jel mi tacna "informacija" da bolidi trose oko 3 - 3,5L goriva po krugu?
SMILE
because it's the second best thing u can do with your lips...
Evo, tezina i predicted laps:
http://img9.imageshack.us/img9/9923/fuelw.jpg
Znaci Alonso ce popusit odmah, ocekujem Brawn 1-2 posle prvog pita.
Tako treba momci!
Sjutra - jos jedna kisna trka:
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/wxdetail/CHXX0116?from=hrly_topnav_business&dayNum=1
TAKUMI
Osim ako se Vettel ne odlijepi,tj.,ako mu Webber bude uspjesno drzao odstupnicu...Jos ako bude kisha...Nista nije zagarantovano.
Imam strah da je Button za mrvicu brzi od Barichella ali ne dovoljno da bi ga obilazio i tu moze da izgubi dosta ali opet ovi ce ostat na 6 odnosno 7 krugova duze od Vettela.
P.S. Brawn je brzi od RB.
TAKUMI
Brawn je brzi,ali mislim da ce Vettel odraditi posao kao u Monzi,jer ce imati otvoren put ispred sebe.Samo da Alonso ne zakaze,a ne bi trebalo,jer je lak.Nadam se prvim bodovima Ferraria,Kimi je dosta solidan.
Svaka cast za Red Bull...
bem ti Ferrari![]()
SMILE
because it's the second best thing u can do with your lips...
Svaka cast Vettelu, on je NAJVECI Jr.
Kakva voznja, bez greski.
Brown dosta slab po kisi, mislio sam da ce biti bolji.
A i McLaren se oporavio mada njima nece dugo.
Ferrari - sto reci, treca trka i 0 bodova. Oni nisu normalni, a to ti je kad digici vladaju.
Zao mi je za Sutila, mogli su dobit 1 ili 2 boda.
Znao sam da ce Alonso popusit posle prvog pita.
TAKUMI
I Massa je vozio dobro, ali italijani ne daju. Ne znam ko ce sada dobiti nogu u Ferrariju.
Hamilton je kanta. 6 pirueta a neki misle da je to rain man.
I stvarno je znam, zasto su zadrzali Piqueta? Pa to je jedna retardirana klinja, 2 nosa je promijenio.
TAKUMI
Kakav je vozac ovaj Fetel,vrhunski,nema price.Intresuje me ima li neko ko nije preteka danas Hladnu legendu
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Eh, hladna legenda je imao problema s motorom, tobos.
To su spike, kratko i jasno cijeli tim je u kurcu.
TAKUMI
Ledeni je rekao da je izvukao maksimum iz bolida u kvalifikacijama,sto je 100% tacno.Bice Ferrari dobar,ne sumnjam u to,samo da malo porade na difusoru.
Toliko o Brawn GP-u.Nece mi Button sa 30 godina osvajat titulu da 'ebe oca,nema ga nidje 7-8 godina i sad glumi vozacha.Je li moguce da ih je Red Bull isprosipao onako? 3 sekunde po krugu u pojedinim trenucima.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Heiki, konačno...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
za divno chudo,danas smo mogli da pratimo formulu 1 na hrt 2,mora da su ovi zaboravili da ugase kanale danas
FERRARI-KATASTROFA !!!
RED BUL-odlican,svaka cast vetell-u !
Po meni,Hamilton najveci favorit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks