hihihihihi![]()
hihihihihi![]()
(nečitko)
Ko gleda (isto otkazanu) Pushing Daisies, britanski ITV je krenuo da daje preostale tri epizode, tako da se pojavio torrent 11te na omiljenim nam mjestima. U Americi ide tek od 30tog maja.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
hm, cudno, na mojim omiljenim mjestima ni rijeci o 11oj epizodi, a ionako je zadnja 9-a, dje je 10-a onda? Jesi skinuo i provjerio da nije fake?
(nečitko)
skinuo i ja sa eztv. nije fake.
prvih 10 epizoda 2. sezone in treatment - djeluje mozda i bolje od prve sezone.
yep, sad smo se sporazumjeli na chat, ja nenaspavan utripovao da prica o dollhouse, jer prije toga procitah ovaj clanak:
Joss Whedon's ambitious show will be cut short by one; 12th episode reportedly original vision for season finale.
Uh-oh… more bad news for fans of Dollhouse. Fox e-mailed out the highlights from its upcoming May schedule, and one thing appears to be missing: the final episode of Joss Whedon's new action show.
On May 8, Fox will air the episode titled "Omega," which the network describes as a season finale. But there's just one problem: "Omega" is only the show's 12th episode and the crew shot 13. The episode that won't air is titled "Epitaph One."
The news appears to have been confirmed with Felicia Day, who starred in Dr. Horrible's Sing-Along Blog and had a role in "Epitaph One." According to The Hollywood Reporter, Day used her Twitter account to say, "Man, day getting worse and worse. Found out my Dollhouse ep, #13 isn't gonna air. Only on DVD. Such a great part too. Thx Fox...."
However, according to some from Whedon's camp, "Omega" is actually Whedon's original idea of a season finale, so season one won't feel cut short. But the obvious question is "if that was the season finale, why did they shoot an extra episode?"
It looks as though Fox cut Dollhouse's run short in order to make room for the two-hour Prison Break series finale.
This should in no way be interpreted as the show being cancelled, but it isn't a good sign either.
UPDATE: According to television critic Alan Sepinwall, Fox apparently considers the original pilot (Joss Whedon re-shot the first episode) as part of the 13-episode order, and "Epitaph One" was produced independently by the studio. Therefore, Fox doesn't feel as though they need to air the extra episode (and if that's the case, it's a legitimate decision). It is believed the unaired episode will be part of the season one DVD box set.
(nečitko)
ja odlucio da se konacno, nakon godina opiranja, prepustim jacku baueru i ekipi
stigoh do 8. epizode [1. sezone], nisam ochekivao da cu tako lako zanemariti sve mane koje ima iz prostog razloga sto je serija highly addictive.
jedino me malo cerka iritira. jes da je elisha super riba, ali stvarno je malo iritantan lik
ništa ne fali Baueru u prvim sezonama... tek kasnije postaje presmiješno.
Californication
Inteligentna, seksipilna, duhovita, cinichna serija...I like it! Hank Moody tzar!
Poslije dugo vremena da odgledam kvalitetnu seriju po mom ukusu. Preporuka.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Da ne listam sad i trazim jel bilo price, ali obavezno pogledajte mini-seriju The Lost Room
http://www.imdb.com/title/tt0830361/
Da i meni su te serije najjache (obje su od Showtimea - svaka im dala) a preporucio bih ti jos i In treatment, odlicna je. Ove tri serije kod mene chine sveto trojstvo
Takodje, jedna od stvari koja mi se svidja kod ovih serija su fenomenalne i duboke karakterizacije likova, svaki je vrhunski odradjen i nema suvishnih faca. Npr. likovi kod Heroja su uzasni i povrshni, tamo se ne zna ko pije a ko placa...fak dem.
Chekam da se zavrsi druga sezona In treatmenta pa onda lagano da uzivam...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
The Lost Room sjajno izgleda i super su prva dva nastavka, samo sam razočaran samim krajem nakon svega... trebalo je da budu hrabriji. Overall, baš vrijedi pogledati. SyFy Channel će sad da snima novo nešto u sličnom formatu, postovaću kad nađem podatke.
BTW, večeras počinje druga sezona Ashes to Ashes na BBCju, sjajan spinoff još sjajnije fenomenalne serije Life on Mars.![]()
stigoh negdje do 14. epizode 24, glavni utisak je - srbi glavni negativci
koja dnjaspr. mozda sam malo subjektivan, ali nekako je jeftino. ne znam u kojem to paralelnom univerzumu neki balkanci mogu biti onakvi hi-tech teroristi. da su makar glumce bolje nauchili srpski ["ti si sin od kurve"]
al dobro, fakat je veoma uzbudljivo..
a ovo je ironocno:
a eto poceo i Sit Down Shut Up, odgledao, i nisam nesto odusevljen, a i gledanost je slaba...It appears the much-ballyhooed return of Prison Break wasn't as hotly anticipated as Fox had hoped. Despite a hefty amount of promos, the episode was only seen by 3.4 million viewers and earned a meager 1.2 rating among adults 18-49, according to the Hollywood Reporter. That's down 25 percent from what Dollhouse was previously earning in the time period. Break will end its run on Fox with a two-hour series finale on May 15.
(nečitko)
Sve su extra tako da ih necu rangirati po kvalitetu vec su poredjane kako mi padnu na pametOve serije su definitivno kategorija ,OBAVEZNO POGLEDATI,:
1.3.kamen od sunca
2.Simpsonovi
3.Sex i grad
4.Hobotnica
5.Mucke
6.Ubistva-zivot na ulici
7.Dr house
8.Death Note-anime
9.Svi mrze krisa
10.Profajler
11.Psi faktor
12.Vil i grejs
13.2 i po covjeka
14.Man behaving badly
15.ER
16.Da li se plasite mraka
17.Far scape
18.Souten no ken-anime
19.Trik FX
20.Gore dole
21.Djekna
22.Nikita
To je sve za sad,nisam gledao Sopranove,kao i mnoge druge tako da ima prostora za prosirivanje![]()
Vau..ti si jedina djevojka koju "znam" da je gledala death note
Mislio sam da si avatar stavila onako bzvz.
Eto i od mene preporuka za death note
Ovo mi je sestrin,acaunt iskoristila je porodicni mail za registraciju
Tako da jos uvijek ne znas djevojku koja je gledala DN lol
ako ima zenski nick, ne znaci da je zensko :mrgreen: (edit: eo me preteche u demantovanju)
Last edited by verbalni_fajter; 22-04-09 at 20:44. Reason: (edit: eo me preteche u demantovanju :p )
(nečitko)
Jel ima neko seriju swiss tony prikazuje se kod nas on je kao prodavac auta,cini mi se nije losa komedija.
imacu tu seriju u vidu.
pogledah pola ove nove sezone prison break i mogu rec da je ideja radnje dosta solidna ali su sve zasrali povrsnim likovima i ocajnom glumom. jedino sto ih izvlaci je radnja a ostalo nije vrijedno pomena.
kakve su nove sezone ocajnih domacica i dr hausa?
pa gdje sma mopgao drugo pogledati neku seriju,era adsl-je tek stigla kod nas
Nisam nabrojao sve gdje je milion spanskih sapunica.B hills,mrlouz place,tropska vrelina,tarzan ,nestasne godine,saved by the bell![]()
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks