View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 9 of 941 FirstFirst ... 56789101112131959109509 ... LastLast
Results 201 to 225 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Budva Zeta je, Budva Zeta je, Budva Zeta je, Budva Zeeeta je !!!
    Shto ti je Budva kriva,shto je Jadran dobio vas ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    sampion se dobio poslije XXXY kola jadranske lige iz koje je jadran izasao uspjesniji od primorca
    Opet ti, cutao si kao bela lala nekoliko dana i sad si opet dosao da nas ubjedjujes u neke gluposti!?

Govorim ti po 4. put, kad mi nadjes ovakav sistem takmicenja, u bilo kom sportu i u bilo kojoj drzavi onda dodji da mi kazes da je jadran titulu zasluzio jer je bio bolji od Primorca.

Do tada, pusti me da svoj bijes ovom lakrdijom ispoljavam bez tvojih glupih komentara.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Naughty View Post
    Shto ti je Budva kriva,shto je Jadran dobio vas ?
    Tihomire, Iskljucen SI !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja cu cestitati igracima jadrana..a klubu necu
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Opet ti, cutao si kao bela lala nekoliko dana i sad si opet dosao da nas ubjedjujes u neke gluposti!?

Govorim ti po 4. put, kad mi nadjes ovakav sistem takmicenja, u bilo kom sportu i u bilo kojoj drzavi onda dodji da mi kazes da je jadran titulu zasluzio jer je bio bolji od Primorca.

Do tada, pusti me da svoj bijes ovom lakrdijom ispoljavam bez tvojih glupih komentara.

aoooo hrvati imaju nesto slicno ovome, pa se ne bune! sistem je, bez ikakvih mojih tripova ili zelje da provociram, skroz okay!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne moze se sa tobom... Znas i sam da hrvati igraju play-off, pri cemu je bolji iz jad. lige favorizovan tako sto ima utakmicu vise doma.
    A to je mnogo postenije od ovoga.

Za ovu sezonu je gotovo, ali ovakve stvari ce dodatno srozat vaterpolo!
    Ja sam bio nocas u budvu i vidio sam da se (u 3. kolu prvenstva, dakle nije ni pola proslo!) na bazen okupilo 300-400 ljudi i u derbiju kola mec su gledali kao da su u pozoristu...

edit: o igri vaterpolista budve cemo tek pricat...kad vidimo textove iz novina i izvjestaje ostalih medija.
    Last edited by cattaro; 29-04-09 at 00:14.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

navijački sam neutralan u ovom slučaju, čak mi je primorac draži od jadrana. ali i jedni i drugi su na početku sezone znali koji je sustav natjecanja. da bolji plasman u jadranskoj ligi znači više bonus bodova. prema tome je pošteno.
    a sad da li bi se neki bolji sustav mogo pronać u to neću ulazit jer mi ne pada na pamet ništa. bilo bi bez veze da cijela jadranska liga ne znači ništa, a moraš odigrat 22 dosta zahtjevne utakmice. pošteno je da se honorira bolji uspjeh u toj ligi, ako se ona shvaća ko uvodni dio, bilo hr, bilo cg prvenstva.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    navijački sam neutralan u ovom slučaju, čak mi je primorac draži od jadrana. ali i jedni i drugi su na početku sezone znali koji je sustav natjecanja. da bolji plasman u jadranskoj ligi znači više bonus bodova. prema tome je pošteno.
    Vec sam rekao, ovaj sistem takmicenja je trenerima i igracima Primorca predocen u februaru mjesecu. Sve do tad mislili su da se gleda samo medjusobni skor CG klubova. Ako lazu oni mene ja lazem vas. U prilog tome ide i cinjenica da se sve do par dana prije starta CG prvenstva mislilo da Cattaro ne prenosi nijedan bod, a prenio je 1... Cak je i trener Cattara rekao u martu da ne prenose nista...

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    a sad da li bi se neki bolji sustav mogo pronać u to neću ulazit jer mi ne pada na pamet ništa. bilo bi bez veze da cijela jadranska liga ne znači ništa, a moraš odigrat 22 dosta zahtjevne utakmice. pošteno je da se honorira bolji uspjeh u toj ligi, ako se ona shvaća ko uvodni dio, bilo hr, bilo cg prvenstva.
    Nisi u pravu, a i to sam ti objasnjavao:
    1. Nama nije cijela 1. liga u jad. ligi (kao vama) te je ne mozes prihvatit' kao uvod, a kamo li nekome davat' dodatne bodove (za primjer dajem jad. ligu u kosarci i sistem takmicenja u prvestvu Srbije nakon te lige)
    2. Ako se vec nagradjuje bolji uspjeh, sto mislis, da je Jug prenio 2 boda vise od Mladosti (a tako bi bilo da imate sistem takmicenja kao sto je kod nas), da li bi Mladost imala sansi da osvoji titulu?
    Odgovor sam znas, pa se pitam zasto pokusavas odbranit ovako nakaradni sistem takmicenja?
    Budimo realni, radi nekih narednih sezona, ako ni zbog cega drugog. Mada ne sumnjam da ce se u martu 2010. pisat neka nova pravila za crnogorsko prvenstvo. Tako je zadnje 3 godine... Dno.
    Last edited by cattaro; 29-04-09 at 01:18.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

previdio sam taj dio da se nije znalo do 2. mjeseca. onda nije u redu jer je već dobar dio lige prošo. pogotovo ako se mislilo da važi nešto sasvim drugo (međusobni skor). takvih zbunjujućih priča je bilo u u nas. na početku lige je rečeno da će se za poredak gledat samo rezultati hr klubova, a što je liga odmicala to je prešlo u ukupni poredak (na kraju je ispalo isto). ali onda jadranska liga ne bi imala smisla, da se gleda samo susreti hr i samo susreti cg klubova.

1.ali u košarci srbi, pa tako i hr klubovi za nastup u jadranskoj ligi dobijaju bodove za plasman u euroligu i to višestruko (čini mi se čak 4-5 puta više) više bodova nego što ih mogu skupit u nacionalnom prvenstvu. tako da je jadranska liga iznimno važna svim klubovima.
    2. pa da je jug prenio 2 boda više značilo bi da je zaslužio ta 2 boda više jer je bio bolji od mladosti u 22 kola. to bi više odgovaralo mladosti nego da je prenio 3 boda više koliko je na kraju prikupio više. ko je branio mladosti da pobjedi u više utakmica i bude bolja od juga. isto tako primorcu. ali napominjem na početku sezone se mora znat koji je sustav natjecanja.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

E pa čuda
    Gori ste nego srpski komentatori koje je vazda neko pokrao, vazda je neko protiv njih, zavjere....
    Eto sad je i Budva namjerno izgubila.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Montenegrina sto ti uopste znas?!!?!??!
    Mislis da je budva igrala juce na nivou jel ? QQ

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Plačite zamnom jesenje kiše---Ajte kotorani odmor fino pa uživajte...
    Stalno kukate.Ama nema kola kad vi ne kukate.Sad Budva nije igrala kako ste vi mislili...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Da je Primorac 1. biste li i onda kukali na pravilnike i tome sl ?
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Da je Primorac 1. biste li i onda kukali na pravilnike i tome sl ?

Decko, lupas... I neozbiljan si.

Nema sto "da je Primorac 1.", pogledaj ovaj topic i onaj drugi (Jad. vaterpolo liga) iz marta i vidjeces da se rasprava o ovome povela cim je postalo jasno kakav je sistem takmicenja u prvenstvu (tada je jos uvjek Primorac imao sansi da bude ispred jadrana).

Sto se Budve tice, ovako...
    Djuho nije zatrazio nijedan time-out na utakmici, na pauzi izmedju cetvrtina nikakve instrukcije nije davao. Ticic se na ononm svom mjestu svo vrijeme okretao i smijao, uopste utakmicu nije gledao!
    A igraci su se rasplivavali. Da jadran nije zakocio u 3/4 zavrsilo bi 15 razlike...
    A onda premotajmo film na 20. decembar i sjetimo se kako je budva lagano dobila jadan u Kupu (u Kotor) i sto je Ticic sve uradio da osvoji taj Kup.
    Meni dovoljno, vi novljani uzivajte...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A eto im titula,kakva titula takav i klub.Samo cekam da im priredimo pakao u kotor u predzadnje kolo da vide koliko su ispod,u svakom mogucem smislu!Ako ste zadovoljni sa ovakvom titulom svaka vam cast,sta vise reci...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ako ih u Ko dobijemo sa vise od 2 razlike bice bas apsurdna situacija: da smo ih nadigrali u sva 4 takmicenja!

edit: ...a da nista nismo osvojili!
    Last edited by cattaro; 29-04-09 at 11:43.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

pa dobro, sistem takmicenja je idiotski, no doubt about it. ali primorac je i pored toga imao jednake sanse kao i jadran. imao je prvo mjesto, bolje medjusobne susrete i ispustio je to. pa makar bilo besmisleno sto ga je izgubio zbog poraza od mladosti ili juga. iste je protivnike imao kao jadran. a i 2 puta je izgubio od jadrana, naspram 3 pobjede [od kojih u jednoj i nije bash bio toliko dominantan nego je imao 5 minuta igracha vishe i prilicno nepovoljan rezultat preokrenuo tada u povoljan - ne kazem da je neopravdano imao igraca vishe, ali je imao, pa ta utakmica i ne moze da sluzi kao neki reper], tako da ne moze o nekakvoj 'dominaciji' primorca da bude rijechi. ja nisam gledao bash sve utakmice primorca koje su bile na tv [a kamoli one koje nisu], ali nije bash da je u svakoj od njih primorac impresionirao, naprotiv.
    chak i da je tacno da je primorac u nekakvom podredjenom polozaju, sve ovo stvarno malo pocinje da smara. ispada da je primorac superioran, a samo zahvaljujuci sudijama, vladinim agencijama, vatikanu i chemu vec - nije osvajao titule. osim prosle i pretprosle, kada su se ovi prerachunali pa nisu dovoljno krali za jadran?
    opet ponavljam, nikakav problem mi ne predstavlja da zamislim da je u nekim situacijama primorac bio ostecen, mozda i drasticno, da su na chelu saveza ovakvi i onakvi ljudi, da je tu i tamo jadran povlascen, ali malo realnosti ne bi bilo naodmet. ovako sve zvuci kao paranoja u stilu duska vujosevica.
    sto se jucerasnje tekme tiche - budva je izgubila od cattara, i protiv vas je bila losha, igra bez motiva, jadran je prije toga vec 2 puta razbio ove sezone. nije to toliko neochekivan rezultat bio...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nikad nisam pomenuo rijec "dominacija" ili nesto slicno, cak nikad nisam ni rekao da je Primorac kvalitetniji od jadrana. Medjutim, zaboravio si par stvari. Jeste za sada 3:2 u pobjedama, ali ostala je jos jedna (u Ko). I rekao sad da, ako Primorac dobije i tu utakmicu (sa vise od dva razlike), da je ove godine bio bolji od jadrana u medjusobnim utakmicama u sva 4 takmicenja. Tu su rezultati koji mogu da me demantuju, ali to je tako. Tada ce biti jasno ko je ove godine bio bolji, a neka vam je srecna ovakva titula.
    I zanemario si cinjenicu da ove godine do juce niste dobili u Bd. Imali ste jedan debakl i jedan remi. To su cinjenice.
    Toliko od mene na temi sistema takmicenja.

Novinar Vijesti je napisao da je utakmici Primorac-Cattaro prisustvovalo 100 ljudi. :shock:
    P r i m o r a c

big giant head Guest

nisam ja ni pominjao dominaciju kao direktan odgovor na tvoj post, vec na atmosferu koja se osjeca u svim postovima.
    chak i da primorac dobije vishe od 2 razlike, ni to ne znachi da ce titula jadrana biti nezasluzena ili 'ukradena'. ne bi bilo prvi put da titulu osvoji onaj koji je loshiji u medjusobnim susretima, uostalom nije li i prosle i pretprosle godine jadran imao bolje medjusobne? [ne tvrdim, ali mi se chini da jeste].
    no, da ne duzimo previshe. slazem se da se i te kako ima sta kritikovati [blago recheno] u nasem vaterpolu, po meni savez nije uopste ozbiljna organizacija, ali ni medjunarodne vaterpolo organizacije nisu nista bolje, tako da nije chudo...
    ja se svakako nadam da ce da ce primorac prebroditi finansijsku krizu, da ce i u sledecem prvenstvu biti 4 jake ekipe i da ce prvenstva biti neizvjesna, ali sa manje nezdrave tenzije. jer ovako postaje odbojno...

Thanks Thanks Given 
    400
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    199 Posts

da, ali ne igraju ligu samo jadran i primorac pa da samo njihovi međusobni susreti odlučuju. E sad sistem bodovanja je stvarno debilan, trebalo je da bude 3 2 1 a ne 6 4 2 iz JL, ali o tom potom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja stvarno ne znam koja je svrha jadranske lige ako ne neka prednost za onoga ko je prvi?

mislim da je možda mnogo 2 boda više, 1 bi možda bilo bolje, ali svakako treba da se nekako nagradi dobra igra u jl. kad bi se gledali samo međusobni dueli u jl, to bi bio loše-onda utakmice primorca, jadrana i br sa hrvatskim timovima praktično ne bi značile ama baš ništa..i što će nam onda jl? kao trening liga?

primorac i jadran su po kvalitetu veoma slični. ni budvani nisu daleko, ali izgubili su sve šanse za 1. mjesto (a obezbijedili el) i potpuno je razumljivo da ih ne zanima dalje takmičenje. možda odigraju jednu-dvije utakmice da valja (čisto da se pokažu), ali pitanje je.

budvani su varirali tokom čitave godine i zato imaju 4 boda manje od jadrana, pa samim tim i manje motiva. ja se slažem da ovaj sistem ne valja, ali ne valja ni da se gledaju samo međusobni dueli.

možda bi bolje bilo da se igra 3 dijela takmičenja pri čemu se u 3. dijelu na osnovu plasmana u jl gleda ko ima prednost domaćeg terena, ali ni tada jl ne znači puno.

ovaj sistem forsira timove da ozbiljno igraju i jl (da ne bi prošli kao budvani i donekle kotorani koji će zbog ovoga vjerovatno ozbiljnije shvatiti jl iduće godine) što je dobro za jl, ali za domaće prvenstvo (iz 2 dijela) i nije jer se teško stiže razlika-kad bi bila 3 ili 4 dijela, to bi bilo možda bolje (ali bi to značilo i minimum 5-6 međusobnih utakmica)

ne sviđa mi se ni što naše sudije sude samo lakše utakmice (koje realno ni ne moraju da se sude), ali što je tu je.
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by db View Post
    ja stvarno ne znam koja je svrha jadranske lige ako ne neka prednost za onoga ko je prvi?

mislim da je možda mnogo 2 boda više, 1 bi možda bilo bolje, ali svakako treba da se nekako nagradi dobra igra u jl. kad bi se gledali samo međusobni dueli u jl, to bi bio loše-onda utakmice primorca, jadrana i br sa hrvatskim timovima praktično ne bi značile ama baš ništa..i što će nam onda jl? kao trening liga?

primorac i jadran su po kvalitetu veoma slični. ni budvani nisu daleko, ali izgubili su sve šanse za 1. mjesto (a obezbijedili el) i potpuno je razumljivo da ih ne zanima dalje takmičenje. možda odigraju jednu-dvije utakmice da valja (čisto da se pokažu), ali pitanje je.

budvani su varirali tokom čitave godine i zato imaju 4 boda manje od jadrana, pa samim tim i manje motiva. ja se slažem da ovaj sistem ne valja, ali ne valja ni da se gledaju samo međusobni dueli.

možda bi bolje bilo da se igra 3 dijela takmičenja pri čemu se u 3. dijelu na osnovu plasmana u jl gleda ko ima prednost domaćeg terena, ali ni tada jl ne znači puno.

ovaj sistem forsira timove da ozbiljno igraju i jl (da ne bi prošli kao budvani i donekle kotorani koji će zbog ovoga vjerovatno ozbiljnije shvatiti jl iduće godine) što je dobro za jl, ali za domaće prvenstvo (iz 2 dijela) i nije jer se teško stiže razlika-kad bi bila 3 ili 4 dijela, to bi bilo možda bolje (ali bi to značilo i minimum 5-6 međusobnih utakmica)

ne sviđa mi se ni što naše sudije sude samo lakše utakmice (koje realno ni ne moraju da se sude), ali što je tu je.
    Potpuno se slazem!Jadranova titula je cista kao suza, ma koliko to nekima tesko palo Nemamo mi 10 timova u ligu, pa da igramo "play off" za titulu.To bi bila cista glupost jer bi Jadran i Primorac igrali svaka dva dana medjusobno sto je dosta monotono i neinteresantno.
    Sto se tice Budve, vjerovatno su juce igrali na vr' gasa, bez veceg motiva jer je jasno da nemaju sanse za titulu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/...hp?vest=132944

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/...hp?vest=132903

Edit:

30. 04 - Vaterpolisti Katara dočekuju u subotu, 2.maja ekipu hercegnovskog Jadrana, u utakmici četvrtog kola Super lige A jedan, državnog prvenstva.

Početak susreta na kotorskom bazenu je od 19 sati i 30 minuta.

U drugoj utakmici ovog kola, vaterpolisti Primorca takođe u subotu gostuju ekipi Budvanske rivijere.

Susret se na bazenu u Budvi se igra od 20 sati.

Ne razumijem ovaj gest? Do sada je uvjek bilo u dva dana, a sada se oba meca stave u gotovo istom terminu... Bicu u Kotor, utakmica u Bd ne odlucuje nista.

* * *

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Petar Porobić saopštio je danas spisak igrača na koje računa za meč sa Rumunijom, u petom kolu Svjetske lige.

Duel Crne Gore i Rumunije biće odigran 5. maja u Oradei.

Porobić u Oradei neće moći da računa na Nikolu Janovića, Borisa Zlokovića i Vladimira Gojkovića.

Na spisku je ponovo Filip Trajković, a pozvani su i talentovani igrači Primorca Darko Brguljan i Dragan Drašković.

Na spisku su:
    Golmani – Zdravko Radić i Miloš Šćepanović

Igrači – Milan Tičić, Filip Trajković i Damjan Danilović, Vjekoslav Pasković, Darko i Draško Brguljan, Dragan Drašković, Aleksandar Ivović, Nikola Vukčević, Aleksandar Radović, Predrag Jokić i Mlađan Janović.

Crnogorska reprezentacija u dosadašnjem dijelu Svjetske lige ostvarila je dvije pobjede, protiv Rumunije u Kotoru 13:7 i Italije u Trstu 8:6.

Domaćin finalnog turnira, koji će biti odigran od 16. do 21.juna, biće Podgorica.

("Skala radio")
    Last edited by cattaro; 30-04-09 at 14:23.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Plačite zamnom jesenje kiše---Ajte kotorani odmor fino pa uživajte...
    Stalno kukate.Ama nema kola kad vi ne kukate.Sad Budva nije igrala kako ste vi mislili...
    Smijesan si kucjo, daj adresu da ti posaljem jednu razglednicu sa hrvatskog primorja

big giant head Guest

jadran dobio cattaro 6:5

Page 9 of 941 FirstFirst ... 56789101112131959109509 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)