lol izjave
Ukoliko Marej dobije bice na korak od treceg mjesta na ATP listi.
lol izjave
da mi je ko prije godinu dana rekao da ce ovaj (tada) gospodin ovako da se ponasa samo bih se nasmijao.. a sad.. ne mogu da vjerujem jos uvijek.. frustracija.
Veceras ce biti straaasan mec...uf...Ajmo Noleeeee..razbucaj ga kao sto si Federera........Marej je gotoov.
Ljudi ne zaboravimo da Nole igra protiv UBICE TENISA,za njega je Rafa sto se odbrane tice sad malo dijete,tako da morace Novak da spremi taktiku kakvu je bio spremio i protiv Tsonge i protiv Federera,al da ce biti tesko protiv UBICE TENISA bice
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Na svjetskim kladionicama:
Marej 1.4
Novak 2.75
Marej apsolutni favorit , kao da igar sa 85-im igračem svijeta a ne sa bolje plasiranim!
Ovo je još jedan dokaz koliko rang lista nema veze sa životom odnosno trenutnom snagom protivnika!
Lično sam rekao da Nole nema nikakve šanse jer pravi mnogo veći broj neiznuđenih grešaka, ima slabiji servis, lošije se kreće, neuporedivo je slabiji defanzivac, nema kontinuitet...
Ako ne preda, izgubiće u dva seta.
Novak je pobjede protiv Tsonge i Federera ostvario zahvaljujući najgorim partijama svojih protivnika u karijeri...
Njegova igra je prosječna.
Vidjećete večeras...
Libertas
Djokovic - Murray 2:6;5:7.Na kraju je Novak sve rekao ON JE TRENUTNO BOLJI OD MENE,sto ce vjerujem biti vidljivo i kroz Atp listu za par nedjelja.Mogao je mec da ode u 3. set,ali bi krajnji rezultat vjerovatno bio isti.
Deri boraniju.
e znam sta da kazem..reci cu mnogo toga sada.....
Danas je Marej bio mnogo bolji i zasluzeno je pobijedio .Ali neke stvari ne mogu da zanemarim...ono prvo...Nole,molim te...ako imas probleme sa zdravljem,odnosno disanjem...ostavi reket bar na godinu dana..ne,ma vezte i da padnes sto se mjesta tice....zdravlje je najprece...mi se patimo gledajuci kako se mucis,na svaku vecu temperaturu,zasto ne mozemo kao fanovi ostalih tenisera da mirno pratimo meceve znajuci da nas omiljeni teniser ima snage i da nema problema sa disanjem.,....nije problem...akko drugacij ne moze..nek ide na neke preglede,nesto nek radi..ovo je pacenje i za njega i nas..ja sam se sad po kuci derao nervozan,da nema tih problema,bio bi broj 1 ili 2...sigurno....
Odbacicu sad cinjenicu da je vodio 5-2..i imao 2 set lopte...i to je velika stvar...velika propust...ali desava se...svima...Pa Nadal je ispao u cetvrtfinalu,u polufinalu je Nole razbio Federera....samo mi je zao Noleta jer se svaki pu muci...i svaki put se bojim da ne preda kad pozove doktore .
Tesko prijatelju da se ti zdrastveni problemi mogu rijesit , tako da se ja bojim da ce ga to pratiti do kraja karijere.Primjestices da sve cesce izlazi na mrezu,i na taj nacin dosta olaksava sebi krateci poene.Danas je opet ima taj napad kada jednostavno ne moze da dodje do daha.Pa jos jednom za sve one koji pljuju po Novaku,da je Novak zdrav tesko bi ga iko pobijedio,posto sve sto treba da se zna o tenisu Novak ima u malom prstu.
jes'. a da nadal ima servis kao roddick ne bi mu niko geJm uzeo. dobro je to.
sad ozbiljno, ja mislim da novak treba da se posveti svom zdravlju u skorije vrijeme, kao sto rece Plejmejker. tek onda neke stvari mogu da dodju na mjesto.. pa vidjeste li mu facu danas ljudi? mucenje...
Sada je svima jasno ko prati tenis da Novak nije ni među 10 na svijetu ovog momenta.
Veoma brzo će se desiti njegov strmoglavi pad i završetak karijere...
Slabašno tijelo uz veliku malodušnost...
Marej će veoma brzo prestići i Novaka i Federera a uskoro i Nadala.
Marej igra takvom lakoćom , dok Nadal ulaže 110% energije za mečeve a ovaj ga u zadnja 4 duela dere sa 3:1!
Našao se veći defanzivac od Nadala i još smireniji i konstantniji igrač.
Vidjećete na Roland Garrosu...pobjediće Marej...
Libertas
Nije Murray nikad bio igrac sljake,pa sve i da jes ,nema trika da on moze uzet Rafi ni set,a kamoli mec.Nadal je jednostavno bolji igrac i kroz dvije nedjelje krece sezona sljake,a tamo on je nezadrziv.Murraya treba tek da vidimo kako ce se snaci na sljaci,ali o eventualnoj pobjedi protiv Nadala,jos ako je ovaj zdrav nema ni govora.Pa u finalu IW-a covjek mu je prepustio samo 3 gejma,a jos je to beton,tj. podloga koja vise odgovara Murrayu,na sljaci ce mu Nadal pokazat zasto mu je nadimak do skoro bio KRALJ SLJAKE,ne samo njemu , no i svima drugima.
Jos svega 170 bodova Mareju fali do treceg mjesta.
Brzo ce to odradit Marej.
Imao je i Federer slicne probleme ka' Nole u mladosti pa je bio kod psihijatra, rijesio tu frku i postao najbolji (mada Noletu bi pomoga' da zadrzi trece mjesto maksimum).
umuntu ngumuntu ngabantu
U ponedjeljak pocinje turnir Masters serije 1000 u Monte Carlu,svi najbolji su tu,sljaka pocinje,a ko ce zaustavit Nadala,pa vjerovatno niko,ma sta vjerrovatno,sigurno niko.
Do Queensa neće biti zanimljivo 1000% :wink:
bice bice...sad kad se niko ne nada da ce nadal da izgubi on ce sve da obraduje hehehehe...masu bodova on brani....2 ili 3 mastersa i roland garos i wimbldon.....tesko ce mu bit sve to odbranit.....
Djokovic - Hernandez 6:1;6:2.Novak je danas djelovao stvarno veoma mocno,racunajuci da je tek pocela sezona sljake.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks