Sve sto si reko je suva istina.Samo se divim tim momcima od kojih su neki i velike zvijezde a nemaju ama bas nikakve veze sa kotorom.Zasto i kako oni igraju i muce se nije mi jasno.Borili su se sinoc borice se i u novi al je sigurno da bi moral bio mnooogo veci da im daju koju platu za promjenu.O zastupljenosti bestija i primorca u medijima i ostrvljivanju novinara na njih ne treba pricat to je odavno ispricana prica samo mi nije jasno cemu sve to.
Nista ne treba da te cudi kad imas jednog Hinica za centra...S druge strane je Vujas pokazao koliki je igrac, vrhunski spreman iako na zalasku karijere, pravi sportista, svaka mu cast !!
Za nas derbi je mozda X najpravedniji poslije svega...Radic je ocajno branio, mislim da je bilo presudno kad je Scepo odbranio peterac Kiss-u, da se tada Primorac odlijepio na 2 gola, tesko bi to stigli..
A nije mi jasno kako je Olimpijakos igrao prvu utakmicu kuci, kad je bio 1. u svoju grupu, a Mladost 2., zar nije trebao revans da igra u Grcku ??
to nema veze..prvo mjesto ne znači i revanš doma u vaterpolu (nego samo lakšeg protivnika, a domaćin se bira pomoću žrijeba) što je po meni OK
....
Grijesis, dan prije, 07.04.2009. u podne je bila konferencija za novinare, ali stura, ono, reda radi...
Jeste, ali ko je Crepulja da daje onako sramotne izjave uoci utakmice!? :shock:
No, svima u Kotor je poznato kojim kapacitetom mozga on raspolaze, pa mu je oprosteno.
Apsolutno, iako su bezbroj puta dokazali da ih boli tuki za navijace.
Ovo sam namjerno boldovao! Sramota za Vijesti, sramota za jebenog urednika Vuckovica, a Haveric, koji je vaterpolo poceo pratit' pred Evropsko i koji se nista ne pita...njemu nemam sto zamjerit. Vuckovic je taj koji se sveti Bestijama. SMRAD. Kurton placenicki!! Jeb.o ga Ivovic! :mad:
P r i m o r a c
Nemojte Leku da dirate. To je najbolji igrac planete trenutno.
cattaro,
crepulja... ono što je izjavio, može izjaviti samo upravi koja nema veze sa životom a mislim da je i chapro pogriješio u konkretnom slučaju. samo ta i takva uprava, ne KAŽNJAVAJUĆI igrača nakon svega što je rekao uoči najznačajnijeg meča u godini (ili vijeku), može dozvoliti sebi da za sve optuži novinarku koju je priču pustila u javnost jer je crpeulja bio jedini koji je nešto uopšte i htio reći iz cijelog kluba. ostali iz uprave su se krili kao miševi da im novinari ne bi spominjali najosjetljiviju temu....pare...znači ,crepulja je mogao reći bilo što i prava uprava bi ga odmah napunila noga , da su i sami ispravni, jer bi mu zbog onoga što je rekao,odnosno ZBOG MOMENTA KADA JE REKAO, to uradila i sopstvena mama.
danas sam čuo nešto što ću ti reć na chatu a opet se tiče kukavičluka i neznanja uprave...
provjerio sam za haverića i tog vučkovića i potpuno si u pravu. iza svega stoji taj vučković...haverić je isto smeće ali ovaj je nalogodavac...prozvaćemo ga...
Brooclyn Forever !
Ima tu jedna stvar, j.ebeno je kad zivis za tvoj tim i gledas dje je bukvalno sve upereno protiv njega, cak i neki igraci (koji doslovce kaze "samo cekam ponudu, otici cu bilo gdje" i to u situaciji kad on to i moze napraviti ovoga casa, zbog propisa, mada je pitanje ko bi ga sada mogao registrovat)!
Gledaj izvjestaje u novinama... Cak je i Markovicka obrnula plocu. A ovamo joj nasi daju 3 VIP karte...
Ja sam ponosan sto su kotorani, ne sminka, vec oni kojima je Primorac istinski u srcu, osjetili momenat kad treba biti uz klub.
P r i m o r a c
Ja izuzetno postujem ljubav i odanost prema svome gradu ili drzavi, ali ako te neko ne placa za ono sto radis, a ti od toga hranis 2-3 usta, onda stvarno svaki patriotizam pada u vodu. Partizani su bili i prosli 40-ih godina i niko vise na svijetu ne radi za lijepe ochi ili ponos svoga grada. Mozda samo neki mladji i zeljni dokazivanja igraci mogu da trpe ovakvo ponasanje uprave.
Ne znam stvano koja im je bila ideja kad su dovodili sve te igrace. Mislili su da ce pare same da padnu sa neba. Krajnje neodgovorno i bezobrazno. Ako sam i imao nekakvih dilema oko Mladjanove odluke, sada ih definitivno nemam.
5 mjeseci bez plate? Alooooo? Pa ti ljudi treba u zatvor da idu odmah.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Dodjite nocas da bodrite Buducnost u Boraci, utakmica pocinje u 19.00 najavljen je dolazak velikog broja Gusara!
Nemoj da si dijete, procitaj zadnjih nekoliko postova i obrni se oko sebe. Dakle, mi smo vec naveli da je Uprava Primorca nesposobna jer se prije svega problemi unutar kluba iznose na ovakav nacin u medijima.
Duguju i drugi klubovi...
Ovo je kriza kakvu ni mnogi svjetski tajkuni nisu mogli predvidjet a ne neki lokalni biznismeni.
Necemo se vracat na Mladjana, iako je to bio samo pocetak medijske hajke na Primorac.
P r i m o r a c
Evo i ja da se glasnem. Bijah u Budvu na fudbal uz voljeni mi klub, pa poslije velike pobjede u predobrom raspoloženju produžih sa par drugova u Kotor na vaterpolo. Bio sam oduševljen atmosferom! Kako onom ispred bazena (bili smo jedno sat vremena tamo pred tekmu), tako i na tribinama posebno (bili smo među Beštije). Jedino što mi je smetalo je što je pri vrhu kopa ovamo đe smo mi stojali bilo masu nekakve đečine, ali dobro...Momcima što su vodili navijanje svaka čast, bukvalno se nije sekunda stalo!
Što se tiče utakmice, vrhunski vaterpolo. Baš sam uživao. Primorac je ispuštio pobjedu sa promašenim petercom za 2 razlike, ali mislim da je rezultat potpuno realan. Ivović i Elez odigrali vrhunski, pogotovo Leka. Znam da ga mrzite, ali ono je najjači igrač trenutno kod nas pa i šire i tek će da hara. Kakav ubica! Nemojte što zamjerit zbog ovogaA ne znam jeste li primijetili poslije utakmice, kako je aplaudirao put Beštija i to, rekao bih, bez ikakve ironije...
Biće i u Novi gusto, mada mislim da Jadran prolazi...
Ne vjerujem da je aplaudirao bez ikakve ironije, je li aplaudirao proslu kad smo ih ubili 10-5 ?
Ne znam, nisam bio tada.
Nekoliko intervjua prije, a onda i poslije tekme - svudje Ivovic hvali atmosferu i kotorske navijace. Ne mislim ja da je ironicno aplaudirao... Isto tako, nema vise ni provokacija Bestija nakon svakog gola. To svakako nesto znaci, pohvalno za njega, ali to ne mijenja nase misljenje o njemu (kao majmunu).
To da je on najbolji igrac na svijetu niko ne spori.
Djeca su uvijek pri vrhu kop-a, mada je sada kop bio porpilicno sirok, skoro cijela strana...
Inace, na sajtu VK Budva sam nasao ovaj raspored u Super ligi:
11.04. 2009.
Jadran - Kataro
Primorac - Budva
18.04.2009.
Kataro - Budva
Jadran - Primorac
28.04.2009.
Primorac - Kataro
Budva - Jadran
02.05.2009.
Kataro - Jadran
Budva - Primorac
09.05.2009.
Budva - Kataro
Primorac - Jadran
16.05.2009.
Kataro - Primorac
Jadran - Budva
Poprilicno drukciji nego sto je bio najavljen, cak i sasvim povoljan za Primorac, pogotovo ako se dobije Budva, a bice nikad teze...
P r i m o r a c
komentator mi je upropastio dozivljaj..
Znaci ipak odlucujucu utakmicu s jadranom igramo u kotor...pa vec i to dosta znaci.al prvo da mislimo na budvansku bice strasno tesko igrati samo 4 dana nakon meca s jadranom a budvanskoj je samo prvenstvo ostalo imace vise motiva no ikad.
Bice interesantno vidjet kako se Cattaro spremio za ligu. Siguran sam da ce nekome otkinut koji bod... Samo da to ne bude Primorcu, jer ce nam onda postat' ono sto je jadran sad, jer mi se cini da kotorani dosta ravnodusno gledaju na njih. Ono malo sto sam ih gledao, vidi se velika disciplina, uz njihov dobar dan i slab dan protivnika - eto problema...
Sem toga, najveci poraz u Kup takmicenju su dozivjeli od Primorca (6 razlike). Sa Budvom su u Novi bili vise od pola utakmice ravnopravni (na kraju -5), a od jadrana u Bd izgubili 2 razlike.
Budva je uzela Kup, obezbijedila kvalifikacije za LS u svakoj kombinaciji (pa i najgoroj, ako bi CG ne daj Boze naredne godine igrala sa 2 predstavnika, ja jos uvjek nidje ne vidjeh da cemo opet imat' 3), ranije su ispali iz LS pa su imali i vremena da se dobro pripreme... Capro ce sigurno dat' vecu minutazu Darku Brguljanu, Cuckovicu i Draskovicu, koji protiv jadrana nisu igrali.
Mec u novi, jadran-Cattaro, pocinje u 18:30h.
Primorac-Budva je u 20h.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks