Originally Posted by
Blitzkrieg
Ne shvatash ti nishta dobro,jer kad bi shvatio,onda bi mislio i malo na vrijeme sadashnje,a ne samo ko je u berane 1459 bio crnogorac a ko srbin i slichne teme.Shto se mene tiche,nema problema,samo ti nastavi,ali ti fino kazhem,te teme su odavno zasluzhile da se nadju u naftalinu,jer se evo 20 godina prezhvakavaju do sitnica...Ti cesh vazda da tvrdish da je bilo po tvome,a ovi tvoji protivnici da je bilo po njihovom,i koliko god postova,citata,dokumenata i knjiga potegnete i izbacite,vashe mishljenje ce ostati savrsheno isto i nepromijenjeno.
Nisi shvatio ovo za referendum,samo sam kazao da je to bilo korisno pred referendum kao propaganda i jedne i druge strane,i da se zato posvecivalo toliko pazhnje tim pitanjima koja zasluzhuju nauchni,a ne dnevno politichki prilaz,i koja pogotovo NISU toliko znachajna da bi se o njima raspravljalo svaki dan bez kraja i konca.Medjutim,evo je godina 2009,a o tome se josh razglaba naveliko...Kazhem,nemoj da se vrijedjash ni ti ni tvoji oponenti na ovom topiku,ali mislim da je energiju koju ochigledno imate mnogo pametnije kanalisati negdje drugo.A ko je bio u kotoru crnogorac prije 300 godina a ko srbin i kako se ko izjashnjavao,to ostavite istoriji da presudi...
Bookmarks