danas ima ka 15fixeva "SIGURNIH" na male kvote,no ...
pocev od ebgleza đe su Arsenal i Mančester 2,Liverpul,Čelzi,Totenhem 1...Ne znam ni sam.
Kjevo - Milan 2 1.9
Viljareal - Malaga 1 2.1
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
danas ima ka 15fixeva "SIGURNIH" na male kvote,no ...
pocev od ebgleza đe su Arsenal i Mančester 2,Liverpul,Čelzi,Totenhem 1...Ne znam ni sam.
Ocete li predlozit' nesto?![]()
"Čistim ođe, nema tu gospode."
Ja sastavih 4 tiketa, i sve zguzvahNije to to!
![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
fixevi : čelzi,mančester,arsenal,totenhem,fiorentina,bajern ,inter,napoli,bolonja,dinamo,hajduk,zvezda,zeta,bu ducnost...
Ove naše sa ex YU valjalo bi probat 1-1.
Lazio X-1,Sanpdoria 2 (ka neka iznenađenja)
A Totenhem obično igra dobro protiv Vest Hema, graCki derbi, domaći teren... dobili na Apton Parku 0:2 ove sezone :/
Kod Vest Hema najbitniji igrači povrijeđeni (Kol, Parker, Behrami, Kolison, možda se vrate danas Kovač i Savio) ali opet, bez njih pobjeđuju još laganije
Protiv Sanderlenda dadoše golove momci od 19 i 20 godina, ovaj prvi debitovao prije dva kola tek...
Dosta trulo izgleda da postava bez ovih gore 'na papiru', ali imaju srce
Grin - Nil, Tomkins, Apson, Ilunga - Stanislas, Spektor (nadam se ipak Kovač), Nobl, Boa Morte - Di Mikele, Tristan (isto se nadam - Savio)
Možda i Dajer bude igrao u prvih jedanaest, nemam pojma...
Last edited by [kinetic]; 11-04-09 at 10:06.
Sanderlend - Mančester 2
Sporting - Naval 1
CSKA - LOKOMOTIV 1
Leverkusen - Werder 2
Man,City - Fulem 1
Olimipiakos - Larisa 1
Deportivo Lakorunja - Atletiko Madrid 2
![]()
TottenAm jedinicina najjaca danas pa se nadajte vi u tu djecu
Kad se razlete PavLEcenko i Kin...
Bijo si poziw koi se neodbija
Hoce li doc dvojka na volfsburga
Što se mene tiče danas, samo Napoli i Čelzi, ostalo me ne zanima![]()
portsmouth-wba 1
tottenham-west ham 1
dortmund-koln 1
m`gladbach-wolfsburg 2
chievo-milan x
napoli-atalanta 1
villarreal-malaga 1
Napoli,Mancester,Celzi,Hajduk1u1,Barsa1u1 sa 25e
Napoli,Totenhem,Fiorentina,Mancester sa 25e
Inter,Dinamo,Hajduk,Celzi,Mancester,Bajern,Barselo na sa 50e
moze li neko da mi da neki sajt sa kvotama, po mogucnosti da bude nas. lobov sajt ne radi cisto da se zna.
www.kladionicameridian.com
Skines liste u PDF formatu![]()
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
Dosta ljudi je igralo Birmingem 2, realno je da dodje, ali mi je kvota nesto prevelika![]()
Lazio - Roma 1
Sunderland - Munchester Utd 2
Fiorentina - Cagliari 1
Chievo - Milan 2
Moenchengladbach - Wolfsburg 2
Hoffenheim - Bochum 1
Jedan od tiketa na koji je uplaceno 20€, dobitak nema potrebe saopstavat'. Najtragicnije od svega je sto sam stavio kec na Hoffenheim vodeci se onom najnajnajtupavijom logikom "Nisu dobili zadnjih 5-6-7-8 utakmica". I bas zbog toga izbjegnem Napoli (sumnjam da je iko pogodio X) i stavim Hoffenheim, koji sam smatrao sigurnim fixom i stavio ga na glavni tiket za danas..
Lazio - Roma 1
Lovcen - OFK Petrovac 0-2
OFK Beograd - Rad 2
Lecce - Sampdoria 2
Dortmund - Köln 1
Zeta - Jezero X2
Buyuksehir - Gaziantepspor 2
Uplaceno sa 2€, mada im se nema sto zamjerit.. Turci su to..
Cekaju se jos 2-3 para.. Nadam se da cu dobit', konacno!
Ne znam sta bih jos imao da prokomentarisem jer sam tako utucen da je to nevjerovatno.. Prelezale su se one kladionicarske bolesti kad se padne na jednu utakmicu, ali prosli vikend na 4/4 tiketa na po jednu i sad ide isto.. Ne mogu vise.. Blah.. Nego, da ja predlozim neki par.
// Genoa - Juventus X @ 3.00 (Necu da komentarisem posto svi pratimo Seriu A.. Mislim da Juventus trenutno nije toliko dobar da dobije Djenovu, mada jedan Del Pierov slobodnjak sve okrene naopako. Vidjecemo..)
// Vojvodina - Partizan 0-2 @ 1.65 (Definitivno utakmica sa malo golova. Vjerujem da ce rezultat bit' 0:0 ili 0:1.. Po sadasnjem stanju stvari, ne moze biti vise od 2 gola..)
// Mallorca - Almeria 1 @ 2.10 (Pored Osasune, Viljareala i Santandera cije se kvote vrte oko 2, uzimam Majorku iz razloga sto navijam za taj klub, a i zbog toga sto odlicno igraju zadnjih par kola. Kad su igrao protiv Betisa tipovao sam protiv njih i pao. Nadam se da necu i sad..)
// Anderlecht - Club Brugge X @ 3.10 (Anderleht lose igra u nekoliko poslednjih utakmica. Ni Briz nije mnogo bolji. X mi je realna opcija..)
Toliko od mene.. Nadam se da ce se pogodit' makar 2 para..I mogao bi neko da predlozi neku finu kvoticu (2>) za sjutra, posto mi bas nikakav par nije zamirisao.. Srecno!
Ja sam da se vadim,uplatio Barsu 1u1,PSV,TWENTE,standard,benfika
Bokee, i mene je taj Hofen bacio, zbog iste logike, mislio sam da mu je vrijeme da zablista, a treba mu za kup uefa... Strefim pored njega Chelsea, Sivaspor, Liverpool i Rangers.
A ovamo na drugi sam pogodio, Bajern, Salke, Man.Jun, Totenhem, Volfsburg, sve fixeve. kvota 8.19![]()
"Čistim ođe, nema tu gospode."
Usrećih se i ja s ovom Benfikom, nakon Napolija odvratnog danas.
Sve pogodih, Barsa 1-1, Sporting, Tuluz, Ujpešt 1-1, Bordo 12, Nica 1X, Nansi 1X, i igram ove nesreće umjesto Standarda...
To je užas, čitavu utakmicu napadaju, svaki napad je prilika, Aimar prečku, Kardozo stativu, Aimaru poništen čist gol... ali su kreteni, brate... toliko prilika, zicera, igrač više, i opet ne mogu da ga daju. Ja ne znam kako im ga ovi dadoše, gore ekipe ne gledah skoro... PIH.
Last edited by [kinetic]; 11-04-09 at 21:04.
Treba i nama po 1.000€ pa nas niko ne vidi..
Evo vidim i [kinetic] htio da pomogne Napoliju..A taman nam tako i treba kad mi razmisljamo umjesto njih.. Stoka! Za Napoli nemam rijeci.. Vucibatine po terenu. Treba neko igracima usi izvuc' i zaprijetit' pa da konacno pobjede.. Gledali smo sta je Lacio napravio Romi danas.. A sto se Hoffen-a tice - njima se nema sta zamjerit'.. Sve sto sam rekao protiv njih - salio sam se..
Btw. Znao sam da ce da guraju prvu polusezonu do kraja (euforija-ludilo) i da ce pobjedjivat'. Isto tako sam i znao da ne mogu zadrzat' onoliko trazeno prvo mjesto u proljecnom dijelu prvenstva, da ce poceti da gube, "padaju", .. Ja sam kriv sto sam budala. A vjerujem i da ce svi ostali koji slicno razmisljaju da se sloze samnom..
Btw. Djenova show napravi.. Odma' jedan promasaj.. Jesu bolje igrali, zasluzili pobjedu.. Ali, X mi je bio ... Uf!
Inter 1
Celtic 2
Volfsburg 2
Milan 2
Genoa 1
Arsenal 2
Dortmund 1
sa 3 za 250
bash bzv..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Baš pregadan dan... ma, sve je dolazilo, ustvari, ali ja eto ubodem jedine dvije nenormalne utakmice koje nisu došle očekivano danas.
edit: Eto, neko je i Inter igrao, njega nisam.
Jedan tiket je ipak isplivao
Borussia M'gladbach v VfL Wolfsburg 2 1.90
KSV Superfund v RB Salzburg 2 1.60
Standard Liege v Sporting Lokeren 1 1.35
Twente v Roda JC 1 1.35
Piast v Lech Poznan 2 1.80
Cambridge United v Eastbourne Borough 1 1.50
kvota 14.96 sa 7 ojra uzeh 104.72
A sad i oni koji su se podavili
Real Madrid v Valladolid 1 1.25
Benfica v Academica 1 1.30
Hereford v Leicester City 2 1.65
Leeds United v Stockport 1 1.45
Wisla Krakow v Jagiellonia Bialystok 1 1.33
Legia Warszawa v MKS Cracovia Krakow 1 1.38
Rangers v Motherwell 1 1.30
Castellon v Real Zaragoza X2 1.31
kvota 12.15 sa 5 ojra
Cekao bih jos Galaktikose...
Liverpool v Blackburn 1 1.30
PSV Eindhoven v Utrecht 1 1.40
Schalke 04 v Karlsruher SC 1 1.30
Fiorentina v Cagliari 1 1.65
FC Sevilla v Getafe 1 1.53
Marseille v Grenoble 1 1.35
Hoffenheim v VfL Bochum 1 1.67
kvota 13.47 sa 5 ojra
Živio mi Srđane Aleksiću!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks