-a) utakmice Jug-Mladost, potom je isao prilog (ukraden sa RAI-a) Posilipo-Savona, a o utakmici u Kotoru ni rijeci!
Sagnite mi se svi vi sa IN-a, jeb'o vas Mustur u dupe! FUJ!!!
Last edited by cattaro; 09-05-09 at 23:25.
P r i m o r a c
jadran je i pretprosle dobio 2 u prvenstvu + u kupu, a primorac 2 u finalu plej ofa. prosle godine je jadran u superligi dobio i u kotoru i u novom, ne znam kako je bilo u prvom, 'regularnom' dijelu prvenstva, ali recimo da je primorac dobio obje - jadran je dobio 1 u kupu i to je to.
a i ove sezone, u prvenstvu je 2:2. ne znam o chemu vi ovdje prichate, kao da je primorac svaku dobio sa po 5 razlike pa je jadran 'slucajno' osvojio titulu. lijepo je biti navijach, ali malo objektivnosti nije na odmet
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks