Quote Originally Posted by Igor R View Post
Slazemo se , ali evo gledaj sto se desava ove godine.
Kad su makli ove sisteme koji su bili do koju godinu vidis li da sad svi oni vozaci koji su bili medju 5 prvih sa losi.
Neki cak nisu i medju 10 prvih ove sezone ( za sad).
Kad su vozili Sena , Prost, Fandjo.... nije bilo saltana na volan, bilo je neuporedivo manje sistema..... i da ne nabrajam koliko je tada treze bilo vozit.
KOliko ti sistemi (koji su se makli ove godine) znace vidi se po ovoj sezoni.
Kad je Sumaher vozio bili su svi ti sistemi i imao je neuporedivo jaci bolid.
Ja mislim da je jos falilo da iz Pita voze na Dzojstike i to je to.

ja se ne slazem uopste sa tobom...znaci ako su ovi imali raznorazne pomocne sisteme to ne znaci da ih ni drugi nisu imali, istina je da u tom slucaju je "mozda" potrebno malo manje umijeca vozackog, ali opet svi imaju iste uslove.
isto tako ove sezone su neki koji su bili dominanti prosle pali drasticno, a zasto...pa ja mislim upravo iz razloga sto su se veliki timovi takmicili do kraja sezone...ko zna kad je honda batalila razvoj proslogodisnjeg bolida i posvetial se novom prema novim pravilima...nego da ne duzimo...ne mozes da omalovazis uspjeh nekog vozaca ako je on vozio u vremenu kad su postojali raznorazni elektronski sitemi, neko je vozio sa turbo motorima, neko sa 6 tockova...neko sa ko zna kojim stvarima...vidis i sam da se pravila drasticno mijenjaju i po mom misljenju formula ide u jednom pravcu u kom ne bi trebala...