Page 16 of 108 FirstFirst ... 61213141516171819202666 ... LastLast
Results 376 to 400 of 2695

Thread: Islam!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Izvini, imas li podatke statisticke koliko zena u Crnoj Gori ne prijavi silovanje? Da li si svjestan da se i ovdje zene plase osude okoline, obiljezavanja a bogami nerijetko i roditeljske reakcije ako su silovane? Pazi, ovdje ih niko nece kamenovati, ali se plase i ne prijavljuju? Zamisli kako bi tek potrcale da im prijeti smrt zbog toga?
    Zar bi ti prijavio da te je neko opljackao ako znas da ces tim cinom ti biti optuzen da si organizovao tu pljacku i da si kriv sto si opljackan, pa biti osudjen na smrt kamenovanjem?
    U SAD zene prijave i dobiju na sudu svaki spor gdje im sef ne daj boze kaze da su slatke i da imaju lijepo tijelo...seksualno uznemiravanje, tzv mobing...
    Momak kome sam ja odgovorio na post,nije spominjao Crnu Goru,tako da ni ja nisam spominjao Crnu Goru.Vec sam pitao za druge zemlje koje je on naveo. Ja ne zivim tamo da bi mislio o tome,ali svakako i sad tu dje zivim moram da pazim da me neko ne opljacka da ne bi doslo do toga da prijavim da me neko opljackao.Samo mi reci kako mogu da izazovem ja tu pljacku tamo u tu zemlju ? Tamo kad te opljackaju,lopovu se kidaju ruke pa pusti te price.Mabus je rekao da zene koje setaju prakticno kao gole,izazivaju mukarca da ih siluje ? Znaci ja ako imam para i sad imam dobar tel,oko vrata zlatni lanac debeo,i vozim dobro auto izazivam nekog da me opljacka ?

Quote Originally Posted by Blitzkrieg View Post
    Takemy,morash da shvatish da je drushtvena klima koja tamo vlada MNOGO drugachija od one koja vlada kod nas,da ne spominjem zapad.Problem je shto tamo dominira stav da je zhena drolja ako nije po chitavi dan u kuci,a na ulici obuchena u nindza uniformu.Dobar primjer ovakvog stava ti je Mabusovo mishljenje da je zhena koja se suncha na terasi drolja koja je dobro proshla shto je samo protjerana(a ne bichevana,kamenovana ili ne znam shta)Zamisli neko siluje djevojku u cg,ona ga prijavi,a on se brani da ga je ona IZAZVALA.Shta ce da se desi-silovatelj ide u spuzh na duzhe vrijeme.E,to ovamo nije sluchaj.Ovamo je to legitimna odbrana.
    Sherijatski zakon,u svrhu sprechavanja silovanja(sumnjam da je to svrha,ali aj da povjerujemo njegovim propagatorima na 4umu) stavlja zhenu u kucni pritvor,i naredjuje joj da mora u svemu slushati muzha,i da mora provoditi svoje(veoma kratko) vrijeme napolju obuchena u crnu uniformu od glave do pete.Zhene se sistematski obeshrabruju da imaju posao i da se obrazuju,shto je i logichno,obzirom da sherijatski zakon ima utochishte u kuranu koji kazhe(a Mabus prenosi) da je zhena za jedan stepen U SVEMU ispod mushkarca.I ti sad ochekujesh da zhena pod ovakvim uslovima bude samosvjesna,emancipovana,i prijavi silovanje???Plus,da sam zhena,i da imam izbor izmedju silovanja i dozhivotnog kucnog pritvora obuchen od glave do pete po tropskoj temperaturi u crno,ne znam shta bih izabrao...
    Samo mi objasni kako moze doci do silovanja ako zena ne ilazi iz kuce ? I kad izlazi tj to dragocjeno vrijeme kratko vrijeme,kako je neko moze silovati ako je tako ? Kako je neko moze silovati u sred bijelog dana ? Ne branim ja ni Mabusa niti koga,ali to da je izrazajno silovanje u te zemlje dje vise vlada Islam,nego u USA to je potpuno netacno.Jer se tamo svaki grijeh placa i to neki bicovanjem itd.A USA je sve po zakonu kao u arabiju i te zemlje.Ako zivis u te zemlje moraces da se naviknes na njihov zakon bio ti zena bio ti musko,kao sto moraju ovi u USA da se naviknu njihovim zakonima,postoji zakon da se ne ubije neko je li ? Jer ides u zatvor - ti mi reci sad koliko njih ubijaju u USA iako znaju da ce zavrsiti u zatvor ako urade to ? Postoji zakon i u te zemlje Islama,da se mora slusati muz - ako ne slijedi ono sto je po zakonu njihovom i zavrseno,te zene tamo su svjesne toga i ta koja nece da prolazi kroz to slusace muza ta koja oce nece ga slusati,kao sto silovatelj je svjestan da ako nekoga siluje,ici ce u zatvor,ako ne bude to radio nece ici.I sad mi ti reci oli im ti mijenjati te zakone ? Ili ce neko drugi sa ovog foruma,imaju svoje zakone svi oni i moraju se postovati,kao sto i mi postujemo nase ,ali ima i onih koji ne rade u skladu sa zakonom,i zato je tu sluzenje kazne u zatvoru,a za te arapske zemlje oni imaju druge nacine kaznjavanja,to jest daju drugima primjer da ne rade tako jer ce im se to desiti,iako je to meni diktatura,i ne svidja mi se ali takav im je zakon,cuo sam da tamo lopovima kidaju ruke kad ga uhvate,kunem ti se neka pocnu u bilo kojoj zemlji da to rade nece ti ga ko vise krasti.Sve u svemu nas kraj nasa pravila.Nasa drzava nasa pravila ako ti se ne svidjaju pobjegni,eto tako ti je njima to..
    Last edited by Hari Krisna; 18-04-09 at 19:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Chekaj malo,ne pricham ja da nema takvih zakona,nego mi nije jasno da ih neko brani,o tome se radi chitavo vrijeme...
    Don't fight a battle if you don't gain anything by winning

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by takemysoulaway View Post
    Momak kome sam ja odgovorio na post,nije spominjao Crnu Goru,tako da ni ja nisam spominjao Crnu Goru.Vec sam pitao za druge zemlje koje je on naveo. Ja ne zivim tamo da bi mislio o tome,ali svakako i sad tu dje zivim moram da pazim da me neko ne opljacka da ne bi doslo do toga da prijavim da me neko opljackao.Samo mi reci kako mogu da izazovem ja tu pljacku tamo u tu zemlju ? Tamo kad te opljackaju,lopovu se kidaju ruke pa pusti te price.Mabus je rekao da zene koje setaju prakticno kao gole,izazivaju mukarca da ih siluje ? Znaci ja ako imam para i sad imam dobar tel,oko vrata zlatni lanac debeo,i vozim dobro auto izazivam nekog da me opljacka ?
    Ovo sa pljackom je jedna sasvim nenormalna situacija, i naravno, samo se metaforicno odnosila na silovanje...uzela sam u obzir sto si musko pa te nece niko silovati, pa sam zato uzela pljacku kao primjer, potpuno banalizovan i nerealan
    Upravo ova boldovana recenica je logika analogna silovanju i serijatskom zakonu gdje zrtva bude proglasena krivcem pa jos i kaznjena zbog toga
    Last edited by zvoncica; 18-04-09 at 14:10.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I da,da dodam zvoncice molim te nemoj da uporedis nase krsne djevojke sa djevojkama u Arabiju i te zemlje...Jer ove u uporedjenju sa njima su prostituke(ako cemo da gledamo po zakonu tako bi ispalo)
    A i svi dobro znamo da kad izadjes posebno u pg neke su skoro gole,ali ovamo nema nijedan zakon o tome i moze im se,da su tamo u te zemlje ne bi im se moglo.
    Meni to ne smeta,da gledam te cure zato se i izlazi u grad,ali kad se izadje kao da je covjek u modnu reviju svaka kao manekenka.Ali ipak sve je to stvar morala,jes da su njihovi zakoni strogi bas,jer sjutra da se ozenim prvi bi rekao zeni da mi se ne skida i seta kao gola kroz grad i da sebe reklamira mislim sto ima da se reklamira nesto ako je udata ? Zasto ne moze biti normalna u neku haljinu,minic,a ne u neki sorc mislim to nije ni sorc no bukvalno u bokserice neke izlaze,i tako da mi izlazi zena ja joj to ne bi dozvolio.
    I da prije nego me osudjujete svako ima svoje misljenje ja sam svoje samo rekao sto se tice kad izlaze djevojke ove u cg i one tamo u arabiju.

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Samo mi objasni kako moze doci do silovanja ako zena ne ilazi iz kuce ? I kad izlazi tj to dragocjeno vrijeme kratko vrijeme,kako je neko moze silovati ako je tako ? Kako je neko moze silovati u sred bijelog dana ? Ne branim ja ni Mabusa niti koga,ali to da je izrazajno silovanje u te zemlje dje vise vlada Islam,nego u USA to je potpuno netacno.Jer se tamo svaki grijeh placa i to neki bicovanjem itd.A USA je sve po zakonu kao u arabiju i te zemlje.Ako zivis u te zemlje moraces da se naviknes na njihov zakon bio ti zena bio ti musko,kao sto moraju ovi u USA da se naviknu njihovim zakonima,postoji zakon da se ne ubije neko je li ? Jer ides u zatvor - ti mi reci sad koliko njih ubijaju u USA iako znaju da ce zavrsiti u zatvor ako urade to ? Postoji zakon i u te zemlje Islama,da se mora slusati muz - ako ne slijedi ono sto je po zakonu njihovom i zavrseno,te zene tamo su svjesne toga i ta koja nece da prolazi kroz to slusace muza ta koja oce nece ga slusati,kao sto silovatelj je svjestan da ako nekoga siluje,ici ce u zatvor,ako ne bude to radio nece ici.I sad mi ti reci oli im ti mijenjati te zakone ? Ili ce neko drugi sa ovog foruma,imaju svoje zakone svi oni i moraju se postovati,kao sto i mi postujemo nase ,ali ima i onih koji ne rade u skladu sa zakonom,i zato je tu sluzenje kazne u zatvoru,a za te arapske zemlje oni imaju druge nacine kaznjavanja,to jest daju drugima primjer da ne rade tako jer ce im se to desiti,iako je to meni diktatura,i ne svidja mi se ali takav im je zakon,cuo sam da tamo lopovima kidaju ruke kad ga uhvate,kunem ti se neka pocnu u bilo kojoj zemlji da to rade nece ti ga ko vise krasti.Sve u svemu nas kraj nasa pravila.Nasa drzava nasa pravila ako ti se ne svidjaju pobjegni,eto tako ti je njima to..
    potpuno si u pravu...pitanje je samo koliko su ti zakoni normalni, ali kao sto ti rece, sto je nas briga kako oni organizuju svoju zemlju?
    Medjutim, Mabus je ustvrdio da bi on uveo takve zakone, koje pri tome smatra dobrima, i u nasu zemlju...e to je malo problematicno, tj, ja vidim da je problematicno i iskazujem svoj revolt sto neko misli da je ovakav odnos prema zenama dobar bilo gdje u svijetu, a pogotovu ovdje gdje ja zivim.

renaissance Guest

Krasno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo sa pljackom je jedna sasvim nenormalna situacija, i naravno, samo se metaforicno odnosila na silovanje...uzela sam u obzir sto si musko pa te nece niko silovati, pa sam zato uzela pljacku kao primjer, potpuno banalizovan i nerealan
    Upravo ova boldovana recenica je logika analogna silovanju i serijatskom zakonu gdje zrtva bude proglasena krivcem pa jos i kaznjena zbog toga
    Znam na sta si mislila,ali sve to zavisi od osobe oce li dospijeti u tu situaciju i o tome ja najvise govorim,jer kao sto sam naveo ako nosim dobar tel,zlatni lanac oko vrata,vozim dobra kola,ja znam da postoji ta mogucnost da ce me neko opljackati - iako je tesko do toga doci,svjestan toga moram da se cuvam po malo da se osiguram nekako ? Te zene tamo znaju da ako izadju otkrivene,svjesne su toga dje zive i sta ce se desiti posle toga,znaju kakav im je zakon.

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

I da,da dodam zvoncice molim te nemoj da uporedis nase krsne djevojke sa djevojkama u Arabiju i te zemlje...Jer ove u uporedjenju sa njima su prostituke(ako cemo da gledamo po zakonu tako bi ispalo)
    A i svi dobro znamo da kad izadjes posebno u pg neke su skoro gole,ali ovamo nema nijedan zakon o tome i moze im se,da su tamo u te zemlje ne bi im se moglo.
    Meni to ne smeta,da gledam te cure zato se i izlazi u grad,ali kad se izadje kao da je covjek u modnu reviju svaka kao manekenka.Ali ipak sve je to stvar morala,jes da su njihovi zakoni strogi bas,jer sjutra da se ozenim prvi bi rekao zeni da mi se ne skida i seta kao gola kroz grad i da sebe reklamira mislim sto ima da se reklamira nesto ako je udata ? Zasto ne moze biti normalna u neku haljinu,minic,a ne u neki sorc mislim to nije ni sorc no bukvalno u bokserice neke izlaze,i tako da mi izlazi zena ja joj to ne bi dozvolio.
    I da prije nego me osudjujete svako ima svoje misljenje ja sam svoje samo rekao sto se tice kad izlaze djevojke ove u cg i one tamo u arabiju.
    vjerovao ili ne, slazem se sa tobom...da imam cerku, ne bih nikako voljela da u "boksericama" izadje iz kuce...sad samo molim boga da mi snaha ne bude pristalica pretjerano slobodnog nacina oblacenja
    Ono sto zelim da kazem jeste da ni ja ni ti necemo te djevojke silovati po ulicama...koliko vidim, tebe ne odusevljavaju...ni mene...njihova stvar kako se oblace, ako one misle da je dobro, neka im ga, ono sto je sustina jeste da ces ti za svoje drustvo potraziti neku drugaciju, ali je neces silovati zato sto je u "boksericama", zar ne?

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Znam na sta si mislila,ali sve to zavisi od osobe oce li dospijeti u tu situaciju i o tome ja najvise govorim,jer kao sto sam naveo ako nosim dobar tel,zlatni lanac oko vrata,vozim dobra kola,ja znam da postoji ta mogucnost da ce me neko opljackati - iako je tesko do toga doci,svjestan toga moram da se cuvam po malo da se osiguram nekako ? Te zene tamo znaju da ako izadju otkrivene,svjesne su toga dje zive i sta ce se desiti posle toga,znaju kakav im je zakon.
    cekaj malo...jel' ti mislis da je rjesenje da se zatvore u kucu, ne gledaju bijelog dana, pokoravaju se muzu i da se ne brinu, zivot ce im teci u najboljem mogucem redu?

Mislis li da bi valjalo uticati da se ti zakoni promijene za zene, da im se malo da slobode, ili je u redu da zive bez slobode?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

potpuno si u pravu...pitanje je samo koliko su ti zakoni normalni, ali kao sto ti rece, sto je nas briga kako oni organizuju svoju zemlju?
    Medjutim, Mabus je ustvrdio da bi on uveo takve zakone, koje pri tome smatra dobrima, i u nasu zemlju...e to je malo problematicno, tj, ja vidim da je problematicno i iskazujem svoj revolt sto neko misli da je ovakav odnos prema zenama dobar bilo gdje u svijetu, a pogotovu ovdje gdje ja zivim.
    Ja postove od Mabusa citam samo one kratke,ne mogu da se zalijecem da citam one duge,mrzi me.Nego sam pricao o ovome jer je jedan momak uporedio USA dje je posebno izrazajan kriminal sa Arabijom i te zemlje dje vlada vise Islam i njihovi strogi zakoni.Po njemu zene u Arabiju bivaju silovane kao zene u USA samo sto u Arabiju cute o tome jer se plase sto ce biti posle toga,a u USA ne.A ja mislim da broj tih silovanih zena u USA je troduplo visi nego u zemlje Islama.Nemojte me pitati zasto mislim tako jer sam to vec naveo na ranijim postovima,one ne izlaze iz kuce od muza,bez ponekad i to im je kao da su ih pustili iz zatvora na 1-2sata ne mogu biti silovane za to vrijeme.Ne idu u skolu da se edukuju pa ne znam ni kako mogu biti silovane ako ne izlaze napolje,bez ako im neko ne dolazi kuci da ih siluje.

cekaj malo...jel' ti mislis da je rjesenje da se zatvore u kucu, ne gledaju bijelog dana, pokoravaju se muzu i da se ne brinu, zivot ce im teci u najboljem mogucem redu?

Mislis li da bi valjalo uticati da se ti zakoni promijene za zene, da im se malo da slobode, ili je u redu da zive bez slobode?
    Nije rjesenje da se one zatvore u kucu - naproyiv meni je zao,ali te zakone njihove ni ja ni ti nismo pisali.Samo kazem da za njihovo dobro je bolje da taj zakon praktikuju sto vise da ih ne bi kaznjavali.I kad bi mogao uticati da se to promjeni rado bi.Samo mi reci kako bi tebi bilo da ti neki stranac dodje u kucu i pokusava promjeniti tvoje zakone u kucu ? Sad kako bi njima bilo da im neki stranci dodju i pocnu mijenjati zakone koji vladaju tim zemljama vijekovima ? Mislis da se ne bi oni bunili da bi pristali na to ? I ti bi se bunila kad bi tebi neko pokusao mijenjati te zakone,njima bi trebalo da se ukaze da je to mozda malo previse strogo,i tebi,ali oni mozda nece to da shvate i ne moze im se objasnjavati.Nije to kao djetetu objasnjavati da ne uzima drugu loptu. Taj se mentalitet tamo stvorio davno davno,i oni su ga sacuvali,a da se promjeni trebace im dosta vremema i vremena dok ga promjene a nadam se da oce zbog tih zena ali eto,jer ne bi ni ja volio da budem prakticno kao zatvoren.

vjerovao ili ne, slazem se sa tobom...da imam cerku, ne bih nikako voljela da u "boksericama" izadje iz kuce...sad samo molim boga da mi snaha ne bude pristalica pretjerano slobodnog nacina oblacenja
    Ono sto zelim da kazem jeste da ni ja ni ti necemo te djevojke silovati po ulicama...koliko vidim, tebe ne odusevljavaju...ni mene...njihova stvar kako se oblace, ako one misle da je dobro, neka im ga, ono sto je sustina jeste da ces ti za svoje drustvo potraziti neku drugaciju, ali je neces silovati zato sto je u "boksericama", zar ne?
    Kao sto sam ti rekao za one cure da im je bolje da ne dovedu sebe u neku situaciju da moraju biti kazenjene,isto sam rekao za sebe kad bi bio bogat,da bi pazio malo da me neko ne opljacka.Jer da ih neko siluje,silovace ih i bez bokserica itd.Ali lopov ce prije gledati nekog sa zlatnim lancem oko vrata,koji prica na telefonu od 700e da opljacka,nego nekog obicnog covjeka koji zuri kuci da ide svojoj zeni i djeci.To da cu ja potraziti neku drugaciju,ja cu samo potraziti jednu curu za koju znam da me nece dovesti u situaciju da joj govorim kako da se oblaci,i sta da radi a sta ne.
    Last edited by Hari Krisna; 18-04-09 at 15:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovde nekima nisu sve ovce na broju. Zvoncica izvrce rijeci pa kaze da ukoliko zena prijavi silovanje po serijatu je ceka kazna. To nije istina naravno. Kaznjavaju se bludnici i preljubnici, bilo da su muskarci ili zene.
    Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Blitz krig, zeni je duznost da pokrije svoje obline. Zena je slobodna kao i muskarac. Zenu nije dozvoljeno muciti niti joj izlazak napolje zabraniti, niti je u kucu zarobljeno muciti. Zeni je dozvoljeno da radi, pod uslovom da se ne mijesaju sa muskarcima. Opet kazem, ni jedna religijska knjiga ne daje zenama visa prava od Kur'ana.
    nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nego da vas pitam. Ukoliko vam nedaj Boze, neko siluje sestru, da li bi ste joj dozvolili, (ako bi mogli) nakon toga da nosi mini suknje, da se uteze, tj. da izaziva ljude izgledom?

renaissance Guest

Opet pravis pogresnu postavku stvari Mabuse...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mabus View Post
    Blitz krig, zeni je duznost da pokrije svoje obline. Zena je slobodna kao i muskarac. Zenu nije dozvoljeno muciti niti joj izlazak napolje zabraniti, niti je u kucu zarobljeno muciti. Zeni je dozvoljeno da radi, pod uslovom da se ne mijesaju sa muskarcima. Opet kazem, ni jedna religijska knjiga ne daje zenama visa prava od Kur'ana.
    Aj mi navedi jednu profesiju gdje je to moguce...Ovo je isto kao da si rekao:advokatu je dozvoljeno da radi ali da ne komunicira sa klijentima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj mi navedi jednu profesiju gdje je to moguce...Ovo je isto kao da si rekao:advokatu je dozvoljeno da radi ali da ne komunicira sa klijentima...
    Ili advokatici je dozvoljeno da radi,ali da radi samo u zenski zatvor gdje su joj klijenti samo zenske osobe ?

Da se mijesaju sa muskarcima moraju covece,samo ako si mislio da ne rade zajedno sa njima...ali da se mijesaju moraju.Bez ako nece u neku zensku kucu da rade
    Ovo je bilo za Mabusa,pa cu zamoliti moderatora da ovo sredi
    Last edited by takemysoulaway; 18-04-09 at 19:53. Reason: Hari krisna ne diraj postove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ili advokatici je dozvoljeno da radi,ali da radi samo u zenski zatvor gdje su joj klijenti samo zenske osobe ?
    I ako je upravnik mushkarac da bjezhi odmah,jel???Ajte ljudi nemojte da branite neshto shto je nemoguce...
    Mabus,jedno pitanje za tebe: Da tebi neko siluje sestru a ova bila "nepokrivena",shta bi radio?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ako je upravnik mushkarac da bjezhi odmah,jel???Ajte ljudi nemojte da branite neshto shto je nemoguce...
    Mabus,jedno pitanje za tebe: Da tebi neko siluje sestru a ova bila "nepokrivena",shta bi radio?
    Ti si spominjao klijente,ne mora da znaci da ako radnik u jednoj firmi radi,cisti wc da ce biti u kontaktu sa direktorom firme ?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Procitao sam dovoljno i znam dovoljno o tome da umirem od smijeha, ili od placa sta se desava u "kolijevci" Islama, middle east-u.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti si spominjao klijente,ne mora da znaci da ako radnik u jednoj firmi radi,cisti wc da ce biti u kontaktu sa direktorom firme ?
    Mora ako direktor u isti podje nuzhdu da obavi

Uostalom,ajde reci,zashto po tvom mishljenju zhene i mushkarci treba da su odvojeni na poslu???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cuj Blice, ako je neko siledjija on ne bira pokriveno ili nepokriveno, on jebe sve zivo pa cak i muskarce u slucaju da mu se svidja neki. Ako si psihicki normalan onda ne upustas se u takve stvari (silovanja i td) jedino trebas biti psihicki poremecen ili nisko vaspitano lice da bi se upustao u takve stvari, bez obzira da li se zensko otkriva ili ne.
    Covjek treba biti svjestan, posten, umjeren i ne bih trebalo biti problema.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,948
    Thanked in
    1,461 Posts

ni jedna religijska knjiga ne daje zenama visa prava od Kur'ana.
    Ali im daje manje prava nego muskarcima sto je opet pogresno. Ja smatram da zene kao i muskarci treba da su jednake i slobodne u svemu. Da cine sto god oce, sve dok time ne krse prava i slobode drugih.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa vidis da zenske krse prava drugih kad izlaze utegnute u miniće i izazivaju.

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Ovde nekima nisu sve ovce na broju. Zvoncica izvrce rijeci pa kaze da ukoliko zena prijavi silovanje po serijatu je ceka kazna. To nije istina naravno. Kaznjavaju se bludnici i preljubnici, bilo da su muskarci ili zene.
    prvo ovo, pa onda ovo

Ti kazes da je zena koja se suncala na terasi drolja, pa kazes da je zenama omogucena sva moguca sloboda, cak tvrdis da joj ni jedna religijska knjiga ne daje vise prava nego Kuran, a onda velis da ne smije da se mijesa sa muskarcima?! I sad ja nesto izvrcem? Ti si ustvrdio da se samohrana majka treba kamenovati, pa si rekao da su zene mahom silovane zato sto su izazvale silovatelja svojim oblacenjem pa opet ja nesto izvrcem? Sva moja prica i "izvrcanje" je poteklo iz tvojih "ispada".
    Mabuse, nemam nista protiv vjerskih dogmi dok ima onih koji ih postuju...Cak mi je interesantno slusati neopterecene ljude koji znaju nesto o religiji...priznajem, a to se i vidi, da nijesam neko ko je upucen u religijske knjige, cak sam kao ubijedjeni ateista sigurna da je religija izmisljena da bi se "masa" lakse kontrolisala, ali...imam protiv onih koji ih namecu svima koji ne zele da ih postuju...takodje se slazem da nije lijepo ciniti preljubu...tvrdim da sam po postovanju bozijih zapovijesti veci vjernik od mnogih koji se zovu vjernicima, ali kaznjavati nekoga smrcu zbog toga, suludo je...pri tome, u islamu je muskarcu (ako se ne varam) dozvoljeno da ima 4 zakonite zene...lijepo, mnogi muskarci citav zivot provedu sa jednom, neki sa 2-3, sto zene, sto konkubine, a ovome iz islama nije problem vala izdrzati sa 4...vazda ima pravo imati istovremeno 4 zene...zasto zene nemaju pravo da imaju 4 muza? Zakonita muza?
    Meni se cini da se taj zakon vrlo proizvoljno tumaci, da ga bog uopste nije propisao tako kako ga vi smrtnici i gresnici tumacite
    Pogotovo mi se u vasu pricu o serijatskom zakonu koju je izmisljen da bi se zene stitile i pazile (tako ga ti predstavljas, zar ne?), ne uklapa prica o dzenetu i o djevicama koje opskrbljuju tamo gore bezgresnoga insana...divno
    Nego da vas pitam. Ukoliko vam nedaj Boze, neko siluje sestru, da li bi ste joj dozvolili, (ako bi mogli) nakon toga da nosi mini suknje, da se uteze, tj. da izaziva ljude izgledom?
    Kljucno pitanje "ako bi mogli"!
    Prvo trebas da vjerujes da je tvoja sestra zbog minica silovana...Ubijedjena sam da manijaci ne biraju zrtvu po garderobi!
    drugo, kako bi ti obukao svoju sestru nakon silovanja koje joj se desilo dok je nosila grilon-carape, debele stofane pantalone, rolku i zimski kaput u sred decembra na - 10? Bas me zanima kakvu bi joj odoru smislio za izlaske iz kuce ubuduce?
    Last edited by zvoncica; 19-04-09 at 03:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice odjece, uvijek se moze naci neka koja nece isticati obline, niti pokazivati golotinju. To ne mora da bude odjeca koju cesto gledamo preko tv-a, koju nose zene na istoku. Sto se tice mijesanja zena sa muskarcima na poslu, nije dozvoljeno da isti posao obavljaju. Sto se tice one zene sto se suncala po meni gola na terasi, ipak je krajnje primitivno siriti se a nemati zastor, cak i ovde kod nas a ne u Libiju. Koje bi poslove zena mogla da radi a da nema na tom poslu "kolegu", takvih poslova je mnogo. Npr. fabrike za garderobu, obucu, snajderice itd. Sto se tice prava zena i muskaraca, muskarci su stepen iznad, kako to pise u Kur'anu. Zbog cega? Zbog toga jer je duznost muskarca zbrinuti nju i svoju porodicu. Duznost muskarca je da zaradjuje, zena nije obavezna, medjutim, kao sto rekoh, zeni se dozvoljava da radi a sve sto ona doprinese racuna joj se kao SADAKA, tj. kao da sve sto stekne daje sirotinji. Sto se tice poligamije, u Islamu je dozvoljeno ozeniti do cetiri zene. Zbog cega je to tako? Npr. u SAD-u ima 8.5 miliona vise zena od muskaraca, 25 miliona su homoseksualci. Koje je resenje za 33.5 miliona zena? Da li je ispravnije da se te zene udaju za vec ozenjene i tako po Islamu uzivaju sva prava, ili je ispravnije da te zene budu "javno vlasnistvo"? Koje je rjesenje za njih? Kao sto vidimo Islam ima rjesenje za zapad. To su Boziji s.w.t. zakoni, a svako krsenje njih stvara kontra-efekat. Sto se tice toga kako manijaci biraju zrtve, sigurno biraju po golotinji, najvisi procenat njih. To su logicne stvari. Kada se neko odluci na silovanje, vjerovatno ce to uraditi nad nekom "dobrom ribom", nece pored dobre izabrati krivonogu, ili onu koju nije ni vidio kako izgleda. Slabo poznajes muskarce Zvoncice. Sto se tice dzenetskih hurija, otom potom. Sa njima se nece ciniti blud i razvrat, one ce biti vjernicima zakonite zene. To je jednostavno tako. Sto se tice tvoga izvrcanja Zvoncice svima je ovde jasno da to svjesno radis, nisu ljudi vesla sisali. Prigovaras mi u vezi toga sto kazem da su Kur'anom zenama data najvisa prava a sa druge strane kazem da im je zabranjeno mijesati se sa muskarcima. Pri tome ne navodis u kojem sam kontekstu to rekao. Istina je da zene najvisa prava uzivaju Kur'anom, a zabranjeno im je na poslu raditi tj. mijesati se sa kolegama. To opet zbog toga kako bi se zena sacuvala od eventualnog bluda i niskih strasti, kao i muskarac. To nema veze sa slobodom. Sta ti podrazumijevas pod slobodom? Da li je sloboda ciniti preljubu? Da li je sloboda skinuti se skroz go ili gola i suncati se na svojoj terasi, znajuci da te neko moze vidjeti? Da li je sloboda prostitucija?
    Last edited by Mabus; 19-04-09 at 06:00.

Page 16 of 108 FirstFirst ... 61213141516171819202666 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks