Bemti, ko zna koliko ovo trosi...
TAKUMI
Uz slusanje tok tok tok. U stvari sad se sjetih da i IMT 539 ima otvorenu verziju...
http://www.antiquetractors.com/yphotos/a9404.jpg
Deluxe! Vidi koliku ima zadnju felnu, da se parkiras pored kakvog Q7 sa 22" da mu se posprdas.
Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Nisi normalan.
TAKUMI
Danas sam vidio u gradu ovu alfu. Vrhunski sredjena, sva blista, zdrava... Mogu mislit kakav je osjecaj voziti ovaj auto! I cura koja je vozi je prelijepaIzgleda da to ide u paru
</p>http://www.brunswickracing.co.uk/Ima...lfa_Spider.jpg
Last edited by EgZeKuToR; 10-04-09 at 14:28.
Mozda mogu uzet jednu Alfu 159, 1.9 jdtm, 2007 ili 08 ne sjecam se, u savrsenom stanju.
Ima li sto da trebam znat specijalno o tome autu pored usual alfa suck price?
Automatik je ako je to bitno.. i ne bi na duze staze ga zadrzao, mozda godinu dvije max
p.s. necu otkriti cijenu, ali je doooooooooosta povoljna :>
Last edited by N_L; 18-04-09 at 09:37.
rm -rf /
Na tu cijenu uracunaj dodatnih par hiljada € za kvarove koji ce da uslijede u naredne dvije godine![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
A sto bi se kvario?
Gledah na alfaowner forume i slabo se ko zali da mu se kvari auto ko sto odje opisuju![]()
rm -rf /
Ti nisi normalan.
AlfaOWNER.Znaci vlasnici se ne hvale.Normalno da se ne hvale jadan ne bio,jer jedva cekaju da uvale auto nekome.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
N L - zanemari Vuka, nije nikad ni vidio uzivo 159tku a ne sto drugo
ako je povoljno i ako je dobra kupuj to odma...sjajno auto..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ja mislim da treba uzet to, sad ne znam koliko kosta ali dobro pazi jer iako je skoro nova moze imat brdo kilometara, jedino ako ne kupljena i vozena ovdje. Provjeri rad turbine i CR btw.
159 je solidna i slobodno kesiraj.
TAKUMI
Nije odavde, a vidjet cu posle km i ostalo http://www.autoscout24.it/AllImages.aspx?id=152152453 Orginal ovakav, eo nocas da vidim ima li sto od toga...
Last edited by N_L; 18-04-09 at 17:35.
rm -rf /
ova 159 mi je prelijepa...jedna je stalno parkirana blizu etf-a neka blago zlatna boja i svaki put blenem u nju![]()
kakve su mene dvije 159q4 na autobahnu pretekle danas mmmmmmmmmmmmmm
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sto ces ti na autobahnu?![]()
She is only here to annoy herself!
testiram novi auto ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
majstori,htjedoh da vas neshto priupitam...imam alfu 33,1.3 ie, a na njoj su fabrichke 13''. Interesuje me da li bi puno uticalo na trap da joj stavim npr 14'', ili kojim sluchajem 15''? na njoj su trenutno one fabrichke,crne felne/felme/felge, koje su prilichno neinteresantne,pa razmishljam o eventualnom osvjezhavanju te munje. mis'im,13'' tochak je za nijansu veci od onog kontejnerskog,a auto je dugachak preko 4m. kakve promjene da ochekujem u vozhnji ako stavim veci tochak?
Nece ti smetati, imao sam je ja sa 15 samo sto je ova bila 1.7 ali isti su trapovi....
Nikakav problem, mozesh stavit 14 i 15 bez frke, u nedelju u Bg vidjoh jdnu na 17'' tako da.... slobodno\!
Kako sam prije neki dan ispeglao neku bijesnu 145-icu, aoooo....![]()
TAKUMI
bice sporija i tvrda na rupe
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks