Djokovic-Montanes 6:1;6:7;6:0.Novakov protivnik u cetvrtfinalu bice Verdasko.Federer-Wawrinka4:6;5:7,cime je Federer izgubio dosta bodova posto je prosle godine bio polufinalista,bice njemu strahovito tesko da zadrzi 2 poziciju na svijetu do kraja godine.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ajmo Nole danas...razbij gaaaaaa.
Nole kralju,pametna,mudra,strpljiva i prije svega kvalitetna igra..
Idemo po tituluuuuu P.S za koga je Ana Ivanovic navijala hehe _
Djokovic - Verdasco 6:2;4:6;6:3.Novak dobar samo u prvom setu,poslije se mnogo mucio i pravio dosta neiznudjenih,ali treba reci da je ipak dosta inteligentniji igrac od Fernanda.U polufinalu protivnik ce mu najvjerovatnije biti Vavrinka koji igra protiv najprijatnijeg iznenadjenja turnira Njemca Beka.
To se već sjutra igra? U koliko je sati?
Da sjutra,trebalo bi da je u 11:30,ali nije 100% sigurno.Najavili su i kisu sjutra,tako da vidjecemo.Eh,da Novak igra protiv Vavrinke.
Ipak u 13:30 Djokovic,inace Novak ce igrati i polufinale u dublu sa Troickim,posto su danas savladali Bupatija i Noulsa sa 6:4;4:6;12:10 i to protiv Zimonjica i Nestora,oko 17:30.
Last edited by Jakuza; 17-04-09 at 19:57.
Ajmo Noleeeeee
Djokovic - Wawrinka 4:6;6:1;6:3.Odlicna igra Novaka,sjutra finale u 14:00
Uf,kakav mec Nadala i MAreja...mislim na 2.set........al Nadal dobi..hvala mu jer Nole ostaje broj 3 na svijetu..
Sutra ce biti straaasan mec....nadam se Noletovoj pobjedi..mada su sanse na sljaci treutno 60 - 40 -..Nole igra ooodlicno na sljaci .Ali Nadal je ipak ,,kralj sljake,,...ali iznenadjenja se desavaju
GO NOLEEEE
Sanse su prije bih rekao 80:20 u korist Nadala (to je neko moje misljenje)...
Brat je prava zivotinja!![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Mislim da sjutra Novak ima sansi protiv Rafe ,mnogo dobro igra Nole samo ne drzi isti nivo igre tokom meca ,ako smiri macke u glavi postoje sense da napravi iznenadjenje...
Bukmejkersi:
Nadal 1.07 Djoković 6.82
Libertas
Ja mislim da Nole nema shanse.
Ima ima
Desice se iznenadjenje
Ajmo Nole...za Uskrs...svima nama.....pobjedaaa
Nema Novak velikih sansi danas,i zna on da je Nadal apsolutni favorit,ali ce sigurno dati sve od sebe,pa sta bude,nek bude.Najvaznije je da je forma u usponu,Novak izgleda mnogo bolje nego u prva dva mjeseca ove godine,i sto je najvaznije,pobjedjuje opet najbolje tenisere.
koliko je rezultat???
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning
Ajde Nole...evo da i ja navijam jednom za tebe.1-1 6-3 2-6
Kako dobar tenis![]()
/
Lak posao za Rafu u 3. setu! 6:1!
Kakav mec,nevjerovatan tenis,nevjerovatni poeni,ovaj koji je rekao da je treci set bio lak posao,pojma o tenisu nema,prva tri gejma u trecem setu su trajala preko pola sata.Djokovic je prvi igrac koji je uzeo set Nadalu poslije pune tri godine u Monte Karlu,i jos jednom dokazao da je veliki igrac.O Nadalu ne treba trositi rijeci ,covjek je sigurno jedan od najboljih tenisera u istoriji,a vjerovatno je da ce biti i najbolji svih vremena.
Last edited by Jakuza; 19-04-09 at 16:21.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks