Page 220 of 225 FirstFirst ... 120170210216217218219220221222223224 ... LastLast
Results 5,476 to 5,500 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    argumentovano velis? cini mi se(nisam 100% siguran da si ti) da si pricao prije nego sto se znalo kakav ce raspored bit da je vec namjesteno da se druga utakmica izmedju jadrana i primorca igra u igalu, sto bi s tim argumentom...ili si to onako rekao (poceo da kukas prije no sto vas je jadran razbio) da ublazis sebi bol jer si znao da primorac ne moze izac kao pobjednik iz cijele price... jer primorac nema Vlada Gojkovica :hardrock:

Ja sam to rekao!
    A ti sad lijepo provjeri kad sam ja to rekao a kad je objavljen raspored (raspored je prije objavljen na sajtu budve nego na sajtu saveza).
    Zasto je promijenjeno - ja stvarno ne znam!
    Eto, od svih argumenata i svega sto pisem nasao si jedan, pa ni tu ne mozes dokazat da sam nesto izmislio. A jos ako ti kazem da je prica o rasporedu kakav je prvenstveno trebao biti potekla iz Primorca, tj. da su njima nagovijestili takav raspored u februaru...

Do sad si sve nesto analizirao, zalagao se satro za CG klubove i slicne price, ali sad si se pokazao. Drago mi je da takvi kao ti navijaju za jadran, ali prestani onda da obmanjujes ljude odje!

To sto Primorac ne moze izac' kao pobjednik iz cijele price...u pravu si, ali ces isto morat da sacekas srijedu! A onda i mec bd-jhn. Jer sa ta 2 kiksa stvari se skroz mijenjaju, valjda si svjestan toga.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

ovo je ziva istina, nemote mi to rec nikad

btw. Dugo mi je idol

Dugo, brzo li si zaboravio svojih prvih 60 godina zivota, kad si bio srbin!?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prve dvije titule je Primorac po meni osvojio potpuno zasluzeno,mozda uz malo te sportske srece kako si rekao, iako je Jadran bio favorit (po imenima).Ove sezone je situacija obrnuta, svi su vec proglasili Primorca za sampiona,poslije dolaska Janovica, Kissa, Stajmenca, i mislim da su Kotorani imali opravdano velika ocekivanja ove godine, a ostali su duboko razocarani zbog situacije u klubu i rezultata losijih od ocekivanih.
    Sto se tice navijaca tu se potpuno slazem s tobom u svemu,ono sto se desilo je sramota, pogotovo ako je istina ono za Dzimijevu porodicu :mad:
    E sad, bi te zamolio da mi objasnis (argumentovano ne navijacki) po cemu su to svi elektronski i stampani mediji, Milorad Djurkovic, sudije, delegati, protiv Primorca, a favorizuju njegovog "ljutog rivala" Jadrana ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ja sam to rekao!
    A ti sad lijepo provjeri kad sam ja to rekao a kad je objavljen raspored (raspored je prije objavljen na sajtu budve nego na sajtu saveza).
    Zasto je promijenjeno - ja stvarno ne znam!
    Eto, od svih argumenata i svega sto pisem nasao si jedan, pa ni tu ne mozes dokazat da sam nesto izmislio. A jos ako ti kazem da je prica o rasporedu kakav je prvenstveno trebao biti potekla iz Primorca, tj. da su njima nagovijestili takav raspored u februaru...
    ok onda, ne znam ja kompletnu situaciju...ali eto to mi je zapalo za oko, da si kukao prije pocetka

Do sad si sve nesto analizirao, zalagao se satro za CG klubove i slicne price, ali sad si se pokazao. Drago mi je da takvi kao ti navijaju za jadran, ali prestani onda da obmanjujes ljude odje!
    mora da se salis, xaxxaa
    ako je iko za CG klubove ja sam
    navijam za jadran, pa sto?? jadran je crnogorski klub!!! ali to nikako ne znaci da mrzim primorac, ili daleko bilo da navijam protiv njega kad igra sa nekim stranim klubom
    ako te bas zanima, jadran sam zavoljeo onda kad jse izivljavao nad partizanom(koga patoloski ne podnosim), i manojlovicevim nisom isto.

To sto Primorac ne moze izac' kao pobjednik iz cijele price...u pravu si, ali ces isto morat da sacekas srijedu! A onda i mec bd-jhn. Jer sa ta 2 kiksa stvari se skroz mijenjaju, valjda si svjestan toga.
    svjestan sam, ali to je zaista malo vjerovatno

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Prve dvije titule je Primorac po meni osvojio potpuno zasluzeno,mozda uz malo te sportske srece kako si rekao, iako je Jadran bio favorit (po imenima).Ove sezone je situacija obrnuta, svi su vec proglasili Primorca za sampiona,poslije dolaska Janovica, Kissa, Stajmenca, i mislim da su Kotorani imali opravdano velika ocekivanja ove godine, a ostali su duboko razocarani zbog situacije u klubu i rezultata losijih od ocekivanih.
    Sto se tice navijaca tu se potpuno slazem s tobom u svemu,ono sto se desilo je sramota, pogotovo ako je istina ono za Dzimijevu porodicu :mad:
    E sad, bi te zamolio da mi objasnis (argumentovano ne navijacki) po cemu su to svi elektronski i stampani mediji, Milorad Djurkovic, sudije, delegati, protiv Primorca, a favorizuju njegovog "ljutog rivala" Jadrana ???

Vidis da i ti znas konkretan i dobar post da otkucas? Nije tesko...
    Da ti kazem, vezano za medije... Tokom cijele sezone na televiziji gotovo da nije bilo nikog iz Primorca, sto se novina tice o Primorcu se pise dan prije, odnosno na dan utakmice, al' je zato, kad je POCERAN iz kluba, Mladjan Janovic imao svakodnevno prostora u svim stampanim medijima, pa se i na televiziji provlacila ta prica. Nas ulazak u 8 najboljih Evrope je zatekao sve.
    Nisam sporio (pogledaj unazad) da je za sve to najvecim dijelom kriva nasa Uprava, al' sto smo trebali? Da placamo novinare ili da vrsimo pritisak na njih?
    Saopstenje Bestija na dan utakmice u novi je bilo dostavljeno svima, objavile ga samo (do tog momenta dugo osporavane) Vijesti!
    Jednostavno, mediji su nam mnogo vise ove godine odmogli nego pomogli, meni je zao sto neke stvari ne mogu da kucam odje.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dugo, brzo li si zaboravio svojih prvih 60 godina zivota, kad si bio srbin!?

srbin nikada, mozda jugosloven... da je ovo prvo bio pa sad crnogorac, svakako mi ne bi idol bio, ovako: DUGO DUGO DUGO

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

ok onda, ne znam ja kompletnu situaciju...ali eto to mi je zapalo za oko, da si kukao prije pocetka
    Pa oko toga bas i nisam kukao, ali jesam oko sistema bodovanja, koji je bio nefer i koji ce vjerovatno odluciti sampiona! Cudno da se toga nisi sjetio...

mora da se salis, xaxxaa
    ako je iko za CG klubove ja sam
    navijam za jadran, pa sto?? jadran je crnogorski klub!!! ali to nikako ne znaci da mrzim primorac, ili daleko bilo da navijam protiv njega kad igra sa nekim stranim klubom
    ako te bas zanima, jadran sam zavoljeo onda kad jse izivljavao nad partizanom(koga patoloski ne podnosim), i manojlovicevim nisom isto.
    Ne zanima me, ali nemas pravo optuzivat' nekoga ko ne dijeli tvoje misljenje kad je u pitanju ucesce CG klubova u Evropi.

svjestan sam, ali to je zaista malo vjerovatno
    Pa dobro, ali postoje sanse. Ove godine je rezultat 2:2 u pobjedama, a Primorac je oba puta porazen u novi i to u zadnja 3-4 minuta.
    Ne bi' bio bas toliki optimista
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema price o tome da je Primorac ostecen u derbiju i to se vidi iz aviona !!!
    A sto se tice naseg gostovanja mislim da je smijesno da nece da nas puste...!!!Alo zar nisu isti ti novljani dosli na nas bazen i isti ti novljani izbaceni sa naseg bazena zbog opravdanih razloga(svi znamo da nije dozvoljeno bacat nista u bazen),budvani takodje ulaze na finale njih 150 a nas vracu za kotor jer im se diga K**AC ?!?!? U petak zapalili baklju u hn a policija nista?!??!Pa ljudi vjerujte mi to znaju sve Bestije ovdje da bi nas razbili zbog toga,pa sto posto bi gazili dok ne bi nasli nekog krivca(u 99% slucajeva pogresnog) ....smijesno je sve ovo smijesno!!!Kako nas tretiraju....!!! Bestije Kotor 1986

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice Mladjana, on je sam trazio prostor u novine da bi opravdao suspenziju i popljuvao upravu zbog ne isplacivanja, onda su mu oni u sledecem broju odgovarali i to se provlacilo kroz novine danima..
    Kad je Dugo u pitanju meni je smijesno kad cujem da je "***** novljanska", jer ga u Novi napadaju da navija za Jug kad igraju Jadran - Jug, sto ce on kukavac popije po koju i ne zna sto prica Nebitan lik...drze ga da bi zabavljao narod...
    Drugo , ne zivimo u Englesku ili Spaniju pa da jedan clanak iz novina moze da smijeni trenera ili upravu, tako da, realno novinari su svakome podjednako i pomogli i odmogli..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pazi, Primorac se u vezi Mladjana oglasio samo jednom i to nakon svih njegovih optuzbi, kad su iznijeli koliko je tacno utakmica odigrao i treninga odradio... Nego su novinari na osnovu gradskih cakula trazili prostor, a znali su sto ce ta pametnica da kaze (ispljuje) za upravu...
    No, otidjosmo off...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako god...iskreno se nadam da se vidimo u Igalo u srijedu i da necete pravit nikakvu frku kad izgubite, sto cemo sad, desava se... Bice opet do godine :devil: :twist:

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ma samo da udjemo...
    Rastuzice vas Paskovic.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cattaro, sto se sistema bodovanja tice, apsolutno je fer. jadran je bio uspjesniji u jadranskoj ligi i zasluzeno nosi najvise bodova. ti bi da se formira tabela izmedju nasih klubova u JL i onda da se boduje...daj budi ozbiljan...

sto se moga optimizma tice, za mene nije smak svijeta(iako vise gotivim jadran) i da primorac prodje, samo ako ce dobro igrat na final foru. ja mislim da jadran ima vece sanse u rijeci nego primorac....tako da, meni nije bitno toliko ko ce proc koliko mi je bitno da CRNOGORSKI KLUB osvoji EL...od mene ne bi bilo srecnijeg coeka, i od DUGA isto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Nema price o tome da je Primorac ostecen u derbiju i to se vidi iz aviona !!!
    A sto se tice naseg gostovanja mislim da je smijesno da nece da nas puste...!!!Alo zar nisu isti ti novljani dosli na nas bazen i isti ti novljani izbaceni sa naseg bazena zbog opravdanih razloga(svi znamo da nije dozvoljeno bacat nista u bazen),budvani takodje ulaze na finale njih 150 a nas vracu za kotor jer im se diga K**AC ?!?!? U petak zapalili baklju u hn a policija nista?!??!Pa ljudi vjerujte mi to znaju sve Bestije ovdje da bi nas razbili zbog toga,pa sto posto bi gazili dok ne bi nasli nekog krivca(u 99% slucajeva pogresnog) ....smijesno je sve ovo smijesno!!!Kako nas tretiraju....!!! Bestije Kotor 1986
    Ljubomora brate...Ali jaci smo od svih sto su protiv nas!Sve i da novljani prije toga meca budu smpioni 100% ima da im u predzadnje kolo priredimo PAKAO da ga ne zaborave skoro i pokazemo svima koliko smo jaki!
    BESTIJE 1986

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

posto ocigledno se ne moze uc u novi a bazen oce li bit ispred portobla video bim?i ne mogu da vjerujem da niko nije uradio neki opsirniji intervju sa gergeljijem da vidimo sta misli o gradu navijacima itd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Obicno postave video bim ispred portobela kad cg ili primorac igraju neke vaznije utakmice ali ga u petak nije bilo ne znam zasto.Valjda ce bit u srijedu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

cattaro, sto se sistema bodovanja tice, apsolutno je fer. jadran je bio uspjesniji u jadranskoj ligi i zasluzeno nosi najvise bodova. ti bi da se formira tabela izmedju nasih klubova u JL i onda da se boduje...daj budi ozbiljan...
    Vec smo o ovome dosta pricali, ja prosto ne mogu da vjerujem da ce o tituli prvaka Crne Gore odluciti - Jug! Sasvim je jasno zasto ovo kazem. Sramota!!
    Ako smo se vec ugledali na hrvate sto i mi nismo play off igrali?
    No dobro, ostace velika mrlja...
    Jer, ne zaboravi da je Primorac bio medjusobno bolji od jadrana u toj ligi.

sto se moga optimizma tice, za mene nije smak svijeta(iako vise gotivim jadran) i da primorac prodje, samo ako ce dobro igrat na final foru. ja mislim da jadran ima vece sanse u rijeci nego primorac....tako da, meni nije bitno toliko ko ce proc koliko mi je bitno da CRNOGORSKI KLUB osvoji EL...od mene ne bi bilo srecnijeg coeka, i od DUGA isto
    Ovo je relativno, nikad se ne zna...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    posto ocigledno se ne moze uc u novi a bazen oce li bit ispred portobla video bim?i ne mogu da vjerujem da niko nije uradio neki opsirniji intervju sa gergeljijem da vidimo sta misli o gradu navijacima itd
    Ne treba intervju da bismo vidjeli sto misli. Covjek igra a ne prima platu. Meni to govori vise od bilo kakvih rijeci.
    I cini mi se da je on tek sad namjestio ruku...

Edit: a mozda je i kao sportista neinteresantan medijima. Imamo mi odje sportista sa 3 OI zlata koliko 'oces.
    Last edited by cattaro; 20-04-09 at 09:42.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

srbin nikada, mozda jugosloven... da je ovo prvo bio pa sad crnogorac, svakako mi ne bi idol bio, ovako: DUGO DUGO DUGO

Javno na televiziju kaze Slavku P:

,,Vi ste Crnogorac, ja sam Srbin.

Zasto toliko mrzite Srbe?''

Kasnije se dzentlmenski izvinio. Inace nadji malo po arhivima govore sa GO DPS (jedinstvenoga) dje je DUGOrad bio vrlo aktivan.Razlika izmedju njega i drugih je u tome sto se on izvinio, a drugi su samo lagano izjeli g'vno.

No, lako je izjes g'ovno, ma izjedi krsh(TBOK)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li kakvih novosti u vezi sutrašnje utakmice u Igalu?

jugašima se ozlijedio i marković pa smo silno oslabljeni. bez dva iz prvih 7 moramo sutra, a izgleda i do kraja sezone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nista novo jadran je u blagoj prednosti(psiholoskoj) i ima bolji rezultat iz prvog meca a a sve se bojim da ce imat i prednost kod sudija al valjda nece euroliga je to.Teska situacija za citavu sezonu al smo se nekoliko puta dizali ove sezone kad su nas svi otpisali.Od ovog meca zavisice itekako i dalji tok superlige.Pa skoro sezona u jednom mecu.Bio bi to najveci uspjeh kluba,plasman na f4 je postavljen kao prvi cilj prije pocetka sezone sve je to jos sladje ako se zna da bismo sve to uradili preko ledja novljana...Bice tesko ali sve je moguce.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ima novosti... Novljani prilikom kupovine karata traze licne karte na uvid :shock:
    Karata u prodaji vise nema, ocekuje se preko 2 hiljade ljudi.
    Mislim da mozemo proc' jedino ako od pocetka zapnemo i budemo u prednosti.
    Male su sanse, ali postoje. Evidentno je da jadrana bukvalno drze 2 covjeka (Ivovic i Gojkovic), ali u svakoj utakmici se istakne jos najmanje 1 igrac (Radovic, Elez, Scepanovic, pa i Grejem). Upravo to ce biti kljucno, njih dvojica su toliko dobri igraci da neki svoj prosjek golova (Ivovic) i asistencija (Gojkovic) svakako ostvare, ali ako se svi ostali igraci zajedno svedu na 3-4 gola imamo sansi. U prvom mecu u Ko primili smo ogroman broj golova iz igre, nekoliko njih i sa 7-10m (2 od Eleza, 1 od Gojkovica, 1 od Grejema i 1 od Radovica). Ako se to ponovi nemamo grama sansi. Radic je zadovoljavajucoj formi, nasi centri su trenutno za klasu ispred jadranovih, problem vidim u nasoj lijevoj strani, kad je Paskovic van igre nemamo ni brzinu ni realizaciju. Definitivno ce svi morati da daju maximum, kad ce ako ne sutra vece.
    Optimista sam...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kvota na Partizan sjutra je 4 , vrijedi pokusati...
    Na Primorac 3,2 pa da se sretnemo u finalu...
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Ne znam jel vec neko napisao ali utakmica ce bit i na eurosport pa je zbog toga i malo veca predostroznost povodom ulaska na bazen!!!Moje simpatije su prema Primorcu ali je Jadran ipak zvuchnije ime u zadnjih nekoliko godina i stiche se utisak da bi bio tvrdji orah za zavrshnicu!!!Nisam bash pratio i zanima me koji je tim bio drugi u svoju grupu pa se desio ovaj duel a zbilja je shteta!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Kad se igra Jug-Partizan i oće li biti dje prenosa?

Page 220 of 225 FirstFirst ... 120170210216217218219220221222223224 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)